Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε jerry5, εσυ που τα ξερεις ολα, αληθευει οτι η Ρουλα δουλευει στην Καιτη?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
  περιεργο, που κατεληξε εκει.  η αναγκη κανει πολλα πραγματα  και η ζωη παιζει διαφορα  παιχνιδια.    για αυτο πρεπει, flexibility ,  συνεση, χαμηλων τονων και τα μυαλα προσγειωμενα. να μην παιρνουν και πολυ αερα.              οκ, καρολε παναθηναικαρα( μονο στο  μπασκετ ε? )

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευή βράδυ. ϊσως η τελευταία συνεδρία της ημέρας με Νατάσσα. Όπως πάντα άψογη
Καλημερα,με την κοπελα μια φορα που την προτιμησα,μετανοιωσα που δεν την ειχα προσεξει τοσο καιρο.9,5 βδομαδες σε νεα εκδοση,τα αξιζει τα φραγκα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
  περιεργο, που κατεληξε εκει.   η αναγκη κανει πολλα πραγματα  και η ζωη παιζει διαφορα  παιχνιδια.    για αυτο πρεπει, flexibility ,  συνεση, χαμηλων τονων και τα μυαλα προσγειωμενα. να μην παιρνουν και πολυ αερα.               οκ, καρολε παναθηναικαρα( μονο στο  μπασκετ ε? )

Από το 100ρικο στο 70άρι?

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα πέρασα και δοκίμασα Λάουρα. Μέχρι τώρα δεν την είχα προσέξει. Πάρα πολύ καλό μασάζ και σε όλα άψογη

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595

Η ποιότητα του μαγαζιού σε κορασίδες - με εξαίρεση τη Μάρσυ - έχει πιάσει πάτο. Πιο κάτω δεν νομίζω ότι πηγαίνει..

Παρελάσαν κάτι κοντόμπαζα που μόνο αν με πλήρωναν τα γάμαγα και στο τέλος έρχεται και μια τελειωμένη τσατσόγρια, προφανώς η Ρούλα που λέτε παραπάνω..

Η Μάρσυ ήτο με συναγωνιστή, οπότε την έκανα με ελαφριά..

Καιτούλα ήμαρτον λέμε..  :tickedoff:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η Μάγια δουλεύει ακόμα εκεί?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η ποιότητα του μαγαζιού σε κορασίδες - με εξαίρεση τη Μάρσυ - έχει πιάσει πάτο. Πιο κάτω δεν νομίζω ότι πηγαίνει..

Παρελάσαν κάτι κοντόμπαζα που μόνο αν με πλήρωναν τα γάμαγα και στο τέλος έρχεται και μια τελειωμένη τσατσόγρια, προφανώς η Ρούλα που λέτε παραπάνω..

Η Μάρσυ ήτο με συναγωνιστή, οπότε την έκανα με ελαφριά..

Καιτούλα ήμαρτον λέμε..  :tickedoff:
θυμαμαι παλια ειχε δυνατο ροστερ...ειχα πετυχει ενα καλοκαιρι και μια βυζαρου,αδυνατη,αλλο πραγμα...τωρα πλεον παρακμη.... :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :S :S

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
η Μάγια δουλεύει ακόμα εκεί?

νομίζω ναι....πριν λίγες μέρες εκεί ήταν.....παλιά καραβάνα,αλλά απο τις πλέον αξιόπιστες προτάσεις του χώρου...και στο μασαζ και στα υπόλοιπα.....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Η Μάγια δε λέει από εμφάνιση αλλά είναι σούπερ σε αρκετά άλλα.

vasilis_2008

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η λιζα που δουλευε εκει που εχει παει τωρα?

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα.Το ροστερ εχει χαλασει πολυ,μονο Μαρσυ και Νατασσα (αν και δεν δουλευε την τελευταια φορα που πηγα).Καιτη,πρεπει να ανανεωσεις λιγο τον κοσμο,κατω του μετριου...Και μακρια απο Ρουλα....

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595
Καλησπερα και απο εμενα.Το ροστερ εχει χαλασει πολυ,μονο Μαρσυ και Νατασσα (αν και δεν δουλευε την τελευταια φορα που πηγα).Καιτη,πρεπει να ανανεωσεις λιγο τον κοσμο,κατω του μετριου...Και μακρια απο Ρουλα....

Απ' ότι έμαθα η Μάρσυ ξανά από τέλος Ιουλίου. Η απόλυτη ξεραίλα πλέον στο ίδρυμα..

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε πρόσφατή μου επισκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, και επειδή έλειπε η Μαρσυ, διάλεξα την Ελένη.
Η Ελένη είναι απο την Ρωσία, ψηλή αδύνατη ξανθιά με μικρό σχετικά στήθος και σαρκώδη χείλια.
Απο μασάζ το παλεύει, ομιλητική, φιλική και η μπριζόλα ικανοποιητική. Η συγκεκριμένη μου βγάζει
πολλά γούστα, διότι μου αρέσει πολύ ο σωματότυπός της και το πρόσωπό της. Οχι για PSE αλλά για
GFE αν σε γουστάρει μάλλον.
Αλλα κορίτσια αυτή την στιγμή που να βλέπονται δεν είδα, εκτός απο μία που λεγόταν Κωνσταντίνα.
Ξέρουμε κάτι για αυτήν?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σε πρόσφατή μου επισκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, και επειδή έλειπε η Μαρσυ, διάλεξα την Ελένη.
Η Ελένη είναι απο την Ρωσία, ψηλή αδύνατη ξανθιά με μικρό σχετικά στήθος και σαρκώδη χείλια.
Απο μασάζ το παλεύει, ομιλητική, φιλική και η μπριζόλα ικανοποιητική. Η συγκεκριμένη μου βγάζει
πολλά γούστα, διότι μου αρέσει πολύ ο σωματότυπός της και το πρόσωπό της. Οχι για PSE αλλά για
GFE αν σε γουστάρει μάλλον.
Αλλα κορίτσια αυτή την στιγμή που να βλέπονται δεν είδα, εκτός απο μία που λεγόταν Κωνσταντίνα.
Ξέρουμε κάτι για αυτήν?
Ναι, αμέ. Είναι ψιλοξεπεταρού...

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Γράφω μετά απο καιρό για τις επισκέψεις μου στο ίδρυμα. Πριν από 1 1/2 μήνα πήρα Μάρσυ (με την οποία έχω πάει πολλές φορές γιατί είναι πάντα αξιόπιστη και σοβαρή σε αυτό που κάνει) όπου μετά την συνεδρία, ακολούθησε υπέροχο κουλούρι. Πριν περίπου 15-20  μέρες ξαναπήγα, πήρα δίδυμο Μάρσυ και μια άλλη μελαχρινούλα (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της, ίσως ανδριάννα?). Η Μάρσυ, όταν της ζήτησα πριν μπούμε στο δωμάτιο πλήρες πρόγραμμα με κουλούρι, ευγενικά αρνήθηκε - δεν ήθελε μπροστά στην άλλη και το σεβάστηκα γιατί είναι -κατά την γνώμη μου- γενικά σωστή επαγγελματίας. Με λίγα λόγια, πέρασα ωραία και τις δύο φορές κυρίως χάρη στη Μάρσυ (η άλλη στο δίδυμο απλώς συμπλήρωνε το τρίο με μέτριο τρόπο).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μιά διευκρίνιση....λες κουλούρι μετά τη συνεδρία....εννοείς μετά το μασαζ,η μετά το κανονικό πήδημα?

Την δεύτερη φορά ντράπηκε την αλλη να σου δόσει κουλούρι μπροστά της? και δεν ντράπηκε που την πήδαγες? μυστήριο πράγμα οι γυναίκες..... :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom