asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ερωτηση..
η ρουλα πρων ωριμου το δινει το κωλουριον?
ερωτηση..
ερωτηση..
ναι αμέ εκεί είναιΚαλο.. ματουρόνι είναι ....anyway
Ξερουμε --- Eιναι ακομα στο Καιτόσπιτο ?
ναι αμέ εκεί είναι
η τύπισσα έχει φοβερή κωλάρα, ειδικά για την ηλικία της είναι μιλφάρα η άτιμη έχει και το μαλλί πλατίνα και τον πλαστικό βύζο...θα μπορούσε να είναι άνετα τσοντεργούμαν σε μιλφοταινίες
το εντυπωσιακό είναι το πόσο στενή είναι (και δεν αναφέρομαι στα μετόπισθεν που δεν ζήτησα και δεν ξέρω αν δίνει) wtf δεν έχω συναντήσει στενότερο
τη ψηλη δε λεμε; ;)εχει πολύ δίκιο για την μαρία του σ29 και πρωην ομήρου. Δεν δεχόταν χυσίματα παντού,ήταν πολύ τυπική στο γαμήσι κλπ...
Υπαρχει τοσο μεγαλο νυμα, για την παρθενοραφη της ???θα έχει κάνει παρθενοραφή!!!
Φιλε μου, δεν υπαρχουν λεφτα για να πληρωσουμε και ειδικα παλαιους λογαριασμους !!!..Ξέρει κανείς το πρόγραμμα που προσφέρει η Ρούλα? έχω κάτι παλιούς λογαριασμούς...
ελα ρε παλιοσαπάκι!πού χάθηκες ρεμάλι των δυτικών προαστείων? αει σιχτήρ καριόλα
..Ξέρει κανείς το πρόγραμμα που προσφέρει η Ρούλα? έχω κάτι παλιούς λογαριασμούς...
βεβαιώνω εγώ ...Ε, όχι και ... "άει" ...!!! Μην τρελαθούμε !
Φαντάζομαι "τα πάντα όλα", για να ... κρατηθεί στην πιάτσα ! ;) Όχι πως βεβαιώνω, απλά υπόθεση εργασίας κάνω ...!!!
βεβαιώνω εγώ ...
Ε, όχι και ... "άει" ...!!! Μην τρελαθούμε !
Φαντάζομαι "τα πάντα όλα", για να ... κρατηθεί στην πιάτσα ! ;) Όχι πως βεβαιώνω, απλά υπόθεση εργασίας κάνω ...!!!
...Τι ακριβώς σημαίνει "τα πάντα όλα"? έχει σημασία...
ΟΧΙ κουλουρτζου...παρεξηγησες ...να τα ξεκαθαριζουμε ...Σημαίνει ότι για να "σταθεί" ... πλέον, πρέπει εκτός των λοιπών υπηρεσιών, που παρεμπιπτόντως γνωρίζω παλαιόθεν/Ιλιάς ( ), να έχει γίνει και κουλουρτζού, αν δεν ήταν (που δεν γνωρίζω/εκτός ενδιαφερόντων άλλωστε), προκειμένου να διατηρήσει τον ... ρόλο ...!!!
Ο ΨΑΡΑΚΑΣ αυτό (το πακέτο) θεωρώ ότι επιβεβαίωσε !!!
ΟΧΙ κουλουρτζου...παρεξηγησες ...να τα ξεκαθαριζουμε ...