Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βασικά όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα την πετυχαίνω συνέχεια πόρτα (λέτε γι' αυτό να μην μου έχει συστηθεί ποτέ κάποια ως Μάγια? Επειδή είναι αυτή της πόρτας?)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Βασικά όσες φορές έχω πάει στο κατάστημα την πετυχαίνω συνέχεια πόρτα (λέτε γι' αυτό να μην μου έχει συστηθεί ποτέ κάποια ως Μάγια? Επειδή είναι αυτή της πόρτας?)

αν σου ανοίγει η ψηλή αδύνατη καστανομελαχροινή είναι η καίτη,αν σου ανοίγει μιά μελαχροινή στρουμπουλή με βυζά είναι η γεωργιανή ελένη και αν σου ανοίγει μιά άλλη μελαχροινή με μεγάλη πλατιά κωλάθρα και πολύ μέικ-απ στο πρόσωπο είναι η μάγια..

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οσες φορες εχω παει σε αυτο το ιδριμα εχω παρει μονο μαγια  ( τα ρουφαει ολα) την ξερω απο μαρνης
μου αρεσε η ειρηνη συγγρινεται με τη μαγια ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τόσο καλή είναι αυτή η Μάγια? δεν την έχω πάρει ποτέ...

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι ομορφη ουτε μεγαλα βυζια εχει αλλα το κατεχει το αθλημα και ιδηετερα το κλαρινο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κάτι μου λέει πως θα την τιμήσω σύντομα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως είστε πολύ μπαζογαμιάδες.....δίνετε 80αρια στις μάγιες,ελένες κλπ...σε όλα αυτά τα λαδομάγαζα ενώ καλλιστα θα μπορούσατε να κάνετε τα ίδια και καλύτερα είτε με cg-ακια είτε με κοντινά ταξιδάκια στας εξωτερικάς.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Call girl με 70 και 80 ευρώ,δεν νομίζω να παίζει,τουλάχιστον αξιόλογο....Επισης,και το πιο κοντινό ταξιδάκι,κοστίζει αρκετά παραπάνω....Αλλωστε,μην ξεχνάς ότι έχουμε και δουλειές!1 ωριτσα σε μασαζομάγαζο βολεέυεται εύκολα στο καθημερινό πρόγραμμα...

Το Καιτόσπιτο είχε πάντοτε μια απο τις καλύτερες σχέσεις τιμής-υπηρεσιών.Γι' αυτό και έχει σταθερή πελατεία.Τα ονόματα δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει με ποιά περνάς καλά.Προσωπικά,μου έχει τύχει εκεί να "φάω" την μισή συνεδρία συζητώντας με την κοπέλλα για ένα προσωπικό της θέμα...Δεν το μετάνοιωσα,γιατί η συγκεκριμένη το αναπλήρωσε με πολλούς τρόπους σε άλλες συνεδρίες.

Μην ξεχνάτε κάτι....Αν τους φέρεστε σαν πουτάνες,σαν κομματια κρέας,με τον ίδιο τρόπο θα σας φερθούν κι αυτές.Αν τους φερθείτε ανθρώπινα,και χρόνο παραπάνω θα έχετε και υπηρεσίες που δεν τις έχετε καν φανταστεί...
Καλή χρονιά σε όλους
:cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Call girl με 70 και 80 ευρώ,δεν νομίζω να παίζει,τουλάχιστον αξιόλογο....Επισης,και το πιο κοντινό ταξιδάκι,κοστίζει αρκετά παραπάνω....Αλλωστε,μην ξεχνάς ότι έχουμε και δουλειές!1 ωριτσα σε μασαζομάγαζο βολεέυεται εύκολα στο καθημερινό πρόγραμμα...

Το Καιτόσπιτο είχε πάντοτε μια απο τις καλύτερες σχέσεις τιμής-υπηρεσιών.Γι' αυτό και έχει σταθερή πελατεία.Τα ονόματα δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει με ποιά περνάς καλά.Προσωπικά,μου έχει τύχει εκεί να "φάω" την μισή συνεδρία συζητώντας με την κοπέλλα για ένα προσωπικό της θέμα...Δεν το μετάνοιωσα,γιατί η συγκεκριμένη το αναπλήρωσε με πολλούς τρόπους σε άλλες συνεδρίες.

Μην ξεχνάτε κάτι....Αν τους φέρεστε σαν πουτάνες,σαν κομματια κρέας,με τον ίδιο τρόπο θα σας φερθούν κι αυτές.Αν τους φερθείτε ανθρώπινα,και χρόνο παραπάνω θα έχετε και υπηρεσίες που δεν τις έχετε καν φανταστεί...
Καλή χρονιά σε όλους

συμφωνώ σε όλα,αλλά όταν τα τεμάχια είναι μάπα,σάπια και με ανεπτυγμένη τριχοφυια σκέφτεσαι το ταξιδάκι πολύ πιό έντονα....

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

αυτη ειναι η αληθεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Καλή χρονιά σε όλους

πολύ σωστά

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Καλή χρονιά σε όλους
Τα είπες όλα και όμορφα συναγωνιστή...  :)
Απίθανο να φας φόλα στο συγκεκριμένο κατάστημα, απλά θέλει λίγη ανανέωση γιατί και το ίδιο φαγητό δεν λέει να το τρώμε κάθε μέρα.
Πάντως και εγώ εκτιμώ οτι αν θες να ξοδέψεις κάτω απο 100Ε τα μασάζ είναι οι καλύτερες περιπτώσεις, γιατί και αρκετά καλό περιβάλλον έχουν, και επιλογές, και έχεις και χρόνο να γνωριστείς λιγάκι πριν την μάχη... Επίσης στο θέμα καθαριότητα είναι πολύ πιο μπροστά από τα studio (συνήθως).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η Τζούλι ( νεαρή ρουμανοξανθιά) δουλεύει σε μόνιμη βάση στο μαγαζί ή όπως κάτσει?
Γιατί πολύ πολύ σπάνια την βλέπω να παρελαύνει.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η Τζουλη ειναι ενα ξεκαβλωτηρι μικρο καπως κοντο που βγαινει συνηθως με σουπερ μινι? Αν ναι αξιζει τιποτα στα υπολοιπα (γιατι απο εμφανιση υποσχεται πολλα) στα υπολοιπα λεει τιποτα? Ρωταω γιατι εχω παει 2-3 φορες τωρα τελευταια στο ιδρυμα και ολο στη Μαγια καταληγω για πιο σιγουρα στο ολο πακετο.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος;
Λειτουργεί τα ΣαΚυ;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Τζουλη ειναι ενα ξεκαβλωτηρι μικρο καπως κοντο που βγαινει συνηθως με σουπερ μινι? Αν ναι αξιζει τιποτα στα υπολοιπα (γιατι απο εμφανιση υποσχεται πολλα) στα υπολοιπα λεει τιποτα? Ρωταω γιατι εχω παει 2-3 φορες τωρα τελευταια στο ιδρυμα και ολο στη Μαγια καταληγω για πιο σιγουρα στο ολο πακετο.

Δεν συγκρίνεται η Τζούλη ούτε με τη Μάγια,ούτε με τη Νατάσσα.Ψιλοξεπέτα είναι,απο μασσαζ δε το χειρότερο....

Η Μάγια έχει γίνει κάπως διεκπεραιωτική τώρα τελευταία,ίσως να μην είναι στα κέφια της αυτό τον καιρό.Βέβαια,παραμένει σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών,ειδικά αν συνυπολογίσει κανεις το ακάπωτο κλαρίνο....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Δεν συγκρίνεται η Τζούλη ούτε με τη Μάγια,ούτε με τη Νατάσσα.Ψιλοξεπέτα είναι,απο μασσαζ δε το χειρότερο....

Η Μάγια έχει γίνει κάπως διεκπεραιωτική τώρα τελευταία,ίσως να μην είναι στα κέφια της αυτό τον καιρό.Βέβαια,παραμένει σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών,ειδικά αν συνυπολογίσει κανεις το ακάπωτο κλαρίνο....
+1 , παντα εμηνέρωμενος ο αντυ ειδικά όσων αφορά τα μιλφ...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6

.                                  Εγώ πάντως μάγκες έχω κάνει εκπληκτικά πηδηματάκια με την τζουλη,όλες τις φορές και μάλιστα μετά τη γέννα έκανε και πολύ καλύτερο μασάζ! Βέβαια για να μη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια όλα είναι θέμα χημείας για να ανεβεις επίπεδο στην επαφή με την κάθε κοπέλα!

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η Τζούλι ( νεαρή ρουμανοξανθιά) δουλεύει σε μόνιμη βάση στο μαγαζί ή όπως κάτσει?
Γιατί πολύ πολύ σπάνια την βλέπω να παρελαύνει.
Η τζούλι είναι Αλβανή, και βαριέται που ζει.
Η μάγια που εκθιάστηκε στην προηγούμενη σελίδα, δε νομίζω ότι εμφανισιακά είναι κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια γούστα είναι αυτά...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.700
Πόντοι
12.056
Η τζούλι είναι Αλβανή, και βαριέται που ζει.
Η μάγια που εκθιάστηκε στην προηγούμενη σελίδα, δε νομίζω ότι εμφανισιακά είναι κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια γούστα είναι αυτά...

+21 :sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom