μπραβο, εισαι καλο παιδι
Θα μας κραξουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.403
- Πόντοι
- 12.056
μιλφακια , ποια προτεινεις απο το καιτοσπιτο ?
Μετα απο τεστ που εχω κανει σε...
Μαγια
Ελενη
Τζουλια
Μπιανκα
Βικη
Τον τελευταιο καιρο εχω κολησει με την Βικη μεχρι να μου περασει η ορεξη
Παιδιά,κι εγώ είμαι σχετικά τακτικός πελάτης και δεν έχω παράπονο απο το ίδρυμα.Την τελευταία φορά όμως,προ εβδομάδος περίπου,υπήρχν μόνο 2 διαθέσιμες,η μία έβαφε τα νύχια της,οπότε σκέφτηκα "αντε να κάνει τώρα μασαζ αυτή...",οπότε πήρα αναγκαστικά την δεύτερη,ονόματι Σύλβια η κάτι τέτοιο.Πρώτη φορά την έβλεπα.Εμφάνιση μέτρι προς καλή,αλλά οι υπηρεσίες τυπικότατες.Βεβαίως,μόλις τελείωσα,περίπου στο μισάωρο,ήταν όλο το ρόστερ παρατεταγμένο και διαθέσιμο,οπότε αισθάνθηκα λίγο Εχει κανείς άλλος εμπειρία απο την συγκεκριμένη? Μέτριο ύψος,καστανόξανθη,κανονικό σώμα,βυζι 3-αρι,Ρωσίδα αν θυμάμαι καλά.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Συναγωνιστές για την Σύλβια έχω γράψει κριτική στη σελίδα 6.
Είναι milf τυπική για μασαζίδικα με μέτριες υπηρεσίες (τυπικές προς το καλές), όμως πολύ χάος κάτω βρε παιδιά... Την προτείνω μόνο σαν λύση ανάγκης, μιας και το κατάστημα διαθέτει σαφώς και ομορφότερες κοπέλες, και νεώτερες, και με καλύτερες υπηρεσίες...
Βασικά το θέμα με όλες αυτές τις milf (από 30+) είναι ότι όταν αρχικά τις βλέπεις με τα σέξυ ρούχα και βαμένες λες καλά είναι, μιας και λόγω εμπειρίας είναι και πολύ προκλητικές (παίζει το μάτι τους). Αλλά μόλις τα βγάζουν και δεις τα κρεμάμενα βυζιά, κυλιές τετράδιπλες, πόδια βαμβακούλα, κλπ, ξενερώνεις και λες άντε να τελειώνουμε... (κώτσοι και πάλι) Αυτά ;)
Για αυτό συναγωνιστές εκτιμώ ότι ή θα πάρουμε ομορφιά και νιάτα ή θα πάρουμε άριστες υπηρεσίες. Αν έχουμε και τύχη παίρνουμε και τα δύο... Διαφορετικά απλά μας τα πήρανε
Είναι milf τυπική για μασαζίδικα με μέτριες υπηρεσίες (τυπικές προς το καλές), όμως πολύ χάος κάτω βρε παιδιά... Την προτείνω μόνο σαν λύση ανάγκης, μιας και το κατάστημα διαθέτει σαφώς και ομορφότερες κοπέλες, και νεώτερες, και με καλύτερες υπηρεσίες...
Βασικά το θέμα με όλες αυτές τις milf (από 30+) είναι ότι όταν αρχικά τις βλέπεις με τα σέξυ ρούχα και βαμένες λες καλά είναι, μιας και λόγω εμπειρίας είναι και πολύ προκλητικές (παίζει το μάτι τους). Αλλά μόλις τα βγάζουν και δεις τα κρεμάμενα βυζιά, κυλιές τετράδιπλες, πόδια βαμβακούλα, κλπ, ξενερώνεις και λες άντε να τελειώνουμε... (κώτσοι και πάλι) Αυτά ;)
Για αυτό συναγωνιστές εκτιμώ ότι ή θα πάρουμε ομορφιά και νιάτα ή θα πάρουμε άριστες υπηρεσίες. Αν έχουμε και τύχη παίρνουμε και τα δύο... Διαφορετικά απλά μας τα πήρανε
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
Ακριβως μια απο τα ιδιαΠαιδιά,κι εγώ είμαι σχετικά τακτικός πελάτης και δεν έχω παράπονο απο το ίδρυμα.Την τελευταία φορά όμως,προ εβδομάδος περίπου,υπήρχν μόνο 2 διαθέσιμες,η μία έβαφε τα νύχια της,οπότε σκέφτηκα "αντε να κάνει τώρα μασαζ αυτή...",οπότε πήρα αναγκαστικά την δεύτερη,ονόματι Σύλβια η κάτι τέτοιο.Πρώτη φορά την έβλεπα.Εμφάνιση μέτρι προς καλή,αλλά οι υπηρεσίες τυπικότατες.Βεβαίως,μόλις τελείωσα,περίπου στο μισάωρο,ήταν όλο το ρόστερ παρατεταγμένο και διαθέσιμο,οπότε αισθάνθηκα λίγο Εχει κανείς άλλος εμπειρία απο την συγκεκριμένη? Μέτριο ύψος,καστανόξανθη,κανονικό σώμα,βυζι 3-αρι,Ρωσίδα αν θυμάμαι καλά.
Ευγενικη φατσα αλλα χαμηλοκωλα!
Μια φορα και πολυ της ειναι.
+1000000. Ολοι μας έχουν νοιώσει ακριβώς έτσι πολλές φορέςΣυναγωνιστές για την Σύλβια έχω γράψει κριτική στη σελίδα 6.
Εγώ τη δοκίμασα (Σίλβια) και μου άρεσε.
Μασάζ, απαλό, πολύ καλό για τα δεδομένα του καταστήματος και αρκετά καλή μπριζόλα.
Όντως είναι χαμηλόκολα και από σώμα δεν λέει και πολλά. Όμως έχει συμπαθητικό πρόσωπο, αξιοπρεπές βυζί και καλό attitude.
Μασάζ, απαλό, πολύ καλό για τα δεδομένα του καταστήματος και αρκετά καλή μπριζόλα.
Όντως είναι χαμηλόκολα και από σώμα δεν λέει και πολλά. Όμως έχει συμπαθητικό πρόσωπο, αξιοπρεπές βυζί και καλό attitude.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.403
- Πόντοι
- 12.056
δοκίμασα μια νατάσσα, ξανθιά, με ωραίο κορμί (φτιαγμένο βυζί), συμπαθητικό πρόσωπο και πραγματικά άξιζε τον κόπο, αφού από διάθεση ήταν σούπερ.
+10000
Και μιλαει πολυ καλα ελληνικα επισεις
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
+10000
Ε καλα..........αν εκανε και κανα λαθακι........δεν θα την μαλωναμε ε????????
Ποιοs μαλωνει εκεινη τη στιγμη και διχωs...ρουχα!!!!!!!
Επισκέπτης
+10000
αν τα μιλάει όπως εσύ τα γράφεις...τότε χαθήκαμε!
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
καλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?
Ζητησα να δω και τη Βικυ αλλα ειπε οτι ειναι απασχολημενη τωρα, ειπα θα ξαναπερασω και εφυγα. Τι λετε θα ετρωγα τιποτα αν περναγα?
+10000
αν τα μιλάει όπως εσύ τα γράφεις...τότε χαθήκαμε!
Συγχωρέστε τον φίλο μου Αλτέκιο, αλλά με τις αλλοδαπές συναναστροφές που έχει, κοντεύει να τα ξεχάσει τα Ελληνικά....
εισαι σε καλο δρομοκαλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 19.505
καλημερα παιδια, εκανα ενα συντομο περασμα απο το 63, ηταν η Μαγια, η Τζενιφερ, η Ναομι (αν ακουσα καλα για ψιλοασιατισα μου φανηκε). Με ρωτησε η κοπελα αν ειχα ξαναπαει, ειπα εγω οχι αλλα ενας φιλος μου μου ειπε για το συγκεκριμενο, λεει σου ειπε για το προγραμμα μας ? Λεω ναι για φουλ προγραμμα μου ειπε και ειπε ναι στα 70 ευρω.
ποια είναι τούτη, δεν πιστεύω να εννοεί την άντζελα;;;;;
οχι, κανει πλεον μασαζοκαριερα στο Σολωμου 54 με το ονομα Αλικη.ποια είναι τούτη, δεν πιστεύω να εννοεί την άντζελα;;;;;
δεν ξερω ποια εννοει
αν ελεγε λατινα θα ηξερα
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Ναομι ειπε και μου εμοιζε με σχιστοματισα ελαφρως, μπορει να κανω και λαθος, Μου εβγαιναν απο αλλου η μια απο αλλου η αλλη, με μπερδεψαν :-) Θα ξαναπαω αυριο μεθαυριο να ξαναδω. Αν και εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες εδω, να ρωτησω ποια προτεινεται τη Μαγια, τη Βικυ η την Τζενιφερ?οχι, κανει πλεον μασαζοκαριερα στο Σολωμου 54 με το ονομα Αλικη.
δεν ξερω ποια εννοει
αν ελεγε λατινα θα ηξερα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K