georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Παντος κ εγω 2 φορες εχω παει κ κωλο δεν μου εδωσε....μηπως ειναι λογω μεγεθους.... ;;;;
και σε μενα δυο φορες που εχω παει(μαλιστα ηταν κ η πρωτη μου εμπειρια στο μασαζ)κωλο δεν εδεινε παρα τα εξτρα λεφτα που της εδιαναΠαντος κ εγω 2 φορες εχω παει κ κωλο δεν μου εδωσε....μηπως ειναι λογω μεγεθους.... ;;;;
προσφατη επισκεψη ανανεωμενο ροστερ αντριαννα πετιτ για μινιον καταστασης , ελενη ελαφρως αδιαφορη κ ενα 2-3 μιλφ αξιολογα για ολα τα γουστα συγκρατησα το νομα ολγα απο τα μιλφ ξανθο κ προστυχο.
Συναδρια με μαρσυ με μια λεξη επαγγελματιας ευγενικη κ καλοσυνατη οτι πρεπει για να σπασει ο παγος
προσφατη επισκεψη ανανεωμενο ροστερ αντριαννα πετιτ για μινιον καταστασης , ελενη ελαφρως αδιαφορη κ ενα 2-3 μιλφ αξιολογα για ολα τα γουστα συγκρατησα το νομα ολγα απο τα μιλφ ξανθο κ προστυχο.
Συναδρια με μαρσυ με μια λεξη επαγγελματιας ευγενικη κ καλοσυνατη οτι πρεπει για να σπασει ο παγος
ηταν εντος εκεινης της εβδομαδας μαλιστα την προηγουμενη δευτερα ειχε γυρισει απο διακοπες.Επειδή λίγο πιο πάνω, άλλος συνάδελφος αναφέρει ότι η Μάρσυ θα έρθει τέλος Ιουλίου, η επίσκεψη σου ήταν πλέον πρόσφατη? ή αναφέρεσαι πια παλιά?
για να ενημερωθεις αυτοπροσωπως......πρεπει τα δυο σου ποδια να βρεθουν στο σαλονι του ιδρυματος....σωστα?????Γνωρίζει κανένας εάν επέστρεψε η Μάρσυ στο κατάστημα?
Γιατί δυστυχώς ο χάρτης με τα μαγαζιά, δεν μου βγάζει τα τηλέφωνα τους, για να ενημερωθώ.... αυτοπροσώπως.
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα κατα τις 15:30 και μόλις είχε έρθει και η μαρσυ για επίσκεψη όπως μου είπε και η Καίτη μου είπε ότι δε θα δουλέψει σήμερα αλλα μετα απο κουβεντουλα με τη μαρσυ τελικά περάσαμε μαζί. Φανερά ξεκούραστη και ανανεωμένη απο τις διακοπές της οι υπηρεσίες που μου προσέφερε ήταν κυριολεκτικά τελειες. Πραγματικά απο τα καλύτερα vfm στο χώρο. Εξαιρετικό μασάζ και ποιοτικές υπηρεσίες μετα! ;)επισκεψη σημερα στις 13.25 παρουσες αντριαννα πετιτ κοπελιτσα με σγουρα μαλλια αβυζι , ελενη ξανθια σχετικα ψηκη με πιασμενα κοτσο τα μαλλια στρογγυλοπροσωπη κ ωραια ποδια , χαρα μιλφ απο τα χειροτερα που εχω δει με αφανε μαλλια κ ενα κινεζακι κ αυτο χαλια , σε ερωτηση αν δουλευει η μαρσυ μου απαντησαν απο αυριο ,ειναι η τριτη φορα που παω κ δεν την πετυχαινω.....
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα κατα τις 15:30 και μόλις είχε έρθει και η μαρσυ για επίσκεψη όπως μου είπε και η Καίτη μου είπε ότι δε θα δουλέψει σήμερα αλλα μετα απο κουβεντουλα με τη μαρσυ τελικά περάσαμε μαζί. Φανερά ξεκούραστη και ανανεωμένη απο τις διακοπές της οι υπηρεσίες που μου προσέφερε ήταν κυριολεκτικά τελειες. Πραγματικά απο τα καλύτερα vfm στο χώρο. Εξαιρετικό μασάζ και ποιοτικές υπηρεσίες μετα! ;)
λαθος ταιμινγκ......35αρη ;)αχ βρε 35αρη άτυχε!
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα κατα τις 15:30 και μόλις είχε έρθει και η μαρσυ για επίσκεψη όπως μου είπε και η Καίτη μου είπε ότι δε θα δουλέψει σήμερα αλλα μετα απο κουβεντουλα με τη μαρσυ τελικά περάσαμε μαζί. Φανερά ξεκούραστη και ανανεωμένη απο τις διακοπές της οι υπηρεσίες που μου προσέφερε ήταν κυριολεκτικά τελειες. Πραγματικά απο τα καλύτερα vfm στο χώρο. Εξαιρετικό μασάζ και ποιοτικές υπηρεσίες μετα! ;)
ναι, πες μας τώρα ότι περιορίστηκες στο μασάζ...Η προτίμησή μου ήταν η Άννα η κινεζούλα που αν μη τι άλλο τίμησε πλήρως την σχολή εκμάθησής μασάζ της (Κινέζικο)