Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Προχθές μετά από πολύ καιρό επισκέφθηκα το μαγαζί για να παίξω με τι Βίκυ (πρωην Σ47).

Γενικά τη γουστάρω πολύ και αν και έχω παει 3-4 φορές μαζί της, μ' αρέσει πολύ.
Τώρα έχει χάσει και τα παραπανήσια κιλά και είναι σούπερ.

Για μένα το καλύτερο καλαμωτό στο χώρο.

Επίσκεψη το Σάββατο μεσημέρι στο εν λόγω λαδάδικο.  Σκοπός να πετύχω το Βικάκι από πρωην Σ47.  Δυστυχώς ο χώρος πολύ περιορισμένος. Πολύ δύσκολο να κάτσει κανείς και να κουβεντιάσει άνετα με την Βίκη όπως ήταν στο σαλόνι του παλαιού λαδάδικου της Στουρνάρη. Γενικά το Σ47 ήταν μακράν ανώτερο σε όλα (δεν υπάρχει εκεί και η Μάγια πλέον) εν σχέση με το τωρινό λαδάδικο, σε χωρους , σε άνεση , σε συμπεριφορές του προσωπικού σε όλα (εκτός της προαναφερθείσας).  Στα του αγώνα τώρα η απόδοσή της ήταν αρκετά καλή σαν και του  πρωην Σ47, δεδομένου τους περιορισμούς του νέου της χώρου. Δεν κρατήθηκα και την 'βούτηξα' με το που μπήκε στο δωμάτιο (ξανθιά πλέον με ίσια μαλλιά που μ'αρέσουν ιδιαίτερα και σαφώς αδυνατισμένη) , και κάναμε τα προκαταρκτικά μπροστά στον μεγάλο καθρέφτη  :thumbsup:  και στη συνέχεια καθίσαμε στον καναπέ όπου μας 'χώρεσε' αρκετά καλά και τους δυό μαζί για τις 'τρελίτσες' μας. Στο τέλος κατάθεση ιπαστί στα τέσσερα με αρκετή δύναμη και με το Βικάκι να το παλεύει με δική της πρωτοβουλία  να τελειώσει ταυτόχρονα μαζί μου, μέχρι που 'αδειάσαμε' και οι δύο μαζί και κάτσαμε αγκαλίτσα να 'ξεκουραστούμε'. Ένιωσα την ανθρώπινη ζεστασιά της Βίκης -παρότι δεν κάτσαμε όπως παλαιότερα να κουβεντιάζουμε κάνα μισάωρο πρίν περάσω μέσα-  σαν παλιά, ανταλλάξαμε μεταξύ μας τα καθημερινά προβλήματα του καθενός και μετά αφού μάζεψε δυνάμεις με μάλαξε αρκετά φιλότιμα παρότι το είχα 'κουράσει' μόλις πρίν.  Όταν τέλειωσε την ευχαρίστησα γιατί το είχα ανάγκη με κάτι πονάκια στην μέση μου. Δεν κοίταξε ποτέ της το ρολόϊ (μπορεί και πάνω από 60' ) και γενικά ήταν παρέα μου μέχρι να φύγω από το λάδάδικο, και θέλησα να επικροτήσω και να την επιβραβεύσω εν σχέση με άλλες που κοιτάνε να 'κλέβουν' χρόνο ή να 'ξεπετάνε' στα γρήγορα στον πελάτη δίνοντάς της στην έξοδό μου με ένα 80'άρι -κατά παρέκλησην,  ενώ πλέον ΔΕΝ το συνηθίζω πια να δίνω πάνω από 60 σε καμιά τους...  και πολλά τους είναι.

V for Vendetta...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Βίκυ είναι πολύ καλή...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
 Επίσκεψη το Σάββατο μεσημέρι στο εν λόγω λαδάδικο.  Σκοπός να πετύχω το Βικάκι από πρωην Σ47.  Δυστυχώς ο χώρος πολύ περιορισμένος. Πολύ δύσκολο να κάτσει κανείς και να κουβεντιάσει άνετα με την Βίκη όπως ήταν στο σαλόνι του παλαιού λαδάδικου της Στουρνάρη. Γενικά το Σ47 ήταν μακράν ανώτερο σε όλα (δεν υπάρχει εκεί και η Μάγια πλέον) εν σχέση με το τωρινό λαδάδικο, σε χωρους , σε άνεση , σε συμπεριφορές του προσωπικού σε όλα (εκτός της προαναφερθείσας).  Στα του αγώνα τώρα η απόδοσή της ήταν αρκετά καλή σαν και του  πρωην Σ47, δεδομένου τους περιορισμούς του νέου της χώρου. Δεν κρατήθηκα και την 'βούτηξα' με το που μπήκε στο δωμάτιο (ξανθιά πλέον με ίσια μαλλιά που μ'αρέσουν ιδιαίτερα και σαφώς αδυνατισμένη) , και κάναμε τα προκαταρκτικά μπροστά στον μεγάλο καθρέφτη  :thumbsup:  και στη συνέχεια καθίσαμε στον καναπέ όπου μας 'χώρεσε' αρκετά καλά και τους δυό μαζί για τις 'τρελίτσες' μας. Στο τέλος κατάθεση ιπαστί στα τέσσερα με αρκετή δύναμη και με το Βικάκι να το παλεύει με δική της πρωτοβουλία  να τελειώσει ταυτόχρονα μαζί μου, μέχρι που 'αδειάσαμε' και οι δύο μαζί και κάτσαμε αγκαλίτσα να 'ξεκουραστούμε'. Ένιωσα την ανθρώπινη ζεστασιά της Βίκης -παρότι δεν κάτσαμε όπως παλαιότερα να κουβεντιάζουμε κάνα μισάωρο πρίν περάσω μέσα-  σαν παλιά, ανταλλάξαμε μεταξύ μας τα καθημερινά προβλήματα του καθενός και μετά αφού μάζεψε δυνάμεις με μάλαξε αρκετά φιλότιμα παρότι το είχα 'κουράσει' μόλις πρίν.  Όταν τέλειωσε την ευχαρίστησα γιατί το είχα ανάγκη με κάτι πονάκια στην μέση μου. Δεν κοίταξε ποτέ της το ρολόϊ (μπορεί και πάνω από 60' ) και γενικά ήταν παρέα μου μέχρι να φύγω από το λάδάδικο, και θέλησα να επικροτήσω και να την επιβραβεύσω εν σχέση με άλλες που κοιτάνε να 'κλέβουν' χρόνο ή να 'ξεπετάνε' στα γρήγορα στον πελάτη δίνοντάς της στην έξοδό μου με ένα 80'άρι -κατά παρέκλησην,  ενώ πλέον ΔΕΝ το συνηθίζω πια να δίνω πάνω από 60 σε καμιά τους...  και πολλά τους είναι.

V for Vendetta...
η βίκη είναι αστέρι......80 έδωσες με δικιά σου πρωτοβουλία δίκην πουρμπουάρ άς πούμε...
γιατί 70 είναι το κόστος εκει.....

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για τη Λίζα.
Μιλάμε η γυναίκα είναι κανόνι, σκέτη καύλα.
Δεύτερη φορά μαζί της και 2η φορά την έκανα να τελείωσει......... και το γουστάρω πολύ.

Βέβαια στο μασαζ με πεθανε, αλλά ξεπιάστικα.

Πέρασα καταπληκτικά και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
η βίκη είναι αστέρι......80 έδωσες με δικιά σου πρωτοβουλία δίκην πουρμπουάρ άς πούμε...
γιατί 70 είναι το κόστος εκει.....

μάλιστα συναγωνιστή , κατ'εξαίρεσην  για  να υπάρχει και το μήνυμα οτι δεν θα κοιτάνε το ρολόϊ , αυστηρά στα 45 λεπτά για την συνεδρία αν θέλουν εφεξής επαρκή προσέλευση-τζίρο.  Τώρα πλέον άλλαξαν τα πράγματα.  Και τα 70 πια , πολλά τους είναι για το εν'λόγω λαδάδικο και τα πέριξ.

V...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
η Βίκυ πάντως δέν κοιτάει ρολόγια........

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Επισκεψη στο 63 μετα απο καιρο.... στο ροστερ Λιλη Βικη Λιζα και καποια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα. Επειδη ειχα διαβασει καλα λογια για την Βικη ηθελα να την δω αλλα δεν ειναι του γουστου μου εμφανισιακα. Για οσους ενδιαφερονται ειναι μια κοπελα με τα πιασιματακια της, καστανοξανθη, μετριου αναστηματος.

Μου προταθηκε να περιμενω την Μαρσι αλλα ηθελα κατι καινουριο και αποχωρησα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Μακριά απ αυτή τη Λίζα...Ελληνίδα, κλασική ξεπέτα...κριμα το χυμώδες κορμί...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Επισκεψη στο 63 μετα απο καιρο.... στο ροστερ Λιλη Βικη Λιζα και καποια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα. Επειδη ειχα διαβασει καλα λογια για την Βικη ηθελα να την δω αλλα δεν ειναι του γουστου μου εμφανισιακα. Για οσους ενδιαφερονται ειναι μια κοπελα με τα πιασιματακια της, καστανοξανθη, μετριου αναστηματος.

Μου προταθηκε να περιμενω την Μαρσι αλλα ηθελα κατι καινουριο και αποχωρησα
πόσο την κάνεις δηλαδή και είναι μετρίου αναστήματος???
πάω πάσο αν είσαι δίμετρος και την είδες έτσι  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα , χτυπάγαμε το κουδούνι και δεν άνοιγαν , πήρα τηλέφωνο την Βίκη και τότε μας άνοιξαν , η σερίφισα προσπαθούσε να θυμηθεί απο που με ξέρει.......της απάντησα ότι έπαιζα παλιά στο σήριαλ του
Φόσκολου την Λάμψη  :2funny: :2funny: :2funny: , ρόστερ εκτός απο την Βικάρα με την προσωπάρα και τις ματάρες , ξανθοκάστανη πια(την προτιμούσα μαυρομάλλα)και εμφανώς αδυνατισμένη(συνέχισε λίγο ακόμα)
ήταν η Λίζα(ήρθε μαζί με την Βικυ απο Σ47)μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζία , Αντριάννα ξανθό πολύ λεπτό πιπίνι με ωραίο πρόσωπο , Μάρσυ ,μια ξανθιά γκίλφ με σιλικονάτους βύζους και μια ακόμα
μελαχρινή μίλφ , οι δυο τελευταίες μαζί  με την Μάρσυ είναι βετεράνοι στο ίδρυμα , είχε ακόμα 2 κοπέλες που δεν της είδαμε αφού λίγο πρίν έιχαν περάσει στα ενδότερα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για ναταν μεσα μαλλον θα'ταν καλυτερες? λες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
κρίνοντας και σκεπτόμενος ότι ο καθένας έχει τα γούστα του...και γνωρίζοντας τα τελευταία 2 χρόνια της κοπέλες που πλαισιώνουν το ρόστερ.........μάλλον θα διαφωνήσω  ;)

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
γεια σασ κ εγς ειχα περαση προχθεσ κ νωμιζα οτι εκλισε κ αυτο οπωσ κ μερικα αλλα αν μπορει να με βοηθισει καποιοσ φιλοσ με το τηλ μιποσ κ παρς την βικη για αλλη μια φορα δεν παιζεται η γυναικα περιμενς πμ ευχαριστω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η Ρούλα ειναι ακόμα εκεί?

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
πηγα σαββατο κυριακη δευτερα κ δεν ανοιγοθν την βικη την γνοριζω απο σ 47 μπορειτε να βοηθισετε λιγο ευχαριστω

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Νομίζω ότι έχει πέσει μεγάλος φόβος. Υπομονή μέχρι να περάσει η μπόρα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom