Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 456
Πορνοβρυκόλακα....!!!!Μα με το αίμα είναι το νόημα...
Πορνοβρυκόλακα....!!!!Μα με το αίμα είναι το νόημα...
Τσακο τοΦιλαράκι στείλτο και σε εμένα ευχαριστώ
Δεν πειράζει το βράδυ που θα μου στείλουν το βίντεο με τη Λασκαράκη που κάνει λεσβιακό με τη Μακρυπούλια θα πάρεις τα αρχιδια μουΤσακο το
σου εχει μεινει κανα βιντεο απο τα παλιά ;; αυτα που επαιζαν τις κασσετες ;Δεν πειράζει το βράδυ που θα μου στείλουν το βίντεο με τη Λασκαράκη που κάνει λεσβιακό με τη Μακρυπούλια θα πάρεις τα αρχιδια μου
Κοίτα καθώς έψαχνα βρήκα ένα βίντεο με μια γκόμενα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που τη χαμουρευε ένας Ινδός που πήγε για να φτιάξει μια λάμπα και ο φίλος τής ήταν κρυμμένος στο μπάνιο, δεν ξέρω πως βρέθηκε στα αρχεία μουσου εχει μεινει κανα βιντεο απο τα παλιά ;; αυτα που επαιζαν τις κασσετες ;
Βρες το θα το χρειαστουμε
ΚαταπληκτικαΚοίτα καθώς έψαχνα βρήκα ένα βίντεο με μια γκόμενα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που τη χαμουρευε ένας Ινδός που πήγε για να φτιάξει μια λάμπα και ο φίλος τής ήταν κρυμμένος στο μπάνιο, δεν ξέρω πως βρέθηκε στα αρχεία μου
Είναι σε μικρή κασέτα από κάτι παλιές κάμερες JVCΚαταπληκτικα
Στειλτο μου
Αν δεν το εχεις ψηφιακά πες να σου στειλω εγω αυριο ενα κουριερ δικη μου χρέωση όπου θες
Βρε αντε άνοιξε τη Μανικα εκεί στην Ελευσίνα να ποτίσει τις τσουκνίδες.Δεν πειράζει το βράδυ που θα μου στείλουν το βίντεο με τη Λασκαράκη που κάνει λεσβιακό με τη Μακρυπούλια θα πάρεις τα αρχιδια μου
Είναι σε μικρή κασέτα από κάτι παλιές κάμερες JVC
Ένας Πακιστανός μου την πούλησε τύπε 10 ευρώ μαζί με τη βιντεοκάμερα, την ξέχασε λέει ένας ηλίθιος τουρίστας Έλληνας σε ένα ξενοδοχείο στης ΣπέτσεςΜην στεναχωριεσαι κολλητε μου
ακομα καλυτερα
Mini DV είναι η κασσέτα. Αν θέλετε τη συνέχεια, που έρχεται και η νέγρα καμαριέρα με τα αγγούρια, την έχει ο κ. @tomahok . Στείλτε του ένα εικοσαρικάκι και καθαρίσατε.Ένας Πακιστανός μου την πούλησε τύπε 10 ευρώ μαζί με τη βιντεοκάμερα, την ξέχασε λέει ένας ηλίθιος τουρίστας Έλληνας σε ένα ξενοδοχείο στης Σπέτσες
Μέχρι τις δώδεκα την έχω προσφορα με το δεκαπέντε.Mini DV είναι η κασσέτα. Αν θέλετε τη συνέχεια, που έρχεται και η νέγρα καμαριέρα με τα αγγούρια, την έχει ο κ. @tomahok . Στείλτε του ένα εικοσαρικάκι και καθαρίσατε.
πάντα με δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα οι Πάκηδες !Ένας Πακιστανός μου την πούλησε τύπε 10 ευρώ μαζί με τη βιντεοκάμερα, την ξέχασε λέει ένας ηλίθιος τουρίστας Έλληνας σε ένα ξενοδοχείο στης Σπέτσες
Γιατί δεν οργανώνετε έναν υπερμαραθώνιο οφλαμόλουτρου και τα έσοδα να πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό;Ποσες φορες θασας το πω. Τα 3567 βιντεο και πορνοταινιες με σελεμπριτις που εχω, τα εχω κληροδοτησει στον εγγονο μου @troubakhs
Αδερφέ μπορείς το. Βίντεο και εδώ??Τσακο το
Eνω εσυ που εχεις και δεν στελνεις δεν εισαιΆλλη γαμιολα εσυ
Τραβα γαμησου και εσυ κωλομπαραEνω εσυ που εχεις και δεν στελνεις δεν εισαι
Διακρινω συσσωρευμενο θυμο και οργη,πρεπει να ελεγξεις τις ενεργειακες ροεςΤραβα γαμησου και εσυ κωλομπαρα