Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάρε φόρα και κλάσε μας τα αρχίδια :2funny:
Χρόνο σίγουρα έχεις αρκετό αφού όλη σου η ζωή κρέμεται από ένα φόρουμ :2funny:
να σε χαίρετε ο Αντισθένης αγόρι μου... απλά η ανοχή του σε άτομα σαν εσένα μαρτυράει πολλά....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το θέμα και θα είναι το μοναδικό μου ποστάρισμα.

Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, αλλά βλέπω μόνο μια εκβιάση εδώ μέσα, και αυτή είναι του Arion.
Θα μπορούσε υποθέτω να ζητήσει τις πληροφορίες με καλύτερο τρόπο και όχι με προθεσμίες.

Από εκεί και πέρα:
α. η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν ασχολείται με διαδικτυακό βρισίδι.
β. η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν δέχεται εγκλησεις ή μηνυτήριες αναφορές.
γ. άλλο η ανοχή, άλλο η ηθική αυτουργία.
δ. ακόμα και αν η διαχείριση δώσει τις ip: η εξύβριση ή η περιύβριση νεκρού δεν μπορούν να επιφέρουν την αρση του απορρήτου που χρειάζεται για την ταυτοποίηση ip. Η εκβίαση μπορεί, αλλά πρέπει να αποδείχθεί προσωπική επικοινωνία με τον άλλο, είτε εντός είτε εκτός bourdela.com.
ε. φυσικά μπορεί να ψάξει κανείς τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από ip από τους ίδιους τους παρόχους. Αυτό προϋποθέτει γνωριμίες φυσικά. Σε περίπτωση πάντως που το μάθει ο χρήστης της ip, μπορεί να επικαλεστεί την παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, και να πάει πίπα - κώλο τόσο τον πάροχο όσο και αυτόν που ψάχνει.

Εδώ και κάτι μήνες αυτά που λες έχουν αλλάξει. Δεν χρειάζεται κακουργηματική πράξη για να αρθεί το απόρρητο. Μια απλή εισαγγελική παραγγελία απο την Ευελπίδων χρειάζεται.

Επισκέπτης
απειλεις με μηνυσεις ενω εσυ,κανεις ψευτοαπειλες....οριστε και ενα ποστ σου!

άλωστε στο ιντερνετ είμαστε  και δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορεί να είμαι..

και καλύτερα δεν χρειάζεται να μάθεις...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε αριωνα  εχεις δικηο αλλα  υπερβαλεις..και μερικα παιδακια εχουν καταλαβει ποσο λεπτεπιλεπτος εισαι και σε κουρδιζουν...ειμαι στο σαιτ απο την αρχη που ξεκινησε και εχω δεχθει βρισιες και εχω ριξει οταμ με προκαλεσαν...οπως εχω γραψει και ποιο παλια για το θεμα των υβρεων που παραπονιεσε..εδω ειναι ιντερνετ και συναντας καθε λογης φιντανια.. απο επιχειρηματιες μεχρι πρεζονια της πλατειας εξαρχειων,,τους διαγραφεις και μπενει με αλλο νικναμε και συνεχιζει να βριζει...πας τωρα να μπλεξεις στα δικαστηρια επειδη σε βρισαν στα μπουρδελα...ας σοβαρευτουμε λιγο ...πηγενε διακοπες με την κοπελια σου η μονος η με παρεα πιες τα ουζα σου κανε το μπανακι σου..γλεντα το βραδυ και ηρεμισε..ποσα χρονια θα ζησουμε εε?? αν δεν σου αρεσει η θιγεσε ξεγραψου.η αποσυρσου.. στο κατω κατω αμα φυγεις απο το σαιτ μπουρδελα  κατι τρεχει στα γυφτικα..ηρεμισε

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Να ένας κλασσικός "μάγκας" του site.... :jerking: 

Είδατε επιχειρήματα; τρόπους; ....και οι mods τι κάνουν για όλους αυτούς;....... :think:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
απειλεις με μηνυσεις ενω εσυ,κανεις ψευτοαπειλες....οριστε και ενα ποστ σου!

άλωστε στο ιντερνετ είμαστε  και δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορεί να είμαι..

και καλύτερα δεν χρειάζεται να μάθεις...
η μητέρα σου ζει? σε ρωτάω...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όσο πάνε κι αυξάνουν τα μέλη και οι επισκέπτες!!! ;)

Επισκέπτης
η μητέρα σου ζει? σε ρωτάω...
εχουν βρισει και την δικια μου μανα αριωνα!ε και?τι σημαινει?οτι θα καθομαι να κανω μηνυσεις στο σαιτ και στα αλλα μελη?στην τελικη στα αρχιδια μου,σε ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε!και δεν ηταν σωστος ο τροπος που το εθεσες,με διοριες στους αντμιν!

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχουν βρισει και την δικια μου μανα αριωνα!ε και?τισ ημαινει?οτι θα καθομαι να κανω μηνυσεις στο σαιτ και στα αλλα μελη!στην τελικη στα αρχιδια μου,σε ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε!
και τι κάνουν οι ανμιν εδώ? τους χαιδεύουν τους αλήτες και εκβιάζουν εμάς?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Ρε φίλε, την εσωτερική σου ασχήμια και μπίχλα κράτα την για πάρτι σου, γιατί μας βρώμισες ως εδώ.Μοιράσου τους τρόπους σου με τους γύρω σου που σε βλέπουν και είναι κοντά σου, θα σε εκτιμήσουν σίγουρα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι άλλο θά διαβάσω εδώ μέσα...

όσο πάει το σάιτ ξεπεφτει...

κι ΟΛΟΙ οι τσακωμοί αρχίζουν από τα κωλοθέματα που αφορούν
αθλητικά, πολιτικά και θρησκεία!!

ΔΕΝ θα έπρεπε καν ν' υπάρχουν...

δόξα το Θεό, τόσα φόρουμς υπάρχουν με αυτή τη θεματολογία...

τι να πω.....

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πας τωρα να μπλεξεις στα δικαστηρια επειδη σε βρισαν στα μπουρδελα...ας σοβαρευτουμε λιγο ...πηγενε διακοπες με την κοπελια σου η μονος η με παρεα πιες τα ουζα σου κανε το μπανακι σου..γλεντα το βραδυ και ηρεμισε..ποσα χρονια θα ζησουμε εε?

:2funny:
Ποια κοπελία το ρεεεεε
Τον έχεις δει πως είναι?Αυτός για να παεί να γαμήσει καταρχήν θα λίωσει την γκόμενα με τα κιλά του :2funny:

Επίσης την ζωή του κάνει αυτός ο ξεφτύλας υπάνθρωπος εδώ μέσα τι γυναίκα να βρει ποτέ...

Μόνο με την ΑΕΚ συνεσουζίαζεται :2funny:

Επισκέπτης
και τι κάνουν οι ανμιν εδώ? τους χαιδεύουν τους αλήτες και εκβιάζουν εμάς?
σε αλλα φορουμ εχουν πει τους αντμιν,νταβαδες,ειδες να κανουν μηνυσεις?χαλαρωσε λιγακι,σε ενα σαιτ εισαι!αλλωστε οσους βριζουν,τους κανουν μπαν ή μιουτ!κανε την πλακα σου και ηρεμησε!

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε, την εσωτερική σου ασχήμια και μπίχλα κράτα την για πάρτι σου, γιατί μας βρώμισες ως εδώ.Μοιράσου τους τρόπους σου με τους γύρω σου που σε βλέπουν και είναι κοντά σου, θα σε εκτιμήσουν σίγουρα.
μάλλον είναι καλός πελάτης σε κανένα μασατζίδικο και κάποιοι εδώ μέσα έχουν καλό μπουρμπουάρ για να τον χαιδεύουν..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom