Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ολο τετοια ποσταρεις ολη μερα...
τετοια να σου δωσουν και θα σου παρουν τη ψυχη

γουσταρεις τετοια ε? γαργαλιεσαι....

Ότι μπορεί καθένας ... :grin:

αντε σου ευχομαι κ στον αμαρανθο να κανεις ανταυγιες κ γαλλικο νυχι κ μετα λεμοντ να μαθεις να φτιαχνεις γιουβαρλακια τερας μορφωσεως

Πας καλά ? αυτά είναι βασικά το ακρυλικό το δουλεύω επαγγελματικά  :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε και η Χειρδαρη ειναι η αρχηγος τους  :grin:
emoticon_turd.gif

eirini-cheirdari-isex-editor-pou-itan-polemiki-antapokritria.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:grin:

Είναι παντρεμένη τύπε;  :think:
Με εναν 20 χρονο. Αυτη ομως δεν ηξερε την ηλικια του μετα τον γαμο το εμαθε. Και μετα το ζωο νομιζει οτι ειναι σε θεση να κανει εκτιμησεις για τους ανθρωπους.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με εναν 20 χρονο. Αυτη ομως δεν ηξερε την ηλικια του μετα τον γαμο το εμαθε. Και μετα το ζωο νομιζει οτι ειναι σε θεση να κανει εκτιμησεις για τους ανθρωπους.

20 χρονο; :huh: Είσαι σίγουρος;  :think: Αυτή πόσο είναι;

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Από προσωπική και μόνο εμπειρία, έχω να δηλώσω ότι αν τη χρονική στιγμή του ραντεβού η γκόμενα είναι τουλάχιστον "θετική" προς εσένα (σε βρίσκι ενδιαφέον άντρα, της έχεις φτιάξει τη διάθεση κλπ) και το χειριστείς κατάλληλα, με λίγη καλή "πίεση" αν δεν γαμήσεις, τουλάχιστον θα κάνεις "φάση" :dancing: :dancing:. Σε κάποιον που γουστάρει και από το ραντεβού, της έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, σίγουρα είναι ανοιχτή σε ένα καλό γλωσσοφιλομπαλαμούτι φεύγοντας από τη συνάντηση (θα ήθελες να πάμε μια βόλτα??  :boobies:). ΑΝ καταφέρεις να την φτιάξεις άγρια, όσο φρένο και να έχει βάλει εκείνη την ώρα στον εαυτό της, είναι πιθανόν να παραδοθεί άνευ όρων. Απλά χρειάζεται σωστός χειρισμός με βάση τον χαρακτήρα της. Στατιστικά πρόπερσυ που έκανα ένα "κοινωνιολογικό πείραμα" μέσω ίντερνετ  :fuck2:, από τα 35 περίπου ραντεβού συνολικά που έκανα, γάμισα τις 25 και από αυτές τις 15-17 από το πρώτο ραντεβού. Μου έτυχε να μιλάω με μια άγνωστη μέσω FB το απόγευμα και τα μεσάνυχτα να έχω πάει Λαμία για να τη γαμίσω (δεν πίστευε ότι όντως θα πήγαινα τόσα χιλιόμετρα για πάρτυ της). Έπειτα ξενοδοχείο. Παρόμοιες φάσεις θυμάμαι 2-3 ακόμη  :knockinb:  :knockinb: (γαμήσι μετά από γνωρίμία λίγων ωρών). Είχα όμως πολλη αυτοπεποίθηση και "έδειχνα" στη γκόμενα ποιος έχει το πάνω χέρι. Φυσικά να ξεκαθαρίσω ότι λίγες ήταν κορυφαίες, κάποιες καλές και πολλές μετριότερες. Υπήρξαν και 2-3 χοντρές αλλά ενέδωσα λόγω μεγάλων μαστών :P χαχαχαα!!!! Επειδή υπάρχουν και οι κομπλέξικοί εδώ μέσα που θα αρχίσουν να λένε παπαριές, προκαταβολικά τους λέω "στα αρχίδια μου" αν δε με πιστεύετε :tickedoff:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Εγω περυσι το καλοκαιρι εκανα μια γνωριμια (30αρα ελληνιδα) κ στο 5ο ραντεβου γαμησα, στο 6ο ραντεβου σερι ολο το βραδυ.
Παρολο που τωρα δεν ειμαστε πια μαζι την βλεπω απο την τηλεοραση που κ που επειδη παιζει σε καποια ελληνικα σιριαλ γ (τριτους) ρολους
κ μου φερνει τις αναμνησεις κ παλι στο μυαλο μου. Εμπλεξα με ηθοποιο βλεπετε... το ζησαμε κ αυτο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom