Ανεφερα πουθενα οτι ειμαι αλανθαστη? δε νομιζω.......ολο και κατι στραβο εχω δε νομιζεις? απλα προφανως δεν εχω τα συγκεκριμενα στραβα........εχω στραβα........και για πολλους πολυ χειροτερα απο αυτα που αναφερετε........δηλαδη εσεις ειστε ολοι ιδιοι? γιατι σε πολλα παρα πολλα θρεντ εχω διαβασει χιλιες διαφορετικες γνωμες......το οτι ειμαι ΜΙΑ και απανταω για την ΠΑΡΤΗ μου δε σημαινει οτι αντιπροσωπευω τους πολλους σε αντιθεση με εσας που αυτη τη στιγμη ειστε καμποσοι και ο καθενας ειναι σε θεση να πει αυτο που πιστευει ακομα κι αν διαφερει........
Το ιντερνετ και η ανωνυμια αλλωστε αποτελουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα.......νομιζω θα με συνεφερε αν ειχα την συγκεκριμενη συμπεριφορα να την συζητησω αντι να την αρνουμαι? με ποιον αλλον αντρα θα ειχα αυτην την ευκαιρια εκτος απο καποιον που δε με ξερει και που προφανως δε θα με γνωρισει? λοοοοοοοολ
.......εεεεεεεεελα μωρε.....!!!!!
......μπηκες νωρις χθες.....????
.....μετα θα επαιζε γκομενακος εεεε....????
......το οτι εισαι μια και απαντας για παρτη σου σημαινει οτι αντιπροσωπευεις τις πολλες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (κουτορνίθι) ;) ;)
......και επισης με κανεναν αλλον αντρα δεν θα επαιρνες (ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ) αυτην την ευκαιρια, γι αυτο εισαι κοτα (λυράτη) ;) ;)
....ειναι ελαχιστες οι γυναικες που θα αποτολμουσαν μια τετοια, κατα προσωπο, συζητηση...... ειναι απλα οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναικες.....!!!!
.....κανε τωρα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ, για να εμπεδωσουμε οτι εισαι ενα παιδακι του διαδυκτιου......
(γι αυτο και σ εχει φαει η μαλακια, και δεν πετυχαινει κιολας να ξελαμπικαρεις)
.........αυταααααααααααααααά........ ληξις συναγερμου.......
Υ.Γ. 1. το νωρις μπηκες ακυρο, τωρα χαζευα ενα αλλο θεμα και βλεπω το ξενυχτησες παλι....
(στο σαιτ της αντριλας.......)
Υ.Γ. 2. κοιταξτε μια παν-αγαμητη που δινει και συμβουλες πως να γαμησουμε (την αγαμια της)