You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάλογος για στριπτιτζάδικα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Υπομονή,
Έρχεται πλήρης λίστα με όλα τα στριπτιζάδικα της Αθήνας και αρκετά από όλη την Ελλάδα, με πλήρες σύστημα βαθμολογιών και κριτικών.
αντε ντε......προχωρα το!για να μην ζηταμε τη δοση μας απο εδω και απο εκει...να την παιρνουμε με την αναγνωση του καταλογου....
Επισκέπτης
εχεις δικιο κ δν εισαι παραλογος,προς θεου...αλλα συνηθως/πλεον στις 1-2 τελευταιες σελιδες ειναι μαζεμενες κριτικες/αποψεις για το καθε μαγαζι που προσφατα εχουμε επισκεφθει....οποτε δν υπαρχει λογος να διαβασεις ολο το θρεντ..εκτος κ αν θες να μαθεις προιστοριες κ σκορ...!!έχεις δίκιο απλά λέω να συμμαζευτούνε κάπου όλα αυτά. δεν είναι παράλογο αυτό που λεω. γιατι με τόσα ποστ χάνεσαι και αποπροσανατολίζεσαι. σωστα?
Επισκέπτης
αφου αγορι μου εσενα θα περιμενουν να γραψεις στους καταλογους....γιατι αν δν γραψει ο ''μεγας χιστις κ μιστις'' των στριπ...ποιος θα γραψει,εγω ?αντε ντε......προχωρα το!για να μην ζηταμε τη δοση μας απο εδω και απο εκει...να την παιρνουμε με την αναγνωση του καταλογου....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αφου αγορι μου εσενα θα περιμενουν να γραψεις στους καταλογους....γιατι αν δν γραψει ο ''μεγας χιστις κ μιστις'' των στριπ...ποιος θα γραψει,εγω ?
ισα ισα που θα τον τιμησεις και εσυ....θες δε θες....θα μπεις στο τρυπακι της ενημερωσης...οχι με PDA βεβαια αλλα με την ικανοτητα της δικης σου αποστηθισης-εμπειριας!
Στη Λεωφ. Δημοκρατίας προς Μενίδι, πριν την Αττικη Οδό, υπάρχει ένα CEASARS's strip show μαγαζι. Αυτό γενικά λειτουργεί και με τι φάσεις?
Δες εδώ:
Επισκέπτης
για να το λες εσυ...δν θα επιμεινω....θα δειξει ο καιρος....!!!ισα ισα που θα τον τιμησεις και εσυ....θες δε θες....θα μπεις στο τρυπακι της ενημερωσης...οχι με PDA βεβαια αλλα με την ικανοτητα της δικης σου αποστηθισης-εμπειριας!
Ευχαριστώ για το tip lakisok. Είναι κλειστό αυτές τις μέρες από ότι είδα, τη τελευταία εβδομάδα που περνάω τακτικά απο έκεί. Γνωρίζεις μήπως αν απλά αναδιοργανώνεται?
ΥΓ για τους υπολοιπους: μιλάμε για το Ceasars στη Λ. Δημοκρατίας προς Μενίδι.
Θα σου απαντησω εγω που φαινεται οτι μου εχεις ιδιεταιρη συμπαθεια χαχαχα.Το rasputin εχει ανανεωσει πληρως την γκαμα που διαθετει κρατωντας και καλο υλικο απο τα παλια.το σπαστικο ειναι οτι οι τυποι προσπαθουν με βλαχο-υπουλο τροπο να σου παρουν κανα 2 ευρω απ το χορο λεγοντας οτι δεν εχουν ψιλα κτλ και αυτο αμαυρωνει ολη την καλη εικονα του μαγαζιου.Ισως να με βρηκαν παιδι διαμαντι και θελαν να με πιασουν κοτσο.σ εσενα και στον PATHFINER η (καπως ετσι)που ειστε ειδημονες του ειδους δε νομιζω να συμβουν.ΒΡΕ μπας και δεν εχω πηδηξει ποτε εκτος πληρωμης?λετε?Βρε μπας και ειμαι πολυ λιγοτερο σχετικος με το εν λογω θεμα και ανοιγω εν γνωση μου θεματα με ερωτησεις για να τσαντιστουν μερικοι ....κες και να περναω ευχαριστα την ωρα μου αντι να βλεπω dvd ?PARTINER δεν θα σου πω οτι εισαι και εσυ βλακας κεχριμπαρι-διαμαντι και ηλιθιος οπως μου προσαπτεις αλλα ευχαριστος και οτι μου φταχνεις τη διαθεση βλεποντας να μπριζωνω με ερωτησεις εναν τυπο που γραφει με μενος να μην πω (οριομενος) και τα περνει στα σοβαρα με ενα ασχετο που δεν ξερει τι ρολο βαραει.ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕXΟΥΝ ΙΔΙΕΤΕΡΑ και συνφωνα με το οπως αντιδρας στον καθε ασχετο με αναγγαζει να σε συμβουλεψω να πας εποιγοντως σε γιατρο μπας και προλαβεις μη χειροτερεψει η βλαβη που στο απευχομαι.Φαινεται οτι εχεις φαει μεγαλες πικρες και αποριψη στη ζωη σου που περιμενεις εναγωνιως απαντηση μου και δεν την παιρνεις ανοιγοντας θεμα συνεχως για το ποσο μπιπ ειμαι.(θα ελεγε η τενια μακρη).Αυτο το ρεζιλι σου μου προκαλει μια ευχαριστη πλακα.θα σου μιλησω λιγο επιστημονικα χαχα πρεπει να ξερεις οτι ακομα και αυτο το φορουμ αποτελει μικροκοσμο της κοινωνιας που συνεπαγεται οτι οι αντιδρασεις σου θα πρεπει να εκδηλωνονται και στην οδηγηση.παω στοιχημα λοιπον οτι δεν θα ηθελα να σε συναντησω στο δρομο γιατι σιγουρα θα εισαι ο κλασικος γελοιος κωλοελληνας που παιζει ξυλο για πλακα αν αργησει ο μπροστινος του στο φαναρι επειδη του εμεινε τραυμα απο το σχολειο ως καρπαζοεισπρακτορας.Συνεχισε να μας φτιαχνεις τη διαθεση γραφοντας υστερικα συνεχεια σ εναν που υποστηριζεις μαλιστα οτι ειναι ηλιθιος κατα τα λεγομενα σου.οσο για το αν εχω πηδηξει εκτος πληρωμης η οχι θα σε παραπεμψω απευθειας στα μυνηματα που εχω στειλει 33(νεος) εν αντιθεσει με σενα που με τα 500 μηνυματα(ανωτερος.....ακας) που εχεις στειλει φανερωνει οτι προσαπτεις την κατασταση σου σε αγνωστους ως κατηγορια για να αισθανθεις καλυτερα.(Φυσικα δεν ειναι μομφη για αλλους αυτο μονο για εναν παει)Α ΞΕXΑΣΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ kai Για οσους ενδιαφερονται λεω να ανοιξω καινουργιο θεμα.παιδεραστεια στην καμποτζη με 1500 για 5 χρονια.για να βλεπω σχολια.PAΡΤΗIΝER ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑΑΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παιδια ανακοινωση:το τουτι φρουτι εκλεισε λογω ανανεωσης προγραμματοσ και κοοριτσιων.......θα ανοιξει λιαν συντομως......ελπιζω να μην φυγει η νατελα
Ευχαριστώ για το tip lakisok. Είναι κλειστό αυτές τις μέρες από ότι είδα, τη τελευταία εβδομάδα που περνάω τακτικά απο έκεί. Γνωρίζεις μήπως αν απλά αναδιοργανώνεται?
ΥΓ για τους υπολοιπους: μιλάμε για το Ceasars στη Λ. Δημοκρατίας προς Μενίδι.
Σάββατο ήταν ανοιχτά πάντως. Μήπως έτυχε να περνάς Δευτέρα που είναι κλειστά;
παιδια ανακοινωση:το τουτι φρουτι εκλεισε λογω ανανεωσης προγραμματοσ και κοοριτσιων.......θα ανοιξει λιαν συντομως......ελπιζω να μην φυγει η νατελα
Εγώ άκουσα ότι έκλεισε λόγω αναδουλειάς. Δεν ξέρω τί από τα δύο ισχύει...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γιατί οι στριππερς ήταν τραβέλια.
Σχετικά με το Ceasar στη Λ. Δημοκρατίας προς Μενίδι:
Είδα προχτές αφισοκόληση στην ευρύτερη περιοχή, ότι άνοιξε και λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση (σαν βενζιναδικο ένα πράγμα..) Από βόλτα χτεσινή και τα φώτα ήταν ανοιχτά, με κάτι τύπους σε θέση ημι-πορτιέρηδων. Αλλά δε μπήκα. Επιφυλάσσομαι...
Σάββατο ήταν ανοιχτά πάντως. Μήπως έτυχε να περνάς Δευτέρα που είναι κλειστά;
Εγώ άκουσα ότι έκλεισε λόγω αναδουλειάς. Δεν ξέρω τί από τα δύο ισχύει...
Είδα προχτές αφισοκόληση στην ευρύτερη περιοχή, ότι άνοιξε και λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση (σαν βενζιναδικο ένα πράγμα..) Από βόλτα χτεσινή και τα φώτα ήταν ανοιχτά, με κάτι τύπους σε θέση ημι-πορτιέρηδων. Αλλά δε μπήκα. Επιφυλάσσομαι...
Επισκέπτης
νομιζω εχει κλεισει καιρο κ μονιμα...κανα νεο μαγκες για το caesars στη λ.δημοκρατιας εχουμε;
Χθες και προχθες τα φωτάκια ήταν εν λειτουργία...
Τώρα αν κάνανε βραδινό ηλεκτρολογικό έλεγχο, θα σε γελάσω, δε μπήκα
Τώρα αν κάνανε βραδινό ηλεκτρολογικό έλεγχο, θα σε γελάσω, δε μπήκα
νομιζω εχει κλεισει καιρο κ μονιμα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 8K