Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ δεν έχω πρόβλημα ώρας και δεν έχω φόβο να χάσω και κανένα μεροκάματο ...

έχω πιει και 2 φραπέδες αργά οπότε πάμε όσο πάει...
μερικοί άλλοι θα κοιμηθούν επάνω στα πληκτρολόγια.. 

Άλλη μια απόδειξη οτί είσα ανύπαρκτος και τελείως καμένος
Με λίγα λόγια δουλειά δεν έχεις μαλάκίζεσαι εδώ μέσα!
Σου ξαναλέω τράβα πάρε τα βιάγκρα σου μπας και καταφέρεις να ρίξεις καμιά μαλακία με την αφίσα της Παπαρήγας :2funny:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όπως οτι αδειάζεις αστραπιαιά τα κοψίδια απο ένα πιάτο? :2funny:
μαγκιά μου άντε στον μπαμπά τώρα για το χαρτζιλίκι για να πιεις καμιά σουμάδα...
η μην πώ κάτι άλλο για Γερανίου μεριά..

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλη μια απόδειξη οτί είσα ανύπαρκτος και τελείως καμένος
Με λίγα λόγια δουλειά δεν έχεις μαλάκίζεσαι εδώ μέσα!
Σου ξαναλέω τράβα πάρε τα βιάγκρα σου μπας και καταφέρεις να ρίξεις καμιά μαλακία με την αφίσα της Παπαρήγας :2funny:
δουλεύουν άλλοι για εμένα μανάρι μου .... όλη σου η ζωή δεν αξίζει όσο το κορδόνι του ενός παπουτσιού μου....

taraduka

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγκυκλοπαιδική ερώτηση...
Διαχειριστές δεν εχει αυτο το site?

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκιά μου άντε στον μπαμπά τώρα για το χαρτζιλίκι για να πιεις καμιά σουμάδα...
η μην πώ κάτι άλλο για Γερανίου μεριά..

Ναι σαν το γουρούνι να τρως μέχρι να σκάσεις είναι μεγάλη μαγκία δεν λέω :2funny:
Ανύπαρκτε πορνόγερε δεν έχω ανάγκη κανέναν οικονομικά και δεν εξαρτώμαι από ένα φορουμ όπως εσύ
Φαίνεται όμως οτί η μάνα σου σε ταίζε καλά πριν πεθάνει από το κομπόδεμα της και τώρα που έχασες την συντάξη της σου έστριψε :idiot:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι σαν το γουρούνι να τρως μέχρι να σκάσεις είναι μεγάλη μαγκία δεν λέω :2funny:
Ανύπαρκτε πορνόγερε δεν έχω ανάγκη κανέναν οικονομικά και δεν εξαρτώμαι από ένα φορουμ όπως εσύ
Φαίνεται όμως οτί η μάνα σου σε ταίζε καλά πριν πεθάνει από το κομπόδεμα της και τώρα που έχασες την συντάξη της σου έστριψε :idiot:
και στην Γερανίου πως ψωνίζεις?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παίδες μην λέτε για μάνες άμα θέλεται να κλήσετε ραντεβού και να γαμηθήτε εκει .

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δουλεύουν άλλοι για εμένα μανάρι μου .... όλη σου η ζωή δεν αξίζει όσο το κορδόνι του ενός παπουτσιού μου....

Σίγα ρε σύνδρομο μεγαλομανίας!
Πανάθεμα σε παλιόγερε μια δεν αξίζεις.Όσα φαγητά τρως καθημερίνα καλύτερα να τα στέλναμε σε τίποτα φιλανθρωπίες και όχι να τα τρωεί όλα αυτά ένα λαμόγιο ,κολοαρχίδι και χαραμοφαής!

Επισκέπτης
Ποτέ μην τα βάζετε με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθει.....

Οποιος θελει ας καταλαβει

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σίγα ρε σύνδρομο μεγαλομανίας!
Πανάθεμα σε παλιόγερε μια δεν αξίζεις.Όσα φαγητά τρως καθημερίνα καλύτερα να τα στέλναμε σε τίποτα φιλανθρωπίες και όχι να τα τρωεί όλα αυτά ένα λαμόγιο ,κολοαρχίδι και χαραμοφαής!
στο ραντεβού στο Θησείο γιατί ήσουν σαν νυσταγμένος? ξέρεις με την παρέα...

Επισκέπτης
Ρε μαγκες αν ειστε δηλαδη γιατι δεν βρισκεστε εξω να λυσετε τις διαφορες σας απ το να μπινελικωνεστε εδω μεσα?Αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε?
Ρε Μods τι θα γινει μ αυτη τη δουλεια?Εχετε παρει γραμμη να τα αφηνετε ολα ή εχετε ξεχασει τους κανονες?
Αι σιχτιρ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom