Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εντάξει βρε Αρίων, έχεις εν μέρει δίκιο αλλα μην υπερβάλεις. Ενας που πρέπει να πάρει τον πούλο για να μιλάω και στη γλώσσα του είναι ο Pleasuregiver αλλά χαίρει πλήρης κάλυψης των Admin εδώ για να τα λέμε σταράτα τα πράγματα.

Αμα ποστάρει 1000 φώτο τη μέρα, φέρνει κίνηση, βρίζει και μιλά άσχημα, ενω εγώ αν το κάνω αυτό με κάνουν muted, όπως έγινε 2 φορές για χάρη του PLeasuregiver.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μήπως καλύτερα να κλείσουμε σε κανένα ίδρυμα τον σαλεμένο και αγάμητο παπαρίων? :2funny:

Ρε συ μίλα καλύτερα, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ότι θέλει. Θες να αρχίσουμε τα μπινελίκια και τους εκφοβισμούς?

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ μίλα καλύτερα, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ότι θέλει. Θες να αρχίσουμε τα μπινελίκια και τους εκφοβισμούς?

Και θα μάθει να δέχεται και την ανάλογη κριτική σε αυτά που λεεί!
Όσο για εκφοβισμούς φαίνεται πολύ καλά ποιος τους κάνει εδώ μέσα!
Άκου να μας απειλεί και ο σαλεμένος κωλόγερος με μήνυση
Ξύπνααα ρε ανύπαρκτε δυστυχισμένε
Στο ιντερνετ είσαι ξύπνααααα

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγώ θεωρώ ότι για να τα λέει ο Αρίωνας όλα αυτά κάποιο λόγο θα έχει...

Πάλι θα έδρασαν τα μαλακισμένα του site και θα άνοιξαν τον βόθρο τους....Οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου... :jerking:

Μην δίνεις σημασία σε ανθρωπάκια ρε Αρίωνα....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εδω καλα ειναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 409941023_7ee71d66b3.jpg
    409941023_7ee71d66b3.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 83
OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει βρε Αρίων, έχεις εν μέρει δίκιο αλλα μην υπερβάλεις. Ενας που πρέπει να πάρει τον πούλο για να μιλάω και στη γλώσσα του είναι ο Pleasuregiver αλλά χαίρει πλήρης κάλυψης των Admin εδώ για να τα λέμε σταράτα τα πράγματα.

Αμα ποστάρει 1000 φώτο τη μέρα, φέρνει κίνηση, βρίζει και μιλά άσχημα, ενω εγώ αν το κάνω αυτό με κάνουν muted, όπως έγινε 2 φορές για χάρη του PLeasuregiver.
απλά ένα θα σου πω ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι τύποι... τίποτα άλλο τώρα αν μεταξύ τους έχουν κάποια πάρε δώσε δεν ξέρω τι δεν φταίνε οι άλλοι...

δεν ειναι σημερινή η απόφαση μου.. είναι μελετημένη εδώ και καιρό και έχω και αρκετό εξοπλισμό και χρόνο ώστε αυτό που κάνω να είναι τεκμηριωμένο και μελετημένο..
ήδη αυτή την στιγμή απ όσους έχουν ποστάρει εδώ είναι αυτά τα άτομα... και δεν έχει γινεί ούτε προειδοποίηση..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Και θα μάθει να δέχεται και την ανάλογη κριτική σε αυτά που λεεί!
Όσο για εκφοβισμούς φαίνεται πολύ καλά ποιος τους κάνει εδώ μέσα!
Άκου να μας απειλεί και ο σαλεμένος κωλόγερος με μήνυση
Ξύπνααα ρε ανύπαρκτε δυστυχισμένε
Στο ιντερνετ είσαι ξύπνααααα

Φίλε δεν είσαι καλά ενημερωμένος....το ξέρεις πως ο εκφοβισμός μέσω ίντερνετ αποτελεί αδίκημα σαν να το έλεγες κατα πρόσωπο?

Με μια απλή εισαγγελική παραγγελία έχεις τις Ip ανα χείρας σε 3 μέρες απο τον Isp και μετά τρέξε μάζευε. Ου μπλέξεις, το έχεις ακούσει?

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτός είναι ήδη ο ένας και ο αντισθένης αντί να βάλει αυτόν στην θέση του το πόστ του προς εμένα ήταν ένας ωμός εκβιασμός...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φίλε Αρίων τι να σου πω, κάνε ό,τι νομίζεις καλύτερο. ΑΝ έχεις χρόνο και χρήμα ψάχτο.

Βασικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν threads για ποδόσφαιρο και τέτοιες παπαριές. Απο εκεί ξεκινάνε οι κόντρες και καταλήγουν άσχημα.Σε άλλα φόρουμ απαγορεύονται ρητά γιατί το έχουν δει το έργο.Εγώ το είχα προτείνει. Εδώ υπάρχουν για κράχτης και πόλος έλξης ενω το ζητούμενο στο site είναι ο πληρωμένος έρωτας.  :think:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Βγάλτε τα ποδοσφαιρικά να δείτε πως ισιώνει το site. Βέβαια πχ ο Pleasuregiver μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όπως θέλει και κανείς να μην του κάνει τίποτα.

'Οπως μου είπε ένας Mod "ε, τι ψάχνεις τώρα ρε φιλαράκο, για ποδοσφαιρικά μιλάμε, έτσι τα λέμε".

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
να τσακωνεσαι για την μπαλα..ειναι βλακεια,κερδιζουν εκατομμυρια οι ποδοσφαιριστες...και απο κατω οι αλλοι τσακωνονται,οποιος δουλευει,εχει οικογενεια,και ασχολεται με την ατομικη του προοδο,δεν ασχολειται με μπαλα φανατικα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
να τσακωνεσαι για την μπαλα..ειναι βλακεια,κερδιζουν εκατομμυρια οι ποδοσφαιριστες...και απο κατω οι αλλοι τσακωνονται,οποιος δουλευει,εχει οικογενεια,και ασχολεται με την ατομικη του προοδο,δεν ασχολειται με μπαλα φανατικα

+100000000000000000000000000 Πεστα ρε φίλε..........

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το θέμα και θα είναι το μοναδικό μου ποστάρισμα.

Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, αλλά βλέπω μόνο μια εκβιάση εδώ μέσα, και αυτή είναι του Arion.
Θα μπορούσε υποθέτω να ζητήσει τις πληροφορίες με καλύτερο τρόπο και όχι με προθεσμίες.

Από εκεί και πέρα:
α. η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν ασχολείται με διαδικτυακό βρισίδι.
β. η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν δέχεται εγκλησεις ή μηνυτήριες αναφορές.
γ. άλλο η ανοχή, άλλο η ηθική αυτουργία.
δ. ακόμα και αν η διαχείριση δώσει τις ip: η εξύβριση ή η περιύβριση νεκρού δεν μπορούν να επιφέρουν την αρση του απορρήτου που χρειάζεται για την ταυτοποίηση ip. Η εκβίαση μπορεί, αλλά πρέπει να αποδείχθεί προσωπική επικοινωνία με τον άλλο, είτε εντός είτε εκτός bourdela.com.
ε. φυσικά μπορεί να ψάξει κανείς τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από ip από τους ίδιους τους παρόχους. Αυτό προϋποθέτει γνωριμίες φυσικά. Σε περίπτωση πάντως που το μάθει ο χρήστης της ip, μπορεί να επικαλεστεί την παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, και να πάει πίπα - κώλο τόσο τον πάροχο όσο και αυτόν που ψάχνει.

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απλά ένα θα σου πω ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι τύποι... τίποτα άλλο τώρα αν μεταξύ τους έχουν κάποια πάρε δώσε δεν ξέρω τι δεν φταίνε οι άλλοι...

δεν ειναι σημερινή η απόφαση μου.. είναι μελετημένη εδώ και καιρό και έχω και αρκετό εξοπλισμό και χρόνο ώστε αυτό που κάνω να είναι τεκμηριωμένο και μελετημένο..
ήδη αυτή την στιγμή απ όσους έχουν ποστάρει εδώ είναι αυτά τα άτομα... και δεν έχει γινεί ούτε προειδοποίηση..

Πάρε φόρα και κλάσε μας τα αρχίδια :2funny:
Χρόνο σίγουρα έχεις αρκετό αφού όλη σου η ζωή κρέμεται από ένα φόρουμ :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom