You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 681
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 2.356
Φυσικά και θα μπορούσε. Αρκετές το κάνουν.Δε πρέπει να έχεις προσόν για να γίνεις ταξιτζής?δηλαδή πιστεύεις ότι μια ελλεινιδα θα μπορούσε να οδηγήσει ταξι με κόσμο μέσα στην Αθήνα για12ωρες τη μέρα και νά ξέρει καλά και τους δρόμους?μη λέμε και οτι να είναι ειναι δυκολη δουλειά ο ταξιτζης
Σιγά το δύσκολο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της έκανες τον οδηγό εννοείς;Βλέπω θέμα τίτλου εμπειρίες από ταξί και είπα κ εγώ να μοιραστώ κάτι δικό μου, σχετικά παλιό...
Λοιπόν έκανα επί τρίμηνο κοντά τον ταρίφα σε συνάδελφο και δεν έγλυψα ούτε κόκκαλο σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συναδέλφων ΓΤΧ μου!!!
Sad but true \m/
Για ποιον λόγο;
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.832
- Πόντοι
- 2.546
Λοιπον...Τεραστιο θεμα που θα μας εχουν τυχει ολα μα ολα.Απο φολοταξι μεχρι σουπερ εξυπηρετηση.Πονηροι οσοι δεν παει στην Ελλαδα.Αλλοι να βριζουν αλλοι να σε ζαλιζουν με αχρηστες πληροφοριες αλλοι να σε ζαλιζουν με ιστοριες κι αλλοι νομιζεις οτι θες κουβεντα κ στην κανουν.Αλλοι να μην κανουν εκπτωση ενω εφταιξαν η αργησαμε η καναμε κυκλους επειδη δνε γνωριζε ο κοσμος κ παλι να μην κοβει λες και φταις που οδηγαει (ειδικα χωρις gps καποτε).Αλλοι να μην σε πανε η να φοβουνται να σε πανε.Κι αλλοι να ειναι αρχοντες να πηγαινουν γρηγορα να προσπερνουν να τρεχουν σε αδειους δρομους να κρατουν επαφες να κανουν αρπαχτες εκτος εταιρειων οτνα χρειαστεις,αλλοι να τρωνε μαζι σου να κανουν διαλειμμα μαζι σου.Αλλοι να ναι αλλοδαποι κ να ειναι πιο νορμαλ απο ντοποιους,προσωπικα Ινδος με εσωσε καποτε και εκλεισε κ την χρεωση καποια στιγμη εστω και αυτο το λιγο.Ειχα καρτες ταξιδων που ηταν αρχοντες αλλα ειμαι 1 μερα γεννηματα απεργια μεταξυ 3-5 καλοκαιρι καταμεσημερο.Ξαφνικα ο δρομος πλημμυρισε απο αυτους και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.Κ δεν το λεω για μενα αλλα για παπουδες γιαγιαδες που ειχαν αναγκες και δνε τους επαιρναν.Να χεις λεφτα να πληρωσεις να θες να πληρωσεις και να μην σταματανε.Ουτε 3 σταματησαν σε τουλαχιστον 100+ ταξι που ειδα.Ξερετε ποιοι σταματουσαν?Τα κτελ φιλοι μου κ λεγαν μπες με 2 ευρω παω πχ Ομονοια.Με 2 ευρωδουκιαανεξαρτητου κινησης και φαναριων εν αντιθεσει με τους κουτοπονηρους πρωταγωνιστες μας.Τα ιδια και σε αλλες πολεις,Θεσσαλονικη κουτοπονηρος ηθελε να μας κανει να μας παει Ξανθη αντι να παμε με κτελ λες και ειμασταν αουγκανοι ελεος ρε!Τελος παντων εκτοτε σιχαθηκα κ δεν ξαναμπηκα σε ταξι ωσπου χρειαστηκε γιατι μονο οταν χρειαζεσαι πραγματικα οχι για γκομενιλικια τοτε ειναι να μπεις.Οι εκδιδομενες τα χουν δευτερα σπιτια και κανουν και πουτανιες μπας και τα πληρωνουμε.Επισης ειχα φιλους ταξιτζιδες που δνε χρησιμοποιησα και πολυ κ γενικα στις γειτονιες μας ειχα ξανα.Εξυπηρετηση ανθρωπια στους γονεις μου οκ σαν γειτονες φιλοι κτλ.Καλυτερη φαση ταξιτζου διπλανης περιοχηες ηρθε και στην δουλεια μου παιζοταν φαση γκιλφακι που ανακαλυψα οτι μαλλον πηδιοταν κιολας και με μενα το πηγαινε για free το gilfφακι!Εχω ακουσει να κουραζονται γαμησε τα να μην εχουν πελατεια να μην μ,παινει κοσμος κτλ εχω ακουσει κ να παιρνουν 50αρια αεροδρομιου στα σιγουρα.Τωρα για τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις μας τι να σας πω αλλοι τις πιστευουν αλλοι οχι.Οσο για το να μουν ταξιτζης πουτανων σκεφτομαι οτι σκεφτεστε και φοβαμαι οτι φοβαστε μα πανω απ ολα φοβαμαι το κεφαλι μου το τρυπιο που θα ξοδευε λεφτα καθε τρεις και λιγο ωσπου να καταλαβω οτι δεν μπορω να προχωρω ετσι.Ολα συμβαινουν καλα και κακα.,επιδιωκουμε τα καλα να μαστε στο 5% που θα τα ζησει αλλα ξεχναμε οτι σπρωχνουμε εναν κλαδο που γαμαει το 95% απο εμας και γενικα πολυς ντορος για το πιθανον τιποτα.Μπορει να γινει μαλακια να καψουρευτεις καμια και την γαμησες ακομη χειροτερα.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.516
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό το να σου πιάνουν την κουβέντα οι ταξιτζήδες και να σου αναλύουν θεωρείες συνομωσίας μόνο Ελλάδα γίνεται.Ενας με ρώτησε από πού έρχομαι στο αεροδρόμιο,του λέω Τσεχία και λέει χα χα Τσεχία,εκεί όλοι οι άντρες φοράνε φούστες.Του λέω δεν ισχύει αυτό και αυτός να επιμένει.Ενας άλλος αφασία σκέτη μόλις έβλεπε γκόμενα να διασχίζει το δρόμο έλεγε κοίτα ένα κωλί ανέβαζε ταχύτητα,η γκόμενα έτρεχε αλαφιασμένη και όπως σηκωνόταν η φούστα της έλεγε πω πω κωλί,έτσι άσε την κωλάρα σου να φαίνεται.Δεν ξέρω πόσες γκόμενες είχε προγκήξει,στα αρχίδια του όλα.
Η Ρόδο θυμάμαι είχα πάρει ταξί από αεροδρόμιο για πόλη και μου ζήτησε τότε 2500 δραχμές.Του λέω η ταρίφα είναι 1500,μου απαντάει συγγνώμη φίλε σε πέρασα για τουρίστα,2500 είναι η τουριστική τιμή.
Η Ρόδο θυμάμαι είχα πάρει ταξί από αεροδρόμιο για πόλη και μου ζήτησε τότε 2500 δραχμές.Του λέω η ταρίφα είναι 1500,μου απαντάει συγγνώμη φίλε σε πέρασα για τουρίστα,2500 είναι η τουριστική τιμή.
Τελευταία τροποποίηση:
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.605
- Πόντοι
- 456
χα χα χα χρειαστηκε να παω Αθηνα με το υπεραστικο ,και κατεβηκα στη πλατεια Καραισκακη, πηρα λοιπον ταξι και ο οδηγος ηταν ενας Αλβανος ,που με περασε για επαρχιωτη οπως φαινςται .Πηγαινα για εισαγωγη σε νοσοκομειο για 4 ημερες δεν ηταν κατι σοβαρο ,αλλα ειχα σπαστει απο το γεγονος.Ξεκιναει λοιπον και δεν ανοιγει ταξιμετρο ,το βλεπω εγω λεω α θα γελασουμε ωραια με αυτον .Λιγο πριν φτασουμε του λεω καλα δεν γραφει ποσο τι γινεται ,πω πω ρε φιλε ξεχασα να ανοιξω το ταξιμετρο ,ε 10 ευρω ειναι η διαδρομη ,απο Καραισκακη μεχρι το Ελπθις ξερετε ακριβως απεναντι απο την αστυνομικη διευθυνση , του λεω εγω εδω γενηθηκα και πηγαινα σχολειο στο 3ο πισω απο το γηπεδο τοθυ Παναθηναικου ,οταν εσυ ησουν στα βουνα της Αλβανιας και δεν εβλεπες ανθρωπο λογω Χοτζα .λοιπον αν θες 5 ευρω καλως .αρχισε να λεει κατι βλακειες του λεω σταματα εδω στο φυλακιο να πω λιγο στον αστυνομικο για το οτι δεν εβαλες ταξιματρο γιατι απο οσο ξερψ ειναι παρανομο και εχει και καποιο προσρτιμο να υποθεσω .το βουλωσε πηρε το 5 ευρω και δρομο .Παντως ηταν διασκεδασρικος αλλα απατεωνας για αυτο και τον κατηγγειλα στο συνδεσμο με τον αριθμο κυκλοφοριας , ε ειχα μπολικο χρονο τις 4 ημερες στο νοσοκομειο
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Δεν εμπαινα στο νήμα, γιατί νόμιζα ότι αφορά "δροσερές " εμπειρίες με την κίτρινη φυλή.
Είδα πολλή και συνεχόμενη κίνηση, μερικούς έμπιστους να απαντάνε, και είπα να δω τι γίνεται.
Είδα πολλή και συνεχόμενη κίνηση, μερικούς έμπιστους να απαντάνε, και είπα να δω τι γίνεται.
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Είχα ξεχάσει κινητό σε ταξί.. το κάλεσα.. ευτυχώς το σήκωσε.. βέβαια είπε ότι μόλις είχε πάρει ταρίφα για ΒΠ που υποτίθεται τους κατέβασε όποτε με χρέωσε ένα εικοσαρικο για τη χαμένη κούρσα κ καλα..
Εγώ ειχα σκοπό να του αφήσω 20€ γιατί με γλίτωσε από ταλαιπωρία.. οπότε όλα καλά
Εγώ ειχα σκοπό να του αφήσω 20€ γιατί με γλίτωσε από ταλαιπωρία.. οπότε όλα καλά
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 2.356
ΤΑΡΙΦΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
Ταξί παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Έναν άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών παρέσυρε και σκότωσε ταξί αργά το βράδυ της Τετάρτης (17/7) στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Αγίου Δημητρίου.
www.cnn.gr
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.522
- Πόντοι
- 6.536
Ταρίφας με έχει χτυπήσει ενώ πήγαινε αντίθετα σε απαγορευτικό(σημείο που το κάνουν πολλοί)και εγώ έβγαινα κανονικά από στενό,έπαθα σοβαρή ζημιά...
Περιοχή Αμπελόκηποι, πίσω από Άρειο Πάγο,δεν ήξερα και καλά τους δρόμους εκεί.
Πάει να λακίσει,δεν είδε καν αν χτύπησα ο πουτάνας γιός και τον πήρα κατόπι προς Πολύγωνο(ναι οκ αυτεπάγγελτα πάει με τον αριθμό κτλ,αλλά ειπα αν ειναι κανάς φεϊκ,τον ήπια)μέχρι που τον μπλόκαρα σε σημείο στο Γαλάτσι.
Εννοείται τον γάμησα χωρίς να σηκώσω χέρι,μόνο τον ταρακούνησα λίγο...
Ήρθε τροχαία,πραγματογνώμονας και μύνηση πάραυτα.
Ο ιδιοκτήτης ήταν.
Η ζημιά ήταν σοβαρή,τέλος καλό όλα καλά.
Περιοχή Αμπελόκηποι, πίσω από Άρειο Πάγο,δεν ήξερα και καλά τους δρόμους εκεί.
Πάει να λακίσει,δεν είδε καν αν χτύπησα ο πουτάνας γιός και τον πήρα κατόπι προς Πολύγωνο(ναι οκ αυτεπάγγελτα πάει με τον αριθμό κτλ,αλλά ειπα αν ειναι κανάς φεϊκ,τον ήπια)μέχρι που τον μπλόκαρα σε σημείο στο Γαλάτσι.
Εννοείται τον γάμησα χωρίς να σηκώσω χέρι,μόνο τον ταρακούνησα λίγο...
Ήρθε τροχαία,πραγματογνώμονας και μύνηση πάραυτα.
Ο ιδιοκτήτης ήταν.
Η ζημιά ήταν σοβαρή,τέλος καλό όλα καλά.
gpap59
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 3.130
Καλά είναι να μην γενικεύουμε τα πράγματα για όλους τους επαγγελματίες. Υπάρχουν και καλοί και αγενείς σε ολα τα επαγγέλματα. Τώρα δε που απαγορεύεται η πολλαπλή μίσθωση στα ταξί, φυσικό είναι να μην σταματάει ταξι κι ας έχει έναν επιβάτη. Παρανομίες κάνουν οι περισσότεροι Ελληνες, όχι μόνο οι ταξιτζήδες. Να μην πυροβολούμε λοιπόν γενικώς και αορίστως. Δεν είμαι ταξιτζης,για να προλάβω μερικούς. Ξέρω όμως ταξιτζήδες που είναι πολύ σωστοί άνθρωποι και επαγγελματίες. Μου έτυχε οταν ήμουν νέος να βρίσκομαι Αθήνα για τα σωματικά τέστ στρατιωτικών σχολών, που τότε γίνονταν μόνο στην Αθήνα. Κατεβήκαμε λοιπόν στην Αθήνα με τους γονείς μου. Μας χώρισαν σε ομάδες και κάθε μέρα πηγαίναμε είτε στην Σχολή Ευελπίδων, που τωρα είναι δικαστήρια, είτε στο 401 Νοσοκομείο για ιατρικά τεστ. Μια από τις ημέρες λοιπόν, από λάθος μου δεν είδα καλά τις καταστάσεις, που θα πρέπει να πάω και με έφερε ο πατέρας μου στο 401 Νοσοκομειο και έφυγε. Τοτε δεν είχαμε ουτε κινητά. Εκεί διαπίστωσα πως το όνομά μου είναι ορισμένο να είναι στην Σχολή Ευελπίδων για ψυχολογικά τέστ... με έπιασε αγωνία...Τι να κάνω βγαίνω έξω και προσπαθώ να βρώ ταξι.....για καλή μου τύχη βρήκα ευκολα...του εξηγησα τι συμβαίνει και οτι έχω αγωνία αν θα προλάβω....ο άνθρωπος χωρίς να πει άλλη κουβέντα, χωρις να βρίσει κανέναν, βάζοντας όλη την γνώση των δρόμων της ΑΘήνας, με έφερε στην Σχολή Ευελπίδων στο τσάκ..λίγο πριν κλείσει η πόρτα και χάσω οριστικά τις εξετάσεις....σε αυτόν το χρωστώ....Συνεπώς...μην πυροβολείτε τον πιανίστα....υπάρχουν και καλοί άνθρωποι....οπως σε όλα τα επαγγέλματα...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 2.356
ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
vol 3425:
vol 3425:
Καταγγελία από τουρίστες: Tαξιτζής τους ξυλοκόπησε και ζήτησε 100 ευρώ για το Πειραιάς - Αθήνα
Σε μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί προχώρησε ένα ζευγάρι τουριστών από την Αυστρία, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα για διακοπές.
www.cnn.gr
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 884
- Πόντοι
- 81
Η τελευταια εμπειρια απο ταξι στην Ελλαδα. Ερχομαι πρωτη αδεια απο Γερμανια Αθηνα με σκοπο να μεινω ενα βραδι σε συγγενη και την επομενη να την κανω για Κορινθο. Εχω κατα νου συνευρεση με γνωστη μασατζου βορειως και γνωστη στο site. Τρωω ακυρο απο το πουθενα απο τον συγγενη πινοντας καφε Μοναστηρακι. Βρισκω ταριφα Αλβανο του λεω να με παει ξενοδοχειο Ξενοφων στην Αχαρνων, φτανουμε, του λεω να περιμενει να αφησω τα πραγματα στο δωματιο και συνεχιζουμε. Παιρνω δωματιο, αφηνω μπαγκαζια τηλεφωνω στη θεραπευτρια κατεβαινω δινω διευθυνση στον Αλβανο ταριφα, κοιταει κατι στο κινητο και γυρναει και μου λεει : Φιλε με την αναμονη και μεχρι εκει ειναι 40 με 45 ευρω Θελω τα 25 μπροστα τωρα. Με κουφανε ο μαλακας. Του εδωσα 45 χωρις πολλες κουβεντες.
Εντωμετα απο Μοναστηρανι ως το ξενοδοχειο μου ελεγε για το ελαιολαδο και οτι αυτος ψωνιζει απο την Αχαια και οτι εμεις στην Κορινθια δεν εχουμε καλο λαδι.
Εντωμετα απο Μοναστηρανι ως το ξενοδοχειο μου ελεγε για το ελαιολαδο και οτι αυτος ψωνιζει απο την Αχαια και οτι εμεις στην Κορινθια δεν εχουμε καλο λαδι.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 2.356
Ο πρώτος κανόνας όταν μπαίνουμε σε ταξί:
Δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ πέραν των απαραίτητων για την κούρσα.
Δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ πέραν των απαραίτητων για την κούρσα.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 1.196
Πριν καιρό, ένας φίλος είχε πάρει ταξί για να γυρίσει σπίτι αργά το βράδυ, είχε να φάει από το μεσημέρι και πεινούσε. Λέει στον taximan αν μπορεί να κάνει κάπου μια στάση να πάρει σουβλάκια πακέτο, πάνω στη κουβέντα του είπε και ο ταρίφας ότι πεινούσε και τελικά πήγαν σε ένα σουβλατζίδικο, κάτσανε σε τραπέζι και φάγανε παρέα.
sperman007
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Ιστορία με ταξιτζή πριν 2 χρόνια Αύγουστο , μεσ το κατακαλόκαιρο. Έχουμε πάει 3 φίλοι παρέα για ένα φεστιβάλ στα Τρίκαλα και γυρνάμε με το τρένο βράδυ. Από σταθμό Λαρίσης παίρνουμε ταξί και είμασταν γενικά ταλαιπωρημένοι. Άδεια η Αθήνα εντελώς και ο ταξιτζής νέος κοντά στην ηλικία μας 30αρης. Ήταν φουλ energy ο τύπος , επικοινωνιακός, κάναμε φουλ χαβαλέ. Κάποια φάση σταματάει σε ένα περίπτερο και γυρνάει με μια σακούλα σοκοφρέτες , νερά , πατατάκια και μας λέει έλα μαλάκες φάτε σας βλέπω δεν την παλεύετε. Ανοίξαμε χύμα και τρώγαμε μεσ το ταξί και πώς το φερε η κουβέντα για μπάφους και μας λέει μαγκες έχετε τίποτα; και του λέω έχω ένα τσιγάρο και πήγαμε αράξαμε σε μια θέα το ήπιαμε και μετα μας πήγε σπίτι. Τυπάρα μεγάλη, αν διαβάζεις το Site είσαι μεγάλο αλάνι!
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 456
Οι δικιές μου εμπειρίες είναι καλές.
Μάλλον είστε άβγαλτοι τελείως και σας πιάνει κότσο το κάθε λαμόγιο.
Ταξί έπαιρνα σαν έφηβος με την παρέα όταν δεν είχαμε αμάξι για να πάμε παραλιακή κλπ.
Επίσης σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις αφού απέκτησα αμάξι.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Επίσης σαν οδηγός έχω παρατηρήσει ότι οι ταρίφες πάντα σε αφήνουν να βγεις από στοπ, να αλλάξεις λωρίδα κλπ.
Ενώ η κάθε καρακαλτάκα επιταχύνει για να μη χωθείς και της πάρεις τη σειρά.
Μάλλον είστε άβγαλτοι τελείως και σας πιάνει κότσο το κάθε λαμόγιο.
Ταξί έπαιρνα σαν έφηβος με την παρέα όταν δεν είχαμε αμάξι για να πάμε παραλιακή κλπ.
Επίσης σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις αφού απέκτησα αμάξι.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Επίσης σαν οδηγός έχω παρατηρήσει ότι οι ταρίφες πάντα σε αφήνουν να βγεις από στοπ, να αλλάξεις λωρίδα κλπ.
Ενώ η κάθε καρακαλτάκα επιταχύνει για να μη χωθείς και της πάρεις τη σειρά.
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 554
- Πόντοι
- 291
Γενικά οι ταρίφες είναι οι χειρότεροι όλων νομίζουν πως επειδή Βαράνε ώρες κι χιλιόμετρα είναι και ο δρόμος δικός τους , έχω ζήσει και επαρχία με γυαλισμένα ταξί δεκάδων χιλιάδων ευρώ που κάνοντας βρωμοδουλειές ναρκωτικά λαθρομετανάστες ρουφιάνιλικια έχουν κάνει κονομα τους και αντί ν κοιτάξουν ν το κρύψουν το κάνουν όσο ποιο μαλακισμενα γίνονται , έχω ζήσει επαρχία κωλοκστασαση μέσα στη βρώμα τα ταξί επειδή έχουν να κάνουν με φαντάρους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ζώα , άχρηστοι τελείως μεθυσμένοι και κοιτάνε πως θα σε κάνουν ριφιφί κερδίζοντας ένα δυο ευρώ παραπάνω , έχω χάσει κινητό καινούργιο σε τσξι που ένα τετράγωνο μετά ο μπάσταρδος δε το παραδέχτηκε ποτέ , ( το το γαμησα όμως το scoda τπυ ) και ας το λυπήθηκα στην αρχή και σ ήταν ολοκαίνουργιο ,το βρήκε το πρωί χάλια μαύρα , έχω πάρει από Ομόνοια ταξί και με έχει πάει στο κεραμεικο και μέσα στο μεθύσι μου μου έχει πάρει 50 ευρώ και δε μου έδωσε ρέστα όταν το κατάλαβα ήταν αργά γύρισα πίσω με τα πόδια και τον περίμενα μέχρι που ξημέρωσε η μαλακια ήταν ότι μίλησα σε άλλον ταρίφα που ήταν εκεί και του έριξε σύρμα να φύγει γιατί θα τον κρέμαγα , στο συντριβάνι ξεβράκωτο , έχω μπει σε ταξί με γκόμενες πάρεα και ο ταρίφας μας κέρασε την κούρσα νομίζοντας ότι θα γαμησει , έχω κατέβει στο δρόμο από ταξί γιατί με έπρηξε τα αρχιδια ο ταρίφας , έχουμε ποιασει τρεις ταρίφες στη Λαμία έξω από το κευπ ( στρατόπεδο ) να κάνε τα λάστιχα όλων των φαντάρων , ακόμη στα δικαστήρια τρέχουν τα μουνοπανα , έχει τύχει να μου δώσει ταρίφας 10 ευρώ γιατί δεν είχα μια και με πήγε και εκεί που ήθελα , έχει τύχει ταρίφας να κλαίει επειδή χώρισε με τη γυναίκα του επειδή τον κάρφωσε η γξομενα που είχε και να μιλάμε με τις ώρες έξω από τη δουλειά μου , τι να σας π. Παιδιά άνθρωποι είναι και αυτοί που στην πλειοψηφία γίνονται πουστρακια ,
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 694
- Πόντοι
- 86
Απολυτα σαφης, απλος και κατανοητος! Αυτο τιποτα αλλοΛοιπον...Τεραστιο θεμα που θα μας εχουν τυχει ολα μα ολα.Απο φολοταξι μεχρι σουπερ εξυπηρετηση.Πονηροι οσοι δεν παει στην Ελλαδα.Αλλοι να βριζουν αλλοι να σε ζαλιζουν με αχρηστες πληροφοριες αλλοι να σε ζαλιζουν με ιστοριες κι αλλοι νομιζεις οτι θες κουβεντα κ στην κανουν.Αλλοι να μην κανουν εκπτωση ενω εφταιξαν η αργησαμε η καναμε κυκλους επειδη δνε γνωριζε ο κοσμος κ παλι να μην κοβει λες και φταις που οδηγαει (ειδικα χωρις gps καποτε).Αλλοι να μην σε πανε η να φοβουνται να σε πανε.Κι αλλοι να ειναι αρχοντες να πηγαινουν γρηγορα να προσπερνουν να τρεχουν σε αδειους δρομους να κρατουν επαφες να κανουν αρπαχτες εκτος εταιρειων οτνα χρειαστεις,αλλοι να τρωνε μαζι σου να κανουν διαλειμμα μαζι σου.Αλλοι να ναι αλλοδαποι κ να ειναι πιο νορμαλ απο ντοποιους,προσωπικα Ινδος με εσωσε καποτε και εκλεισε κ την χρεωση καποια στιγμη εστω και αυτο το λιγο.Ειχα καρτες ταξιδων που ηταν αρχοντες αλλα ειμαι 1 μερα γεννηματα απεργια μεταξυ 3-5 καλοκαιρι καταμεσημερο.Ξαφνικα ο δρομος πλημμυρισε απο αυτους και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.Κ δεν το λεω για μενα αλλα για παπουδες γιαγιαδες που ειχαν αναγκες και δνε τους επαιρναν.Να χεις λεφτα να πληρωσεις να θες να πληρωσεις και να μην σταματανε.Ουτε 3 σταματησαν σε τουλαχιστον 100+ ταξι που ειδα.Ξερετε ποιοι σταματουσαν?Τα κτελ φιλοι μου κ λεγαν μπες με 2 ευρω παω πχ Ομονοια.Με 2 ευρωδουκιαανεξαρτητου κινησης και φαναριων εν αντιθεσει με τους κουτοπονηρους πρωταγωνιστες μας.Τα ιδια και σε αλλες πολεις,Θεσσαλονικη κουτοπονηρος ηθελε να μας κανει να μας παει Ξανθη αντι να παμε με κτελ λες και ειμασταν αουγκανοι ελεος ρε!Τελος παντων εκτοτε σιχαθηκα κ δεν ξαναμπηκα σε ταξι ωσπου χρειαστηκε γιατι μονο οταν χρειαζεσαι πραγματικα οχι για γκομενιλικια τοτε ειναι να μπεις.Οι εκδιδομενες τα χουν δευτερα σπιτια και κανουν και πουτανιες μπας και τα πληρωνουμε.Επισης ειχα φιλους ταξιτζιδες που δνε χρησιμοποιησα και πολυ κ γενικα στις γειτονιες μας ειχα ξανα.Εξυπηρετηση ανθρωπια στους γονεις μου οκ σαν γειτονες φιλοι κτλ.Καλυτερη φαση ταξιτζου διπλανης περιοχηες ηρθε και στην δουλεια μου παιζοταν φαση γκιλφακι που ανακαλυψα οτι μαλλον πηδιοταν κιολας και με μενα το πηγαινε για free το gilfφακι!Εχω ακουσει να κουραζονται γαμησε τα να μην εχουν πελατεια να μην μ,παινει κοσμος κτλ εχω ακουσει κ να παιρνουν 50αρια αεροδρομιου στα σιγουρα.Τωρα για τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις μας τι να σας πω αλλοι τις πιστευουν αλλοι οχι.Οσο για το να μουν ταξιτζης πουτανων σκεφτομαι οτι σκεφτεστε και φοβαμαι οτι φοβαστε μα πανω απ ολα φοβαμαι το κεφαλι μου το τρυπιο που θα ξοδευε λεφτα καθε τρεις και λιγο ωσπου να καταλαβω οτι δεν μπορω να προχωρω ετσι.Ολα συμβαινουν καλα και κακα.,επιδιωκουμε τα καλα να μαστε στο 5% που θα τα ζησει αλλα ξεχναμε οτι σπρωχνουμε εναν κλαδο που γαμαει το 95% απο εμας και γενικα πολυς ντορος για το πιθανον τιποτα.Μπορει να γινει μαλακια να καψουρευτεις καμια και την γαμησες ακομη χειροτερα.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.738
- Πόντοι
- 3.506
τύπος ταρίφας στο Αζερμπαιτζαν οδηγούσε μερσεντές , δεν είχε ταξίμετρο και δεν είχε και ζώνες στο αμάξι. Δε μίλαγε αγγλικά επίσης.
Οδηγούσε σε δρόμο με όριο τα πενήντα με πάνω από 100 χιλιόμετρα.
Το ίδιο και Γεωργία και Ινδία , μόνο που αυτοί είχαν ζώνες.
Άλλαξα μετά σώβρακο
Οδηγούσε σε δρόμο με όριο τα πενήντα με πάνω από 100 χιλιόμετρα.
Το ίδιο και Γεωργία και Ινδία , μόνο που αυτοί είχαν ζώνες.
Άλλαξα μετά σώβρακο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 209
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 77