ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Για την Μπερμποκ μιλαμε, ετσι? Η οποια απο το Μαρτη του 2020 ελεγε οτι κακώς η Γερμανια αφησε μονους τους τους Ελληνες στον Εβρο?
Εσυ εχεις δηλωση της οτι η Ελλαδα σκοτωνει στο Αιγαιο και στον Εβρο?
Γιατι εγω ψαχνω και δεν βρισκω.
Επιπλεον βλεπω εδω σχολια σε (προφανως μη αριστερων πεποιθησεων) σάιτ εξοχως εγκωμιαστικά για την Μπερμποκ.
Η Ελλάδα αποκτά μια φίλη στο γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών;
«Δεν πρέπει να αφήσουμε ξανά τους Έλληνες μόνους τους», έλεγε τον Μάρτιο του 2020 η Αναλένα Μπέρμποκ, η ηγέτις των Πρασίνων που προαλείφεται για υπουργός Εξωτερικών στη Γερμανία, αναφερόμενη στην κρίση στον Έβρο και ζητούσε κοινή δράση εκ μέρους της Ε.Ε. στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. Το οικολογικόwww.defence-point.gr
Αλέκο,αυτό που θα έπρεπε να μάθεις μετά από τόσες δεκαετίες αριστερής πλύσης εγκεφάλου στην Ελλάδα,
είναι να διαχωρίζεις τα λεγόμενα τέτοιων φρούτων πριν αρπάξουν την κουτάλα και μετά.
Έχω διάφορες δηλώσεις της στα γερμανικά,κράτα απλά ότι η νέα γερμανική κυβέρνηση
έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στα τεκτενόμενα μεταξύ Πολωνίας-Λευκορωσίας λαμβάνοντας
σκληρά μέτρα εναντίον του λουκασένκο,ενώ στον ερντογάν που κάνει τα ίδια και χειρότερα,
δίνει επιχορηγήσεις...
Α και για πες μου ρε τύπε για το αγαπημενο σου AFD, τι αποψη ειχε για το grexit? Γιατι εγω θυμαμαι οτι το 2015 εβαλαν πλατη οι σοσιαλιστες και οι πρασινοι για να συνεχισθει η βοηθεια και να μπορουμε να ειμαστε σημερα ακομη στα ποδια μας
Την ίδια άποψη που έχει και το FDP του οποίου ο αρχηγός είναι ο νέος υπουργός οικονομικών...
Ναι,αυτός που εγκωμιάζει τώρα δήθεν την Ελλάδα..
Δώσε βάση σε όσα γίνονται και όχι σε όσα λέγονται..