θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...
Αδερφέ, σάιτ όπως το bourdela δεν λειτουργούν με "πολιτιστικά" κριτήρια.
θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...
εβρισες μανα αρκετες φορες,μιλαγες για τεστ πατροτητας κτλ κτλ!δεν ειναι δικαιολογια αυτο που λες!!απο τι στιγμη που συμμετεχεις ενεργα σε τετοιες αντιπαραθεσεις,δεν γινεται να απειλεις και απο πανω με μηνυσεις!εγώ μια φορά έβρισα μάνα και αυτό εξαναγκάστηκα να το κάνω από τον περίσιο ζήλο μερικών εδώ...
Φιλε Jules Jordan, στον Χριστο το χ με κεφαλαιο να το γραφεις.ρε πως τα λες γαμώ τον χριστό σου
απάντηση 1η...μηδαμινη προσφορα,σε σχεση με αλλα μελη
στην ζωη δεν υπαρχουν μονο πουτανες αλλα δεν υπαρχει και μονο το παρων σαιτ!αν ψαχνεις επιβεβαιωση απο εδω μεσα,επειδη δεν την εχεις στην πραγματικη ζωη σου,ειναι θεμα δικο σου!καλά στην ζωή μόνο πουτάνες υπάρχουν? το παίζεις και προοδευτικός άνθρωπος τι το ποιο χειροπιαστό για την ΚΕ του ΚΚΕ που ψάχνει της αιτείες γιατί πήγε κατά διαόλου η ΕΣΣΔ και ο περίγυρος..
αν θέλεις να συνεχίσω και με άλλα λινκ...
εγώ δεν ψάχνω τίποτα εδώ μέσα γιατί απλά όσοι με έχουν γνωρίσει έχουν καταλάβει πολλά..στην ζωη δεν υπαρχουν μονο πουτανες αλλα δεν υπαρχει και μονο το παρων σαιτ!αν ψαχνεις επιβεβαιωση απο εδω μεσα,επειδη δεν την εχεις στην πραγματικη ζωη σου,ειναι θεμα δικο σου!
αν θέλεις να συνεχίσω και με άλλα λινκ...
βαλε το λινκ που εγραφες σαν τσουλι στη βαθης,και ποσταρες εγκωμιαστικα σχολια για τον ιδιο σου τον εαυτο!ψαχνεις επιβεβαιωση απο ενα ανωνυμο φορουμ αριωνα!αν θέλεις να συνεχίσω και με άλλα λινκ...
Ωρα ειναι.....
αυτό .. δεν το ξεκίνησα εγώ δες ποιος το ξεκίνησε αλλά δες το 99% ποιος το ολοκλήρωσε....Ναι κωλόγερε στο bourdela.com ερχόταν όποιος ήθελε να μάθει για τα ρεμπέτικα να βρει τα ποστ σου!
εγώ δεν έχω πρόβλημα ώρας και δεν έχω φόβο να χάσω και κανένα μεροκάματο ...ρε Αρίωνα... τράβα κοιμήσου κι ας τους να πα να γαμηθούν....
χαλιέσαι βραδυάτικα ρε συ......
εγώ δεν ψάχνω τίποτα εδώ μέσα γιατί απλά όσοι με έχουν γνωρίσει έχουν καταλάβει πολλά..
ναι σας έβαλα ρεμπέτικα για να προτιμάτε της πουτάνες που ακούνε αυτό το είδος...αρίων αν έχεις προσφέρει στο site πολύ ή λίγο μπράβο σου και κάνε και άλλα
ο λαός μας όμως λέει "κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό".
δεν βλέπω τον λόγο να το διατυμπανίζεις.
αλλιώς δεν κάνεις "προσφορά" αλλά κάποια κίνηση για να αποκομίσεις όφελος