Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.115
- Πόντοι
- 6.796
:S :S :S
Τωρα θα σου στειλω 10 κλώνους να σε περιλάβουν..
:S :S :S
Με τη πτώση του Κομμουνισμού είδε ο έλληνας πώς ειναι το μουνί γιατι τότε δε το έβλεπε ουτε στο όνειρο του..
Και επίσης οι ελληνίδες ηταν πάρα πάρα πολύ άσχημες τότε και η πλειοψηφία χοντρές.. καμία σχέση με το τώρα.
Εμπαινα στη Φυλής που ήταν γεμάτο Ρωσίδες κ έμενα με το στόμα ανοιχτό..
Πρώτο γαμήσι μέσα δεκαετίας 90, έπαιζα ατταρι με ενα συμμαθητη σπίτι του, μπαινει ο πατέρας του κ μας λεει σηκωθείτε θα σας πάω να γίνετε άντρες.. Πάμε Φυλής και γαμήσαμε και οι τρείς με τη σειρά ενα θεόμουνο Ρωσίδα..
Τωρα θα σου στειλω 10 κλώνους να σε περιλάβουν..
Τύπε μη μου πεις ότι την πήρατε και παρτούζα με τον πατέρα;
Παιζει 3 γαμήσια ο καθένας ξεχωριστά να έγιναν σε 10 λεπτά..
Τύπε, τι ατάρι παίζατε μέσα δεκαετίας 1990 ; Atari ST εννοείς ; Γιατί το 2600 , ήταν 17-18 χρόνια πιο πριν .
Πρώτα την πήρε ο πατέρας ή εσεις;
Πραγματικα χρυσες εποχες.
Θυμαμαι οτι το 1998 για να μπουμε σε στριπτιζαδικο, ηταν αδιανοητο αν δεν περιμεναμε απ εξω κανενα διωρο, ωστε να αδειασει τραπεζι.
Και μιλαμε για καθημερινη, ετσι?
Για παρασκευοσαββατο ούτε συζητηση.
Εχω τυχει εξω απο το σταρ στην Μεταμορφωση στις 5 το πρωι, να περιμενουμε με την παρεα μου στην ουρα για να μπουμε, σαββατο βραδυ.
Και τελικα μπηκαμε μονο αφου λαδωσαμε και φαγαμε την σειρα καποιου αλλου.
Σε ποιον νεαρο να τα πεις αυτα σημερα και να τα αντιληφθει?
3.000 δραχμες ο χορος τοτε. Που κρατουσε 3 τραγουδια και χωρις βρακι κιολας.
Μπορει να ταν SEGA drive και Attari να επαιζα πιο παλιά..
Ο πατέρας τελευταίος..
τον παππου γιατι δεν τον πηρατε τυπε :S :S :SΜπορει να ταν SEGA drive και Attari να επαιζα πιο παλιά..
Ο πατέρας τελευταίος..
Θυμάμαι τότε όποιος είχε κανα mega drive ή super nintendo,τον παρακαλούσαμε να πάμε σπίτι του να παίξουμε.
τον παππου γιατι δεν τον πηρατε τυπε :S :S :S
Ειχε φαει ολη τη συνταξη στο ξυστό τύπετον παππου γιατι δεν τον πηρατε τυπε :S :S :S
Τι λολ ρε τύπε, 17χρονη κοπελιτσα σε κανενα τσατ στο κοσμοπολιταν εισαι? Ακου λολ...
Τι λολ ρε τύπε, 17χρονη κοπελιτσα σε κανενα τσατ στο κοσμοπολιταν εισαι? Ακου λολ...
Τύπε εχουμε πολλη δουλεια ακομη για να φωτισουμε τον κοσμοΠες μου ότι το βλέπεις πρώτη φορά εδώ ;;;
Το άλλο που γράφει ο άλλος ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ και διστάζει να γράψει ότι της ΕΓΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
και γράφει νινάκι , γατάκι ..........
αγριο πραμα ο αλεξΤι λολ ρε τύπε, 17χρονη κοπελιτσα σε κανενα τσατ στο κοσμοπολιταν εισαι? Ακου λολ...