Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εθεαθει το χριστινακι στην καλιροης μαζι με την εληνιδα πορνο σταρ δεν θημαμαι νουμερο λες να δουμε το χριστινακι στην μεγαλη οθονη???
Καλλιροης 48 εννοεις συναγωνιστη???την εχασα απο το ιδρυμα της Σ.63,πολυ καλη αποδοση τιμης-υπηρεσιων.Δεν εχει σημασια απο που ειναι,τα τιμαει τα λεφτα της...Δωσε πληροφοριες αδερφε.

Επισκέπτης

Χριστίνα πάντως λέγαν και την συνάδελφο της "ελληνίδας φοιτήτριας" Κάτιας στην ομώνυμη ταινία! λέτε να εργαστεί και αυτή σε μασάζ? :think:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αποδυναμώνεται το ρόστερ της Καίτης .....Καίτη μεταγραφές ....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
.........στο Καιτόσπιτο δοκιμάστε Νατάσα, από Ουκρανία, ψηλή(1,80), ξανθιά,
πολύ εντυπωσιακή θα έλεγα, για τα γούστα μου το τέλειο κορμί, πολύ ωραία μακριά πόδια,
καταπληκτικό κώλο (η στάση doggy είναι μονόδρομος) πολύ ωραίο σιλικονάτο στήθος (οπτικά είναι απόλαυση, αλλά η αίσθηση που αφήνει στο άγγιγμα είναι μάλλον απογοητευτική),
με όμορφες σκληρές ρογίτσες.

Στο πρόσωπο δεν θα την έλεγα όμορφη, αλλά έχει πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,
τέλος πολύ καλή συμπεριφορά σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις άνετα.

Από μασάζ λίγα πράγματα, πολύ πίεση στα δάχτυλα, σχεδόν ανύπαρκτη επαφή με τις παλάμες
και το πιο ενοχλητικό, αλλάζει "περιοχές" (από την πλάτη στις γάμπες και τούμπαλιν)
τόσο γρήγορα που μόνο απολαυστικό και χαλαρωτικό δεν το λες αυτό το "μασάζ",
παρ'όλες τις συστάσεις μου δεν κατάφερα καμία βελτίωση :huh: :huh: :huh:.

..........από δω και πέρα κατάλαβα τι ήταν αυτό που με έκανε και διάλεξα την Νατάσα ανάμεσα στις σταθερές αξίες του Καιτόσπιτου, για άλλη μία φορά η διαίσθησή μου είχε επιτυχία 100%.
Λοιπόν κύριοι η κοπέλα είναι φωτιά, τα κάνει όλα με πάθος, δείχνει να το ευχαριστιέται
και συμμετέχει καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
Ξεχώρισα τα τρυφερά φιλιά σε όλο το σώμα, το πολύ καλό στοματικό με επίμονο γλύψιμο @@ και το καταπληκτικό στήσιμο στα τέσσερα :fuck2: :fuck2: :fuck2: όπου και ολοκληρώθηκε η συνεδρία μετά από μία ώρα περίπου και με απώλειες 70€

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
.........στο Καιτόσπιτο δοκιμάστε Νατάσα, από Ουκρανία, ψηλή(1,80), ξανθιά,
πολύ εντυπωσιακή θα έλεγα, για τα γούστα μου το τέλειο κορμί, πολύ ωραία μακριά πόδια,
καταπληκτικό κώλο (η στάση doggy είναι μονόδρομος) πολύ ωραίο σιλικονάτο στήθος (οπτικά είναι απόλαυση, αλλά η αίσθηση που αφήνει στο άγγιγμα είναι μάλλον απογοητευτική),
με όμορφες σκληρές ρογίτσες.

Στο πρόσωπο δεν θα την έλεγα όμορφη, αλλά έχει πολύ ωραία μάτια και ζεστό χαμόγελο,
τέλος πολύ καλή συμπεριφορά σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις άνετα.

Από μασάζ λίγα πράγματα, πολύ πίεση στα δάχτυλα, σχεδόν ανύπαρκτη επαφή με τις παλάμες
και το πιο ενοχλητικό, αλλάζει "περιοχές" (από την πλάτη στις γάμπες και τούμπαλιν)
τόσο γρήγορα που μόνο απολαυστικό και χαλαρωτικό δεν το λες αυτό το "μασάζ",
παρ'όλες τις συστάσεις μου δεν κατάφερα καμία βελτίωση :huh: :huh: :huh:.

..........από δω και πέρα κατάλαβα τι ήταν αυτό που με έκανε και διάλεξα την Νατάσα ανάμεσα στις σταθερές αξίες του Καιτόσπιτου, για άλλη μία φορά η διαίσθησή μου είχε επιτυχία 100%.
Λοιπόν κύριοι η κοπέλα είναι φωτιά, τα κάνει όλα με πάθος, δείχνει να το ευχαριστιέται
και συμμετέχει καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
Ξεχώρισα τα τρυφερά φιλιά σε όλο το σώμα, το πολύ καλό στοματικό με επίμονο γλύψιμο @@ και το καταπληκτικό στήσιμο στα τέσσερα :fuck2: :fuck2: :fuck2: όπου και ολοκληρώθηκε η συνεδρία μετά από μία ώρα περίπου και με απώλειες 70€

μας έλειψες...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είδες τίποτα άλλο άξιο λόγου στο εν λόγω ίδρυμα; Δώσε μια σφαιρική ενημέρωση.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Είδες τίποτα άλλο άξιο λόγου στον εν λόγω ίδρυμα; Δώσε μια σφαιρική ενημέρωση.
Συνάδελφε όταν πήγα, οι μόνες ελεύθερες κοπέλες,
ήταν η Ελένη, η Μάγια, η Βίκυ και η Νατάσσα και πήρα την Νατάσσα,
οι άλλες κοπέλες είχαν πελάτη, οπότε δεν ξέρω και δεν ρώτησα
αν υπάρχει "νέο αίμα" στο μαγαζί.
Κατά τ'άλλα δεν πρόσεξα καμία αλλαγή.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατα τα αλλα?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Δεύτερη συνεύρεση με τη Νατάσσα και έχω να προσθέσω τα εξής.
Κατ'αρχήν η Νατάσσα είναι παλιά καραβάνα, είχε τρισήμιση χρόνια προϋπηρεσίας
στο ίδρυμα της Γ' Σεπτεμβρίου 25 (με το ίδιο όνομα για όσους την ψάχνουν).

Σε "παρατήρησή" μου, όσον αφορά την χαμηλής ποιότητας μασάζ που προσφέρει (αν κι από την πρώτη μας συνεύρεση κατάλαβα πως έχει πολύ δυνατά χέρια) μου απάντησε, μουρό μου σωστό μασάζ χωρίς λάδι δεν γίνετε, (αποφεύγω το λάδι όπως ο διάολος το λιβάνι, λόγω αρκετής τριχοφυίας στη πλάτη) τέλος πάντων, την άφησα να βάλει λάδι και η αλήθεια είναι πως η βελτίωση ήταν θεαματική, σε σχέση με την πρώτη φορά!!!!

Κατά τ'άλλα όπως είπα και την www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1308807#msg1308807]πρώτη[/url] φορά, η κοπέλα είναι φωτιά, προτείνετε ανεπιφύλακτα.

Να προσθέσω και κάτι για την εμφάνισή της, έχει λίγα "ψωμάκια", αλλά πιστεύω πως λόγω ύψους (1,80), ταιριάζουν στο σωματότυπό της και στα γούστα μου :grin: :grin: :grin:

ΥΓ. Φίλε temachie, επιμένω πως έχει κορμί stripper!!!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η "γραμμή" της είναι γραμμή stripper. Έχει εξαιρετικό κορμό σώματος και είναι γυμνασμένη. Αλλά, τα silicone boobs δεν είναι και τόσο επιτυχημένα - φαίνονται σημάδια από κάτω - και επίσης στο πρόσωπο χάνει λίγο.
Το μασάζ της είναι αξιοπρεπές (ξέρει να κανει μασάζ), στις λοιπές υπηρεσίες είναι αρκετά καλή, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πολύ ησυχία έχει πέσει στο thread και είπα να γράψω κάτι... όχι νέο όμως.

Επίσκεψη στο κατάστημα το περασμένο Σάββατο. Δεν υπάρχει κάτι νέο στο προσωπικό, όλες οι γνωστές...
Καταφανώς το κατάστημα πρέπει να κάνει μεταγραφές και νέες προσλήψεις...

Επέλεξα για μια ακόμα φορά τα σίγουρα, δηλαδή Μάγια. Για να είναι ειλικρινής μου φάνηκε και λιγάκι ομορφότερη από παλαιώτερα, ίσως λόγο που φορούσε ένα πολύ σέξυ μαύρο φόρεμα super-mini, που άφηναν να φαίνονται τα υπέροχα μακρυά πόδια της (που είναι και το δυνατό της χαρτί εμφανισιακά). Μασάζ και πρόγραμμα τα γνωστά, σταθερά πολύ καλά... η κοπέλα είναι μετρ στο επάγγελμα...
Πάντως και καμμιά νεώτερη (<25), έστω και το 50% των ικανοτήτων της Μάγιας, καλά θα μας έπεφτε  ;)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Πολύ ησυχία έχει πέσει στο thread και είπα να γράψω κάτι... όχι νέο όμως.

Επίσκεψη στο κατάστημα το περασμένο Σάββατο. Δεν υπάρχει κάτι νέο στο προσωπικό, όλες οι γνωστές...
Καταφανώς το κατάστημα πρέπει να κάνει μεταγραφές και νέες προσλήψεις...

Επέλεξα για μια ακόμα φορά τα σίγουρα, δηλαδή Μάγια. Για να είναι ειλικρινής μου φάνηκε και λιγάκι ομορφότερη από παλαιώτερα, ίσως λόγο που φορούσε ένα πολύ σέξυ μαύρο φόρεμα super-mini, που άφηναν να φαίνονται τα υπέροχα μακρυά πόδια της (που είναι και το δυνατό της χαρτί εμφανισιακά). Μασάζ και πρόγραμμα τα γνωστά, σταθερά πολύ καλά... η κοπέλα είναι μετρ στο επάγγελμα...
Πάντως και καμμιά νεώτερη (<25), έστω και το 50% των ικανοτήτων της Μάγιας, καλά θα μας έπεφτε  ;)
Η Βικυ ηταν εκει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom