You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Βασικά όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα την πετυχαίνω συνέχεια πόρτα (λέτε γι' αυτό να μην μου έχει συστηθεί ποτέ κάποια ως Μάγια? Επειδή είναι αυτή της πόρτας?)
αν σου ανοίγει η ψηλή αδύνατη καστανομελαχροινή είναι η καίτη,αν σου ανοίγει μιά μελαχροινή στρουμπουλή με βυζά είναι η γεωργιανή ελένη και αν σου ανοίγει μιά άλλη μελαχροινή με μεγάλη πλατιά κωλάθρα και πολύ μέικ-απ στο πρόσωπο είναι η μάγια..
pistossklavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οσες φορες εχω παει σε αυτο το ιδριμα εχω παρει μονο μαγια ( τα ρουφαει ολα) την ξερω απο μαρνης
μου αρεσε η ειρηνη συγγρινεται με τη μαγια ?
μου αρεσε η ειρηνη συγγρινεται με τη μαγια ?
pistossklavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ειναι ομορφη ουτε μεγαλα βυζια εχει αλλα το κατεχει το αθλημα και ιδηετερα το κλαρινο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάντως είστε πολύ μπαζογαμιάδες.....δίνετε 80αρια στις μάγιες,ελένες κλπ...σε όλα αυτά τα λαδομάγαζα ενώ καλλιστα θα μπορούσατε να κάνετε τα ίδια και καλύτερα είτε με cg-ακια είτε με κοντινά ταξιδάκια στας εξωτερικάς.....
Call girl με 70 και 80 ευρώ,δεν νομίζω να παίζει,τουλάχιστον αξιόλογο....Επισης,και το πιο κοντινό ταξιδάκι,κοστίζει αρκετά παραπάνω....Αλλωστε,μην ξεχνάς ότι έχουμε και δουλειές!1 ωριτσα σε μασαζομάγαζο βολεέυεται εύκολα στο καθημερινό πρόγραμμα...
Το Καιτόσπιτο είχε πάντοτε μια απο τις καλύτερες σχέσεις τιμής-υπηρεσιών.Γι' αυτό και έχει σταθερή πελατεία.Τα ονόματα δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει με ποιά περνάς καλά.Προσωπικά,μου έχει τύχει εκεί να "φάω" την μισή συνεδρία συζητώντας με την κοπέλλα για ένα προσωπικό της θέμα...Δεν το μετάνοιωσα,γιατί η συγκεκριμένη το αναπλήρωσε με πολλούς τρόπους σε άλλες συνεδρίες.
Μην ξεχνάτε κάτι....Αν τους φέρεστε σαν πουτάνες,σαν κομματια κρέας,με τον ίδιο τρόπο θα σας φερθούν κι αυτές.Αν τους φερθείτε ανθρώπινα,και χρόνο παραπάνω θα έχετε και υπηρεσίες που δεν τις έχετε καν φανταστεί...
Καλή χρονιά σε όλους
Το Καιτόσπιτο είχε πάντοτε μια απο τις καλύτερες σχέσεις τιμής-υπηρεσιών.Γι' αυτό και έχει σταθερή πελατεία.Τα ονόματα δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει με ποιά περνάς καλά.Προσωπικά,μου έχει τύχει εκεί να "φάω" την μισή συνεδρία συζητώντας με την κοπέλλα για ένα προσωπικό της θέμα...Δεν το μετάνοιωσα,γιατί η συγκεκριμένη το αναπλήρωσε με πολλούς τρόπους σε άλλες συνεδρίες.
Μην ξεχνάτε κάτι....Αν τους φέρεστε σαν πουτάνες,σαν κομματια κρέας,με τον ίδιο τρόπο θα σας φερθούν κι αυτές.Αν τους φερθείτε ανθρώπινα,και χρόνο παραπάνω θα έχετε και υπηρεσίες που δεν τις έχετε καν φανταστεί...
Καλή χρονιά σε όλους
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Call girl με 70 και 80 ευρώ,δεν νομίζω να παίζει,τουλάχιστον αξιόλογο....Επισης,και το πιο κοντινό ταξιδάκι,κοστίζει αρκετά παραπάνω....Αλλωστε,μην ξεχνάς ότι έχουμε και δουλειές!1 ωριτσα σε μασαζομάγαζο βολεέυεται εύκολα στο καθημερινό πρόγραμμα...
Καλή χρονιά σε όλους
συμφωνώ σε όλα,αλλά όταν τα τεμάχια είναι μάπα,σάπια και με ανεπτυγμένη τριχοφυια σκέφτεσαι το ταξιδάκι πολύ πιό έντονα....
pistossklavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη ειναι η αληθεια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
Καλή χρονιά σε όλους
πολύ σωστά
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Τα είπες όλα και όμορφα συναγωνιστή...Call girl με 70 και 80 ευρώ,δεν νομίζω να παίζει,τουλάχιστον αξιόλογο....Επισης,και το πιο κοντινό ταξιδάκι,κοστίζει αρκετά παραπάνω....Αλλωστε,μην ξεχνάς ότι έχουμε και δουλειές!1 ωριτσα σε μασαζομάγαζο βολεέυεται εύκολα στο καθημερινό πρόγραμμα...
Καλή χρονιά σε όλους
Απίθανο να φας φόλα στο συγκεκριμένο κατάστημα, απλά θέλει λίγη ανανέωση γιατί και το ίδιο φαγητό δεν λέει να το τρώμε κάθε μέρα.
Πάντως και εγώ εκτιμώ οτι αν θες να ξοδέψεις κάτω απο 100Ε τα μασάζ είναι οι καλύτερες περιπτώσεις, γιατί και αρκετά καλό περιβάλλον έχουν, και επιλογές, και έχεις και χρόνο να γνωριστείς λιγάκι πριν την μάχη... Επίσης στο θέμα καθαριότητα είναι πολύ πιο μπροστά από τα studio (συνήθως).
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Τζουλη ειναι ενα ξεκαβλωτηρι μικρο καπως κοντο που βγαινει συνηθως με σουπερ μινι? Αν ναι αξιζει τιποτα στα υπολοιπα (γιατι απο εμφανιση υποσχεται πολλα) στα υπολοιπα λεει τιποτα? Ρωταω γιατι εχω παει 2-3 φορες τωρα τελευταια στο ιδρυμα και ολο στη Μαγια καταληγω για πιο σιγουρα στο ολο πακετο.
Η Τζουλη ειναι ενα ξεκαβλωτηρι μικρο καπως κοντο που βγαινει συνηθως με σουπερ μινι? Αν ναι αξιζει τιποτα στα υπολοιπα (γιατι απο εμφανιση υποσχεται πολλα) στα υπολοιπα λεει τιποτα? Ρωταω γιατι εχω παει 2-3 φορες τωρα τελευταια στο ιδρυμα και ολο στη Μαγια καταληγω για πιο σιγουρα στο ολο πακετο.
Δεν συγκρίνεται η Τζούλη ούτε με τη Μάγια,ούτε με τη Νατάσσα.Ψιλοξεπέτα είναι,απο μασσαζ δε το χειρότερο....
Η Μάγια έχει γίνει κάπως διεκπεραιωτική τώρα τελευταία,ίσως να μην είναι στα κέφια της αυτό τον καιρό.Βέβαια,παραμένει σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών,ειδικά αν συνυπολογίσει κανεις το ακάπωτο κλαρίνο....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
+1 , παντα εμηνέρωμενος ο αντυ ειδικά όσων αφορά τα μιλφ...Δεν συγκρίνεται η Τζούλη ούτε με τη Μάγια,ούτε με τη Νατάσσα.Ψιλοξεπέτα είναι,απο μασσαζ δε το χειρότερο....
Η Μάγια έχει γίνει κάπως διεκπεραιωτική τώρα τελευταία,ίσως να μην είναι στα κέφια της αυτό τον καιρό.Βέβαια,παραμένει σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών,ειδικά αν συνυπολογίσει κανεις το ακάπωτο κλαρίνο....
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
. Εγώ πάντως μάγκες έχω κάνει εκπληκτικά πηδηματάκια με την τζουλη,όλες τις φορές και μάλιστα μετά τη γέννα έκανε και πολύ καλύτερο μασάζ! Βέβαια για να μη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια όλα είναι θέμα χημείας για να ανεβεις επίπεδο στην επαφή με την κάθε κοπέλα!Δεν συγκρίνεται η Τζούλη ούτε με τη Μάγια,ούτε με τη Νατάσσα.Ψιλοξεπέτα είναι,απο μασσαζ δε το χειρότερο....
Η τζούλι είναι Αλβανή, και βαριέται που ζει.Η Τζούλι ( νεαρή ρουμανοξανθιά) δουλεύει σε μόνιμη βάση στο μαγαζί ή όπως κάτσει?
Γιατί πολύ πολύ σπάνια την βλέπω να παρελαύνει.
Η μάγια που εκθιάστηκε στην προηγούμενη σελίδα, δε νομίζω ότι εμφανισιακά είναι κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια γούστα είναι αυτά...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.700
- Πόντοι
- 12.056
Η τζούλι είναι Αλβανή, και βαριέται που ζει.
Η μάγια που εκθιάστηκε στην προηγούμενη σελίδα, δε νομίζω ότι εμφανισιακά είναι κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια γούστα είναι αυτά...
+21
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K