Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ερωτηση..

η ρουλα πρων ωριμου το δινει το κωλουριον?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
:2funny: Καλο.. ματουρόνι είναι ....anyway :)
Ξερουμε ---  Eιναι ακομα στο Καιτόσπιτο ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: Καλο.. ματουρόνι είναι ....anyway :)
Ξερουμε ---  Eιναι ακομα στο Καιτόσπιτο ?
ναι αμέ εκεί είναι :sunglasses:
η τύπισσα έχει φοβερή κωλάρα, ειδικά για την ηλικία της :rockon: είναι μιλφάρα η άτιμη έχει και το μαλλί πλατίνα και τον πλαστικό βύζο...θα μπορούσε να είναι άνετα τσοντεργούμαν σε μιλφοταινίες :zfuck:

το εντυπωσιακό είναι το πόσο στενή είναι (και δεν αναφέρομαι στα μετόπισθεν που δεν ζήτησα και δεν ξέρω αν δίνει) :think: wtf :huh: δεν έχω συναντήσει στενότερο :huh:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σημερινή επίσκεψη μετά απο πολύ καιρό.....Η Καίτη είναι πάντα ευγενής,διακριτική και ξέρει τη δουλειά της.Το ρόστερ που εχει δεν την βοηθάει.....σήμερα έλειπε και η Μάρσυ.Επίσης,η Μάγια είναι στην πατρίδα της και μπορεί να μην γυρίσει...
Πήρα μια Ελένη,Ρωσίδα,ωραίο κοριτσακι....Φοβερό σώμα,μικρό στήθος,καλό μασαζ,τυπική στα υπόλοιπα.Για δεύτερη φορά δεν συνίσταται....
Είδα και τη Ρούλα,κρατιέται καλά,αλλά βαφεται πολύ εντονα και δεν της πάει...
Σε γενικές γραμμές,αξιοπρεπής κατάσταση,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Το μαγαζί έχει τον κόσμο του,η Καίτη κάνει καλό κουμάντο,αν βελτιώσει λίγο το ρόστερ θα πάει ακόμα καλύτερα....

Επισκέπτης
ναι αμέ εκεί είναι :sunglasses:
η τύπισσα έχει φοβερή κωλάρα, ειδικά για την ηλικία της :rockon: είναι μιλφάρα η άτιμη έχει και το μαλλί πλατίνα και τον πλαστικό βύζο...θα μπορούσε να είναι άνετα τσοντεργούμαν σε μιλφοταινίες :zfuck:

το εντυπωσιακό είναι το πόσο στενή είναι (και δεν αναφέρομαι στα μετόπισθεν που δεν ζήτησα και δεν ξέρω αν δίνει) :think: wtf :huh: δεν έχω συναντήσει στενότερο :huh:

θα έχει κάνει παρθενοραφή!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
..Ξέρει κανείς το πρόγραμμα που προσφέρει η Ρούλα? έχω κάτι παλιούς λογαριασμούς...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
..Ξέρει κανείς το πρόγραμμα που προσφέρει η Ρούλα? έχω κάτι παλιούς λογαριασμούς...
Φιλε μου, δεν υπαρχουν λεφτα για να πληρωσουμε και ειδικα παλαιους λογαριασμους !!!
;) ;) ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ελα ρε παλιοσαπάκι!πού χάθηκες ρεμάλι των δυτικών προαστείων? αει σιχτήρ καριόλα

Ε, όχι και ... "άει" ...!!! :2funny: Μην τρελαθούμε ! :bottom: :grin:

Φαντάζομαι "τα πάντα όλα", για να ... κρατηθεί στην πιάτσα ! ;) Όχι πως βεβαιώνω, απλά υπόθεση εργασίας κάνω ...!!! :hmm:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
Ε, όχι και ... "άει" ...!!! :2funny: Μην τρελαθούμε ! :bottom: :grin:

Φαντάζομαι "τα πάντα όλα", για να ... κρατηθεί στην πιάτσα ! ;) Όχι πως βεβαιώνω, απλά υπόθεση εργασίας κάνω ...!!! :hmm:

...Τι ακριβώς σημαίνει "τα πάντα όλα"? έχει σημασία...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...Τι ακριβώς σημαίνει "τα πάντα όλα"? έχει σημασία...

Σημαίνει ότι για να "σταθεί" ... πλέον, πρέπει εκτός των λοιπών υπηρεσιών, που παρεμπιπτόντως γνωρίζω παλαιόθεν/Ιλιάς ( :pipa1: :pipa2: :kissass2: :knockinb: :kissass:), να έχει γίνει και κουλουρτζού, αν δεν ήταν (που δεν γνωρίζω/εκτός ενδιαφερόντων άλλωστε), προκειμένου να διατηρήσει τον ... ρόλο ...!!! :boobies:
Ο ΨΑΡΑΚΑΣ αυτό (το πακέτο) θεωρώ ότι επιβεβαίωσε !!! :woldman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σημαίνει ότι για να "σταθεί" ... πλέον, πρέπει εκτός των λοιπών υπηρεσιών, που παρεμπιπτόντως γνωρίζω παλαιόθεν/Ιλιάς ( :pipa1: :pipa2: :kissass2: :knockinb: :kissass:), να έχει γίνει και κουλουρτζού, αν δεν ήταν (που δεν γνωρίζω/εκτός ενδιαφερόντων άλλωστε), προκειμένου να διατηρήσει τον ... ρόλο ...!!! :boobies:
Ο ΨΑΡΑΚΑΣ αυτό (το πακέτο) θεωρώ ότι επιβεβαίωσε !!! :woldman:
ΟΧΙ κουλουρτζου...παρεξηγησες ...να τα ξεκαθαριζουμε ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Στην Ιλιαδα παντως σιγουρα δεν ητανε κουλουρτζου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
κουλούρι και μάπα κλπ .. :P 
Ενδιαφέρον  είναι  επίσης αν κανει εκει κανενα  καλο διπλο λεσβιακό με καποια- όπως πχ με την Χριστίνα  στην Ωριμου-- εστω και ψιλοfake ... :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom