Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εχω πετυχει ταριφα να λεει σκηνικο που του σκασε το λαστιχο νοτια ιταλια απο γυαλια που ειχε βαλει σκοπιμα η μαφια και μετα σκασανε να του πουλησουν λαστιχα στη μαυρη και την ωρα που γινοταν το παζαρι πηγε να μανουριασει γιατι ηταν και μαυροζωνας στο καρατε, αλλα ευτυχως λογω του οτι ηταν ψημενος στη νυχτα, με την ακρη του ματιου του ειδε οτι τον σημαδευαν σκοπευτες απο εναν βραχο απεναντι, οποτε δεν τααμπουκαλευτηκε :wanker:

Δεν κανω πλακα.

σιγουρα ετσι εγινε το σκηνικο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχω γαμησει ταξιτζου  :2on1:

URL]]

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.033
Πόντοι
456
Εχω πετυχει ταριφα να λεει σκηνικο που του σκασε το λαστιχο νοτια ιταλια απο γυαλια που ειχε βαλει σκοπιμα η μαφια και μετα σκασανε να του πουλησουν λαστιχα στη μαυρη και την ωρα που γινοταν το παζαρι πηγε να μανουριασει γιατι ηταν και μαυροζωνας στο καρατε, αλλα ευτυχως λογω του οτι ηταν ψημενος στη νυχτα, με την ακρη του ματιου του ειδε οτι τον σημαδευαν σκοπευτες απο εναν βραχο απεναντι, οποτε δεν τααμπουκαλευτηκε :wanker:

Δεν κανω πλακα.

:kneel: :2funny: :rockon:

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Η ουσία ειναι οτι τετοια ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ σαν τους ταξιτζηδες ΔΕΝ υπαρχουν

1)ειναι η μονη κατηγορια που μπορεσε και αντισταθηκε να ΜΗΝ ανοιξει το επαγγελμα τους με απειλες και στυλακι θα σας γαμησουμε ολους
οι κυβερνησεις παντα τους φοβουνται γιατι μεσα στο ταξι επηρεαζουν τους πελατες σε καποιο βαθμο .το εχουμε περασει ολοι μας νομιζω

2)θελουν να περασουν και απο πανω σου οταν οδηγεις!!! παντα εχουν προτεραιοτητα!οι παλιογαμιοληδες!!!

3)εχουν φαει ποσους μηχανοβιους με τις μαλακιες στον δρομο και μετα τα ριχνουν οι οι μηχανες εκαναν επικινδυνους ελιγμους

4)σου λενε απιθανες δικαιολογιες αν δεν τους βολεβει η κουρσα !

5)δεν κοβουν αποδειξεις οπως οος ο κοσμος!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙ"

με αιφνιδιαστικες επιθεσεις σε ταξιτζηδες ,σπασιμο ταξι , των ηλιθιων φατσων τους και της υποτιθεμενης μαγκιας τους

Εγω παντως και η παρεα μου πλεον δεν πληρωνουμε ταξι...οταν μας πανε εκει που θελουμε , τους λεμε να μας αφησουν καπου κεντρικο , πχ πανω στην κηγισιας οχι ακριβως στο στενο που θελουμε , και απλα ανοιγουμε την πορτα και φευγουμε...και τους ακουμε να βριζουν και να φωναζουν....πολυ γελιο..δεν μπορουν ομως να αφησουν το ταξι μεσα στην κηφισιας πχ!!!

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η ουσία ειναι οτι τετοια ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ σαν τους ταξιτζηδες ΔΕΝ υπαρχουν

1)ειναι η μονη κατηγορια που μπορεσε και αντισταθηκε να ΜΗΝ ανοιξει το επαγγελμα τους με απειλες και στυλακι θα σας γαμησουμε ολους
οι κυβερνησεις παντα τους φοβουνται γιατι μεσα στο ταξι επηρεαζουν τους πελατες σε καποιο βαθμο .το εχουμε περασει ολοι μας νομιζω

2)θελουν να περασουν και απο πανω σου οταν οδηγεις!!! παντα εχουν προτεραιοτητα!οι παλιογαμιοληδες!!!

3)εχουν φαει ποσους μηχανοβιους με τις μαλακιες στον δρομο και μετα τα ριχνουν οι οι μηχανες εκαναν επικινδυνους ελιγμους

4)σου λενε απιθανες δικαιολογιες αν δεν τους βολεβει η κουρσα !

5)δεν κοβουν αποδειξεις οπως οος ο κοσμος!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙ"

με αιφνιδιαστικες επιθεσεις σε ταξιτζηδες ,σπασιμο ταξι , των ηλιθιων φατσων τους και της υποτιθεμενης μαγκιας τους

Εγω παντως και η παρεα μου πλεον δεν πληρωνουμε ταξι...οταν μας πανε εκει που θελουμε , τους λεμε να μας αφησουν καπου κεντρικο , πχ πανω στην κηγισιας οχι ακριβως στο στενο που θελουμε , και απλα ανοιγουμε την πορτα και φευγουμε...και τους ακουμε να βριζουν και να φωναζουν....πολυ γελιο..δεν μπορουν ομως να αφησουν το ταξι μεσα στην κηφισιας πχ!!!
πολυ έξυπνο αυτό το κόλπο!!!μπράβο

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Καλα ούτε ένας ταξιτζής δεν υπάρχει εδω μεσα να υπερασπιστεί το είδος; όλο αρνητικά είναιτα σχόλια :P

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καλα ούτε ένας ταξιτζής δεν υπάρχει εδω μεσα να υπερασπιστεί το είδος; όλο αρνητικά είναιτα σχόλια :P

Γειά σου καρτούν!όχι δεν υπάρχει μάλλον αλλα και να υπήρχε που να πει κουβέντα θα πέσουμε να τον φάμε όλοι με το κράξιμο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών - ιδιοκτητών ταξί κλαίγεται... Εξάλλου είναι το εθνικό μας σπόρ αυτό. Όλοι, όπου και αν κοιτάξεις κλαίγονται, είτε λόγω πραγματικών προβλήματων είτε από "άμυνα".

Αυτό το σχόλιο αφήνω για το παρόν θρεντ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών - ιδιοκτητών ταξί κλαίγεται... Εξάλλου είναι το εθνικό μας σπόρ αυτό. Όλοι, όπου και αν κοιτάξεις κλαίγονται, είτε λόγω πραγματικών προβλήματων είτε από "άμυνα".

Αυτό το σχόλιο αφήνω για το παρόν θρεντ.
Είπες μια μεγάλη αλήθεια γι'αυτό και δεν θα σου τη σχολιάσει κανένας (συνήθως σχολιάζουν τα άκυρα ποστ). :grin:
Θα σχολιάσω εγώ λοιπόν. Όντως όλοι κλαίγονται γενικώς όπου και να πας. Μαγαζάτορες, υπάλληλοι, πελάτες, ΟΛΟΙ. Αν δεν κλαφτείς είσαι out, δεν είσαι trendy. Και ακόμα περισσότερο οι ταξιτζήδες. Βγάζουν και μια κακία απίστευτη, λες και τους φταις εσύ ο ίδιος. Βασικά μονόλογο κάνουν, δεν ακούν αν πει κάτι ο πελάτης, θέλουν απλά κάποιον να τους ακούει για να τα σούρουν προς πάσα κατεύθυνση. Ο πελάτης είναι ο ψυχολόγος τους εκείνη την ώρα. Λογικό αυτό, αλλά πρέπει να γίνεται με τακτ και σεβασμό.

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
πειτε μου ποιο μαγαζι θελει 80.000€ αερα στις μερες μας ....ΜΟΝΟ ΕΝΑ !!! ΤΟ ΤΑΧΙ!!!!

για να ζητανε 80.000 ΑΕΡΑ σημαινει οτι βγαινουν αυτα τα λεφτα ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ του ιδιοκτητη

και δεν ειναι οτι ζητανε τοσα ...τοσο γινονται οι αγοραπωλησιες 70-80.000ευρω

για πειτε μου ποια αλλη επιχειρηση ζηταει τετοιο αερα στις μερες μας....κατα τα αλλα κλαιγονται για να μην ανοιξει η  αγορα τους , η μοναδικη δλδ κλειστη αγορα

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν είναι τόσο τα παράπονά του και το κλάψιμο όσο η γνώση του και συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα οικονομικό κοινωνικό ή και επιστημονικό που τρομάζει κι έναν πραγματικό ξερόλα σαν εμένα…τι Αριστοτέλης τι Νταβίτσι τι Τάσιος τι Αρβελέρ ο ΤΑΡΙΦΑΣ όχι μόνο ξέρει περισσότερα αλλά τον είχε πάρει σε κούρσα και του το είχε εξηγήσει όσο βέβαια μπορούσε να καταλάβει ο πελάτης…

Συνημμένα

• GOD!!!!.jpg
    GOD!!!!.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 38

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν είναι τόσο τα παράπονά του και το κλάψιμο όσο η γνώση του και συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα οικονομικό κοινωνικό ή και επιστημονικό που τρομάζει κι έναν πραγματικό ξερόλα σαν εμένα…τι Αριστοτέλης τι Νταβίτσι τι Τάσιος τι Αρβελέρ ο ΤΑΡΙΦΑΣ όχι μόνο ξέρει περισσότερα αλλά τον είχε πάρει σε κούρσα και του το είχε εξηγήσει όσο βέβαια μπορούσε να καταλάβει ο πελάτης…
κριτικές τους για γιατρούς που παίρνουν 20ΕΥΡΏ ΓΙΑ 5 λεπτά εξέταση!!! Το πως ο ιατρός σπούδαζε 30-35 χρόνια για να μπορεί να υπογράφει και να του δίνουν αυτό το ποσό είναι μια άσχετη λεπτομέρεια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κριτικές τους για γιατρούς που παίρνουν 20ΕΥΡΏ ΓΙΑ 5 λεπτά εξέταση!!! Το πως ο ιατρός σπούδαζε 30-35 χρόνια για να μπορεί να υπογράφει και να του δίνουν αυτό το ποσό είναι μια άσχετη λεπτομέρεια
αμα ο γιατρός που πας σπούδαζε 30 χρονια απορω πως ζεις ακόμα!!!!!!!!!!!!!
:2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Σωστά τύπε!ένας γιατρός σπουδάζει και ξεσκίζεται στο διάβασμα μέρες και νύχτες ,άντε μετά να κάνει τη πρακτική του άντε βα βαρέσει και εφημερίες κτλ, για να φτάσει μετα από χρόνια να ανοίξει ιατρείο.Έχει μεγάλη ευθύνη αυτή η δουλειά γιατι έχεις να κάνεις με ανθρώπινες ζωές!!τα 20 ευρω στα 5 λεπτά εξέτασης δικαιολογούνται λοιπόν και με το παραπάνω!

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
κριτικές τους για γιατρούς που παίρνουν 20ΕΥΡΏ ΓΙΑ 5 λεπτά εξέταση!!! Το πως ο ιατρός σπούδαζε 30-35 χρόνια για να μπορεί να υπογράφει και να του δίνουν αυτό το ποσό είναι μια άσχετη λεπτομέρεια κακός!!!! πολύ κακός ,ο ταριφας που δεν παίρνει φακελάκι!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom