Νέα

Γυναίκες, πεταμένα λεφτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Αφού βάσει τίτλου οι γυναίκες είναι πεταμένα λεφτά,τότε γιατί ασχολείστε μερικοί με αυτές,μιας και ενστερνίζεστε (φανατικά και υπέρμετρα) τέτοιες απόψεις?
Επανλαμβάνω ξανά την ερώτηση:Γιατί τότε ασχολείστε μαζί τους?
Αλλάξτε μυαλά πρώτα μερικοί και προσπαθήστε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και σταματήστε τις βεβιασμένες γενικεύσεις επειδή έτυχε κάποιες γυναίκες να μην βγουν σωστές.
Και κάτι ακόμη:Φταίνε ΚΑΙ τα 2 φύλα!Οχι μόνο το ένα.
50 threads εχουν ανοιξει και λενε τις ιδιες μπαρουφες.
μετα απο 2-3 σελιδες μπαινουν οι κλασσικοι, το πανε αλλου, τσακωνονται βγαζοντας στη φορα τα ιδια posts που εχουμε δει 1578 φορες σε ολα τα threads και σιγα σιγα ενας ενας την κανει.
αυτο βεβαια μεχρι να βγαλουν-βρουν το επομενο αναλογο post παλι και ξανα μανα τα ιδια :tooth:
ακουραστα τα μαστορια ρε φιλε...:confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Αγαπητέ συντάκτη αυτού του νήματος, παρακάτω θα βρεις σημαντικές οδηγίες για το τι να κάνεις την γνώμη σου.

1. Βγάλε το περιτύλιγμα
2. Βρέξε την με λίγο χλιαρό νερό, να γλιστράει
3. Χώσ’την στον κώλο σου.
4DBCB24E-1998-4E30-B984-A21256CDBCA4.jpeg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
50 threads εχουν ανοιξει και λενε τις ιδιες μπαρουφες.
μετα απο 2-3 σελιδες μπαινουν οι κλασσικοι, το πανε αλλου, τσακωνονται βγαζοντας στη φορα τα ιδια posts που εχουμε δει 1578 φορες σε ολα τα threads και σιγα σιγα ενας ενας την κανει.
αυτο βεβαια μεχρι να βγαλουν-βρουν το επομενο αναλογο post παλι και ξανα μανα τα ιδια :tooth:
ακουραστοι τα μαστορια ρε φιλε...:confused:
Συμφωνώ.
Βέβαια στην ερώτηση κρίσεως που έθεσα,λογική απάντηση δεν περιμένω.Μάλλον ένα σωρό από ''γλυκόλογα'' ή στην καλύτερη,θεωρίες για την αξία της γυναίκας και την σωστή αντιμετώπιση της εκ μέρους του άντρα του πολλά βαρύ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Συμφωνώ.
Βέβαια στην ερώτηση κρίσεως που έθεσα,λογική απάντηση δεν περιμένω.Μάλλον ένα σωρό από ''γλυκόλογα'' ή στην καλύτερη,θεωρίες για την αξία της γυναίκας και την σωστή αντιμετώπιση της εκ μέρους του άντρα του πολλά βαρύ...
ειναι σαν τους σκυλαδες... που χωριζουν, κλαινε και βαζουν τραγουδια χωρισμου να γουσταρουν και να χορεψουν. πονεμενοι μαλλον ειναι ολοι τελικα :tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αγαπητέ συντάκτη αυτού του νήματος, παρακάτω θα βρεις σημαντικές οδηγίες για το τι να κάνεις την γνώμη σου.

1. Βγάλε το περιτύλιγμα
2. Βρέξε την με λίγο χλιαρό νερό, να γλιστράει
3. Χώσ’την στον κώλο σου.
4DBCB24E-1998-4E30-B984-A21256CDBCA4.jpeg
:2funny:

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Ένα νέο είδος γυναικών στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί.
Παντρεμενες και χωρισμένες και τα παιδιά τα μεγαλώνουν οι μανάδες τους.
Οδηγούν και έχουν το smartphone, γράφουν μιλάνε.
Πηγαίνουν ΕΠΑΛ ΙΕΚ και άλλες σχολές και το πιστεύουν μέσα τους ότι είναι μαθήτριες ενώ είναι 40 και 50 χρόνων.
Είναι βρωμιάρες, σήμερα μια πέταξε την μπανανοφλουδα ενώ οδηγούσε.
Είναι βρωμιάρες ενώ βάφουν τα νύχια τους, βαριουνται να κάνουν μπάνιο.
Έχουν σκύλο αντί για άντρα.
Πηγαίνουν ΕΠΑΛ ΙΕΚ και άλλες σχολές και το πιστεύουν μέσα τους ότι είναι μαθήτριες ενώ είναι 40 και 50 χρόνων.
Τι κάθεσαι και βρίζεις και χαλιέσαι, ασχολήσου τότε με άντρες που είναι όλα τα λεφτά.
Και πολλοί κάνουν το ακριβώς αντίθετο,έχουν πάει με 1-2 γκόμενες μέχρι τα 30 που τη μια την παντρεύτηκαν και κλείσαν ως άντρε
Όπως ψάχνεται ένας άντρας με αυτήν που του αρέσει και την θέλει,έτσι και η γυναίκα.
Αλλά εσύ αυτό που ζητάς είναι μια γυναικάρα δίμετρη να σε θελήσει ξαφνικά με το που σε δει και να γοητευτεί από την απέραντη μιζέρια σου...
Ψάχνονται αλλά μόνο μ'αυτούς που θέλουν

Ενώ οι άντρες που ψάχνονται,θέλουν να γαμήσουν όποια βλέπουν που τους αρέσει

Ενώ οι άντρες που ψάχνονται,θέλο

Και οι γυναίκες που ψάχνονται γαμιούνται με όποιον βλέπουν και τους αρέσει απλά.Να έχουμε και μία αυτογνωσία τις εμφανίσεις μας στην ηλικίας μας και που πάμε.όπως ο άντρας θέλει τη μουναρα έτσι και η γυναίκα θέλει τον ωραίο.Και εγώ είμαι σαρανταπεντάρης και μου αρέσουν 20-30 έχω φάει άκυρο λόγο ηλικίας μου φταίνε οι Ελληνίδες επειδή θέλουν Συνομήλικους.και καλά κάνουν γούστα είναι αυτά.Εγώ απ’ ότι καταλαβαίνω εδώ η γυναίκα είναι καλή αν είναι μουγγη χωρίς θέλω χωρίς προσωπικότητα χωρίς τίποτα ένα έρμαιο πεινασμένες απλά μια καλή τρύπα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι κάθεσαι και βρίζεις και χαλιέσαι, ασχολήσου τότε με άντρες που είναι όλα τα λεφτά.

Και οι γυναίκες που ψάχνονται γαμιούνται με όποιον βλέπουν και τους αρέσει απλά.Να έχουμε και μία αυτογνωσία τις εμφανίσεις μας στην ηλικίας μας και που πάμε.όπως ο άντρας θέλει τη μουναρα έτσι και η γυναίκα θέλει τον ωραίο.Και εγώ είμαι σαρανταπεντάρης και μου αρέσουν 20-30 έχω φάει άκυρο λόγο ηλικίας μου φταίνε οι Ελληνίδες επειδή θέλουν Συνομήλικους.και καλά κάνουν γούστα είναι αυτά.Εγώ απ’ ότι καταλαβαίνω εδώ η γυναίκα είναι καλή αν είναι μουγγη χωρίς θέλω χωρίς προσωπικότητα χωρίς τίποτα ένα έρμαιο πεινασμένες απλά μια καλή τρύπα.
Ειδικά με την τελευταία σου πρόταση,έπιασες απόλυτα τον παλμό της συζήτησης.
Εδώ μέσα για πολλούς η γυναίκα επιβάλλεται να έχει όλα τα καλά,εμφανισιακά και σε προσωπικότητα,αλλά αυτοί αν είναι εμφανισιακά σαν τον Γκίμλι ή κάποιο Ούρουκ Χάι από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών,δεν πειράζει.Μην σου πω ότι τότε επιβάλλεται η δίμετρη γυναικάρα να γοητευτεί από αυτούς.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Η χαρα του κομπλεξικου ειναι αυτο το θεμα.
Το αλλο που ανοιξε ενας συναγωνιστης ,που λεει για τα κακως κειμενα των ελλεηνων γιατι σβηστηκε;
Οπως ειχε πει και ο κυρ Αριστος
"Αν δεν υπηρχαν οι γυναικες,τα λεφτα δεν θα ειχαν αξια"(καπως ετσι τλσπ)
Για ενα καλο ζευγαρι βυζια ,γινονται ολα στον τουτο ματαιο κοσμο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Γιατι το παθος μας,η υπαρξη μας, η ανασα μας ειναι το καλο γαμησι με ωραια λαχταριστα μωρα. Αυτο μα ς γεμιζει,αυτο μας τονωνει και μας δυναμωνει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατι το παθος μας,η υπαρξη μας, η ανασα μας ειναι το καλο γαμησι με ωραια λαχταριστα μωρα. Αυτο μα ς γεμιζει,αυτο μας τονωνει και μας δυναμωνει
Ελα τώρα,μην το χαλάς σε μερικούς που είναι εμφανισιακά σαν το Σμίγκολ,φέρονται σαν ζώα και θέλουν μια σαν την Σαρλίζ Θερόν.

Τελευταία τροποποίηση:

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ελα τώρα,μην το χαλάς σε μερικούς που είναι εμφανισιακά σαν δίδυμα αδερφάκια του Σμίγκολ,φέρονται σαν ζώα και θέλουν μια σαν την Σαρλίζ Θερόν.
Βγαίνουμε έξω και βλέπουμε αγαπητέ, χοντρομπαλάδες με μερσέντες να γαμάνε μουνάρες που μόνο στην φαντασία μας τις πιάνουμε γκόμενες. Βλέπεις μεταλλάξεις χιμπατζή με ουρακοτάνγκο να κυκλοφορούνε με 7άρια και 8άρια ενώ άλλοι παρακαλάμε 4άρια και 5άρια χοντρές μαυριδερές με σπυράκια και μας έχουν χεσμένους. Αυτό που μας αντιστοιχεί θέλουμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Βγαίνουμε έξω και βλέπουμε αγαπητέ, χοντρομπαλάδες με μερσέντες να γαμάνε μουνάρες που μόνο στην φαντασία μας τις πιάνουμε γκόμενες. Βλέπεις μεταλλάξεις χιμπατζή με ουρακοτάνγκο να κυκλοφορούνε με 7άρια και 8άρια ενώ άλλοι παρακαλάμε 4άρια και 5άρια χοντρές μαυριδερές με σπυράκια και μας έχουν χεσμένους. Αυτό που μας αντιστοιχεί θέλουμε.
ολα ειναι θεμα επιλογης παιχτη.
εσυ εχεις τις δικες σου, ο αλλος τις δικες του και η αλλη τις δικες της.
οπου επιλογη = πολλα διαφορετικα πραγματα για την καθε περιπτωση.
λογικο νομιζω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αφου πολλες βρισκουν εκει ενα μαλακα για να κανουν μονο παιδι και αντε γεια μετα..εχω πεσει σε πολλες τετοιες οχι μια και δυο,και στο πηγαινουν γυρω γυρω.για μενα δεν φταινε μονο αυτες,φταινε και οι μαλακες οι αντρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Προσωπικη αποψη. Να πηγαινετε με παντρεμενες.

Δεν εχουν απαιτησεις, μας χρειαζονται, ειναι αναλωσιμες

και γνωριζετε οτι ηδη κερατωνουν αρα δεν θα κανετε ονειρα κυριαρχιας.

Εκει το χανετε πολλοι. Στον εγωισμο.

Μετα ξεκινηστε γκομενες απλα και ηρεμα. Ανωτερος βαθμος δυσκολιας.

Και περαστε καλα οσο μπορειτε.

Αφηστε τις σχεσεις για ειδικες περιπτωσεις.

Αν και οταν βρεθει η οκ, θα το καταλαβετε.

Μεχρι να βαρεθειτε ο ενας τον αλλον για να πατε στην επομενη.

Μαθαινουμε ολοι στην πορεια...αλλα μαθαινουμε ετσι;

:rockon:
εγω δε μπλεκω με παντρεμενες. μην αναγκαστω να βαρεσω κανα μαλακα καμια μερα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Σιγα τα μουνια που εχει το ελλαντα βρε μαλακες κλαψες που τις παρακαλατε κιολας τραχαναδες.Βολτα παραλια Θεσσαλονικης και βαρεθηκα να βλεπω ναυαγια.Η ελληνιντα αν δεν βαφτει σαν να ειναι σαββατο βραδυ στα μπουζουκια ειναι βαρια βαρια 6-7 αντε για να μην ειμαι κακος και υπερβολικος ενα 8αρι στα καλα τους.Οι Ελληνες ανδρες ειναι πολυ ανωτεροι και εμφανισιακα αλλα και στο θεμα της εργατικοτητας,ικανοτητας κλπ.Αν δεν ηταν οι ανδρες το ελλαντα θα ηταν σαν την μολδαβια.Οποιος παιρνει στα σοβαρα τις τεμπελουδες τσιγαροβιες ελληνιντες που βγαινουν βολτα με το σκυλακι τους και το παιζουν γκομενες στο instagram πρεπει να ειναι μεγαλο χαιβανι.Απο τις 20 που βλεπεις εξω οι 17-18 ειναι ναυαγια που τις συντηρεί ο μπαμπας,γκομενος,παππους,χορηγος κλπ χαιβανια :jerking::jerking2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Εδω σταμάτησα να διαβάζω γιατί λες άκυρα πράγματα
αγαπητε τρελε οντως ισχυει οτι πολλα εννιαρια κλπ πανε με σιχαματα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα αλλα δεν το κανουν ολες..οποτε επειδη τις καριολες τις εχουμε μονο για πηδημα παντα θα υπαρχει χωρος και για εμας..απο την αλλη και συμφωνω μαζι σου πρεπει να φτιαξουμε και εμεις λιγο τον εαυτο μας αλλα και τους τροπους μας..να δεις μνμ πχ που μου δειχνει η δικια μου απο τους αγαμητους πως τη προσεγγιζουν να σου πεσουν τα μαλλακια..μιλαμε κανουν μπαμ οτι ειναι αγαμητοι,αξεστοι και τελειωμενοι ακομα που και καποιοι απο αυτους ειναι και ομορφοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγα τα μουνια που εχει το ελλαντα βρε μαλακες κλαψες που τις παρακαλατε κιολας τραχαναδες.Βολτα παραλια Θεσσαλονικης και βαρεθηκα να βλεπω ναυαγια.Η ελληνιντα αν δεν βαφτει σαν να ειναι σαββατο βραδυ στα μπουζουκια ειναι βαρια βαρια 6-7 αντε για να μην ειμαι κακος και υπερβολικος ενα 8αρι στα καλα τους.Οι Ελληνες ανδρες ειναι πολυ ανωτεροι και εμφανισιακα αλλα και στο θεμα της εργατικοτητας,ικανοτητας κλπ.Αν δεν ηταν οι ανδρες το ελλαντα θα ηταν σαν την μολδαβια.Οποιος παιρνει στα σοβαρα τις τεμπελουδες τσιγαροβιες ελληνιντες που βγαινουν βολτα με το σκυλακι τους και το παιζουν γκομενες στο instagram πρεπει να ειναι μεγαλο χαιβανι.Απο τις 20 που βλεπεις εξω οι 17-18 ειναι ναυαγια που τις συντηρεί ο μπαμπας,γκομενος,παππους,χορηγος κλπ χαιβανια :jerking::jerking2:
δνε εχεις δικιο οι ελληνιδες εχουν κανει αλματα τα τελευταια χρονια ειναι πολυ ομορφες..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
αγαπητε τρελε οντως ισχυει οτι πολλα εννιαρια κλπ πανε με σιχαματα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα αλλα δεν το κανουν ολες..οποτε επειδη τις καριολες τις εχουμε μονο για πηδημα παντα θα υπαρχει χωρος και για εμας..απο την αλλη και συμφωνω μαζι σου πρεπει να φτιαξουμε και εμεις λιγο τον εαυτο μας αλλα και τους τροπους μας..να δεις μνμ πχ που μου δειχνει η δικια μου απο τους αγαμητους πως τη προσεγγιζουν να σου πεσουν τα μαλλακια..μιλαμε κανουν μπαμ οτι ειναι αγαμητοι,αξεστοι και τελειωμενοι ακομα που και καποιοι απο αυτους ειναι και ομορφοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δνε εχεις δικιο οι ελληνιδες εχουν κανει αλματα τα τελευταια χρονια ειναι πολυ ομορφες..
Εχει ομορφες ναι αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι σε νορμαλ επιπεδα.Σιγουρα πιο ομορφες απο τις μαναδες του διοτι και οι εποχες αλλαξανε.Επισης αρκετες περιποιούνται υπερβολικα οποτε δυσκολα θα πεις α να μια κακασχημη....Για να μην αναφερω τις πλαστικες που κανουν και τα πειραγματα σε σωμα και προσωπο.Επισης τις περισσοτερες φορες τα καλα μουνια ειναι πιασμενα.Λεφταδες,γονοι,ποδοσφαιριστες,κλαρινογαμπροι του instagram,ψευτοσελεμπριτη κλπ σπανια κυκλοφορουν ναυαγια και μπαζα.Γενικοτερα πολυ σπανια θα δεις 9αρι να τα εχει με κανα εργατη/υπαλληλο η με καποιον απλο ανδρα.Γενικοτερα τα δυνατα μουνια δεν μενουν απο γκομενο ποτε τους.Εδω ακομα και μπαζα/σαυρες και βλεπεις οτι καθε μηνα εχουν και διαφορετικο γκομενο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Έχει πολλές γαμήσιμες πιτσιρίκες,τα κωλαράκια και μπουτάκια πάνε κι έρχονται.Φοράνε και τα κολάν που τα τονίζουν και καυλώνεις παραπάνω.

Ανώτεροι οι άντρες απο που κι ως που εμφανιασιακα,όλοι με τα μούσια,τα ίδια σκατοκουρέματα και τις φόρμες,απλά είναι συνομήλικοι με τις γκόμενες και γι'αυτό τους προτιμούν

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ευτυχως που ο μεσος Ελληνας ειναι σαν τον Σαντμαν και ετσι ακομα και τα φτωχα σκιπιταρια κανουν μπιζνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom