Επισκέπτης
τι εννοεις εκτεταμενες ?ρε παιδιά κανείς με εκτεταμενες πληροφορίες από το sadist??? ευχαριστώ
τι εννοεις εκτεταμενες ?ρε παιδιά κανείς με εκτεταμενες πληροφορίες από το sadist??? ευχαριστώ
μαγκες εχει παει κανεις lido palace τελευταια,για καμια πληροφορια;
Για το μαγαζί που βρίσκεται Φρανζή και Συγγρού (όπως την κατεβαίνουμε στο δεξί μας χέρι) υπάρχουν πληροφορίες?
η κατασταση εχει ως εξης....εχει λιγα αλλα καλα τεμαχια,υπαρχει πριβε παταρι,αλλα κατα τα αλλα μακρυα και αλλαργα...που ξερεις?μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα
Στο συγκεκριμενο που εχει το λογοτυπο απο το San Andreas video game στο Playstation πηγαινα παλια πολλες φορες,στο παταρι τοτε μια μαυρουλα μου τον ειχε παιξει και πηρα και τηλ το οποιο ως γνωστο αργοτερα εκανε την κινεζα για συναντηση και δεν το προχωρησαεννοείτε το μαγαζί με τον κλασσικό μαύρο πορτιέρη, μετά την ολυμπιακή και πριν το Φιξ;
Θα εννοεί μάλλον ότι θα είναι αρπαχτή σε ποτά και χωρίς 'φραπέδες'.Ο Βάσος έχει συνηθίσει σε 'καφεκοπτεία' και 'καφετέριες' ;)ναι ρε παιδιά...απλά ρωτήσαμε τι εννοεί ο vasos με το ότι μπορεί να μην βγεις όπως μπήκες...
Αυτόν πρέπει να τον ταριχεύσουν στο τέλος.Με τον μαύρο πορτιέρη έξω μάλλον το playgirl θα λέτε παιδιά.
επειδή για κάποιο λόγο σκέφτομαι να παώ εκεί,τι εννοείς με αυτό? σε γδύνουν οικονομικά 'η κάτι άλλο?
Κάποια μέρα θα σταματήσω και θα υποκλιθώ μπροστά του. Μορφή. Τιποτα άλλο.O μαύρος είτε έχει κωλόκρυο,είτε ζέστη εκεί κάθεται πάντα.Κάθε βράδυ είναι εκεί!
Μορφή μιλάμε!
Ελα ρε PATH. To θεμα ειναι οτι το παληκαρι πληρωσε και καταλαβε. Γι'αυτο μαλλον ειναι εδω για να μαθει πως να συμπεριφερεται. Ολοι εχουμε κανει μαλακιες αλλα μαθαμε στο τελος.Έχεις σκεφτει την πιθανότητα να εισαι απλά ηλίθιος? Μα κάθεσαι και φλερτάρεις με ΠΟΥΤΑΝΑ στριπτηζού επι ΔΥΟ ολόκληρα χρόνια (και δεν ντρέπεσαι που το λες κιόλας) περιμένοντας να σου κάτσει, ενώ στο ενδιάμεσο την χρηματοδοτεις κιόλας? Γιατί δεν έκατσες 5-6 χρονάκια ακόμη? Μπορεί να σε ερωτευόταν κιόλας!
Α, ρε παληκάρι μου εσύ είσαι περίπτωση "διαμάντι"! Καλά κάνουν και σου κάνουν πλάκα οι στριπτηζούδες, γιατί "παιδιά - βιολιά" σαν εσένα, δεν υπάρχουν πολλά σήμερα. Υπάρχει κι ένα thread στο forum με τίτλο "τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα"... το έχεις διαβάσει?
Καλά, τώρα πας να βγάλεις πήδημα από μια γνωστή, ενός γνωστού που θα σε συστήσει ως "καλό παιδί" σε κοπέλα κωλόμπαρου? Καλή επιτυχία. Για καλό και για κακό, πάρε και κανένα DVD από το video club της περιοχής σου για οπτικό ερέθισμα σε περίπτωση που γυρίσεις με "άδεια χέρια".
Πες μου κάτι σε παρακαλώ με το χερι στην καρδιά: AΛΗΘΕΙΑ, έχεις πηδήξει έστω και ΜΙΑ φορά στη ζωη σου... ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις? Την απάντηση την γνωρίζεις και μόνος σου! Αναρωτιέσαι όμως το ΓΙΑΤΙ? Για ψάξτο!
μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα
αυτό που έγραψες μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισότερο?