Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.039
- Πόντοι
- 2.606
Στείλε εσύ τι έχεις και βλέπουμεΕσυ τι προτιμας?Ακσιον μουβιζ ή μυστερι-κραιμ?
Στείλε εσύ τι έχεις και βλέπουμεΕσυ τι προτιμας?Ακσιον μουβιζ ή μυστερι-κραιμ?
Ποσες φορες θασας το πω. Τα 3567 βιντεο και πορνοταινιες με σελεμπριτις που εχω, τα εχω κληροδοτησει στον εγγονο μου @troubakhsΑυτά τα φρικ σόου πορν τα έχει ο κ. @κωλο-γερος .
Ρε συ σοβαρά τώρα .Έλα ρε μαν,με έχουν γαμησει στα πμ
Τα πουλησε στον @celebre και τα ηπιε με τη Γαλλιδα...Ποσες φορες θασας το πω. Τα 3567 βιντεο και πορνοταινιες με σελεμπριτις που εχω, τα εχω κληροδοτησει στον εγγονο μου @troubakhs
Προτεινε καμια καλη ταινια να δουμετιγκα σινεφιλ το νημα!!!!!!!!!!!!
To κωλο-παιδο. Και το βιντεο με την Μανωλιδου και την Μενεγακη μεσα στο καμαρινι της Μενεγακη;
Δουλευω ασταματητα...δεν εχω χρονο για ταινιες!111Προτεινε καμια καλη ταινια να δουμε
Και την ιδια τη σαντορινη να του εγραφες δεν εχει σωτηρια.....To κωλο-παιδο. Και το βιντεο με την Μανωλιδου και την Μενεγακη μεσα στο καμαρινι της Μενεγακη;
Ευτυχως που δεν του εγραψα την βιλλα στην Σαντορινη
Nαι δεν προλαβαινεις απο τα ποσταρισματα στο μπου.Δουλευω ασταματητα...δεν εχω χρονο για ταινιες!111
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και την ιδια τη σαντορινη να του εγραφες δεν εχει σωτηρια.....
Ειδικά αυτό, το έβγαλε σε πλειστηριασμό. Ήταν το μοναδικό που δεν πήρε ο @celebre στο πακέτο. Φημολογείται πως το χτύπησε με κλώνο ο κ. @thelastpm .To κωλο-παιδο. Και το βιντεο με την Μανωλιδου και την Μενεγακη μεσα στο καμαρινι της Μενεγακη;
Ευτυχως που δεν του εγραψα την βιλλα στην Σαντορινη
Φιλαράκι στείλτο και σε εμένα ευχαριστώΈλα ρε μαν,με έχουν γαμησει στα πμ
Στειλε το μου μια ρε παιχτη...εστω...χωρις το αιμα...θα το αντεξω!!!!!Εγώ πάντως αυτό το βίντεο με τη Λιόλιου και την Ανδρομάχη που τις πάει αίμα από το πολύ πρωκτικό με μαύρους δε θα το στείλω σε κανέναν όσο και να παρακαλάτε!
αυτό το κόλπο πάντως με το τύλιγμα και τα φύκια στο πάτωμα το κάτι άλλο.Μόλις σας το έστειλα. Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε.
Τί είναι αυτά που λές τύπε τα μέλη του μπου είναι όλα σοβαρά και αυτά που λένε ισχύουνΟλο λογια εισαστε ολοι ρεεεε... παραμυθαδεεεεεεςςςςς
Μα με το αίμα είναι το νόημα...Στειλε το μου μια ρε παιχτη...εστω...χωρις το αιμα...θα το αντεξω!!!!!