Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
:2funny:
Ποια κοπελία το ρεεεεε
Τον έχεις δει πως είναι?Αυτός για να παεί να γαμήσει καταρχήν θα λίωσει την γκόμενα με τα κιλά του :2funny:

Επίσης την ζωή του κάνει αυτός ο ξεφτύλας υπάνθρωπος εδώ μέσα τι γυναίκα να βρει ποτέ...

Μόνο με την ΑΕΚ συνεσουζίαζεται :2funny:

Θα το φας το σουτ (ελπίζω) απο εδώ, η μπίχλα σου ήρθε ως εδώ. Αφού είσαι υπεράνω φόρουμ και ταυτοποίησης μαζί του μην ασχολείσαι φιλαράκο, πήγαινε στα κοντινά σου πρόσωπα να σε καμαρώσουν και μίλα τους όπως εδώ μιλάς, εκτός και είσαι μάγκας και μιλάς μόνο εδώ έτσι που σε παίρνει.

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα το φας το σουτ (ελπίζω) απο εδώ, η μπίχλα σου ήρθε ως εδώ. Αφού είσαι υπεράνω φόρουμ και ταυτοποίησης μαζί του μην ασχολείσαι φιλαράκο, πήγαινε στα κοντινά σου πρόσωπα να σε καμαρώσουν και μίλα τους όπως εδώ μιλάς, εκτός και είσαι μάγκας και μιλάς μόνο εδώ έτσι που σε παίρνει.
το σουτ δεν ειναι τίποτε υπομονή και θα δεις.....
δεν λεω πολλά λόγια..

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μάλλον είναι καλός πελάτης σε κανένα μασατζίδικο και κάποιοι εδώ μέσα έχουν καλό μπουρμπουάρ για να τον χαιδεύουν..

Δύσμοιρο ανθρωπάκι τα έχεις χάσει τελειώς

Προτείνω οι admins να το κάνουν locked μιας και είναι ανούσιο thread που ο Παπαρίων δίνει ρεσιτάλ ξεφτύλας και κακομοιρίας!

Αν πάλι υπάρχει περίπτωση ο ανύπαρκτος κουμουνόγερος να αυτοκτονήσει άμα γίνει locked ας μην το κάνουν τότε οι αγαπητοί admins!

Ας αφήσουν τον πιτσιρίκο στον εγκέφαλο , να μαλακιστεί

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.... ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αρίωνα όσοι σε βρίζουν δεν ξέρω τον πραγματικό σκοπό τους, αν θέλουν να σε βγάλουν εκτός εαυτού ή απλά να μαλακιστούν μπροστά στην οθόνη εφόσον ξέρουν οτι θα τσιμπήσεις
δεν θα κάτσω να κάνω σύγκριση ποιος προσέβαλε ποιον περισσότερο αλλά σου θυμίζω τις μέρες που έμπαινες και έγραφες διάφορα με μόνο σκοπό να προκαλέσεις! η απάντησή σου όταν σε έκραζαν ήταν "κάνω πλάκα"
ότι έσπειρες θερίζεις με λίγα λόγια ή όπως το λένε οι πιτσιρικάδες "τώρα φάε σκατούλες"

το αν θα πας δικαστικά ή όχι δεν μου καιγετε καρφί, αλλα στην θέση σου θα καθόμουν να σκεφτώ το γιατί τα έχουν βάλει μαζί σου. τίποτα δεν είναι τυχαίο.

για όσους κατα καιρούς προτείνουν να σταματήσουν τα αθλητικά, ναι ίσως είναι μια καλή ιδέα αλλά εξίσου καλή να σταματήσουν και τα πολιτικά.
γιατί πολλοί απο εσάς που σας φταίει η μπάλα και τα οπαδικά θρεντ τα έχετε κάνει πουτάνα κάπου αλλού είτε με την συμπεριφορά σας είτε με τα πιστεύω σας

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Στον καθένα μιλαώ όπως πρέπει και όπως προκαλεί αναλόγως με την στάση του!
Και εδώ ο "αγαπητός" μας Παπαρίων σηκώνει πολύ χλέπα :2funny:
Χου ρε ξοφλημένε Παπαρίων

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Προτείνω οι admins να το κάνουν locked μιας και είναι ανούσιο thread που ο Παπαρίων δίνει ρεσιτάλ ξεφτύλας και κακομοιρίας!

Αν πάλι υπάρχει περίπτωση ο ανύπαρκτος κουμουνόγερος να αυτοκτονήσει άμα γίνει locked ας μην το κάνουν τότε οι αγαπητοί admins!

και να το κλείσουν εγώ απλά προειδοποίησα την Τετάρτη θα δούμε κλείσει δεν κλείσει τι θα γίνει...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Ρε φιλαράκο, πόση μαλακία μπορεί να κουβαλάς? ΑΛήθεια, γελάει και κανας άλλος με αυτά που λες, ή εγώ το νομίζω πως γελάς μόνος σου?

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρίωνα όσοι σε βρίζουν δεν ξέρω τον πραγματικό σκοπό τους, αν θέλουν να σε βγάλουν εκτός εαυτού ή απλά να μαλακιστούν μπροστά στην οθόνη εφόσον ξέρουν οτι θα τσιμπήσεις
δεν θα κάτσω να κάνω σύγκριση ποιος προσέβαλε ποιον περισσότερο αλλά σου θυμίζω τις μέρες που έμπαινες και έγραφες διάφορα με μόνο σκοπό να προκαλέσεις! η απάντησή σου όταν σε έκραζαν ήταν "κάνω πλάκα"
ότι έσπειρες θερίζεις με λίγα λόγια ή όπως το λένε οι πιτσιρικάδες "τώρα φάε σκατούλες"

το αν θα πας δικαστικά ή όχι δεν μου καιγετε καρφί, αλλα στην θέση σου θα καθόμουν να σκεφτώ το γιατί τα έχουν βάλει μαζί σου. τίποτα δεν είναι τυχαίο.

για όσους κατα καιρούς προτείνουν να σταματήσουν τα αθλητικά, ναι ίσως είναι μια καλή ιδέα αλλά εξίσου καλή να σταματήσουν και τα πολιτικά.
γιατί πολλοί απο εσάς που σας φταίει η μπάλα και τα οπαδικά θρεντ τα έχετε κάνει πουτάνα κάπου αλλού είτε με την συμπεριφορά σας είτε με τα πιστεύω σας
έλα ντε που δεν τσιμπάω και είμαι νηφάλιος....
κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει και παραγγέλνουν πάμπερς για την ακράτεια...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Στον καθένα μιλαώ όπως πρέπει και όπως προκαλεί αναλόγως με την στάση του!
Και εδώ ο "αγαπητός" μας Παπαρίων σηκώνει πολύ χλέπα :2funny:
Χου ρε ξοφλημένε Παπαρίων

Βασικά πιστεύω είσαι η προσωποποίηση της χλέπας και της μπίχλας. Να σε χαίρονται οι τριγύρω σου, θα σε καμαρώνουν σίγουρα. Θα λένε "Πωπω ρε πούστη μου τι άντρας είναι αυτός, με επιχειρήματα.."

Επισκέπτης

εγραφε και ο αριωνας για τεστ dna,οτι ηταν ο πατερας οσων τον βριζαν(υπονοουμενο για την μανα τους κτλ κτλ)!μεχρι χτες εγραφε και απειλες του κωλου!κοινως,ειναι το ιδιο ακρινως με τα παιδια που τον βριζουν,δεν εχουν καμια διαφορα!ας σταματησουν ολοι,και ας χαλαρωσουν!

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά πιστεύω είσαι η προσωποποίηση της χλέπας και της μπίχλας. Να σε χαίρονται οι τριγύρω σου, θα σε καμαρώνουν σίγουρα. Θα λένε "Πωπω ρε πούστη μου τι άντρας είναι αυτός, με επιχειρήματα.."
πουλέν του Αντισθένη....

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Σταμάτα να γλύφεις τον τριχωτό κώλο του Παπαρίων επειδή σε έχουν κάνει παλιοκαραγκιόζη μερικές φορές mute :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι να πω..... συνεχίστε την κατηφόρα...... κρίμα....

ρε Αρίωνα.... γραφτους στ' αρχίδια σου και σήκω φύγε....

τι ξαναήρθες αφού ήξερες τι θα έβρισκες;;;;

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγραφε και ο αριωνας για τεστ dna,οτι ηταν ο πατερας οσων τον βριζαν(υπονοουμενο για την μανα τους κτλ κτλ)!μεχρι χτες εγραφε και απειλες του κωλου!κοινως,ειναι το ιδιο ακρινως με τα παιδια που τον βριζουν,δεν εχουν καμια διαφορα!ας σταματησουν ολοι,και ας χαλαρωσουν!
τώρα είναι αργά ας πληρώσω και εγώ της ευθύνες μου δεν βγάζω τον εαυτό μου στην απ έξω...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Σταμάτα να γλύφεις τον τριχωτό κώλο του Παπαρίων επειδή σε έχουν κάνει παλιοκαραγκιόζη μερικές φορές mute :2funny:

Χαχαχα ρε μαλάκα τι ωραίο αστείο είπες....Μπουχαχαχαχα μπράβο ρε μαλάκα παλιόπουστα, ωραίο αστείο,,,, μπουχαχαχαχαχα ελα ρε πουστρακι, πες κι άλλα,,,, ρε τι χιούμορ έχεις....αλήθεια, γαμιέσαι όπως μιλάς? :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom