flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Τα ίδια ακριβως έζησα στην Ίο το 2005.Να σας πω την δικη μου προσφατη εμπειρία. Πάω φέτος στην Ίο, μπακούρι, αποφασισμένος για αχαλίνωτα όργια με τουρίστριες. Είχα ακούσει και διαφορους, αστικούς μύθους μάλλον, για το εν λόγω νησί, οτι γαμάς ακόμη και αν είσαι κουτσός με γυάλινο μάτι, οτι θα σε κυνηγάνε τουρίστριες διψασμένες για ελληνικό σπέρμα και άλλα τέτοια γραφικά. Γενικά είμαι εμφανίσιμος, (όχι μοντέλο βέβαια), δεν ντρέπομαι να την "πέσω" (χωρίς να είμαι κάγκουρας) είμαι 28 ετών, έχω γυρίσει αρκετά νησιά (πάντα με γκόμενα βεβαια, ποτε για "κυνηγι"). Παω λοιπον μαζί με ενα φίλο (περισσότεροι θα ήμασταν ορδή, όχι παρέα) και ήδη από την αρχή μου φάνηκαν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι τα υπεθετα αρχικα. Καταρχας αναλογια ανδρων-γυναικών συντριπτικά υπερ των ανδρων (υπηρχαν στιγμές που καποιο κλαμπ είχε μονο άνδρες, σαν λόχος!). Το ξεπερνάω αυτο. Πάω στην ουσία. Ελληνίδες πολλές, αλλά μόνο κανα τρίμπαζο μου έπιανε την κουβέντα, γενικά ντιβιλίκι μέχρι γελοιότητας, εντέλει ομως μαλλον είναι οι μονες που γαμιούνται σίγουρα, με Άγγλους και Αμερικάνους ωστόσο. Ιταλίδες αρκετες, τα ιδια σκατά με τις Ελληνίδες. Για Βόρειες ούτε λόγος. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα να με κοιτάνε με αηδία, χωρίς λόγο, λες και ήμουνα κανας πάκης!! Τραγικά πράγματα. Δυο φορές πήγε να παιχτεί κάτι, με μια Αυστραλεζα τη μια και μια Αμερικανίδα την άλλη (μέτριες, μη φανταστείτε, αλλά έτσι οπως πηγαινε...). Και τις δυο φορές μόλις μαθαίνανε ότι είμαι Έλληνας (μιλάω πολύ καλά Αγγλικά) εξαφανίζονταν! Η Αμερικανίδα έκανε μορφασμό, είπε κατι με shit μέσα (δεν ακουσα καλα αυτη τη φραση μες στο κλαμπ, και ευτυχώς) και έφυγε! Αυτή ήταν η εμπειρία μου. Δεν ξέρω αν έτυχε ή αν φταίει το νησί, πάντως ήταν ερωτικό Βατερλό!
Πήγα Αύγουστο και είχε ακριβώς αυτές τις εθνικότητες. Κάποιοι τότε σερβιτόροι μας είχαν πει ότι καλύτερη περίοδος είναι Ιούνιος Ιούλιος όταν έρχονται από Σκανδιναβικές χώρες. Θέλει και λίγο τύχη και ίσως πολύ χρόνο να πετύχεις κάποια καλή. Πολλοί πάμε για λίγες μέρες και οι πιθανότητες είναι λίγες. Σήμερα όμως υπάρχει και το διαδίκτυο από τα κινητά με το οποίο ασχολούνται πολλες ακόμη κι όταν είναι έξω για διασκέδαση με αποτέλεσμα να γράφουν στα παλιά τους υποδήματα το φλερτ.