Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ευχαριστώ αλλά έχω άλλη άποψη στο θέμα...
σεβομαι την αποψή σου ....αλλά τόσα που ξοδευουμε σε ετήσια βάση ή προοδευτικά σε αθροισμα ετών τα δεκάρικα δεν κάνουν διαφορα ....εαν λοιπόν λαμβάνεις τις ιδιες υπηρεσίες και οχι ξινισμενα μουτρα για κάθε επόμενη φορά ,όλα καλά και εγω μαζύ σου ....αλλά συνήθως θυμούνται και ανταποδίδουν με  πολύ καλή διάθεση με τις υπηρεσίες τους .....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δηλαδή για να καταλάβω πιο συγκεκριμένα: για τη πίσω πόρτα το +20 είναι το σύνηθες, o.k. Στο +30 λέμε, αν μας αρέσει βέβαια το θέαμα που έχουμε μπροστά μας, "δεν πάει στο διάολο, άντε να στα δώσω". Στο +40 όμως; Νομίζω ότι εκεί λέμε "τόσα σου λείπουνε, σιγά μη στα δώσω", ή κάτι τέτοιο. Σωστά; Γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι η Χριστίνα από το Συγγρού 147 ζήτησε τόσα ή κάνω λάθος;
Μιλάω για κατευθυντήριες γραμμές φυσικά, από κει κι ύστερα ο καθένας βέβαια ανάλογα με τη κάβλα του και το πόσα θέλει να σκοτώσει για να ξεφουντώσει.
φίλε ειναι το σύνηθες που ειπες ....αλλά παίζει και η προσφορά πρός τη κοπέλα που λέει "δεν το κάνω " με τίποτα... και πράγματι  μπορεί να μη το κάνει στη δουλειά της ....στην δικιά σου απόφαση και μαλακία ειναι αν θέλεις να πετύχεις  ελκυστική προσφορά.....

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
φίλε ειναι το σύνηθες που ειπες ....αλλά παίζει και η προσφορά πρός τη κοπέλα που λέει "δεν το κάνω " με τίποτα... και πράγματι  μπορεί να μη το κάνει στη δουλειά της ....στην δικιά σου απόφαση και μαλακία ειναι αν θέλεις να πετύχεις  ελκυστική προσφορά.....

Αν μου πει "δεν το κάνω με τίποτα", τότε εννοείται ότι δεν αυξάνω τη προσφορά, μπουκαπόρτα και με το ζόρι δεν λέει, μόνο αν το γουστάρει και η ίδια η γυναίκα, θα περάσεις κι εσύ καλά, αλλιώς κλάφτα. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα καλύτερα πρωκτικά τα κάνεις με αυτές που στο δίνουν free ή με μια χρέωση συμβολική, έτσι για τα μάτια του κόσμου, γιατί κατά βάθος το γουστάρουν κι αυτές όσο κι εσύ.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
σεβομαι την αποψή σου ....αλλά τόσα που ξοδευουμε σε ετήσια βάση ή προοδευτικά σε αθροισμα ετών τα δεκάρικα δεν κάνουν διαφορα ....εαν λοιπόν λαμβάνεις τις ιδιες υπηρεσίες και οχι ξινισμενα μουτρα για κάθε επόμενη φορά ,όλα καλά και εγω μαζύ σου ....αλλά συνήθως θυμούνται και ανταποδίδουν με  πολύ καλή διάθεση με τις υπηρεσίες τους .....

:thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αν μου πει "δεν το κάνω με τίποτα", τότε εννοείται ότι δεν αυξάνω τη προσφορά, μπουκαπόρτα και με το ζόρι δεν λέει, μόνο αν το γουστάρει και η ίδια η γυναίκα, θα περάσεις κι εσύ καλά, αλλιώς κλάφτα. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα καλύτερα πρωκτικά τα κάνεις με αυτές που στο δίνουν free ή με μια χρέωση συμβολική, έτσι για τα μάτια του κόσμου, γιατί κατά βάθος το γουστάρουν κι αυτές όσο κι εσύ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
καλημερα μαγκες,ερωτηση αυτη η φωτεινη ειναι που ηταν στην ομηρου?αυτη που ειναι απο σκοπια?
και οποιος δεν βαριεται και θελει ας δωσει μερικεσ πληροφοριες για το εν λογω ιδρυμα,περιβαλλον τιμες κλπ ευχαριστω!!!

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα μαγκες,ερωτηση αυτη η φωτεινη ειναι που ηταν στην ομηρου?αυτη που ειναι απο σκοπια?
και οποιος δεν βαριεται και θελει ας δωσει μερικεσ πληροφοριες για το εν λογω ιδρυμα,περιβαλλον τιμες κλπ ευχαριστω!!!
το ιδρυμα ειναι απο τα καθαρα μαγαζιά ,  καλύερο από την Ομήρου που απο οτι φαινεται το γνωρίζεις και σε ευρυχωρία και σε καθαριότητα  οι τιμές παίζουν στα 70 ευρώ......

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Φωτεινη ειναι η ιδια από την Ομήρου  θα γνωρίζεις τις υπηρεσίες .επίσης  Μάγια  Χριστίνα και Μάρσι με πολύ καλό μασάζ και ιδιαίτερη απόλαυστική συνέχεια .

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
ευχαριστω πολυ φιλε HOTELOS για τις πληροφοριες θα το τιμισω απλα δεν εχω τηλ και για πρωτη φορα θα παω λιγο ξεμπαρκος αλλα οκ δεν πιστευω να εχω προβλημα.να σαι καλα φιλαρακο!!

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ φιλε HOTELOS για τις πληροφοριες θα το τιμισω απλα δεν εχω τηλ και για πρωτη φορα θα παω λιγο ξεμπαρκος αλλα οκ δεν πιστευω να εχω προβλημα.να σαι καλα φιλαρακο!!
καλή διασκέδαση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
φιλε δεν θα εχεις κανενα προβλημα το εν λογο ιδρυμα ηταν το πρωτο που πηγα να εχεισ ανεση κ δειξε οτι εχεις μαθει γι αυτο απο το ιντερνετ κλπ ,καλη επισκεψη αν κ για μενα εκτος της μαρσης ποιο παλια δεν εχει κατι αξιο λογου

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
n.smirni76 και hotelos ευχαριστω για τις πληροφοριες θα παω γιατι απ οτι βλεπω συμφερει και οικονομικα και αν ειναι ετσι οπωσ το λετε δν εχει να ζηλεψει τπτ απο την ομηρου.οκ αν τυχον δεν βρω την φωτεινη που την ξερω απ το αλλο θα παρω μαρσυ.να στε καλα και καλο βολι!!!!!!

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά, η Βίκυ δουλεύει ακομα εδώ; Έχω πολύ καιρο να την πετύχω

polyzos

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σκεύτηκα να ξεκινήσουμε διαφορετικά τόπικ για κάθε ένα από τα "Μεγάλα" του ελαίου ιδρύματα ώστε οι συναγωνιστές να βρίσκουν ποιο εύκολα πληροφορίες και κριτικες για τις χειροπρακτικές (και όχι μόνο) κοπελίτσες........

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα με την παράθεσή σου ....τι θέλεις να πείς φίλε?

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom