καμια σχεσει και οι 2 που λες εχουν βυζαρες η τυπησα στο βιντεο δεν εχει τιποτα.κατι σε φραντσεσκα μου φερνει..μπορει και σκορδου..

καμια σχεσει και οι 2 που λες εχουν βυζαρες η τυπησα στο βιντεο δεν εχει τιποτα.κατι σε φραντσεσκα μου φερνει..μπορει και σκορδου..
πως λενε την φιλη της ορθουλας?
Ευαγγελία.
Το ένα ίδιο θέμα είναι στις συλλογές-ελληνίδες διάσημες, και το άλλο στο "πορνογραφία", ας ενωθούν.
Με ένα πέρασμα από την TV, έγιναν αμέσως όλες διάσημες........![]()
αυτη ηταν πολυ κλαψα ρε συαυτή η ξενέρωτη να παίξει σε τσόντα?![]()
![]()
παντος στο βιντεακι ειναι η δωρα του bigbrother1Τελικα το ειδα το βιντεακι που δινεται ρε μαγκες αλλα φαινεται μουφα...ασε που δε μου θυμιζει απολυτως τιποτα η γκομενα. Παντως τον τελευταιο καιρο βγαινει η μια μουφα μετα την αλλη. Προφανος ειναι κολπο των media μιας και ειδαν οτι το θεματακι περι τζουλιας, πορνπ κτλ πουλαει αρκετα. Δεν εξηγειται αλλιως! Τοσοι μπουρδελιαρηδες εδω μεσα...με τοσα τσοντο σαιτ ο καθενας...και να μην εχει παρει κανεις χαμπαρι τιποτα και να μας ενημερωνει το σταρ? Δε το δεχομαι βρε αδελφεΑσε που οσα βιντεο εχει αναφερει δε τα βρισκει κανεις, παρτε παραδειγμα το βιντεο του μπατσουλη...οπως και αυτο το οποιο συζηταμε σε αυτο το θρεντ το οποιο παλι δε μπορει να το βρει κανεις. Τεσπα...ειδωμεν
αφού λένε ότι ήταν ριάλιτι δράσης, στο big brother η μόνη δράση που είχαν ήταν να ψηφίζουν στον καναπέπαντος στο βιντεακι ειναι η δωρα του bigbrother1![]()
![]()
![]()
Αν αλλάξεις την προσφορά σε παστέλι, θα έχεις μεγαλύτερη συμμετοχή.
η η παολα απο survivor.η στριπτιζεζ...mallon nantia apo survivor ellada-tourkia