Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
48
Πόντοι
0
Επειδή έχω να πάω από Μάιο, η Μάρσι είναι ακόμα εκεί, παίχτες μου?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
την τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν............καθώς και 7 κοπέλες ακόμα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
κοίτα αν εξαιρέσεις την Βίκυ την Λίζα και την Αντριάννα ξανθό πολύ λεπτό πιπίνι με ωραίο πρόσωπο ...οι άλλες ήταν έτοιμες για σύνταξη  :grin: :grin: :grin:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κοίτα αν εξαιρέσεις την Βίκυ την Λίζα και την Αντριάννα ξανθό πολύ λεπτό πιπίνι με ωραίο πρόσωπο ...οι άλλες ήταν έτοιμες για σύνταξη  :grin: :grin: :grin:
χαχαχαχαχα
Από παλιά επενδύει στην εμπειρία το κατάστημα

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
κανενα νεο απο το μαγαζι?βικη θελω κ δεν μπορω ν βρω

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
ΚΑΡΙΟΛΑ είναι κι αυτή...Κλασική κουτοπόνηρη Ελεηνίδα απατεώνισσα...
------
τελειως ομως!!! και προσπαθει να πεισει οτι διαφερει απο τις αλλες.....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ!!

======
Πάει ..... την  θαψαμε  την θεια Ρούλα-- και τώρα  γι αυτό θα θέλουμε  και πενηντάρικο  σε συμβολαιογράφο .... :headbang:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
καλα εδω μονο με αυτη τη μασκα μπαινετε...
οσοι δεν μπορουν να περιμενουν τις αποκριες,παραγγελια απο ebay

images

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
κανενασ φιλος ν μας πει κανενα νεο για το εν λογο μαγαζι?ευχαριστω

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Προχθεσινό πέρασμα από το κέντρο (πάντα και μόνο για δουλειά έτσι όπως κατάντησε) και σκέφτηκα να ρίξω μια βόλτα για να τσεκάρω τη Βίκη. Πολύ καλό το κορίτσι. Πέρα από τη θεική πίπα, κάνει αρκετά καλό μασάζ, έχει ωραία φάτσα και καλό σώμα, φαίνεται καλό τυπάκι γενικά και δεν παράγει ψεύτικους ήχους που εμένα με χαλάνε. Συμφωνώ με τις καλές κριτικές που έχει πάρει και προτείνεται ανεπιφύλακτα από εμένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
η Βικάρα είναι εγγύηση............και απο τις λίγες που ξέρουν και πολύ καλό μασάζ αλλά και ξέρουν πως να γαμηθούν...
έχει και ματάρες...............

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα κανενα νεο απο το μαγαζι?δεν μπενει καμια μεσα στο σαιτ? γτ δεν μου ανοιγουνθελω βικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Μια απο τα ίδια έχω περάσει 4 φορές σε
Διάστημα 1 μήνα και δεν ανοίγουν

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
καλημερα σασ και χρονια πολλα...
περασα μια απο αυτεσ τισ μερεσ,για να δοκιμασω,την Βικυ,οπωσ με προετρεψαν,συναγωνιστεσ απο εδω,για ντιπ ντιπ throat..
λοιπον...εμενα μου ανοιξαν κανονικα,δεν ειχα καποιο προβλημα,ουτε πηρα καποιο τηλεφωνο(δεν το εχω ετσι κ αλλοιωσ.)
στην παρελαση,εκτοσ απο την βικυ(που ηταν προαποφασισμενη),ξεχωρησα μια μιλφ προσ γκραννυ,με καλουτσικα βυζομπαλα,κ μια μικρουλα,κοντουλα,τσαχπινογαργαλιαρα μου φανηκε...ονοματατα δεν θυμαμαι,ειπαμε αλτσχαιμερ..ονομα μαρσυ δεν ακουσα στο σαλοναρισμα(αποτι θυμαμαι ηταν το αστερι του μαγαζιου)..
το δωματιο καλο ,με ντουζιερα μεσα σε αυτο,σφραγισμενη πετσετα,και σφραγισμενεσ παντοφλεσ.

η βικυ....25 χρονων κατα δηλωση τησ,περιπου 1,75 χωρισ τακουνια (ειμασταν διπλα διπλα μετα που εκανε μπανιο)(δεν ημουν καθιστοσ οποτε δεν κανω λαθοσ),καλο σωμα,γλυκο προσωπακι,ομορφη κοπελα ,αντικειμενικα πιστευω,στηθοσ 1,5 με 2 το πολυ,αλλα αρκετα σφιχτο,και οχι πεσμενο.πιστευω οτι η βικυ θα μπορουσε να δουλεψει και σαν call girl απο θεμα εμφανισησ...
τησ ζητησα απαλο αισθησιακο μασαζ,το οποιο εκανε,αριστα,και ξεκινησε μετα απο λιγο,γλυψιμο και πιπα,ενω ημουν ακομα μπρουμυτα,(μην αρχισετε τισ μαλακιεσ ,απλα ξαπλωσε και αυτη και εγλυφε),πραγμα που με καβλωσε σφοδρα..γυρισμα ανασκελα,και εκει αρχισαν τα οργανα,(ειχα ηδη ξεκινησει να ευχαριστω τουσ συναγωνιστεσ για την προταση τουσ)..ηταν οντωσ ντιπ για ντιπ..αισθανομουν να τερματιζει ,να βρισκει,αλλα δεν εκανε πισω με τιποτε.εσπρωχνε να παρει κ αλλο..μετα απο λιγο μετακομισαμε στον καναπε,την περιποιηθηκα και εγω,οπου εδειχνε να το απολαμβανει,και φανηκε σα να τελειωσε χωρισ υπερβολικεσ φανφαρεσ(η τελειωσε η ειναι ηθοποιοσ για οσκαρ).μετα αραξα εγω στον καναπε και τησ ζητησα να συνεχισει και να ανταποδωσει ...οπωσ καταλαβαινεται,δεν ζητησα και δεν εκανα τιποτε παραπανω,(η βικυ με ρωτησε ),απλα αραξα και απολαυσα το τελειο βαθυ βαθυ στοματικο..μετα το τελειωμα εκανε μπανακι,λιγη κουβεντουλα και αποχωρησε..
εμεινα απολυτα ικανοποιημενοσ,μιασ και πηρα ακριβωσ γι αυτο που πηγα..καμια βιασυνη απο μερουσ τησ,και εναλαγεσ gfe k pse κατα την διαρκεια τησ συνευρεσησ,και βαθυ βαθυ...
συνολικη διαρκεια 45 λεπτα
κοστοσ 70€

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Κούκλα η Βίκυ! Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα!
Αυτό που μου αρέσει εμένα πιο πολύ, είναι τα μάτια της.
Την έχω τιμήσει μια φορά μόνο πριν 2 χρόνια και θυμάμαι ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αλήθεια, επειδή έχω μείνει πίσω, η Άννα (με τις βυζάρες) που εργαζόταν παλιά μαζί με τη Βίκυ (στο Στ47) έχει άραγε μετακομίσει και αυτή σε αυτό το μαγαζί ή σταμάτησε;

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Κούκλα η Βίκυ! Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα!
Αυτό που μου αρέσει εμένα πιο πολύ, είναι τα μάτια της.
Την έχω τιμήσει μια φορά μόνο πριν 2 χρόνια και θυμάμαι ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αλήθεια, επειδή έχω μείνει πίσω, η Άννα (με τις βυζάρες) που εργαζόταν παλιά μαζί με τη Βίκυ (στο Στ47) έχει άραγε μετακομίσει και αυτή σε αυτό το μαγαζί ή σταμάτησε;
Άννα γιοκ.........έχει αποσυρθεί από το άθλημα.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom