You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
αν και αργα πλεον οχι ειναι κκλειστοto καταστημα λειτουργει τις κυριακες?
φίλε κάνεις λάθος ...ανοικτον...μεχρι 6αν και αργα πλεον οχι ειναι κκλειστο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.103
- Πόντοι
- 46.232
σωστος.....φίλε κάνεις λάθος ...ανοικτον...μεχρι 6
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Καμμια σχεση, παρολο που δεν ξερω την Αλβανιδουλα.
Λοιπον,επισκεψη το μεσημερι.Περασαν απο μπροστα τοσες σαβουρες...κατ αρχην μερικα ονοματα που συγκρατησα,Χαρα,Λαουρα,Μαρια ισως,μια κινεζα σαν γαμω το κερατο μου.Συγγνωμη,τι γαματε ρε πουστη μου.Δεν ειναι θεμα γουστου η ορεξεως.Ειναι θεμα αντικειμενικοτητος.Πηρα την Ανδριαννα γιατι αρεσκομαι στα μικρα πρωκτακια(δεν εγινε πρωκτικο η κατι τετοιο)Οχι οτι μου αρεσε αλλα καποια επρεπε να παρω,η Μαρσυ ηταν μεσα οποτε βρηκα τουλαχιστον πολυ λεπτη.Σαν καλλικαντζαρος η μονοκοτυληδονο ηταν.Εμφανησιακα εννοω.Κατι σαν κουκι ενα πραμα οσον αφορα το κρανιο.Βεβαια η κοπελλα ηταν φιλικοτατη και πολυ καλη στο δωματιο.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Για τραγουδιαρα στο Μον Ρεπο,στη εθνικη οδο ισως.Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.Τελος.Αν,λεω αν,λογω στενοτητας αποφασισω να τον χωσω,θα προτιμησω αραια και που ενα κωλ-γκερλ που θα βλεπεται και κυριως θα ειναι ντυμενη ελεγκαντ κυρια.Ελπιζω να μην στεναχωρησα η προσεβαλλα κανεναν,αλλα πρεπει να ανεβουνε αυτα τα γαμημενα τα στανταρ ρε παιδια.Πηξαμε στις φωκιες!
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
ωραια σουρεαλ κατασταση,χρειαζεται και αυτη στο μωσαικο του αγοραιουΛοιπον,επισκεψη το μεσημερι.Περασαν απο μπροστα τοσες σαβουρες...κατ αρχην μερικα ονοματα που συγκρατησα,Χαρα,Λαουρα,Μαρια ισως,μια κινεζα σαν γαμω το κερατο μου.Συγγνωμη,τι γαματε ρε πουστη μου.Δεν ειναι θεμα γουστου η ορεξεως.Ειναι θεμα αντικειμενικοτητος.Πηρα την Ανδριαννα γιατι αρεσκομαι στα μικρα πρωκτακια(δεν εγινε πρωκτικο η κατι τετοιο)Οχι οτι μου αρεσε αλλα καποια επρεπε να παρω,η Μαρσυ ηταν μεσα οποτε βρηκα τουλαχιστον πολυ λεπτη.Σαν καλλικαντζαρος η μονοκοτυληδονο ηταν.Εμφανησιακα εννοω.Κατι σαν κουκι ενα πραμα οσον αφορα το κρανιο.Βεβαια η κοπελλα ηταν φιλικοτατη και πολυ καλη στο δωματιο.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Για τραγουδιαρα στο Μον Ρεπο,στη εθνικη οδο ισως.Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.Τελος.Αν,λεω αν,λογω στενοτητας αποφασισω να τον χωσω,θα προτιμησω αραια και που ενα κωλ-γκερλ που θα βλεπεται και κυριως θα ειναι ντυμενη ελεγκαντ κυρια.Ελπιζω να μην στεναχωρησα η προσεβαλλα κανεναν,αλλα πρεπει να ανεβουνε αυτα τα γαμημενα τα στανταρ ρε παιδια.Πηξαμε στις φωκιες!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Λοιπον,επισκεψη το μεσημερι.Περασαν απο μπροστα τοσες σαβουρες...κατ αρχην μερικα ονοματα που συγκρατησα,Χαρα,Λαουρα,Μαρια ισως,μια κινεζα σαν γαμω το κερατο μου.Συγγνωμη,τι γαματε ρε πουστη μου.Δεν ειναι θεμα γουστου η ορεξεως.Ειναι θεμα αντικειμενικοτητος.Πηρα την Ανδριαννα γιατι αρεσκομαι στα μικρα πρωκτακια(δεν εγινε πρωκτικο η κατι τετοιο)Οχι οτι μου αρεσε αλλα καποια επρεπε να παρω,η Μαρσυ ηταν μεσα οποτε βρηκα τουλαχιστον πολυ λεπτη.Σαν καλλικαντζαρος η μονοκοτυληδονο ηταν.Εμφανησιακα εννοω.Κατι σαν κουκι ενα πραμα οσον αφορα το κρανιο.Βεβαια η κοπελλα ηταν φιλικοτατη και πολυ καλη στο δωματιο.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Για τραγουδιαρα στο Μον Ρεπο,στη εθνικη οδο ισως.Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.Τελος.Αν,λεω αν,λογω στενοτητας αποφασισω να τον χωσω,θα προτιμησω αραια και που ενα κωλ-γκερλ που θα βλεπεται και κυριως θα ειναι ντυμενη ελεγκαντ κυρια.Ελπιζω να μην στεναχωρησα η προσεβαλλα κανεναν,αλλα πρεπει να ανεβουνε αυτα τα γαμημενα τα στανταρ ρε παιδια.Πηξαμε στις φωκιες!
Καλά τα λες.. Ειδικά αυτή τη Ρούλα αν τη δεις ξαφνικά μπροστά σου, ξερνάς χαλαρά..
Ακόμα και το "περί ορέξεως" που λέμε, έχει και τα όρια του..
Η αλήθεια είναι οτι η ποιότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει πέσει πολύ...κρίμα,γιατί η Καίτη είναι συμπαθέστατη και ξηγημένη και καθοδήγησε αριστα πολλούς απο εμάς στα πρώτα μας βήματα στο χώρο....
Επειδή λοιπόν της εχω εμπιστοσύνη,νομίζω οτι σύντομα θα βελτιώσει το ρόστερ....
Επειδή λοιπόν της εχω εμπιστοσύνη,νομίζω οτι σύντομα θα βελτιώσει το ρόστερ....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
πουλέν : Από το γαλλικό «poulain», δηλαδή «πουλάρι», είναι ο/η φέρελπις προστατευόμενος/η.το πουλεν εδω ειναι η μαρσι
και κανα δυο εμπειρα μιλφετα
κατα τα αλλα τζιφος
Οπότε και το πιπίνι, που το έχουμε μη στάξει και μη βρέξει, ή κάτι σαν το «σκυλάκι» μας.
Προφανώς είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός, όχι και "πουλέν" η Μάρσι...
Και καραέμπειρη είναι και τα χρονάκια της τα έχει (25+)...
Άλλά θα συμφωνήσω και εγώ πως είναι ίσως η πιο αξιόλογη συνολικά κοπέλα του καταστήματος, και από τις καλύτερες του χώρου γενικότερα, σταθερή αξία η Μάρσι μας ;)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Προφανώς είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός, όχι και "πουλέν" η Μάρσι...
Και καραέμπειρη είναι και τα χρονάκια της τα έχει (25+)...
δηλαδη ποσο θελετε να ειναι οι κοπελες?? να εχουν βγαλει δοντακια η οχι?
ακου εδω....'και τα χρονακια της τα εχει....25+'.....πατε καλα ρε?
ποια ρουλα και πρασινα αλογα ? απαραδεκτεs εκει μεσα ολεs και απο εξωτερικη εμφανιση και απο αυτα που φορουν. δεν επιτρεπεται. και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβα. λιγο γουστο χρειαζεται.Στην εξοδο ειδα και την Ρουλα.Τι να πω ρε πουστη,αμα μερικοι την θεωρουν σουπερ μιλφ ελεος!Να μιλησω για ντυσιματα,αστα γιατι εκει ειναι που ειμαι ευαισθητος,φριχτες μποτες ελεεινα μπουτια μορταδελε.
Η Μαίρη είναι η πιο όμορφη και σέξι
καλά Μαίρη,θα σε έχουμε στα υπ' όψιν......
Μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα....μας περνάνε για ηλίθιους φαίνεται....ε,δεν είμαστε!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.103
- Πόντοι
- 46.232
την εχεις δει απο κοντα.....σε σχεση με ποια εκει μεσα ειναι ποιο ομορφη κ σεξι οχι τιποτα για να δω κ το γουστο σου......η μονη στο συγκεκριμενο μαγαζι που την λες ειναι η μαρσυ που δεν ξερω αν δουλευει ακομα , οι αλλες ειναι κατι τελειωμενες μιλφ κ γκιλφΗ Μαίρη είναι η πιο όμορφη και σέξι
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K