Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε Daniel περί ορέξεως κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί σου είναι υπερβολικοί,
μάλλον κάτι στράβωσε στην συνεύρεσή σου με την κοπέλα για να τους χρησιμοποιείς.
Συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά...

Δεν πειράζει όμως, πάρε εσύ τις άλλες και άσε την Bianca και τα λοιπά ρουμανάκια για εμάς...  ;)
Πάντως με τον γενικό χαρακτηρισμό σου για τις ρουμάνες δεν συμφωνώ. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι στο sex είναι πολύ καλές, και πάνω από το μέσο όρο. Άλλοστε και στο internet ψάχνοντας θα δεις ότι οι ρουμάνες είναι ανερχόμενη δύναμη με πολλές και αρκετά αξιόλογες κοπέλες.

Ποιες? Οι ρουμάνες? Μάλλον η εύκολη λύση είναι, γιατί υπάρχουν σε ποσότητες και λόγω Ε.Ε. δεν απαιτούνται πολλά χαρτιά...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Και γιατί πρέπει εμείς να έχουμε πρόβλήμα με αυτό φίλε Τέλειε Ιππότη; Όπως και να έχει το πράμα εμείς όφελος έχουμε από την "εισβολή" της Ρουμανίας στο χώρο. Το μόνο μείον που προσωπικά έχω δει είναι ότι δεν είναι όλες άψογες στο θέμα της καθαρότητας. Αν ξεσκαρτάρεις λοιπόν αυτές βρίσκεις αρκετά αξιόλογες κοπέλες. Φυσικά αυτό γίνεται παντού. Το αντικείμενο θέλει γνώση αλλά και τύχη... ;)

ΥΓ> με Ρουμάνους έχω λιγάκι συνεργαστεί (επαγγελματικά) και εδώ αλλά και στη Ρουμανία και έχω καλές εντυπώσεις για τον λαό (δεν αναφέρομαι φυσικά στους τσιγγάνους, για τους οποίους απλά δεν γνωρίζω)

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα Στουρνάρη.
Εμφανίστηκαν δύο Μπιάνκες. Η μία καλή ή άλλη ψιλομέτρια. Επίσης εμφανίστηκαν άλλα δύο τεμάχια που δεν συγκράτησα ονόματα, καθώς και η Βίκυ.
Η μία Μπιάνκα ήταν αξιόλογο petite πιπινάκι και την προτίμησα λόγω σφριγηλότητας και επειδή είχε ονειρεμένο κωλ@ράκι και ήθελα να το πασπατέψω.
Δεν μιλάει γρι Ελληνικά. Μόνο Ρουμάνικα, Ιταλικά και Ισπανικά και μέτρια αγγλικά. (Πάπυρος Λαρούς το πιπίνι).
Μασάζ κάτω του μετρίου και μετά φραπέ επειδή ενώ προσπαθεί, δεν το 'χει το αντικείμενο.
Μετά είπα να σοβαρευτώ και πήρα την εγγυημένη λύση - Βίκυ.
Το καλύτερο μασάζ που μου έχουν κάνει ever.
Ούτε βιασύνες ούτε ξεπετάγματα ούτε τίποτα. Στο τέλος με κέρασε καφεδάκι με το καλαμάκι μέχρι κάτω κάτω. Πολύ deep.
Σύνολο 70+70.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Επίσκεψη σήμερα Στουρνάρη.
....Μετά είπα να σοβαρευτώ και πήρα την εγγυημένη λύση - Βίκυ.
Το καλύτερο μασάζ που μου έχουν κάνει ever.
Ούτε βιασύνες ούτε ξεπετάγματα ούτε τίποτα. Στο τέλος με κέρασε καφεδάκι με το καλαμάκι μέχρι κάτω κάτω. Πολύ deep.
Σύνολο 70+70.
Επρεπε να την ανεβασεις απο πανω να δεις τι σημαινει γλουτιαιοι!

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Tατιανα με τα τατου στην πλατη,1.85 υψος,και αναλογιες μοντελου.Τελειο σωμα,εχει φυγει απο καιρο,δυστυχως.
Διορθωνω,Τανια λεγοταν η κοπελα,ειχε τατου στο ενα χερι και ηταν αλογο,ολα τα λεφτα...Ηρθε για κανα 2 βδομαδες και μας αφησε για τα ξενα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Ναι παπά μου. Εχεις δίκιο. Δικό μου το λάθος που το διάβασα κάπως βιαστικά και δεν το πρόσεξα!
εσυ κανονισε για αυριο εθεαθη το κοντοπουτανο η αλεξανδρα. ;)

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση συναγωνιστες απο το εν λογω ιδρυμα,επειδη ειμαι τακτικος πελατης.Δινει καμια πισω πορτα???Δεν το εχω ζητησει βεβαια,δεν μπορω να πω οτι εχω φαει παγο αφου δεν το τολμησα...
Καλο σ.κ και καλο  :knockinb: σε ολους.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εγω κακκος θα γινω,τακτικοι γραφετοι με οι.Το τακτικος σημαινει οτι πηγαινω μια φορα το μηνα,εδω και 2 χρονια περιπου,δεν ειμαι και εφοπλιστης να ακομπαω 70αρια καθε μερα,αν δεν θες να απαντησεις μην γραφεις εξυπναδες φιλε.Το γνωριζεις,καλος.Δεν χρειαζεται πνευμα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
νεες αφιξεις , αναμεσα σε αυτες ενα πιπινι απο Βραζιλια

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
+ Μια ψηλη,αχαρη και αβυζη...Ναταλια εαν ενθυμουμε καλως  :s&m_2:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Επισης η Βικη αλλαξε μηκος και χρωμα στο μαλλι που της παει πολυ  :dancing: :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom