Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
to καταστημα λειτουργει τις κυριακες?

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Η Ρούλα που δουλεύει εκεί είναι η κοντούλα αλβανιδούλα που ήταν εκεί πριν από 3 χρόνια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Καμμια σχεση, παρολο που δεν ξερω την Αλβανιδουλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχει κάποιος γνώμη για την Ανδριάννα? Ένα λεπτεπίλεπτο πιπινάκι που μου έκανε κλικ σε πρόσφατο πέρασμά μου.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Λοιπον,επισκεψη το μεσημερι.Περασαν απο μπροστα τοσες σαβουρες...κατ αρχην μερικα ονοματα που συγκρατησα,Χαρα,Λαουρα,Μαρια ισως,μια κινεζα σαν γαμω το κερατο μου.Συγγνωμη,τι γαματε ρε πουστη μου.Δεν ειναι θεμα γουστου η ορεξεως.Ειναι θεμα αντικειμενικοτητος.Πηρα την Ανδριαννα γιατι αρεσκομαι στα μικρα πρωκτακια(δεν εγινε πρωκτικο η κατι τετοιο)Οχι οτι μου αρεσε αλλα καποια επρεπε να παρω,η Μαρσυ ηταν μεσα οποτε βρηκα τουλαχιστον πολυ λεπτη.Σαν καλλικαντζαρος η μονοκοτυληδονο ηταν.Εμφανησιακα εννοω.Κατι σαν κουκι ενα πραμα οσον αφορα το κρανιο.Βεβαια η κοπελλα ηταν φιλικοτατη και πολυ καλη στο δωματιο.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Για τραγουδιαρα στο Μον Ρεπο,στη εθνικη οδο ισως.Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.Τελος.Αν,λεω αν,λογω στενοτητας αποφασισω να τον χωσω,θα προτιμησω αραια και που ενα κωλ-γκερλ που θα βλεπεται και κυριως θα ειναι ντυμενη ελεγκαντ κυρια.Ελπιζω να μην στεναχωρησα η προσεβαλλα κανεναν,αλλα πρεπει να ανεβουνε αυτα τα γαμημενα τα στανταρ ρε παιδια.Πηξαμε στις φωκιες!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Λοιπον,επισκεψη το μεσημερι.Περασαν απο μπροστα τοσες σαβουρες...κατ αρχην μερικα ονοματα που συγκρατησα,Χαρα,Λαουρα,Μαρια ισως,μια κινεζα σαν γαμω το κερατο μου.Συγγνωμη,τι γαματε ρε πουστη μου.Δεν ειναι θεμα γουστου η ορεξεως.Ειναι θεμα αντικειμενικοτητος.Πηρα την Ανδριαννα γιατι αρεσκομαι στα μικρα πρωκτακια(δεν εγινε πρωκτικο η κατι τετοιο)Οχι οτι μου αρεσε αλλα καποια επρεπε να παρω,η Μαρσυ ηταν μεσα οποτε βρηκα τουλαχιστον πολυ λεπτη.Σαν καλλικαντζαρος η μονοκοτυληδονο ηταν.Εμφανησιακα εννοω.Κατι σαν κουκι ενα πραμα οσον αφορα το κρανιο.Βεβαια η κοπελλα ηταν φιλικοτατη και πολυ καλη στο δωματιο.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Για τραγουδιαρα στο Μον Ρεπο,στη εθνικη οδο ισως.Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.Τελος.Αν,λεω αν,λογω στενοτητας αποφασισω να τον χωσω,θα προτιμησω αραια και που ενα κωλ-γκερλ που θα βλεπεται και κυριως θα ειναι ντυμενη ελεγκαντ κυρια.Ελπιζω να μην στεναχωρησα η προσεβαλλα κανεναν,αλλα πρεπει να ανεβουνε αυτα τα γαμημενα τα στανταρ ρε παιδια.Πηξαμε στις φωκιες!
ωραια σουρεαλ κατασταση,χρειαζεται και αυτη στο μωσαικο του αγοραιου

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Καλά τα λες.. Ειδικά αυτή τη Ρούλα αν τη δεις ξαφνικά μπροστά σου, ξερνάς χαλαρά..
Ακόμα και το "περί ορέξεως" που λέμε, έχει και τα όρια του..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η αλήθεια είναι οτι η ποιότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει πέσει πολύ...κρίμα,γιατί η Καίτη είναι συμπαθέστατη και ξηγημένη και καθοδήγησε αριστα πολλούς απο εμάς στα πρώτα μας βήματα στο χώρο....
Επειδή λοιπόν της εχω εμπιστοσύνη,νομίζω οτι σύντομα θα βελτιώσει το ρόστερ....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
το πουλεν εδω ειναι η μαρσι
και κανα δυο εμπειρα μιλφετα
κατα τα αλλα τζιφος

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
το πουλεν εδω ειναι η μαρσι
και κανα δυο εμπειρα μιλφετα
κατα τα αλλα τζιφος
πουλέν : Από το γαλλικό «poulain», δηλαδή «πουλάρι», είναι ο/η φέρελπις προστατευόμενος/η.
Οπότε και το πιπίνι, που το έχουμε μη στάξει και μη βρέξει, ή κάτι σαν το «σκυλάκι» μας.

Προφανώς είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός, όχι και "πουλέν" η Μάρσι...
Και καραέμπειρη είναι και τα χρονάκια της τα έχει (25+)...
Άλλά θα συμφωνήσω και εγώ πως είναι ίσως η πιο αξιόλογη συνολικά κοπέλα του καταστήματος, και από τις καλύτερες του χώρου γενικότερα, σταθερή αξία η Μάρσι μας  ;)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

Προφανώς είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός, όχι και "πουλέν" η Μάρσι...
Και καραέμπειρη είναι και τα χρονάκια της τα έχει (25+)...

δηλαδη ποσο θελετε να ειναι οι κοπελες?? να εχουν βγαλει δοντακια η οχι?
ακου εδω....'και τα χρονακια της τα εχει....25+'.....πατε καλα ρε?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.
    ποια ρουλα και πρασινα αλογα ?  απαραδεκτεs εκει μεσα ολεs και απο  εξωτερικη εμφανιση και απο αυτα  που φορουν.    δεν επιτρεπεται.  και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβα.  λιγο γουστο χρειαζεται. 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εγω τη γνωρισα 19-20 γι αυτο εγραψα ετσι  :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πουλεν θα ρθει ο βυζολαγνος που λες να εξηγησει τι ειναι ακριβως  :2funny: :2funny: :2funny:

babayka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαίρη είναι η πιο όμορφη και σέξι :dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Η Μαίρη είναι η πιο όμορφη και σέξι :dancing:
την εχεις δει απο κοντα.....σε σχεση με ποια εκει μεσα ειναι ποιο ομορφη κ σεξι οχι τιποτα για να δω κ το γουστο σου......η μονη στο συγκεκριμενο μαγαζι που την λες ειναι η μαρσυ που δεν ξερω αν δουλευει ακομα , οι αλλες ειναι κατι τελειωμενες μιλφ κ γκιλφ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom