Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εσυ δηλαδή πήγες σε τέτοιο μαγαζί για να κάνεις επαγγελματικό μασάζ?  :2funny: :2funny:
το άλλο με το Τοτό το ξέρεις?

Οχι,δεν πάει έτσι,και αυτός είναι ο λόγος της κατακόρυφης πτώσης του μαγαζιού αυτού,που κάποτε ήταν απο τα καλύτερα...
Το καλό μασαζ είναι μέρος του όλου "πακέτου",διαφορετικά δεν διαφέρουν σε τίποτα απο στούντιο....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πριν απο λίγες ημέρες, πήγα στο εν λόγω μαγαζί, και επειδή δεν ήταν εκεί η κοπέλα που ήθελα,
επέλεξα μία καινούργια ονόματι Χριστίνα (εάν δεν κάνω λάθος). Κοντούλα, ξανθιά όμορφη με μικρό στήθος.
Η κοπέλα δεν είχε ιδέα απο μασάζ, βαριόταν να κάνει μασάζ και το έδειχνε και το έλεγε με τρόπο σκέτο ξενέρωμα.
(Σκεφτείτε ότι στην αρχή ξεκίνησε για πήδημα τελείως.) Στο υπόλοιπο πρόγραμμα είναι πύραυλος, πεντακάθαρη και καυλιάρα. Μου είπε λοιπόν η μικρή μας (πρώην λουλουδού) ότι υπάρχουν αρκετοί πελάτες που πάνε στο εν λόγω μαγαζί μόνο για το δεύτερο μέρος του προγράμματος. Γενικά σπάστικα διότι η κυρία Καίτη πρέπει να μάθει στις νεαρές ποια είναι ακριβώς η δουλειά τους, και εάν δεν θέλουν να κάνουν μασαζ να πάνε να δουλέψουν σε κανένα μπουρδέλο. Για αυτό το αναφέρω εδώ, διότι τέτοιες συμπεριφορές (εκατέρωθεν) θα χαλάσουν την πιάτσα.

σωστός

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εσυ δηλαδή πήγες σε τέτοιο μαγαζί για να κάνεις επαγγελματικό μασάζ?  :2funny: :2funny:
το άλλο με το Τοτό το ξέρεις?
δεν εχεις δίκιο φίλε....δεν πρόσεξες καλά τι ειπε ο gmil ....και βέβαια ΄μιλάμε οχι για επαγγελματικό μασάζ αλλα εστω γι αυτό που γίνεται σε αυτα τα μαγαζιά .... που ειναι καλό τις περισσοτερες φορές ....η μεγάλη διαφορά από τα studio ....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν δεν κάνουν καθόλου μασάζ, τι διαφορά έχει από studio;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αν δεν κάνουν καθόλου μασάζ, τι διαφορά έχει από studio;
εχει την διαφορά του χρόνου .....ισως κάποιοι θελουν να πηδάνε επί 45 λεπτά θεωρώντας οτι εχουν να κάνουν με την γκόμενα τους ...δεν ειναι κακό ....αλλα εμένα μου φτάνουν 10-15 λεπτα και το υπόλοιπο απαιτω να ειναι χρόνος μασάζ....θεωρω οτι το καθε τι γίνεται με το κατάλληλο πρόσωπο και τον ρόλο που εχει....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν εχεις δίκιο φίλε....δεν πρόσεξες καλά τι ειπε ο gmil ....και βέβαια ΄μιλάμε οχι για επαγγελματικό μασάζ αλλα εστω γι αυτό που γίνεται σε αυτα τα μαγαζιά .... που ειναι καλό τις περισσοτερες φορές ....η μεγάλη διαφορά από τα studio ....

ακριβώς. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από τα στούδια..Βέβαια τα στούδια έχουν ωραιότερες κορασίδες αλλά ξεπέτες τις περισσότερες φορές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.135
Πόντοι
46.232

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε παιδιά το μασάζ είναι μασάζ (με σεξ ή χωρίς) και το στούντιο είναι σεξ (με μασάζ ή χωρίς). Τώρα αν κάποιοι θέλουν μόνο να γαμάνε με 80 ευρώ, ας πρόσεχαν

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Εγώ τις λίγες φορές που έχω πάει σε μασατζίδικο, χέστηκα για την ποιότητα του μασάζ, να μπαλαμουτιάσω θέλω και στα γρήγορα βουρ στο πατσά για όση όρα παραπάνω μπορώ. Αν ήθελα μασάζ ποιότητας ήξερα που να πάω αλλού.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εγώ τις λίγες φορές που έχω πάει σε μασατζίδικο, χέστηκα για την ποιότητα του μασάζ, να μπαλαμουτιάσω θέλω και στα γρήγορα βουρ στο πατσά για όση όρα παραπάνω μπορώ. Αν ήθελα μασάζ ποιότητας ήξερα που να πάω αλλού.
οκ  εσυ..αλλα εμας που μας αρεσει και το τριψιμο ενημερώνουμε ο ενας τον αλλον...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Οχι,δεν πάει έτσι,και αυτός είναι ο λόγος της κατακόρυφης πτώσης του μαγαζιού αυτού,που κάποτε ήταν απο τα καλύτερα...
Το καλό μασαζ είναι μέρος του όλου "πακέτου",διαφορετικά δεν διαφέρουν σε τίποτα απο στούντιο....

Μάλλον πάει η εποχή που πήγενες εκεί και απολαμβανες υπηρεσίες Βίκυ, Αντζελα, Μαρσυ κ.α

:headbang: :headbang:

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!υπαρχουν πληροφοριες για επιλογη καποιας κοπελας εκει!!!στανταρακι!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.135
Πόντοι
46.232
αν και δεν ακούγεται το μαγαζί.....
το στάνταρ του μαγαζιού κατά πολλούς είναι η Μάρσυ η αλβανέζα.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.135
Πόντοι
46.232
:thumbsup:
δεν την ανέφερα γιατί είναι εντελώς έξω απο τα γούστα μου....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν και δεν ακούγεται το μαγαζί.....
το στάνταρ του μαγαζιού κατά πολλούς είναι η Μάρσυ η αλβανέζα.....

καύλα το μαρσάκι...αλλά και η ρουλάρα είναι για το λεγόμενο πισωκωλομπρούμυτο ρουφαπουσαρχίδι!!!!!!!

υ.γ.σαν αυτό το πισωκωλομπρούμυτο της ρουλάρας δεν υπάρχει πουθενά...ίσως μόνο στην ταιλάνδη..

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!μεγαλη περαση εχουν τελικα τα αλβανα!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
καύλα το μαρσάκι...αλλά και η ρουλάρα είναι για το λεγόμενο πισωκωλομπρούμυτο ρουφαπουσαρχίδι!!!!!!!

υ.γ.σαν αυτό το πισωκωλομπρούμυτο της ρουλάρας δεν υπάρχει πουθενά...ίσως μόνο στην ταιλάνδη..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom