Dimitris2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απελευθέρωση στα μέτρα των Ευρωπαίων γίνεται, αμπελωνα να κανω σε 4 στρέμματα πρεπει να αγορασω δικαιώματα απο άλλον εδω οι τελευταίες ενημερώσεις
πως και δε πηρες δικο σου?τελικα και τι μανουλα σου ταριφας πρεπει να την εχει παρει και εχεις τοσο ¨μαινος¨ετσι!!!!
ρε μπας και εισαι γιος ταριφα???
και μαθε να διαβαζεις,ειπα οτι εχω δουλεξει ¨στο παρελθον¨ταξι,
σαν οδηγος.γκε γκε,δεν ειχα ποτε δικο μου.ουτε θα παρω,για δικους μου λογους,και οχι για της παπαριες που εσυ αραδιαζεις.
αυτη ηταν και η τελευταια φορα που απευθυνομαι σε σενα,οτι και να γραψεις αλλη απαντηση απο μενα δεν θα παρεις,
σου προτεινω να κανεις και συ το ιδιο,και να μη γαμας τα θεματα.αντε γεια!
Εσύ την είπες τη γνώμη σου στο θρεντ;πως και δε πηρες δικο σου?
για ποιο θεμα?Εσύ την είπες τη γνώμη σου στο θρεντ;
Ότι λέει το θέμα του θρεντγια ποιο θεμα?
Μια κοπέλα που βγαίναμε κοντά στα Χριστούγεννα ξέχασε το κιν στο ταξί ο ταξιτζής έφυγε όταν το κατάλαβε μετά απο 2 λεπτά το κιν ήτανε απενεργοποιημενο. Μου είπε οτι της έχει ξανά τύχη άλλες 2 φορές. Ειναι πάγια τακτική των ταριφιδων μόλις αποβιβάζουν να κοιτάνε πίσω αν ξεχάστηκε κατι. Από εκεί και πέρα εοναι που θα πέσεις.Πρέπει να διαχωρίζουμε το "δουλεύουν σωστά". Το ότι εγώ εμπιστεύομαι τον έλληνα ταρίφα να μεταφέρει ασυνόδευτα τα ανήλικα παιδιά μου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, είναι γεγονός. Το ότι, αν ξεχάσω την τσάντα μου σε ταξί, 99% θα μου την επιστρέψει άθικτη, είναι επίσης γεγονός. Αυτές είναι παράμετροι που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.
Το "δουλεύω σωστά", όμως, έχει να κάνει και με το "οδηγώ σωστά". Κι επειδή τα παιδιά μου χρησιμοποιούν ταξί 1-2 φορές τον μήνα, ενώ εγώ καθημερινά κάνω 100 km οδηγώντας σπίτι-δουλειά-σπίτι, η πλάστιγγα βαραίνει προς την μεριά της άθλιας οδηγικής τους συμπεριφοράς. Που συνίσταται σε: 1) Σταματάω όπου θέλω, όταν θέλω. 2) "Κόβω" απότομα 3 λωρίδες, για να πάρω κούρσα κι όποιος πρόλαβε να σταματήσει, πρόλαβε. 3) Παρακάμπτω όλη την αναμονή στο φανάρι και στήνομαι πρώτος στην σειρά, χωρίς να βλέπω τον σηματοδότη, μιλώντας στο κινητό και περιμένοντας να μου κορνάρουν οι από πίσω. Κι όταν ξεκινήσω, το κάνω αργά και βασανιστικά, έτσι για σπάσιμο. 4) Κάνω πιάτσα όπου με βολεύει. Μόνο στα σπίτια μας μέσα δεν έχουν ακόμη παρκάρει τα ταξί. 5) Χρησιμοποιώ μονίμως την λεωφορειολωρίδα. 6) Κινούμαι πάντα ανάμεσα σε δύο λωρίδες, ώστε να έχω την ευχέρεια να χρησιμοποιήσω εκείνη που θα ξεμπλοκάρει πιο γρήγορα. Και πόσα άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Αν υπάρχουν 20.000 ταξί στην Αθήνα, η ζημιά που κάνουν στην κυκλοφορία ισούται με κίνηση μισού εκατομμυρίου αυτοκινήτων. Αλλά το βασικότερο: Ουδείς επαγγελματίας, την ώρα της δουλειάς, είναι περισσότερο αναξιοπρεπής από τον ταξιτζή. Δεν τον νοιάζει αν τον βρίζεις, αν τον χλευάζεις. Τα καταπίνει όλα, μα όλα. Από μένα, προσωπικά, φυλαχτείτε. Με 3 τόννους τζιπ και καλή μικτή ασφάλεια, σταμάτησα πλέον να σας βλέπω, όπως ο ελέφαντας δεν βλέπει το μυρμήγκι. Και μην ξανακούσω ότι εσείς πάτε για το μεροκάματο. Γιατί κι εμείς οι υπόλοιποι δεν βγήκαμε στον δρόμο για πλάκα...
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη.Ταρίφες πουτάνας γιοι καρκινιάρηδες:
Επίθεση από οδηγό ταξί καταγγέλει πως δέχθηκε σε 66χρονος με λαρυγγεκτομή
Επίθεση από οδηγό ταξί κατήγγειλε πως δέχθηκε στην Ομόνοια ένας 66χρονος καρκινοπαθής με λαρυγγεκτομή ο οποίος αναζητούσε μέσο για να επιστρέψει στο σπίτι του.www.cnn.gr
Με βρωμερές μασχάλες και άπλυτο μουνί τύπε;Ταξιτζου τουμπανο προτεινε να ανεβει επανω γισ καφε και οικονομικη ενισχυση της με το αζημιωτο , ειπε οτι ειχε εξοδα με εκδοση διαζυγιου .... στοιχισε οσο μια βιζιρα 120
Τι στοχο ειχες? Ανδρες γυναικες κατι αλλο;