Κατ εμέ, οι δηλώσεις του Τζουμα παρερμηνευτηκαν, καθώς ως λαός είμαστε αμόρφωτοι και αδυνατουμε πολλές φορές να καταλάβουμε κάτι πέραν του προφανούς, αδυνατουμε να καταλαβουμε την σημειολογία μιας λέξης ή μιας φράσης. Τα ίδια έπαθε και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου με το "λεφτά υπάρχουν", εννοώντας βέβαια πώς τα λεφτά βρίσκονται στην περικοπή σπαταλων και όχι ότι τα συρτάρια του κρατικού ταμείου ξεχυλιζαν από ευρωπουλα.. Πήραν λοιπόν οι αμορφωτες μεσημεριανητζουδες τις δηλώσεις του Τζουμα και βρήκαν υλικό να βγάλουν 2-3 εκπομπές...
Άποψη μου είναι ότι, ο Τζουμας προσαπτει στις γυναίκες ότι η σύγχρονη φλυαρη στάση ζωής τους, ενέχεται έμμεσα στις βίαιες συμπεριφορές που βιώνουν κατά καιρούς από ορισμένα αντρικελα. Ποιο είναι λοιπόν σε γενικές γραμμές το χαρακτηριστικό ενός φλυαρου ατόμου? Το να λέει και να πράττει πολλά ανούσια πράγματα, η αμετροεπεια δηλαδή... Δεν συμφωνείτε λοιπόν και εσείς ότι η σύγχρονη γυναίκα κάπου έχει χάσει το μέτρο? Οι αρχαίοι μιλούσαν περί του "καλους" και του "παν μέτρον αριστον". Που τα συναντάτε αυτά στην σύγχρονη γυναίκα? Από τα 15 έχει ξεπαρθενευτει, στα 17 έχει γεμίσει τατουάζ και βρίζει σαν τον τελευταίο λοστρομο, στα 19 την είδε Τσιτσιολινα, στα 25 δεν την γνωρίζει η μάνα της από τις πλαστικές. Τελευταία τις έπιασε και το περί "αυτοδιαθεσης του σώματος μου και δεν θα μου πείτε εσείς ότι το φύλο μου είναι ταγμένο να διαιωνιζει το ανθρώπινο ον". Λοιπόν, τι το υπερβολικό και ταπεινοτικο είπε ο Τζουμας και πέσαν να τον φάνε οι απανταχού πολιτικαλ κορεκτ?