xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε jerry5, εσυ που τα ξερεις ολα, αληθευει οτι η Ρουλα δουλευει στην Καιτη?
ποια ρουλα ? αυτη που ειχε το ιπποκρατουs ? αν λεs αυτην , ρωτα τον ψαρακα για αυτο.Φιλε jerry5, εσυ που τα ξερεις ολα, αληθευει οτι η Ρουλα δουλευει στην Καιτη?
ποια ρουλα ? αυτη που ειχε το ιπποκρατουs ? αν λεs αυτην , ρωτα τον ψαρακα για αυτο.
περιεργο, που κατεληξε εκει. η αναγκη κανει πολλα πραγματα και η ζωη παιζει διαφορα παιχνιδια. για αυτο πρεπει, flexibility , συνεση, χαμηλων τονων και τα μυαλα προσγειωμενα. να μην παιρνουν και πολυ αερα. οκ, καρολε παναθηναικαρα( μονο στο μπασκετ ε? )Εκει ειναι.
Καλημερα,με την κοπελα μια φορα που την προτιμησα,μετανοιωσα που δεν την ειχα προσεξει τοσο καιρο.9,5 βδομαδες σε νεα εκδοση,τα αξιζει τα φραγκα.Παρασκευή βράδυ. ϊσως η τελευταία συνεδρία της ημέρας με Νατάσσα. Όπως πάντα άψογη
περιεργο, που κατεληξε εκει. η αναγκη κανει πολλα πραγματα και η ζωη παιζει διαφορα παιχνιδια. για αυτο πρεπει, flexibility , συνεση, χαμηλων τονων και τα μυαλα προσγειωμενα. να μην παιρνουν και πολυ αερα. οκ, καρολε παναθηναικαρα( μονο στο μπασκετ ε? )
θυμαμαι παλια ειχε δυνατο ροστερ...ειχα πετυχει ενα καλοκαιρι και μια βυζαρου,αδυνατη,αλλο πραγμα...τωρα πλεον παρακμη.... :S :SΗ ποιότητα του μαγαζιού σε κορασίδες - με εξαίρεση τη Μάρσυ - έχει πιάσει πάτο. Πιο κάτω δεν νομίζω ότι πηγαίνει..
Παρελάσαν κάτι κοντόμπαζα που μόνο αν με πλήρωναν τα γάμαγα και στο τέλος έρχεται και μια τελειωμένη τσατσόγρια, προφανώς η Ρούλα που λέτε παραπάνω..
Η Μάρσυ ήτο με συναγωνιστή, οπότε την έκανα με ελαφριά..
Καιτούλα ήμαρτον λέμε..
η Μάγια δουλεύει ακόμα εκεί?
εκει ειναι ...νομίζω ναι....πριν λίγες μέρες εκεί ήταν.....παλιά καραβάνα,αλλά απο τις πλέον αξιόπιστες προτάσεις του χώρου...και στο μασαζ και στα υπόλοιπα.....
Καλησπερα και απο εμενα.Το ροστερ εχει χαλασει πολυ,μονο Μαρσυ και Νατασσα (αν και δεν δουλευε την τελευταια φορα που πηγα).Καιτη,πρεπει να ανανεωσεις λιγο τον κοσμο,κατω του μετριου...Και μακρια απο Ρουλα....
Ναι, αμέ. Είναι ψιλοξεπεταρού...Σε πρόσφατή μου επισκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, και επειδή έλειπε η Μαρσυ, διάλεξα την Ελένη.
Η Ελένη είναι απο την Ρωσία, ψηλή αδύνατη ξανθιά με μικρό σχετικά στήθος και σαρκώδη χείλια.
Απο μασάζ το παλεύει, ομιλητική, φιλική και η μπριζόλα ικανοποιητική. Η συγκεκριμένη μου βγάζει
πολλά γούστα, διότι μου αρέσει πολύ ο σωματότυπός της και το πρόσωπό της. Οχι για PSE αλλά για
GFE αν σε γουστάρει μάλλον.
Αλλα κορίτσια αυτή την στιγμή που να βλέπονται δεν είδα, εκτός απο μία που λεγόταν Κωνσταντίνα.
Ξέρουμε κάτι για αυτήν?