You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Συνεδρία σήμερα (13/4)με την Λίζα. Πριν λίγες ημέρες ήρθε από την Φραντζή 4. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή συμμετοχή, όμορφη, λεπτό σώμα (λίγο πιολεπτό από τα γούστα μου), πολύ καλή επιδερμίδα, πέρασα πολύ καλά. Κάπου διάβασα κριτική από άλλον συναγωνιστή ότι ήταν πολύ τυπική, καθαρά επαγγελματίας και γενικά έπασχε στην συμμετοχή. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή, σαν να πήγαινα με την κοπέλα μου. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η μελινα δουλευει ακομα εδω???την ξεπατωσε κανεισ>>>
Έφυγε και από εδώ
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συνεδρία σήμερα (13/4)με την Λίζα. Πριν λίγες ημέρες ήρθε από την Φραντζή 4. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή συμμετοχή, όμορφη, λεπτό σώμα (λίγο πιολεπτό από τα γούστα μου), πολύ καλή επιδερμίδα, πέρασα πολύ καλά. Κάπου διάβασα κριτική από άλλον συναγωνιστή ότι ήταν πολύ τυπική, καθαρά επαγγελματίας και γενικά έπασχε στην συμμετοχή. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή, σαν να πήγαινα με την κοπέλα μου. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Διάβασε και στο thread για Φ4, γράφονται κάποια πράγματα που ίσως σε ενδιαφέρουν.
Διάβασε και στο thread για Φ4, γράφονται κάποια πράγματα που ίσως σε ενδιαφέρουν.
Μαλακίες.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ξερεισ φιλε jd που πηγε η μελινα??/
Δυστυχώς όχι. Πάντως η συγκεκριμένη το τελευταίο 2-μηνο έχει αλλάξει 4 μαγαζιά, (μάρνης 28, Φραντζή 4, Καλιρόης 48, Στουρ 63).
Τί παίζεται δε ξέρω.
καθολου μα καθολου μαλακιεs. αν θεs ακουs.Μαλακίες.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Νομιζω με τη λιζα υπαρχει θεμα...ισως καποια κοπελα συστηνεται σαν λιζα σε οσους δεν την ξερουν απο παλια...
Νομιζω με τη λιζα υπαρχει θεμα...ισως καποια κοπελα συστηνεται σαν λιζα σε οσους δεν την ξερουν απο παλια...
Αν είναι η ίδια Λίζα που ήταν στο Φραντζή 4,είναι πολύ καλή.....την είχα δοκιμάσει εκεί πριν απο κανένα δίμηνο.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
αυτη λεω κ εγω.μια χαρα ειναι
Ίσως το τίμημα είναι συνάρτηση του μήκους και του εύρους του πέους...
Να κάνω δύο παρατηρήσεις :
1ον η Μάρσυ, εξακολουθεί να είνι το αστέρι στο Καιτόσπιτο. Είναι gfe και τα δίνει όλα. Προπαντώς το γεγονός ότι πριν από κάθε συνεδρία κάνει ντουζάκι που είναι ακανθώδες για όλους μας.
2ον Η τιμή είναι πάντα στα 80 γιατί "χαλάτε" την αγορά. 100 ζητάει η Ομήρου 35 και εκεί αν ξέρεις και είσαι πελάτης, η τιμή πέφτει...Σε τέτοιες εποχές να συνδυάσουμε την οικονομία με την διασκέδαση.
Είπων...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Η τιμή είναι πάντα στα 80 γιατί "χαλάτε" την αγορα
---
το Σ 63 δεν ειναι πλέον 70 Ε ? / ακρίβηνε ?
---
το Σ 63 δεν ειναι πλέον 70 Ε ? / ακρίβηνε ?
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μάλλον μπερδεύτηκες ή θες να κάνεις ανατίμησηΝα κάνω δύο παρατηρήσεις :
1ον η Μάρσυ, εξακολουθεί να είνι το αστέρι στο Καιτόσπιτο. Είναι gfe και τα δίνει όλα. Προπαντώς το γεγονός ότι πριν από κάθε συνεδρία κάνει ντουζάκι που είναι ακανθώδες για όλους μας.
2ον Η τιμή είναι πάντα στα 80 γιατί "χαλάτε" την αγορά. 100 ζητάει η Ομήρου 35 και εκεί αν ξέρεις και είσαι πελάτης, η τιμή πέφτει...Σε τέτοιες εποχές να συνδυάσουμε την οικονομία με την διασκέδαση.
Είπων...
Υ.Γ. ποιός χαλαει την αγορά τώρα
Πηγα το προπερασμενο Σάββατο στο συγκεκριμένο μέρος.Επειδή ήταν η πρώτη μου φορά προτίμησα να πάω με έναν συναγωνιστή από εδώ μέσα.Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κοπέλες οι οποίες είναι στη πλειοψηφία τους πολύ ωραίες.Εγω πήρα την Ελένη, νέα σχετικά στο μαγαζί, ρωσιδούλα, ψηλή, λεπτή με υπέροχο πρόσωπο.Αν και σχετικά ''τρακαρισμένη'' στην αρχή με λίγη κουβέντα κλπ όλα μπήκαν στο δρόμο τους.Αρκετά πρόθυμη, αλλάξαμε 3-4 στάσεις(μετά από σύντομο μασαζ) και με άφησε να τελειώσω πάνω της.Μάλλον θα την επισκεφθώ σύντομα.70 ευρώ το κοστούμι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
εγω παντος ρε φιλαρακι παντα 70 δινω......Να κάνω δύο παρατηρήσεις :
Είπων...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K