Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Παντος κ εγω 2 φορες εχω παει κ κωλο δεν μου εδωσε....μηπως ειναι λογω μεγεθους.... :rockon:;;;;

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Μετα το μασαζ.
Η Μαρσυ το δινει ευκολα-για μενα γενικα ειναι pro.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
Παντος κ εγω 2 φορες εχω παει κ κωλο δεν μου εδωσε....μηπως ειναι λογω μεγεθους.... :rockon:;;;;
και σε μενα δυο φορες που εχω παει(μαλιστα ηταν κ η πρωτη μου εμπειρια στο μασαζ)κωλο δεν εδεινε παρα τα εξτρα λεφτα που της εδιανα

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
προσφατη επισκεψη ανανεωμενο ροστερ αντριαννα πετιτ για μινιον καταστασης , ελενη ελαφρως αδιαφορη κ ενα 2-3 μιλφ αξιολογα για ολα τα γουστα συγκρατησα το νομα ολγα απο τα μιλφ ξανθο κ προστυχο.
Συναδρια με μαρσυ με μια λεξη επαγγελματιας ευγενικη κ καλοσυνατη οτι πρεπει για να σπασει ο παγος

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
προσφατη επισκεψη ανανεωμενο ροστερ αντριαννα πετιτ για μινιον καταστασης , ελενη ελαφρως αδιαφορη κ ενα 2-3 μιλφ αξιολογα για ολα τα γουστα συγκρατησα το νομα ολγα απο τα μιλφ ξανθο κ προστυχο.
Συναδρια με μαρσυ με μια λεξη επαγγελματιας ευγενικη κ καλοσυνατη οτι πρεπει για να σπασει ο παγος

Επειδή λίγο πιο πάνω, άλλος συνάδελφος αναφέρει ότι η Μάρσυ θα έρθει τέλος Ιουλίου, η επίσκεψη σου ήταν πλέον πρόσφατη? ή αναφέρεσαι πια παλιά?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κι εγώ πήγα πρόσφατα εκεί, δεν είδα καμία από τις παλιές, αντιθέτως παρατήρησα ότι έχει γίνει εκεί μέσα η φωλιά του μιλφ
από τα μιλφ (κάποιες αδιάφορες όπως Χαρά και Ελένη), ξεχώρισα την Ρούλα η οποία φάνηκε για σκυλί του ελέους :s&m_2: μπούτια, κώλια κτλ σε καβλωτικό βαθμό, αλλά μάλλον προ-τζιλφ λόγω φάτσας :think:
ήταν και η αντριάννα που είχα τιμήσει παλιότερα στην Φραντζή, ωραίο πιπινοειδές αλλά με υφάκι, ωραίο σωματάκι και λυγερό (συμμετοχή θυμάμαι τότε σχεδόν μηδενική)
τελικά πήρα Λάουρα εξ ενστίκτου, ξανθιά, κάτω από 30 την έκοψα, όχι και σούπερ από πλευράς εμφάνισης και με λίγα κιλάκια παραπάνω, προσωπικά δεν με χάλαγε όμως.
φοβερό μασάζ για τα δικά μου γούστα και πολύ καλή συμμετοχή στα περαιτέρω :rockon: άλλη μία επιβεβαίωση του κανόνα ότι όσες υστερούν κάπως σε εμφάνιση τα δίνουν όλα στο πρόγραμμα :zfuck:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή λίγο πιο πάνω, άλλος συνάδελφος αναφέρει ότι η Μάρσυ θα έρθει τέλος Ιουλίου, η επίσκεψη σου ήταν πλέον πρόσφατη? ή αναφέρεσαι πια παλιά?
ηταν εντος εκεινης της εβδομαδας μαλιστα την προηγουμενη δευτερα ειχε γυρισει απο διακοπες.

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ
Λαουρα
βυζι πεσμενο, μαλακο δερμα απαλο, μασαζ τιποτε αλλα προσπαθει και συμετεχει
δεν την ξαναπαιρνω βεβαια αλλα δεν το μετανιωνεις κιολας...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανένας εάν επέστρεψε η Μάρσυ στο κατάστημα?
Γιατί δυστυχώς ο χάρτης με τα μαγαζιά, δεν μου βγάζει τα τηλέφωνα τους, για να ενημερωθώ.... αυτοπροσώπως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
Γνωρίζει κανένας εάν επέστρεψε η Μάρσυ στο κατάστημα?
Γιατί δυστυχώς ο χάρτης με τα μαγαζιά, δεν μου βγάζει τα τηλέφωνα τους, για να ενημερωθώ.... αυτοπροσώπως.
για να ενημερωθεις αυτοπροσωπως......πρεπει τα δυο σου ποδια να βρεθουν στο σαλονι του ιδρυματος....σωστα????? :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 13.25 παρουσες αντριαννα πετιτ κοπελιτσα με σγουρα μαλλια αβυζι , ελενη ξανθια σχετικα ψηκη με πιασμενα κοτσο τα μαλλια στρογγυλοπροσωπη κ ωραια ποδια , χαρα μιλφ απο τα χειροτερα που εχω δει με αφανε μαλλια κ ενα κινεζακι κ αυτο χαλια , σε ερωτηση αν δουλευει η μαρσυ μου απαντησαν απο αυριο ,ειναι η τριτη φορα που παω  κ δεν την πετυχαινω.....

nude

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
44
Πόντοι
0
επισκεψη σημερα στις 13.25 παρουσες αντριαννα πετιτ κοπελιτσα με σγουρα μαλλια αβυζι , ελενη ξανθια σχετικα ψηκη με πιασμενα κοτσο τα μαλλια στρογγυλοπροσωπη κ ωραια ποδια , χαρα μιλφ απο τα χειροτερα που εχω δει με αφανε μαλλια κ ενα κινεζακι κ αυτο χαλια , σε ερωτηση αν δουλευει η μαρσυ μου απαντησαν απο αυριο ,ειναι η τριτη φορα που παω  κ δεν την πετυχαινω.....
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα κατα τις 15:30 και μόλις είχε έρθει και η μαρσυ για επίσκεψη όπως μου είπε και η Καίτη μου είπε ότι δε θα δουλέψει σήμερα αλλα μετα απο κουβεντουλα με τη μαρσυ τελικά περάσαμε μαζί. Φανερά ξεκούραστη και ανανεωμένη απο τις διακοπές της οι υπηρεσίες που μου προσέφερε ήταν κυριολεκτικά τελειες. Πραγματικά απο τα καλύτερα vfm στο χώρο. Εξαιρετικό μασάζ και ποιοτικές υπηρεσίες μετα! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα κατα τις 15:30 και μόλις είχε έρθει και η μαρσυ για επίσκεψη όπως μου είπε και η Καίτη μου είπε ότι δε θα δουλέψει σήμερα αλλα μετα απο κουβεντουλα με τη μαρσυ τελικά περάσαμε μαζί. Φανερά ξεκούραστη και ανανεωμένη απο τις διακοπές της οι υπηρεσίες που μου προσέφερε ήταν κυριολεκτικά τελειες. Πραγματικά απο τα καλύτερα vfm στο χώρο. Εξαιρετικό μασάζ και ποιοτικές υπηρεσίες μετα! ;)

αχ βρε 35αρη άτυχε! :2funny:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
  :grin:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Μάρσυ με το που επέστρεψε από τις διακοπές της, έπιασε αμέσως δουλειά... με φούντες!!!!
Της αξίζει πάντως η "προτίμηση" που πολλοί από εμάς της έχουμε, διότι είναι "σταθερή αξία".
Και από εμένα λοιπόν επίσκεψη εντός της εβδομάδος, και για μία φορά ακόμα μπορώ να πω ότι δεν νιώθεις ποτέ, ότι πέταξες τα λεφτά σου.
Μασάζ καλό, και πρόγραμμα που σε κάνει να νιώθεις ότι πηδάς την γκόμενα σου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πολύ καλή εξυπηρέτηση από την Μάρσυ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
777
Πόντοι
4.535
Πέρασα και εγώ αυτές τις μέρες όντας φιλοξενούμενος στην πόλη σας. Εντάξει ο χώρος θέλει κάποιες βελτιώσεις στο σαλόνι ιδιαιτέρως. Το δωμάτιο μια χαρά μου φάνηκε. Όταν πήγα ήταν μια Χαρά(?), μια Ζωή (?), μια Λάουρα και η κινέζα Άννα. Τα δύο πρώτα δεν είμαι σίγουρος και δεν τα θυμάμαι ακριβώς και φοβάμαι μην κάνω καμμιά πατάτα.

Η προτίμησή μου ήταν η Άννα η κινεζούλα που αν μη τι άλλο τίμησε πλήρως την σχολή εκμάθησής μασάζ της (Κινέζικο)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Η προτίμησή μου ήταν η Άννα η κινεζούλα που αν μη τι άλλο τίμησε πλήρως την σχολή εκμάθησής μασάζ της (Κινέζικο)
ναι, πες μας τώρα ότι περιορίστηκες στο μασάζ...  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom