Χριστινακι ειναι ενα ξανθο ελληνακι με ωραιο στηθος που καποτε ηταν και σκρα 4;
Αλβανακι ισως?
Χριστινακι ειναι ενα ξανθο ελληνακι με ωραιο στηθος που καποτε ηταν και σκρα 4;
Καλλιροης 48 εννοεις συναγωνιστη???την εχασα απο το ιδρυμα της Σ.63,πολυ καλη αποδοση τιμης-υπηρεσιων.Δεν εχει σημασια απο που ειναι,τα τιμαει τα λεφτα της...Δωσε πληροφοριες αδερφε.εθεαθει το χριστινακι στην καλιροης μαζι με την εληνιδα πορνο σταρ δεν θημαμαι νουμερο λες να δουμε το χριστινακι στην μεγαλη οθονη???
Βερόνικα ....για αυτούς που προτιμούν αφρατούλες ...αποδυναμώνεται το ρόστερ της Καίτης .....Καίτη μεταγραφές ....
.........στο Καιτόσπιτο δοκιμάστε Νατάσα, από Ουκρανία, ψηλή(1,80), ξανθιά,
πολύ εντυπωσιακή θα έλεγα, για τα γούστα μου το τέλειο κορμί, πολύ ωραία μακριά πόδια,
καταπληκτικό κώλο (η στάση doggy είναι μονόδρομος) πολύ ωραίο σιλικονάτο στήθος (οπτικά είναι απόλαυση, αλλά η αίσθηση που αφήνει στο άγγιγμα είναι μάλλον απογοητευτική),
με όμορφες σκληρές ρογίτσες.
Στο πρόσωπο δεν θα την έλεγα όμορφη, αλλά έχει πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,
τέλος πολύ καλή συμπεριφορά σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις άνετα.
Από μασάζ λίγα πράγματα, πολύ πίεση στα δάχτυλα, σχεδόν ανύπαρκτη επαφή με τις παλάμες
και το πιο ενοχλητικό, αλλάζει "περιοχές" (από την πλάτη στις γάμπες και τούμπαλιν)
τόσο γρήγορα που μόνο απολαυστικό και χαλαρωτικό δεν το λες αυτό το "μασάζ",
παρ'όλες τις συστάσεις μου δεν κατάφερα καμία βελτίωση .
..........από δω και πέρα κατάλαβα τι ήταν αυτό που με έκανε και διάλεξα την Νατάσα ανάμεσα στις σταθερές αξίες του Καιτόσπιτου, για άλλη μία φορά η διαίσθησή μου είχε επιτυχία 100%.
Λοιπόν κύριοι η κοπέλα είναι φωτιά, τα κάνει όλα με πάθος, δείχνει να το ευχαριστιέται
και συμμετέχει καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
Ξεχώρισα τα τρυφερά φιλιά σε όλο το σώμα, το πολύ καλό στοματικό με επίμονο γλύψιμο @@ και το καταπληκτικό στήσιμο στα τέσσερα όπου και ολοκληρώθηκε η συνεδρία μετά από μία ώρα περίπου και με απώλειες 70€
......ναι, άργησα, αλλά τι νέα σας έφερα,μας έλειψες...
Συνάδελφε όταν πήγα, οι μόνες ελεύθερες κοπέλες,Είδες τίποτα άλλο άξιο λόγου στον εν λόγω ίδρυμα; Δώσε μια σφαιρική ενημέρωση.
πιστεύω πως η Νατάσσα έχει κορμί stripper, όπως σ'αρέσει,
... massage ομως λιγα πραγματα,καλυτερα βεβαια απο πολλες αλλεσ οπως π.χ. μιαχαλακ.99.....
Οι αλλες δυο ποιες ειναι?... massage ομως λιγα πραγματα,καλυτερα βεβαια απο πολλες αλλεσ οπως π.χ. μιαχαλακ.99.....
η 3η καλυτερη επιλογη του μαγαζιου θεωρω....
Η Βικυ ηταν εκει?Πολύ ησυχία έχει πέσει στο thread και είπα να γράψω κάτι... όχι νέο όμως.
Επίσκεψη στο κατάστημα το περασμένο Σάββατο. Δεν υπάρχει κάτι νέο στο προσωπικό, όλες οι γνωστές...
Καταφανώς το κατάστημα πρέπει να κάνει μεταγραφές και νέες προσλήψεις...
Επέλεξα για μια ακόμα φορά τα σίγουρα, δηλαδή Μάγια. Για να είναι ειλικρινής μου φάνηκε και λιγάκι ομορφότερη από παλαιώτερα, ίσως λόγο που φορούσε ένα πολύ σέξυ μαύρο φόρεμα super-mini, που άφηναν να φαίνονται τα υπέροχα μακρυά πόδια της (που είναι και το δυνατό της χαρτί εμφανισιακά). Μασάζ και πρόγραμμα τα γνωστά, σταθερά πολύ καλά... η κοπέλα είναι μετρ στο επάγγελμα...
Πάντως και καμμιά νεώτερη (<25), έστω και το 50% των ικανοτήτων της Μάγιας, καλά θα μας έπεφτε ;)
ΥΓ. Φίλε temachie, επιμένω πως έχει κορμί stripper!!!!!
δηλαδης????????????????????????????φίλε μασαζά για να βρείς κορμί στρίππερ πάενε μια βόλτα στη λασκαρίνα λίγο πιο πάνω και μετά πές μου...