Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
....
και τέλος η μικρή Μπιάνκα, η γνωστή Μπιάνκα που είχε ξαναπεράσει από το ίδρυμα, με το γλυκό μουτράκι και το πετίτ κορμάκι, δεν θ'αφήσει ασυγκίνητο κανένα πιπινολάτρη, τουλάχιστον εμφανισιακά.
Παρών...
Πέρασα και εγώ χτες Σάββατο από το ίδρυμα και όντως ήταν όλες παραταγμένες (αναδουλειές?), 6-7 στα σίγουρα...
Χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα το πιπίνι την Bianca. Είχα να την πάρω από το καλοκαίρι και πεθύμησα τα τέλεια στηθάκια της, που ελάχιστες άλλες κοπέλες με το σωματότυπό της έχουν την τύχη να διαθέτουν.  Το κορίτσι διαθέτει εξαιρετικό minion κορμάκι με τέλειο στήθος και υπέροχο νεανικό νινάκι.
Στα μείον για χτες  ότι δεν ήταν και πολύ στα high της από πλευράς διάθεσης, λιγομίλητη και όχι χαμογελαστή όπως παλαιότερα.
Στα συν ότι μου έκανε ένα πλήρες πρόγραμμα. Δηλαδή μασάζ 30λεπτο με απ' όλα, ποιοτικά πολύ μέτριο (δεν την κατέχει την τέχνη) αλλά τουλάχιστον προσπαθούσε φιλότιμα και σε καμιά περίπτωση δεν ένιωσα ξεπέταγμα.
Στο δεύτερο γύρο (15λεπτο πλήρες) ήταν πολύ καλή κατά την πράξη και πρόθυμη σε όλα. Λόγω minion μεγέθους είναι εξαιρετικά βολική και την κάνεις πραγματικά ότι θες. Επειδή την βρήκα και πεντακάθαρη της έκανα (για ανταμοιβή) κάτω μια πολύ special περιποίηση που της άρεσε πιστεύω.
Ααα, να υπενθυμίσω (για όσους ίσως δεν γνωρίζουν) ότι η κοπέλα μιλά ελάχιστα ελληνικά και η επικοινωνία γίνεται στα αγγλικά.
Γενικά σε όσους αρέσουν τα πιπίνια και είναι ευγενικοί και καλοδιάθετοι είναι αδύνατο να μην φύγουν με το χαμόγελο μετά από συνεύρεση με την μικρούλα Bianca  ;)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν από μερικές μέρες.
Παρέλαση, Νατάσσα, Τζούλια, Μάγια και 2 ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα (προφανώς δεν με ενθουσίασαν).Θα επέλεγα από τις 3 πρώτες και με δεδομένο πως με Τζούλια-Μάγια έχω κάνει αρκετές φορές, είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και πήρα Νατάσσα.
Από εμφάνιση καθόλου άσχημη, το βυζί και μένα με χάλασε λίγο αλλά ΟΚ.
Στην αρχή πολύ δυνατό τρίψιμο (και γρήγορο) κι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για ξεπέτα. Βελτιώθηκε στην πορεία όμως. Στα κυρίως, καλαμάκι με σκούφο καλό και η μπριζόλα αποδεκτή.
Γενική βαθμολογία 7/10

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιες άλλες παίζουν εκεί αυτήν την περίοδο;

Η Χριστίνα - η βουλγάρα από την Αλβανία  :grin: , φίλη της Τζούλης - έχει επιστρέψει;
Καλο,και σε μενα το ιδιο ελεγε,εντελως εμπιστευτηκα...Ειναι ομως φωτια και λαυρα,αλβανιδα-ξεαλβανιδα,το κατεχει το θεμα....Οποτε...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλο,και σε μενα το ιδιο ελεγε,εντελως εμπιστευτηκα...Ειναι ομως φωτια και λαυρα,αλβανιδα-ξεαλβανιδα,το κατεχει το θεμα....Οποτε...
ποια Χριστινα λετε ρε παιδια, για καντε μια περιγραφη.  Μηπως ειναι αυτη που τωρα δουλευει στο Καλιροης 48? γιατι και αυτη αλβανιδα ειναι που δουλευε παλιοτερα στο καιτοσπιτο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποια Χριστινα λετε ρε παιδια, για καντε μια περιγραφη.  Μηπως ειναι αυτη που τωρα δουλευει στο Καλιροης 48? γιατι και αυτη αλβανιδα ειναι που δουλευε παλιοτερα στο καιτοσπιτο.

Αυτήν λέμε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από μαζοχισμό και μόνο ξαναεπισκέφτηκα το εν λόγω κατάστημα και συνεδριάστηκα με Βίκυ.
Μια τυπική συνεδρία( με μπριζόλα εννοείται). Η γυναίκα απλά βαριέται. Τέλος. Το βλέπεις και στη φάτσα της άλλωστε.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν από μερικές μέρες.
Παρέλαση, Νατάσσα, Τζούλια, Μάγια και 2 ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα (προφανώς δεν με ενθουσίασαν).Θα επέλεγα από τις 3 πρώτες και με δεδομένο πως με Τζούλια-Μάγια έχω κάνει αρκετές φορές, είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και πήρα Νατάσσα.
Από εμφάνιση καθόλου άσχημη, το βυζί και μένα με χάλασε λίγο αλλά ΟΚ.
Στην αρχή πολύ δυνατό τρίψιμο (και γρήγορο) κι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για ξεπέτα. Βελτιώθηκε στην πορεία όμως. Στα κυρίως, καλαμάκι με σκούφο καλό και η μπριζόλα αποδεκτή.
Γενική βαθμολογία 7/10

Φίλε μιλάς για τη γνωστή και μη εξεραιτέα Τζούλια που υπηρετούσε στο ίδρυμα πριν από 2 χρόνια? Μια κοντή ξανθιά λίαν συμπαθητική?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Επίσκεψη προχθές.
Κοπέλα Νατάσα, κάθε φορά και καλύτερη,
τέταρτη συνεδρία και πλέον όλα γίνονται (gfe) σαν να είμαστε ζευγάρι :smitten: :smitten:

ΥΓ1. Για να μην γράφω τα ίδια, περισσότερα από παλιότερες συνεδρίες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1308807#msg1308807]εδώ[/url] & www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.msg1315313#msg1315313]εδώ[/url]

ΥΓ2. Σίγουρα δεν με αγάπησε και σίγουρα απολαμβάνω τέτοια συμμετοχή
και συμπεριφορά λόγο της πείνας που έχει πέσει και αντί για 70€ της δίνω 80€
(από την προηγούμενη τρίτη συνεδρία) αλλά εντάξει, το αποτέλεσμα μετράει
και απ'ότι δείχνει το επιπλέον δεκάρικο πιάνει τόπο  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε μιλάς για τη γνωστή και μη εξεραιτέα Τζούλια που υπηρετούσε στο ίδρυμα πριν από 2 χρόνια? Μια κοντή ξανθιά λίαν συμπαθητική?

η οποία βλέπει και της φαίης σκόρδα το "πολύ μπλά μπλά" κάθε μεσημέρι.. :grin:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πριν λιγο χτυπουσα και καμια απαντηση ξερει κατι κανεις?

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
πριν λιγο χτυπουσα και καμια απαντηση ξερει κατι κανεις?

Φίλε μου κι εγώ πέρασα κατά τις 11.30 με 12 παρά .. και παρ'ολο που μου άνοιξαν την κάτω πόρτα επάνω δεν μου άνοιξαν ... τι να πω ... μυστήριο ...  :think:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Φίλε μου κι εγώ πέρασα κατά τις 11.30 με 12 παρά .. και παρ'ολο που μου άνοιξαν την κάτω πόρτα επάνω δεν μου άνοιξαν ... τι να πω ... μυστήριο ...  :think:
λυθηκε το μυστηριο?εχουμε τηλ απο εκει???

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Συνηθως οταν δεν ανοιγουν εχει πεσει πελατεια πανω,αλλα ανοιγουν την πορτα τουλαχιστον και το λενε...Παντως εχει πεσει πολυ το εν λογω ιδρυμα,καθε περισυ και καλυτερα μαλλον.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία;

Λέω να πάω για τα Χρόνια Πολλά....

Παίζει τίποτα καλό;

Professor;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία;

Λέω να πάω για τα Χρόνια Πολλά....

Παίζει τίποτα καλό;

Professor;

δεν νομίζω να λέει από ποιότητα πλέον....για μια νατάσσα ακούγονται ψιλοκαλά λόγια.Προσωπικά έχω να πάω από πέρσυ εκεί λόγω μάπα τεμαχίων ώς επί το πλείστον.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε μάγκες, αν και έχω πάει αρκετές φορές στο εν λόγω κατάστημα, μόλις τις προάλλες παρατήρησα ότι η αφεντικίνα-σερίφισσα (ψηλή, μελαχρινή, ύφος λίγο μπλαζέ - η Καίτη φαντάζομαι) είναι γαμώτα άλογα και έχει ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΕΣ κωλάρες!!! What's the story with her? Yποθέτω πως κάποτε τον έτρωγε(αλλά όχι πια?).
Υ.Γ.Μιλάμε για κωλαρα...

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
Ρε μάγκες, αν και έχω πάει αρκετές φορές στο εν λόγω κατάστημα, μόλις τις προάλλες παρατήρησα ότι η αφεντικίνα-σερίφισσα (ψηλή, μελαχρινή, ύφος λίγο μπλαζέ - η Καίτη φαντάζομαι) είναι γαμώτα άλογα και έχει ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΕΣ κωλάρες!!! What's the story with her? Yποθέτω πως κάποτε τον έτρωγε(αλλά όχι πια?).
Υ.Γ.Μιλάμε για κωλαρα...

Την Μάγια ειδες μωρό μου  :-* :-*

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Λουκία εσύ σε ποιον οίκο δουλεύεις για να κάνουμε ένα τσεκ-ιν?
Edit:Άκυρο το ποστ μου,αφού γράφεις σε αυτό το θρεντ.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Υ.Γ.Μιλάμε για κωλαρα...
Δουλευε πριν λιγα χρονια Θησεως 31,πολυ καλη  μεσα στο δωματιο
Εννοειται πως τακανε ολααααααααααααααααααα!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom