Νέα

Κατάλογος για στριπτιτζάδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anarchymits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
0
κάποιος με πληροφορίες από sadist από ορωην sirocco και από στριπ στη καλλιρόης?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαγκες εχει παει κανεις lido palace τελευταια,για καμια πληροφορια; :think:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαγκες εχει παει κανεις lido palace τελευταια,για καμια πληροφορια; :think:

δεν μπορω να σας καταλαβω ορισμενους....πηγαιντε και παρτε τις πληροφοριες σας μονοι σας ρε μαγκες....δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτειτε ιδιατερα να χαλασετε τα ευρω σας....αρα και να παρετε τις πληροφοριες σας..

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Για το μαγαζί που βρίσκεται Φρανζή και Συγγρού (όπως την κατεβαίνουμε στο δεξί μας χέρι) υπάρχουν πληροφορίες?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για το μαγαζί που βρίσκεται Φρανζή και Συγγρού (όπως την κατεβαίνουμε στο δεξί μας χέρι) υπάρχουν πληροφορίες?

η κατασταση εχει ως εξης....εχει λιγα αλλα καλα τεμαχια,υπαρχει πριβε παταρι,αλλα κατα τα αλλα μακρυα και αλλαργα...που ξερεις?μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα

αυτό που έγραψες μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισότερο?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η κατασταση εχει ως εξης....εχει λιγα αλλα καλα τεμαχια,υπαρχει πριβε παταρι,αλλα κατα τα αλλα μακρυα και αλλαργα...που ξερεις?μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα

επειδή για κάποιο λόγο σκέφτομαι να παώ εκεί,τι εννοείς με αυτό? σε γδύνουν οικονομικά 'η κάτι άλλο?

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
εννοείτε το μαγαζί με τον κλασσικό μαύρο πορτιέρη, μετά την ολυμπιακή και πριν το Φιξ;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
εννοείτε το μαγαζί με τον κλασσικό μαύρο πορτιέρη, μετά την ολυμπιακή και πριν το Φιξ;
Στο συγκεκριμενο που εχει το λογοτυπο απο το San Andreas video game στο Playstation πηγαινα παλια πολλες φορες,στο παταρι τοτε μια μαυρουλα μου τον ειχε παιξει και πηρα και τηλ το οποιο ως γνωστο αργοτερα εκανε την κινεζα για συναντηση και δεν το προχωρησα
Το εχω ξαναπει και πανω απ`ολα το υποστηριζω ως προσωπικη μου εμπειρια
Ειναι σαν το καζινο
Μια και καλη θα το ΄΄΄φας''το μωρο που εχεις σταμπαρει και θα γινει χωρις πολλα κερασματα(με 3 την πρωτη φορα ''συναψα σχεση''με Ρωσιδα απο Βλαδιβοστοκ ζορικο μουνακι
Αν και απο τοτε σχεδον εκοψα και τα στριπτιζαδικα που τα θεωρω περισσοτερο χασιμο χρηματων γιατι εφ`οσον καυλωνεις πρεπει να ξεκαυλωνεις,ο φραπες δε μου λεει κατι,μια ματαιοδοξια ειναι,αν δε γαμησεις ολα τ`αλλα ειναι αερας.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Με τον μαύρο πορτιέρη έξω μάλλον το playgirl θα λέτε παιδιά.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ναι ρε παιδιά...απλά ρωτήσαμε τι εννοεί ο vasos με το ότι μπορεί να μην βγεις όπως μπήκες...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ναι ρε παιδιά...απλά ρωτήσαμε τι εννοεί ο vasos με το ότι μπορεί να μην βγεις όπως μπήκες...
Θα εννοεί μάλλον ότι θα είναι αρπαχτή σε ποτά και χωρίς 'φραπέδες'.Ο Βάσος έχει συνηθίσει σε 'καφεκοπτεία' και 'καφετέριες'  ;)

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
O μαύρος είτε έχει κωλόκρυο,είτε ζέστη εκεί κάθεται πάντα.Κάθε βράδυ είναι εκεί!
Μορφή μιλάμε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επειδή για κάποιο λόγο σκέφτομαι να παώ εκεί,τι εννοείς με αυτό? σε γδύνουν οικονομικά 'η κάτι άλλο?

αμεσως ψαρωνετε ρε...πλακα κανω για να δω ποιοι ψαρωσατε...!μια χαρα ειναι το μαγαζι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O μαύρος είτε έχει κωλόκρυο,είτε ζέστη εκεί κάθεται πάντα.Κάθε βράδυ είναι εκεί!
Μορφή μιλάμε!
Κάποια μέρα θα σταματήσω και θα υποκλιθώ μπροστά του. Μορφή. Τιποτα άλλο.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Έχεις σκεφτει την πιθανότητα να εισαι απλά ηλίθιος? Μα κάθεσαι και φλερτάρεις με ΠΟΥΤΑΝΑ στριπτηζού επι ΔΥΟ ολόκληρα χρόνια (και δεν ντρέπεσαι που το λες κιόλας) περιμένοντας να σου κάτσει, ενώ στο ενδιάμεσο την χρηματοδοτεις κιόλας? Γιατί δεν έκατσες 5-6 χρονάκια ακόμη? Μπορεί να σε ερωτευόταν κιόλας!

Α, ρε παληκάρι μου εσύ είσαι περίπτωση "διαμάντι"! Καλά κάνουν και σου κάνουν πλάκα οι στριπτηζούδες, γιατί "παιδιά - βιολιά" σαν εσένα, δεν υπάρχουν πολλά σήμερα. Υπάρχει κι ένα thread στο forum με τίτλο "τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα"... το έχεις διαβάσει?

Καλά, τώρα πας να βγάλεις πήδημα από μια γνωστή, ενός γνωστού που θα σε συστήσει ως "καλό παιδί" σε κοπέλα κωλόμπαρου? Καλή επιτυχία. Για καλό και για κακό, πάρε και κανένα DVD από το video club της περιοχής σου για οπτικό ερέθισμα σε περίπτωση που γυρίσεις με "άδεια χέρια".

Πες μου κάτι σε παρακαλώ με το χερι στην καρδιά: AΛΗΘΕΙΑ, έχεις πηδήξει έστω και ΜΙΑ φορά στη ζωη σου... ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις? Την απάντηση την γνωρίζεις και μόνος σου! Αναρωτιέσαι όμως το ΓΙΑΤΙ? Για ψάξτο!
Ελα ρε PATH. To θεμα ειναι οτι το παληκαρι πληρωσε και καταλαβε. Γι'αυτο μαλλον ειναι εδω για να μαθει πως να συμπεριφερεται. Ολοι εχουμε κανει μαλακιες αλλα μαθαμε στο τελος.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
μπορει και να μην βγεις ποτε απο εκει μεσα οπως μπηκες αρχικα.....χαχαχα

αυτό που έγραψες μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισότερο?

φιλε κανε ενα κλικ στον καταλογο στριπτιτζιδικα και διαβασε οτι εχουμε γραψει...με προτεραιτητα στα ποιο προσφατα..μπες και στο φορουμ εχουν γραφτει σελιδες... μην πας παρασκευη σαββατο . παντου ειναι καλυτερα καθημερινες.. η γνωμη μου αυτη την εποχη τα καλυτερα ειναι ερωτικα,γραντ ριτορνο,μουσες ,βαβυ γολντ λεπτομερειες θα βρεις στο φορουμ στις συζητησεις που εχουν γινει με προτερεοτητα παντα στα ποιο προσφατα

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Χρειαζεται ενα update ο καταλογος,π.χ.lolita amazon δεν λειτουργουν πολυ καιρο για να ειναι στη λιστα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom