Αυτό λέγαμε pisoxostis και στην προηγούμενη σελίδα.
Είναι κάπως οξύμωρος ο συνδυασμός αυτών των 2 φράσεων:
Προβληματίζομαι
Είναι κάπως οξύμωρος ο συνδυασμός αυτών των 2 φράσεων:
φιλαρακια μου καλα θα σας πω κ εγω τη δικη μου ατακα...που ομολογω οτι την εχω πει 4 φορες και εχει πιασει ...αφου να φανταστειτε οτι οι γκομενεσ απορουσαν με αυτο που τουσ ελεγα..γιατι ηταν χυδαιο αλλα τισ καυλωνε...προσοχη ομωσ η ατακα μονο σε γκομενα που φαινεται ξεκωλο!!!
[size=11pt]να η ατακα...(καλησπερα...δε θελω να γινω ενοχλητικος ουτε γραφικος..ενα θα σου πω...για παρτη σου θα φιλαγα το παπαρι αυτου που σε γαμει....)[/size]
παιδια η γκομενα τα παιζει...ξαφνικα γελαει απιστευτα..μα γελαει,λιωνει στο γελιο κ στα καπακια που συνηδειτοποιει τι μαλακια ακουσε παιρνει σοβαρο υφος γτ ενδεχεται να την ενοχλησαν οι κακεσ λεξεισ..[size=11pt]ομωσ αμεσωσ καταλαβαινει οτι διπλα τησ αυτοσ που τησ το ειπε αυτο ειναι αντρασ με αρχιδια και θαρρος και θελει να τη γαμησει!!![/size] καταλαβαινει αυτα λοιπον (εφοσον ειναι ξεκολο και θελει να γαμηθει) αφου ολοι οι αλλοι ντρεπονται να πανε να τισ μιλησουν τωρα βρισκεστε εσεισ μπροστα τησ που δεν ντρεπεστε και πλεον σου λεει να η ευκαιρια!!!αν παλι αποτυχει γυριστε το στην πλακα και πειτε τησ με ενα χαμογελο...do you believe in love with first sight??αν πει οχι καντε κι αλλη στροφη...with second sight??ε λοιπον σασ το υπογραφω οτι μεχρι να τελειωσει το βραδυ η γκομενα θα εχει φυγει μαζι σας!!!
Προβληματίζομαι