Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ναι, πες μας τώρα ότι περιορίστηκες στο μασάζ...  :grin:

Δεν θα το έλεγα. Φουλ πρόγραμμα τέλειο... εμένα μου άρεσε η Άννα. Δεν δοκίμασα την Μάρσυ παρ' ότι μου είχαν πει κάποιοι φίλοι από δω μέσα αλλά δεν δούλευε όταν πήγα...

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Δεν θα το έλεγα. Φουλ πρόγραμμα τέλειο... εμένα μου άρεσε η Άννα. Δεν δοκίμασα την Μάρσυ παρ' ότι μου είχαν πει κάποιοι φίλοι από δω μέσα αλλά δεν δούλευε όταν πήγα...
άξιος!

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ! Λίγο δυσκολεύτηκα μέχρι να το βρω λόγω μη εντοπιότητας... αλλά τι να κάνεις...
εγώ θα ακολουθήσω τη {τετριμμένη πλέον} συμβουλή για συνεδρία με Μάρσυ... ~με τη πρώτη ευκαιρία...~

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ θα ακολουθήσω τη {τετριμμένη πλέον} συμβουλή για συνεδρία με Μάρσυ... ~με τη πρώτη ευκαιρία...~

εσύ όλο τα γκανιάν ψάχνεις ωσάν αρπαχτικό να φάς!!!απαπαπαπαπαπα!αηδία κατάντησες :grin:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πρώτη εμπειρία με Μάρσυ....πραγματικά VFM

ερώτηση : αφήνει φιλιά στο στόμα άμα σε μάθει?

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
και εγω την ιδια απορια εχω....οπως και αν κανει πιπα αφιλτρη και τελειωμα.... :pipa2:
εχω παει 2 φορες αλλα δεν...γενικα ψαχνω φαση οπως η μαρια απο σ29 για οσους γνωριζουν... :cum:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
εσύ όλο τα γκανιάν ψάχνεις ωσάν αρπαχτικό να φάς!!!απαπαπαπαπαπα!αηδία κατάντησες :grin:
ε όχι και αρπακτικό... μια χαρά τις περιποιούμαι τις κοπέλες...  :cool2:
Πρώτη εμπειρία με Μάρσυ....πραγματικά VFM
ερώτηση : αφήνει φιλιά στο στόμα άμα σε μάθει?
αυτό είναι κάπως προχωρημένο για να περιλαμβάνεται σε βασικό πακέτο service...
και εγω την ιδια απορια εχω....οπως και αν κανει πιπα αφιλτρη και τελειωμα.... :pipa2:
εχω παει 2 φορες αλλα δεν...γενικα ψαχνω φαση οπως η μαρια απο σ29 για οσους γνωριζουν... :cum:
για πείτε μας τώρα κε pathos....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ετσι κι αλλοιως η πιπα της δε λεει... πολυ δοντι

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
φιλια στο στομα με καποιαν που πριν 5 λεπτα καποιος εχυσε μεσα στο στομα της ή πριν δυο λεπτα ειχε τη γλωσσα της μεσα σε καποια κωλοτρυπιδα ? :idiot: :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
φιλια στο στομα με καποιαν που πριν 5 λεπτα καποιος εχυσε μεσα στο στομα της ή πριν δυο λεπτα ειχε τη γλωσσα της μεσα σε καποια κωλοτρυπιδα ? :idiot: :think:

είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με κοινούς μικροβιακούς/βακτηριδιακούς παρονομαστές πλέον. δεν χρειάζεται να αναλογιζόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι ποιανού ήταν τα χύσια που γλείψαμε ή οι κωλότριχες που μασήσαμε γιατί χάνεται μεγάλο μέρος της απόλαυσης.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
κοιτάξτε η Μάρσυ είναι GFE, τουλάχιστον την πρώτη φορά...αλλά το στοματάκι της το κρατάει για την πάρτυ της....

δεν γουστάρω να φιλάω τάνες, αλλά αυτή μου το βγαλέ....μου βγαλε διάφορα, εγώ εδώ δεν γουστάρω καν να τις πηδάω, μένω στο τσιμπούκι....ε αυτήν την πήδηξα...αυτήν και μόνο αυτήν ως τώρα...μου ήρθε να την φιλίσω...as simple as fuck

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
κοιτάξτε η Μάρσυ είναι GFE, τουλάχιστον την πρώτη φορά...αλλά το στοματάκι της το κρατάει για την πάρτυ της....

δεν γουστάρω να φιλάω τάνες, αλλά αυτή μου το βγαλέ....μου βγαλε διάφορα, εγώ εδώ δεν γουστάρω καν να τις πηδάω, μένω στο τσιμπούκι....ε αυτήν την πήδηξα...αυτήν και μόνο αυτήν ως τώρα...μου ήρθε να την φιλίσω...as simple as fuck

το στοματάκι αλλά και το κωλαράκι της Μάρσυ είναι κόλαση......δεν τίθεται θέμα να σε μάθει,είναι κατά πόσον σε γουστάρει....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

;Αγαπητέ όποία ή έξήγηση τής λέξεως  GFE  ?? :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Girl Friend Experience

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Μπα.... λες??? Όχι εγώ ξέρω το GirlFriend Experience. Σαν να πηγαίνεις με την κοπέλα σου δηλαδή...

Θά έλεγχή , ή άπορία σας καί θά τοποθετθώ έπ΄αυτού άγαπητέ,
θά ρωτήσω γνώστες τού είδους καί θά έπανέλθω.......

υ.γ  :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom