You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
καλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?
Κατα 99,9 % ναι...
Σιγουρα ;) εκτός εάν την ώρα του 1ου μέρους έλεγες καμιά και θα έμενες μεκαλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Εχει παρει κανενας τη μαυρουλα; Λεει κατι απο εμφανιση και υπηρεσιες;
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Ρίξε μια ματιά www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg1208837#msg1208837]εδώ[/url] (όπου βλέπεις κόκκινες λέξεις, κάνε επάνω τους κλίκ, και θα βρεις κάποιες πληροφορίες γι'αυτό που ψάχνεις)Εχει παρει κανενας τη μαυρουλα; Λεει κατι απο εμφανιση και υπηρεσιες;
Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.Αλλα οταν βλεπεις τετοιο μωρο περιμενεις περισσοτερα στον "Αγωνα",και κατι που με χαλαγε που κοιταζοταν στον καθρεπτη.Απιστευτο μωρο παντως εμφανισιακα.Ναομι ειπε και μου εμοιζε με σχιστοματισα ελαφρως, μπορει να κανω και λαθος, Μου εβγαιναν απο αλλου η μια απο αλλου η αλλη, με μπερδεψαν :-) Θα ξαναπαω αυριο μεθαυριο να ξαναδω. Αν και εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες εδω, να ρωτησω ποια προτεινεται τη Μαγια, τη Βικυ η την Τζενιφερ?
Ξερει κανενας συναγωνιστης τι εγινε η Χριστινα που δουλευε στο ιδρυμα???Απ΄οτι μου ειπαν αποχωρησε και αυτη.Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.Αλλα οταν βλεπεις τετοιο μωρο περιμενεις περισσοτερα στον "Αγωνα",και κατι που με χαλαγε που κοιταζοταν στον καθρεπτη.Απιστευτο μωρο παντως εμφανισιακα.
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλημερα και καλη εβδομαδα, η τζουλι αγωνιζεται ακομα στο ιδρυμα της καιτης?
Επισκέπτης
Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.Αλλα οταν βλεπεις τετοιο μωρο περιμενεις περισσοτερα στον "Αγωνα",και κατι που με χαλαγε που κοιταζοταν στον καθρεπτη.Απιστευτο μωρο παντως εμφανισιακα.
την πήρα και εγώ σήμερα, αλλά μου συστήθηκε σαν Τζένιφερ...κατά τα λοιπά συμφωνώ με όσα έγραψες ;)
Καλημερα συναγωνιστες,τελικα για την χριστινα μαθαμε τιποτα???Που βρισκεται μετα το ιδρυμα???Αν και μονο μια φορα την δοκιμασα,ηταν επαγγελματιας με κεφαλαια γραμματα...Οσο για καποιες αλλες,η Βικυ σταθερη αξια,και οι νεες μαλλον ειναι και νεες στο επαγγελμα,παγοκολωνες.....Με τετοιο καυσωνα Κα καιτη,τι μας εφερες???Ειπαμε,η εμφανιση δεν ειναι το παν,ειδικα οταν ο πελατης ζηταει αλλα πραγματα....
Αυτα τα ολιγα,χαιρετω και παλι...
Αυτα τα ολιγα,χαιρετω και παλι...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Από τις παλιές μόνο η Μάγια σε ρόλο αρχηγού, από νέες όλες (3-4) οι προαναφερόμενες εκεί.
Λόγω πραγματικής κούρασης είπα να πάρω τα σίγουρα = Μάγια και δεν το μετάνοιωσα καθόλου.
Μασάζ πολύ καλό και χαλαρωτικό, και μετά χάδια και ολοκλήρωση.
Η κοπέλα είναι 35άρα, αλλά λίγες έχουν το κορμί της και προπαντός τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά της.
Όλα πολύ καλά.
Από τις παλιές μόνο η Μάγια σε ρόλο αρχηγού, από νέες όλες (3-4) οι προαναφερόμενες εκεί.
Λόγω πραγματικής κούρασης είπα να πάρω τα σίγουρα = Μάγια και δεν το μετάνοιωσα καθόλου.
Η κοπέλα είναι 35άρα, αλλά λίγες έχουν το κορμί της και προπαντός τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά της.
Όλα πολύ καλά.
Εχεις δίκιο φίλεΜεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Όλα πολύ καλά.
τελειο σωμα οχι,Kαλημερα,επειδη πηρα την Ναομι,ειναι απο Αγ.Δομινικο,μελαμψη και τελειο σωμα.
θα ηταν τελειο αν δεν ειχε λιγο κοιλιτσα
το κορμι της δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,παρολαυταΗ κοπέλα είναι 35άρα, αλλά λίγες έχουν το κορμί της και προπαντός τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά της.
για τη συμπεριφορα και την προθυμια της Μαγιας
δε μπορω παρα να συμφωνησω.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Τα κιλακια η Βικαρα τα πηρε με το που εφυγε απο την κυρα ΛουνταΗ Βικυ πηρε μερικα κιλακια ή ειναι ιδεα μου?
της πρωην Κουμανουδη
Φαινεται οτι η Λουντα εκτος απο το μαστιγιο που κραταγε, τους κραταγε και τα λεφτα
Παντως τοτε ηταν σπαθατη και εκανε και κατι ακαποτα απιστευτα!
Παρολα αυτα παραμενει κορυφαιο μιλφ απο εμφανιση και συμπεριφορα
με τους καλυτερους μηριαιους (ανεβαστε τη απο πανω για να τους δειτε) της πιατσας!
η Βικαρα . . . . . και εκανε και κατι ακαποτα απιστευτα!
τι μας θυμησες τωρα . . . ( διοτι στο καιτοσπιτο δεν παω )
. . . . . κορυφαιο μιλφ . . . .
με τους καλυτερους μηριαιους (ανεβαστε τη απο πανω για να τους δειτε)
τι βικακη ειναι μια κατηγορια μονη της . . . . διστυχως ομως εκει που δουλευει δεν μπορουμε να τιν τιμησουμε . . . .
γιατι ετσι μικρε?διστυχως ομως εκει που δουλευει δεν μπορουμε να τιν τιμησουμε . . . .
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K