Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
:offtopic:
669 Έχεις γαμώ τα avatar!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
καλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?

Κατα 99,9 % ναι...

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?
Σιγουρα  ;) εκτός εάν την ώρα του 1ου μέρους έλεγες καμιά :new_shocked: και θα έμενες με  :bigdick:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εχει παρει κανενας τη μαυρουλα; Λεει κατι απο εμφανιση και υπηρεσιες;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εχει παρει κανενας τη μαυρουλα; Λεει κατι απο εμφανιση και υπηρεσιες;
Ρίξε μια ματιά www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg1208837#msg1208837]εδώ[/url] (όπου βλέπεις κόκκινες λέξεις, κάνε επάνω τους κλίκ, και θα βρεις κάποιες πληροφορίες γι'αυτό που ψάχνεις)

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναομι ειπε και μου εμοιζε με σχιστοματισα ελαφρως, μπορει να κανω και λαθος, Μου εβγαιναν απο αλλου η μια απο αλλου η αλλη, με μπερδεψαν :-) Θα ξαναπαω αυριο μεθαυριο να ξαναδω. Αν και εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες εδω, να ρωτησω ποια προτεινεται τη Μαγια, τη Βικυ η την Τζενιφερ?
Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.Αλλα  οταν βλεπεις τετοιο μωρο περιμενεις περισσοτερα στον "Αγωνα",και κατι που με χαλαγε που κοιταζοταν στον καθρεπτη.Απιστευτο μωρο παντως εμφανισιακα.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.Αλλα  οταν βλεπεις τετοιο μωρο περιμενεις περισσοτερα στον "Αγωνα",και κατι που με χαλαγε που κοιταζοταν στον καθρεπτη.Απιστευτο μωρο παντως εμφανισιακα.
Ξερει κανενας συναγωνιστης τι εγινε η Χριστινα που δουλευε στο ιδρυμα???Απ΄οτι μου ειπαν αποχωρησε και αυτη.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλημερα και καλη εβδομαδα, η τζουλι αγωνιζεται ακομα στο ιδρυμα της καιτης?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ειναι διακοπεςςςςςςςςςςςςςςςς

Επισκέπτης

την πήρα και εγώ σήμερα, αλλά μου συστήθηκε σαν Τζένιφερ...κατά τα λοιπά συμφωνώ με όσα έγραψες ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μια ξανθια προστυχοφατσα ΙΝΑ, την εχει παρει κανεις?

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες,τελικα για την χριστινα μαθαμε τιποτα???Που βρισκεται μετα το ιδρυμα???Αν και μονο μια φορα την δοκιμασα,ηταν επαγγελματιας με κεφαλαια γραμματα...Οσο για καποιες αλλες,η Βικυ σταθερη αξια,και οι νεες μαλλον ειναι και νεες στο επαγγελμα,παγοκολωνες.....Με τετοιο καυσωνα Κα καιτη,τι μας εφερες???Ειπαμε,η εμφανιση δεν ειναι το παν,ειδικα οταν ο πελατης ζηταει αλλα πραγματα....
Αυτα τα ολιγα,χαιρετω και παλι...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Από τις παλιές μόνο η Μάγια σε ρόλο αρχηγού, από νέες όλες (3-4) οι προαναφερόμενες εκεί.
Λόγω πραγματικής κούρασης είπα να πάρω τα σίγουρα = Μάγια και δεν το μετάνοιωσα καθόλου.
Μασάζ πολύ καλό και χαλαρωτικό, και μετά χάδια και ολοκλήρωση.
Η κοπέλα είναι 35άρα, αλλά λίγες έχουν το κορμί της και προπαντός τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά της.
Όλα πολύ καλά.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Από τις παλιές μόνο η Μάγια σε ρόλο αρχηγού, από νέες όλες (3-4) οι προαναφερόμενες εκεί.
Λόγω πραγματικής κούρασης είπα να πάρω τα σίγουρα = Μάγια και δεν το μετάνοιωσα καθόλου.
Μασάζ πολύ καλό και χαλαρωτικό, και μετά χάδια και ολοκλήρωση.
Η κοπέλα είναι 35άρα, αλλά λίγες έχουν το κορμί της και προπαντός τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά της.
Όλα πολύ καλά.
Εχεις δίκιο φίλε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το κορμι της δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,παρολαυτα
για τη συμπεριφορα και την προθυμια της Μαγιας
δε μπορω παρα να συμφωνησω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Η Βικυ πηρε μερικα κιλακια ή ειναι ιδεα μου?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Η Βικυ πηρε μερικα κιλακια ή ειναι ιδεα μου?
Τα κιλακια η Βικαρα τα πηρε με το που εφυγε απο την κυρα Λουντα
της πρωην Κουμανουδη
Φαινεται οτι η Λουντα εκτος απο το μαστιγιο που κραταγε, τους κραταγε και τα λεφτα :2funny:
Παντως τοτε ηταν σπαθατη και εκανε και κατι ακαποτα απιστευτα!

Παρολα αυτα παραμενει κορυφαιο μιλφ απο εμφανιση και συμπεριφορα
με τους καλυτερους μηριαιους (ανεβαστε τη απο πανω για να τους δειτε) της πιατσας!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
η Βικαρα . . . . .  και εκανε και κατι ακαποτα απιστευτα!

τι μας θυμησες τωρα . . .  ( διοτι στο καιτοσπιτο δεν παω )

. . . . .  κορυφαιο μιλφ . . . .
με τους καλυτερους μηριαιους (ανεβαστε τη απο πανω για να τους δειτε)

τι βικακη ειναι μια κατηγορια μονη της . . . .  διστυχως ομως εκει που δουλευει δεν μπορουμε να τιν τιμησουμε . . . .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom