You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Η Καίτη με καυλώνει πολύ. Σκεφθείτε σχήμα με την Καίτη και τη Μάρσυ
Ελεος.....
Επισκέπτης
εγω τη γνωρισα 19-20 γι αυτο εγραψα ετσι
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Η Καίτη με καυλώνει πολύ. Σκεφθείτε σχήμα με την Καίτη και τη Μάρσυ
Εχω ακούσει ότι πολύ παλιά (δηλ. στην προϊστορική εποχή και προφανώς πολύ πριν αναλάβει το management του Σ63) η Καίτη παρείχε τις υπηρεσίες που υπονοείς. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά το αναφέρω χωρίς σχόλια.
Αν και έχω αποφασίσει να μην συνεχίσω να γράφω στο σάϊτ για πολλούς λόγους (και δικούς μου και λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των περισσότερων εδώ μέσα με τη δική μου νοοτροπία για αυτό το είδος του πληρωμένου σεξ) θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω για το φίλο που έγραψε σχετικά με την Καίτη.
Λοιπόν φίλε η Καίτη είναι η πρώτη που δούλευε πριν από 10 ή και 15 χρόνια όπως σήμερα δουλεύει το 10% των μασατζούδων. Σε μιά εποχή που με το ζόρι έκανες στα μασατζίδικα στοιχειώδη προγράμματα σεξ με παρακάλεμα και έχει ο Θεός. Η Καίτη έκανε τα πάντα με όρεξη, πάντα φιλική, τίμια και χωρίς εκμετάλευση. Χαίρομαι αφού κατάφερε και έκανε δική της δουλειά γιατί έχει δουλέψει όσο καμία. Και δουλειά με μία αφεντικίνα που ήταν ο ορισμός του τσιγκούνη του σπασαρχίδη και της εκμετάλευσης. Εύα ονόματι και Κωνσταντίνα κατά το νονό της.
Άρε Καίτη εκείνος ο γέρος που πήγαινες κάθε Σάββατο στο σπίτι του, νομίζω θα πέθανε ευτυχισμένος που τον σεξοπεριποιόσουνα.
Να είσαι καλά γιατί ξέρω ότι διαβάζεις.
Λοιπόν φίλε η Καίτη είναι η πρώτη που δούλευε πριν από 10 ή και 15 χρόνια όπως σήμερα δουλεύει το 10% των μασατζούδων. Σε μιά εποχή που με το ζόρι έκανες στα μασατζίδικα στοιχειώδη προγράμματα σεξ με παρακάλεμα και έχει ο Θεός. Η Καίτη έκανε τα πάντα με όρεξη, πάντα φιλική, τίμια και χωρίς εκμετάλευση. Χαίρομαι αφού κατάφερε και έκανε δική της δουλειά γιατί έχει δουλέψει όσο καμία. Και δουλειά με μία αφεντικίνα που ήταν ο ορισμός του τσιγκούνη του σπασαρχίδη και της εκμετάλευσης. Εύα ονόματι και Κωνσταντίνα κατά το νονό της.
Άρε Καίτη εκείνος ο γέρος που πήγαινες κάθε Σάββατο στο σπίτι του, νομίζω θα πέθανε ευτυχισμένος που τον σεξοπεριποιόσουνα.
Αν και έχω αποφασίσει να μην συνεχίσω να γράφω στο σάϊτ για πολλούς λόγους (και δικούς μου και λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των περισσότερων εδώ μέσα με τη δική μου νοοτροπία για αυτό το είδος του πληρωμένου σεξ) θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω για το φίλο που έγραψε σχετικά με την Καίτη.
Τι μου θήμησες τώρα? Πριν από 15-18 χρόνια Ένα μασατζίδικο στην πλατεία Κάνιγγος επί της Ακαδημίας όπου μια Πειραιώτησα ήταν όλα τα λεφτά. Πολύ όμορφη και καλή στο φραπέ.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ΓΙΑΤΙΗ Καίτη με καυλώνει πολύ. Σκεφθείτε σχήμα με την Καίτη και τη Μάρσυ
στη Στουρνάρη πάλι στο 36Αν και έχω αποφασίσει να μην συνεχίσω να γράφω στο σάϊτ για πολλούς λόγους (και δικούς μου και λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των περισσότερων εδώ μέσα με τη δική μου νοοτροπία για αυτό το είδος του πληρωμένου σεξ) θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω για το φίλο που έγραψε σχετικά με την Καίτη.
η κα Εύα , σίγουρα ένα απο τα χειρότερα ατομα του χώρου, by far, που λενε...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.089
- Πόντοι
- 46.232
ναι παλια...τωρα εχει κλεισει.
Μήπως το 36 είναι περίπου μεταξύ vodafone και Πατησίων?ναι παλια...τωρα εχει κλεισει.
Αν είναι αυτό θυμάμαι κάποτε που ειχα πάει προ αμνημονεύτων ετων όντας νέος και είχα μείνει έκθαμβος με την ομορφιά των κοριτσιών. Βλέπετε, μόλις είχε πέσει το ανατολικό μπλοκ...
(συγνώμη για το off topic)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
στο Καιτοσπιτο δεν ηταν η Ελενη η Γεωργιανη πριν 1-2 χρονια αν θυμαμαι καλα?
πολυ καλο μασαζ και μπριζολα.ειχα κατσει μεσα στο δωματιο πανω απο 1 ωρα.που να ειναι τωρα αυτη η ψυχη?
τι μου θυμησατε?
ελα ντε.Όντως πολύ καλή η ελένη.
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα ντε.Όντως πολύ καλή η ελένη.
Ο συνδυασμός καλό μασάζ + καλό + δύσκολα το πετυχαίνεις.
Με την Ελένη λοιπόν, την δεύτερη φορά, έτρεμαν τα πόδια μου από το μαεστρικό γλύψιμο του π...ου και της γύρο περιοχής.
Κρίμα που χάθηκε.
ειχε παρει αρκετα κιλα στο τελος αλλα και εγω την διαλεγα για την τεχνικη τηςΟ συνδυασμός καλό μασάζ + καλό + δύσκολα το πετυχαίνεις.
Με την Ελένη λοιπόν, την δεύτερη φορά, έτρεμαν τα πόδια μου από το μαεστρικό γλύψιμο του π...ου και της γύρο περιοχής.
Κρίμα που χάθηκε.
gmil
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πριν απο λίγες ημέρες, πήγα στο εν λόγω μαγαζί, και επειδή δεν ήταν εκεί η κοπέλα που ήθελα,
επέλεξα μία καινούργια ονόματι Χριστίνα (εάν δεν κάνω λάθος). Κοντούλα, ξανθιά όμορφη με μικρό στήθος.
Η κοπέλα δεν είχε ιδέα απο μασάζ, βαριόταν να κάνει μασάζ και το έδειχνε και το έλεγε με τρόπο σκέτο ξενέρωμα.
(Σκεφτείτε ότι στην αρχή ξεκίνησε για πήδημα τελείως.) Στο υπόλοιπο πρόγραμμα είναι πύραυλος, πεντακάθαρη και καυλιάρα. Μου είπε λοιπόν η μικρή μας (πρώην λουλουδού) ότι υπάρχουν αρκετοί πελάτες που πάνε στο εν λόγω μαγαζί μόνο για το δεύτερο μέρος του προγράμματος. Γενικά σπάστικα διότι η κυρία Καίτη πρέπει να μάθει στις νεαρές ποια είναι ακριβώς η δουλειά τους, και εάν δεν θέλουν να κάνουν μασαζ να πάνε να δουλέψουν σε κανένα μπουρδέλο. Για αυτό το αναφέρω εδώ, διότι τέτοιες συμπεριφορές (εκατέρωθεν) θα χαλάσουν την πιάτσα.
επέλεξα μία καινούργια ονόματι Χριστίνα (εάν δεν κάνω λάθος). Κοντούλα, ξανθιά όμορφη με μικρό στήθος.
Η κοπέλα δεν είχε ιδέα απο μασάζ, βαριόταν να κάνει μασάζ και το έδειχνε και το έλεγε με τρόπο σκέτο ξενέρωμα.
(Σκεφτείτε ότι στην αρχή ξεκίνησε για πήδημα τελείως.) Στο υπόλοιπο πρόγραμμα είναι πύραυλος, πεντακάθαρη και καυλιάρα. Μου είπε λοιπόν η μικρή μας (πρώην λουλουδού) ότι υπάρχουν αρκετοί πελάτες που πάνε στο εν λόγω μαγαζί μόνο για το δεύτερο μέρος του προγράμματος. Γενικά σπάστικα διότι η κυρία Καίτη πρέπει να μάθει στις νεαρές ποια είναι ακριβώς η δουλειά τους, και εάν δεν θέλουν να κάνουν μασαζ να πάνε να δουλέψουν σε κανένα μπουρδέλο. Για αυτό το αναφέρω εδώ, διότι τέτοιες συμπεριφορές (εκατέρωθεν) θα χαλάσουν την πιάτσα.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 5.435
Εσυ δηλαδή πήγες σε τέτοιο μαγαζί για να κάνεις επαγγελματικό μασάζ?Πριν απο λίγες ημέρες, πήγα στο εν λόγω μαγαζί, και επειδή δεν ήταν εκεί η κοπέλα που ήθελα,
το άλλο με το Τοτό το ξέρεις?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K