Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
άμα είχαμε τέτοιες κοπέλλες με τέτοια συμπεριφορά σιγά μην ψάχναμε Μάρσυ και την κάθε Μάρσυ...

οπότε ναι...δεν είναι GFE!!!!!

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Γενικα οι υπηρεσιες στα μασαζ ειναι gfe δηλαδη χαδακια φιλακια αγκαλιτσες κ πιπα αφηλτρη οπως λεει κ ο φιλος πιο πανω σαν να πηδας γκομενα σου....αυτο ρωταμε αν αυτη κανει τετοια η πρεπει να γινω πελατης με πολυ ταισμα....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Γενικα οι υπηρεσιες στα μασαζ ειναι gfe δηλαδη χαδακια φιλακια αγκαλιτσες κ πιπα αφηλτρη οπως λεει κ ο φιλος πιο πανω σαν να πηδας γκομενα σου....αυτο ρωταμε αν αυτη κανει τετοια η πρεπει να γινω πελατης με πολυ ταισμα....
ισως παιζει ρολο και η παρουσίασή σου ...

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Δηλαδη κανει.γιατι σε κουβεντα που ειχαμε μου ειπε πως δεν κανει.κ γενικα ρε παιδια η δινεις κωλο η δε δινεις.εγω ετσι ξερω.απο την αρχη σε αλλα η κανεις ακαποτη η δεν κανεις.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
η παρουσιαση ειναι καραφλος μηχανοβιος καθαρος πλημενος ξυρισμενος..... :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σχεδον ολοι ξερουν ,  οτι υπαρχουν  καποιεs  που κανουν καποια πραγματα με ολουs,    kai καποιεs που τα κανουν αν σε πανε λιγο, η εισαι καλοs πελατηs τουs.  η μαρσυ ανηκει στην δευτερη κατηγορια.   

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να προσθέσω κάτι σε αυτό που λέει ο jerry...Μην το παίρνετε προσωπικά.Η ίδια κοπέλλα μπορεί να έχει διαφορετική συμπεριφορά στον ίδιο πελάτη (καλύτερη η χειρότερη...) μετά π.χ. απο 5 μέρες...πρόκειται για ανθρώπους,όχι για μηχανές....
Πάιζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα....η διάθεση της κοπέλλας την συγκεκριμένη μέρα,η κούρασή της,το αν έχει δεσμό εκείνη την εποχη,κλπ.
Κάποιοι εκλαμβάνουν την καλή η κακή αντιμετώπιση της κοπέλλας σαν προσωπική επιβράβευση η απόρριψη....μέγα λάθος!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
σε προσφατο περασμα απο εκει δεν ειδα την Ελληνιδα μιλφ Ρουλα.... :think:
επισης η Ρωσιδα μιλφ Νατασσα εχει αποχωρησει απο εκει....
κριμα, το μαγαζι χριζει αμεσης μιλφοανανεωσης!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αναλογα μαν, αμα την τάιζεις καθε μερα και αντέχει η τσέπη σου παρτη και σπίτι  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:pipa3:
προσωπικα δεν της εδινα ουτε πιπα πια  :2funny: :2funny:

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Γιατι το λες αυτο;μια χαρα ειναι μεσα στο δωματιο.για μενα αυτη κ η μαρια απο σ29 ειναι τοπ.απλα δεν μου κανει τα extreme games που θελω....δεν πειραζει....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Να προσθέσω κάτι σε αυτό που λέει ο jerry...Μην το παίρνετε προσωπικά.Η ίδια κοπέλλα μπορεί να έχει διαφορετική συμπεριφορά στον ίδιο πελάτη (καλύτερη η χειρότερη...) μετά π.χ. απο 5 μέρες...πρόκειται για ανθρώπους,όχι για μηχανές....
Πάιζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα....η διάθεση της κοπέλλας την συγκεκριμένη μέρα,η κούρασή της,το αν έχει δεσμό εκείνη την εποχη,κλπ.
Κάποιοι εκλαμβάνουν την καλή η κακή αντιμετώπιση της κοπέλλας σαν προσωπική επιβράβευση η απόρριψη....μέγα λάθος!
  ναι σιγουρα,  παιζουν ρολο και αυτα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γιατι το λες αυτο;μια χαρα ειναι μεσα στο δωματιο.για μενα αυτη κ η μαρια απο σ29 ειναι τοπ.απλα δεν μου κανει τα extreme games που θελω....δεν πειραζει....
ποια εξτριμ δεν κανει; για πες να πάρουμε ιδέες... ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
γιατί το  λές αυτό φίλε?

..Παλιά δούλευε στην Ομήρου...την πήρα λοιπόν παρασυρόμενος από μια κριτική...εκτός του ότι έχει πλαστικά βυζιά, το ένα δεν το αποκάλυπτε γιατί, λεει, είχε αποτύχει η πλαστική...αφού έκανε μασάζ και τσιμπούκι και  ήμουν έτοιμος να τη γαμήσω μου λέει "έχεις προφυλακτικό"? Τσαντίστηκα και της λέω "αυτό είναι δική σας δουλειά, για αυτό σας δίνουμε τα κατοστάρια"..Λεει δεν έχουμε και αφού δεν έχεις κι εσύ θα σου τραβήξω μαλακία...επειδή δεν είχα όρεξη για φασαρίες την άφησα και τράβηξε μαλακία...άλλά από τοτε ΜΑΥΡΟ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
..Παλιά δούλευε στην Ομήρου...την πήρα λοιπόν παρασυρόμενος από μια κριτική...εκτός του ότι έχει πλαστικά βυζιά, το ένα δεν το αποκάλυπτε γιατί, λεει, είχε αποτύχει η πλαστική...αφού έκανε μασάζ και τσιμπούκι και  ήμουν έτοιμος να τη γαμήσω μου λέει "έχεις προφυλακτικό"? Τσαντίστηκα και της λέω "αυτό είναι δική σας δουλειά, για αυτό σας δίνουμε τα κατοστάρια"..Λεει δεν έχουμε και αφού δεν έχεις κι εσύ θα σου τραβήξω μαλακία...επειδή δεν είχα όρεξη για φασαρίες την άφησα και τράβηξε μαλακία...άλλά από τοτε ΜΑΥΡΟ...
ok εχεις δικιο αλλα δεν φταιει αυτή ....στο συγκεκριμένο μαγαζί ηταν εντολη απο την αρχηγινα να μη εχουνε για λόγους ασφαλείας...τώρα στην Καίτη δεν υπάρχει πρόβλημα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
παντος σε καποια κ ειδικα σε αυτα που ειναι ποιο δυσκολο να μπριζολιασεις ,ειναι καλο να εχεις μαζι σου προφυλακτικα ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποια εξτριμ δεν κανει; για πες να πάρουμε ιδέες... ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εχει πολύ δίκιο για την μαρία του σ29 και πρωην ομήρου. Δεν δεχόταν χυσίματα παντού,ήταν πολύ τυπική στο γαμήσι κλπ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom