Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.637
Πόντοι
46.232
τις δυό τελευταίες φορές που είχα πάει(η τελευταία πριν 2 εβδομάδες)είχε μόνο καμμένα μίλφ............λενω μάρσυ δεν υπήρχε....μάλλον γύρισε η αλβανίδα... 

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στο κατάστημα της Στουρνάρη.
Πήγα χωρίς 2η σκέψη, για να τιμήσω την Μάρσυ, που για εμένα είναι σταθερή αξία, μιας και η κοπέλα έχει αποδείξει ότι είναι (για εμένα) από τις επαγγελματίες του χώρου.
Μασάζ πολύ καλό, με υπομονή και επιμονή (όντως με έλιωσε).
Στο κυρίως πιάτο (και αφού έκανε το ντουζάκι της πριν την μάχη) για ακόμα μια φορά με άφησε πλήρως ικανοποιημένο, με πολύ ωραίο παιχνίδι στην αρχή, επίσης πολύ καλό και βαθύ  :pipa1:  και στην συνέχεια εναλλαγή στάσεων  :knockinb:  :fuck2: όπου και σε μια στιγμή έντονης "δραστηριότητος" :pipa3: έγινε και η τελική κατάθεση.
Πλέον για εμένα, και επειδή δεν περισσεύουν τα χρήματα, θα καταθέτω μόνον σε κοπέλες που το "ιδρώνουν" το μπλουζάκι.
Ακόμα βέβαια και σε αυτές, εάν δω σημάδια ..."κόπωσης", θα πάω για το επόμενο στανταράκι.
Όπως και στο παρελθόν έχω σημειώσει, ίσως είναι ευκαιρία να ξεσκαρτάρει και λίγο το πράγμα με τις κοπέλες που ήρθαν μόνο για τις αρπαχτές τους, και να την φύγουν.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πράγματι η Μάρσυ είναι πολύ καλή επαγγελματίας

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...και πολύ ωραία κοπέλα να συμπληρώσω, με κάτι :tits: απίθανα!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν είναι μια κοντούλα; εκτός αν έχω άλλη στο μυαλό μου!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Κοντούλα δεν την λες την Μάρσυ.
Περίπου στο 1.70 θα έλεγα ότι είναι (ξέρεις το πρόβλημα με τα τακούνια που φοράνε, αν και η Μάρσυ δεν φοράει και τίποτε 15αρια..)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχει κάνει παιδί;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
έχει κάνει παιδί;

μάλλον την Τζούλια λες εσύ, κοντούλα, ξανθιά, ωραίο κορμί, πεταχτό κωλαράκι,
με πάρα πολύ ωραίο στήθος (όλα αυτά πριν γεννήσει)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έτσι φαίνεται...

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Πρόσφατη επίσκεψη στο κατάστημα της Στουρνάρη.
Πήγα χωρίς 2η σκέψη, για να τιμήσω την Μάρσυ, που για εμένα είναι σταθερή αξία, μιας και η κοπέλα έχει αποδείξει ότι είναι (για εμένα) από τις επαγγελματίες του χώρου.
Μασάζ πολύ καλό, με υπομονή και επιμονή (όντως με έλιωσε).
Στο κυρίως πιάτο (και αφού έκανε το ντουζάκι της πριν την μάχη) για ακόμα μια φορά με άφησε πλήρως ικανοποιημένο, με πολύ ωραίο παιχνίδι στην αρχή, επίσης πολύ καλό και βαθύ  :pipa1:  και στην συνέχεια εναλλαγή στάσεων  :knockinb:  :fuck2: όπου και σε μια στιγμή έντονης "δραστηριότητος" :pipa3: έγινε και η τελική κατάθεση.
Πλέον για εμένα, και επειδή δεν περισσεύουν τα χρήματα, θα καταθέτω μόνον σε κοπέλες που το "ιδρώνουν" το μπλουζάκι.
Ακόμα βέβαια και σε αυτές, εάν δω σημάδια ..."κόπωσης", θα πάω για το επόμενο στανταράκι.
Όπως και στο παρελθόν έχω σημειώσει, ίσως είναι ευκαιρία να ξεσκαρτάρει και λίγο το πράγμα με τις κοπέλες που ήρθαν μόνο για τις αρπαχτές τους, και να την φύγουν.
πολυ καλη επιλογη συμφωνω και εγω :rockon: :rockon: :rockon:
εχω παει 3 φορες.κωλο εδωσε?γιατι σε μενα αρνειτε....οπως κ πιπα χωρις ειναι η μονη που δεν μου κανει...

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
εμενα παντως μου ειπε πως εχει ενα θεματακι με τα δοντια κ δεν κανει χωρις.....κωλο δεν εδωσε αν κ ειπα +30 να δωσω.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.454
Πόντοι
5.595
εμενα παντως μου ειπε πως εχει ενα θεματακι με τα δοντια κ δεν κανει χωρις.....κωλο δεν εδωσε αν κ ειπα +30 να δωσω.

Του κώλου τα εννιάμερα.. Αν και παλιότερα την είχα υμνήσει, το τελευταίο χρόνο νομίζω έχει χάσει κάθε διάθεση για το άθλημα..

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
χαχαχαχαχα δηλαδη πρεπει να παω σε 9 ημερες!!!

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγες μερες, το μαγαζί περνάει μια παρακμή ,σταθερή αξία η Μαρση όπως και πέρασα ,σε όλα πάνω απο τον μέσο όρο ....

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Πέρασα πρόσφατα από το ελαιοτριβείο όπου τίμησα την Μάρση και είδα ακόμα μία που την έλεγαν Λίζα.(Πολύ τούμπανο αλλά προτίμησα την σταθερή αξία= Μάρσυ)Αλήθεια αυτή η Λίζα λέει τίποτα?

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες, γνωρίζει κανείς αν παίζει εκεί η Βίκυ από Σ47

Ευχαριστώ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom