Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καύλα το μαρσάκι...αλλά και η ρουλάρα είναι για το λεγόμενο πισωκωλομπρούμυτο ρουφαπουσαρχίδι!!!!!!!

υ.γ.σαν αυτό το πισωκωλομπρούμυτο της ρουλάρας δεν υπάρχει πουθενά...ίσως μόνο στην ταιλάνδη..
69 με αυτήν από πάνω είναι αυτό? :think:

πάντως η τύπισσα είναι από τα πλέον έκφυλα που κυκλοφορούν στον χώρο αν και τα χιλιόμετρα που έχει γράψει στο κοντέρ μοιραία της βγάζουν έναν επαγγελματισμό στην πράξη

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ι... και η ρουλάρα είναι για το λεγόμενο πισωκωλομπρούμυτο ρουφαπουσαρχίδι!!!!!!!

υ.γ.σαν αυτό το πισωκωλομπρούμυτο της ρουλάρας δεν υπάρχει πουθενά...ίσως μόνο στην ταιλάνδη..

:rockon: :rockon: :rockon:

Δεν έχεις καθόλου άδικο!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
69 με αυτήν από πάνω είναι αυτό? :think:

πάντως η τύπισσα είναι από τα πλέον έκφυλα που κυκλοφορούν στον χώρο αν και τα χιλιόμετρα που έχει γράψει στο κοντέρ μοιραία της βγάζουν έναν επαγγελματισμό στην πράξη

δεν αξίζει να σου πώ...πρέπει να πάς και να το ζήσεις μαζί της...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
δεν αξίζει να σου πώ...πρέπει να πάς και να το ζήσεις μαζί της...

Οταν κάποτε είχα ρωτήσει μου απάντησαςν:

"Η Ρούλα μπορεί να σου πάρει πίπα από το 44 ενώ εσύ είσαι μπρούμυτα στο 35"

Και βέβαια είχαν δίκιο!!!   :rockon: :rockon: :rockon:

Εξακολουθεί άραγε να κάνει το ίδιο πρόγραμμα??  :huh: :huh:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα το 44 και το 35 είμαι ....κας?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτά είναι στην Ομήρου.................................................................

Μετεγράφει από κει!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα το 44 και το 35 είμαι ....κας?
ηταν δυο μαγαζιά το ενα Ομηρου 35 και το αλλο απέναντι Ομηρου 44 ...(τωρα υπάρχει μονο το Ο 35) και η Ρούλα επαιζε και στα δυο ...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε. Τώρα κατάλαβα. Που θα πάει θα ξυπνήσω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν πειράζει. Ισως ηταν λάθος μου που δεν ανέφερα με ακρίβεια την διεύθυνση.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Μου ειπαν για μια Κλεοπατρα , καινουργια, βουλγαρα , πουτσομεζεδακι..
Ξερει κανεις τιποτα , το εχει παρει αυτο;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μου ειπαν για μια Κλεοπατρα , καινουργια, βουλγαρα , πουτσομεζεδακι..
Ξερει κανεις τιποτα , το εχει παρει αυτο;

απο βουλγάρες μόνο με ίννα από σιρίνα φίλμς πάμε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.095
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα ,το ρόστερ Χαρά ξανθό μίλφ , Ρούλα μελαχρινό αδιάφορο μίλφ με κανονικό σώμα , Μαρίνα ξανθιά κοντή λεπτή γκίλφ , Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή κοντή άβυζι , και Λάουρα μελαχρινή μετρίου αναστήματος με μικρό στήθος ,ένα απο τα 5 χειρότερα ρόστερ που έχω δει σε μασατζήδικο , ενώ να σημειώσω ότι επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγο του ότι διαδηλωτές (μάλλον του υπουργείου υγείας)είχαν κλείσει τους δρόμους πέριξ του ιδρύματος...                       

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασμα το απόγευμα απο το λαδάδικο, πολλά κορίτσια, μέτρια και κάτω απο εμφάνιση και απο  ενθουσιασμό όπως μου παρουσιαστήκανε εμένα,εκτός απο την ΕΛΕΝΗ μια ξανθιά χαμογελαστή και ταυτόχρονα τόσο πρόστυχη που :cum:
Περνάω κάνω ντουζάκι με καθαρή αλλά τρύπια πετσέτα  :2funny:. Μπαίνει  και η καύλα αφού εκανε και αυτη γδύνετε  και ξεκινάει ενα τρελό γλύψιμο για κανα 20λεπτο.Μάγκες η τύπισσα το ξέρει το κλαρίνο καλά,το δέρμα της απαλό και σφιχτό,ωραίο βυζί με χοντρή ρογα το ενα(στο άλλο ήταν κρυμμένη) :grin: αφου με έκανε πύραυλο βάζει το λάστιχο στήνετε στα 4ρα όπου ήρθε η κατάθεση.Χαμογελαστή και με χαδάκια μου λέει τώρα θα κάνουμε και το μασάζ,όπου έκανε κανα 20λεπτο.
Το κόστος 70Ε για 40λεπτα ΚΑΛΟ  πρώτο μέρος και το δεύτερο με πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες καλό μιας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣΕΡ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
Και μια ερώτηση τα δωμάτια δεν έχουν καναπέ η έτυχε σε μένα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.095
Πόντοι
46.232
καμία ποίο χρήσιμη πληροφορία όπως , ηλικία σωματότυπος κλπ  :( 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πέρασμα το απόγευμα απο το λαδάδικο, πολλά κορίτσια, μέτρια και κάτω απο εμφάνιση και απο  ενθουσιασμό όπως μου παρουσιαστήκανε εμένα,εκτός απο την ΕΛΕΝΗ μια ξανθιά χαμογελαστή και ταυτόχρονα τόσο πρόστυχη που :cum:
Περνάω κάνω ντουζάκι με καθαρή αλλά τρύπια πετσέτα  :2funny:. Μπαίνει  και η καύλα αφού εκανε και αυτη γδύνετε  και ξεκινάει ενα τρελό γλύψιμο για κανα 20λεπτο.Μάγκες η τύπισσα το ξέρει το κλαρίνο καλά,το δέρμα της απαλό και σφιχτό,ωραίο βυζί με χοντρή ρογα το ενα(στο άλλο ήταν κρυμμένη) :grin: αφου με έκανε πύραυλο βάζει το λάστιχο στήνετε στα 4ρα όπου ήρθε η κατάθεση.Χαμογελαστή και με χαδάκια μου λέει τώρα θα κάνουμε και το μασάζ,όπου έκανε κανα 20λεπτο.
Το κόστος 70Ε για 40λεπτα ΚΑΛΟ  πρώτο μέρος και το δεύτερο με πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες καλό μιας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣΕΡ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
Και μια ερώτηση τα δωμάτια δεν έχουν καναπέ η έτυχε σε μένα;

Απορία:
1. Πρώτα έκανε μπάνιο και μετά γδύθηκε?
2. Αφού γδύθηκε πως ήταν κρυμένη η ρώγα?

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
καμία ποίο χρήσιμη πληροφορία όπως , ηλικία σωματότυπος κλπ  :(  
[/quote

ΣΤΑ 30πανω κατω,1,70-1,75 ξανθό πυκνό σγουρό μαλι, σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα για την ηλικία της μια χαρα δεν μιλάει και πολύ τα ελληνικά αλλά τα καταλαβαίνει.

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Απορία:
1. Πρώτα έκανε μπάνιο και μετά γδύθηκε?
2. Αφού γδύθηκε πως ήταν κρυμένη η ρώγα?

Μπήκε ντυμένη φίλε βγήκε να κανει ντουζ και ερχετε με τα εσώρουχα οπου τα έβγαλε μόλις άρχισε το μπαλαμουτι.

Δεν εχεις δει ποτέ σου ρωγα που να μην εξέχει αλλά να είναι σαν ζουπιγμένη προς τα μέσα;;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα ,το ρόστερ Χαρά ξανθό μίλφ , Ρούλα μελαχρινό αδιάφορο μίλφ με κανονικό σώμα , Μαρίνα ξανθιά κοντή λεπτή γκίλφ , Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή κοντή άβυζι , και Λάουρα μελαχρινή μετρίου αναστήματος με μικρό στήθος ,ένα απο τα 5 χειρότερα ρόστερ που έχω δει σε μασατζήδικο , ενώ να σημειώσω ότι επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγο του ότι διαδηλωτές (μάλλον του υπουργείου υγείας)είχαν κλείσει τους δρόμους πέριξ του ιδρύματος...                       
Ειναι και η Αννα εκει ..απο Σ47

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom