Necronomicon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν την γλιτωνετε παιδια την στενη!
Μήπως καλύτερα να κλείσουμε σε κανένα ίδρυμα τον σαλεμένο και αγάμητο παπαρίων?
δεν την γλιτωνετε παιδια την στενη!
Μήπως καλύτερα να κλείσουμε σε κανένα ίδρυμα τον σαλεμένο και αγάμητο παπαρίων?
Ρε συ μίλα καλύτερα, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ότι θέλει. Θες να αρχίσουμε τα μπινελίκια και τους εκφοβισμούς?
απλά ένα θα σου πω ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι τύποι... τίποτα άλλο τώρα αν μεταξύ τους έχουν κάποια πάρε δώσε δεν ξέρω τι δεν φταίνε οι άλλοι...Εντάξει βρε Αρίων, έχεις εν μέρει δίκιο αλλα μην υπερβάλεις. Ενας που πρέπει να πάρει τον πούλο για να μιλάω και στη γλώσσα του είναι ο Pleasuregiver αλλά χαίρει πλήρης κάλυψης των Admin εδώ για να τα λέμε σταράτα τα πράγματα.
Αμα ποστάρει 1000 φώτο τη μέρα, φέρνει κίνηση, βρίζει και μιλά άσχημα, ενω εγώ αν το κάνω αυτό με κάνουν muted, όπως έγινε 2 φορές για χάρη του PLeasuregiver.
Και θα μάθει να δέχεται και την ανάλογη κριτική σε αυτά που λεεί!
Όσο για εκφοβισμούς φαίνεται πολύ καλά ποιος τους κάνει εδώ μέσα!
Άκου να μας απειλεί και ο σαλεμένος κωλόγερος με μήνυση
Ξύπνααα ρε ανύπαρκτε δυστυχισμένε
Στο ιντερνετ είσαι ξύπνααααα
αυτός είναι ήδη ο ένας και ο αντισθένης αντί να βάλει αυτόν στην θέση του το πόστ του προς εμένα ήταν ένας ωμός εκβιασμός...Ρε συ μίλα καλύτερα, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ότι θέλει. Θες να αρχίσουμε τα μπινελίκια και τους εκφοβισμούς?
απ όλα υπάρχουν...Φίλε Αρίων τι να σου πω, κάνε ό,τι νομίζεις καλύτερο. ΑΝ έχεις χρόνο και χρήμα ψάχτο.
απ όλα υπάρχουν...
να τσακωνεσαι για την μπαλα..ειναι βλακεια,κερδιζουν εκατομμυρια οι ποδοσφαιριστες...και απο κατω οι αλλοι τσακωνονται,οποιος δουλευει,εχει οικογενεια,και ασχολεται με την ατομικη του προοδο,δεν ασχολειται με μπαλα φανατικα
σου έστειλα πμ και δες και διασταύρωσε το να δεις τίποτα άλλο....Eισαι large τρελλο αγορι...χαχαχαχαχαχ
απλά ένα θα σου πω ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι τύποι... τίποτα άλλο τώρα αν μεταξύ τους έχουν κάποια πάρε δώσε δεν ξέρω τι δεν φταίνε οι άλλοι...
δεν ειναι σημερινή η απόφαση μου.. είναι μελετημένη εδώ και καιρό και έχω και αρκετό εξοπλισμό και χρόνο ώστε αυτό που κάνω να είναι τεκμηριωμένο και μελετημένο..
ήδη αυτή την στιγμή απ όσους έχουν ποστάρει εδώ είναι αυτά τα άτομα... και δεν έχει γινεί ούτε προειδοποίηση..
μια χαρά είμαι....συνελθε αριωνα.....