Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοπελιά σήκω να φύγουμε... Μόλις βρήκες γκόμενο...
Παιδες...πραγματικο...
-Κοπελιά...έχεις πολυ όμορφα μάτια..(πάντα συνοδευεται απο αντιστοιχο μυδιαμα και βαθυ κοιταγμα στα ματια..)
-Σ ευχαριστω.....(χαμογελασε και κοκκινισε ενω με κοιτουσε και επινε μια γουλια απο το ποτο της)
-Να στα πεταξω εξω?????
-Η Γκομενα ακομα βηχειιιιιι
για πες και μια μη κλασσικη να δουμε διαφοραμια κλασσικη ατάκα είναι:καλά μωρή ματωμένη σερβιέτα,θέλεις να πάμε στο κρεολή να σε ξεπατωσω?
για πες και μια μη κλασσικη να δουμε διαφορα
Να κοψω το τσιγαρο(συμπληρωνεις αν παει να στην πεσει στα χαστουκια.. ).....λίτσα πάρε μου μια πίπα
Στο εδωσε στο πιατο.....Ασυχωρητον!!!!!!!!Απιστευτο και ομως πραγματικό...
Εχω την τύχη να μένω δίπλα από το Orion Hotel στο λόφο στρεφη (για τους μη μυημένους θα πω απλά ότι θα ήταν το ξενοδοχειο των ονειρων σας). Τεσπα ημουν πιτσιρικας και πάω μετά από νυχτερινή έξοδο στη πλατεια να πάρω ενα νερακι να ξενερωσω από το γνωστο γωνιακό περιπτερο (Καλλιδρομιου και Μπενακη) 2 μουνες (μοντελες) τσιμπαγαν την βραδυνη τους μπυριτσα..Ξαφνικά η μια πάει να πέσει και ενστικτωδώς από κωλοφαρδία την πιάνω..Κοιταζόμαστε και μου κανει η μια...Grab a beer and come upstairs..Και τι λεω ο μαλακς???Now I am sorry..I am too tired!!!!!!Ακομα με μουτζωνουν οι φιλοι μου που ήταν παροντες στην μαλακια μου...