Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
λετε να ναι λεσβια η αφρο?
H απουσια της εφερε αναστάτωση. Είχαμε πολλη δουλεια κι ετρεχα σαν τον Βέγγο να καλυψω και το κενό της Αφροδίτης.
Ο μεγειρας ειπε καποια στιγμη.
-Που είναι παλι η καριολα σήμερα ? Μας γάμησε. Αρκετη ανοχη εδειξα, το βράδυ θα πω στον Νίκο να την στειλει.
-Μίλα καλυτερα μαλάκα μη φας κανα τηγανι στη μουρη. Κατι προβλημα εχει. Θα δούμε.
-Θα δουμε, τι θα δουμε ρε που όλο την δικαιολογεις ? Θα γαμιόμαστε εμεις επειδη δεν μπορουν να βρουν ένα σοβαρό ατομο να ερθει για δουλεια. Ρε σπιτι της να βρουμε καποιον που να αγαπαει τη δουλειά. Αντε με τα παρτάλια που μου φερνουν.
-Σκασε κι ελα να βγάλουμε τη δουλεια.
Μια παρολιγων σύγκρουση με τον μαγειρα αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμη. Ειχε όμως δικιο. Όταν εσπασε η δουλεια βγηκα εξω και την πηρα τηλεφωνο. Απάντησε. Τη ρωτησα που ηταν, γιατι δεν ηρθε για δουλεια. Από το τηλεφωνο ακουγοταν μουσική. Μου ειπε να την δικαιολογησω και ότι αυριο θα ερχοταν κανονικα στη δουλεια.
-Ξερω ότι μπορεις να το κανεις. Και αυριο μετά τη δουλεια θα τα πουμε, θα σου εξηγήσω. Σε αγαπω.
Όταν σχολασαμε ο μάγειρας ζητησε από το Νίκο να την απολυσει. Μολις βρω άλλο ατομο θα τη σχολάσω του απαντησε.
Πεταχτηκα και του ειπα να της δώσει μια ευκαιρια.
-Κατι της συμβαινει Νίκο. Δωστης λιγο χρόνο. Μιλησα μαζι της, αυριο θα είναι εδώ και θα τα ξεκαθαρισουμε. Μην τη διωχνεις είναι καλή στη δουλεια, τη χρειαζομαστε.
-Και που είναι όταν την χρειαζομαστε ? Ουτε τηλέφωνο δεν παίρνει.
Ο μαγειρας ξεκαθαρισε ότι άλλη μια αδικαιολόγητη απουσια θα σημαίνει, ή αυτος ή εμείς κι εφυγε.
Το αφεντικο είπε :
-Κοιτα Θάνο, ξερω τι τρεχει με σένα κι αυτή. Ξερεις και ποσο σε γουστάρω και πως αν είναι να μεινει καποιος εδώ, αυτος θα εισαι εσύ. Και το μαγειρα τον στελνω αν μου πολύ-σκοτισει τα αρχιδια. Θα την κρατησω γιατί το ζητας εσυ. Εισαι ντομπρος ανθρωπος και δουλευταράς. Ελπιζω πως είσαι και εξυπνος.
-Εγινε ρε Νικόλα. Σου υπόσχομαι πως αν δεν είναι ενταξη από εδώ και στο εξης, εγω θα ειμαι αυτός που θα σου ζητησει να την διωξεις.
Πηγαινοντας με το τρενο προς το σπιτι η Τατιάνα μου έστειλε sms.
“Se eho afisi grama sto krevati. Diavase kala ti se grafo kai avrio na me paris telefono”.
“Se eho afisi grama sto krevati. Diavase kala ti se grafo kai avrio na me paris telefono”.
η τατιανα το στειλε αυτό ρε τυπεΣαλλλονικιά η Αφρούλα...
η τατιανα το στειλε αυτό ρε τυπε
ζαλίστηκα από την επαναδιαπραγμάτευση τύπε...
προσεχε γιατι αρχιζεις να μπολντυζεις τυπε
ΓΑΜΑ ΤΑ ΤΥΠΕ...
btw, χάθηκε σήμερα...
μάλλον θα χαϊδεύει τα 2,5 χιλιάρικα στην κρυψώνα ή θα ψωλοβροντάει με τσόντες φαντασιωνόμενος στριπτιτζούδες....
μπορει να μαθαινει μπανιο σε κανα γλαρο ρε τυπε
υπαρχει πουθενα η συνεχεια.. γτ εμεινα με την απορια
γειτονα κανεις κατι κοψιματα στα επεισοδια, χειροτερα και απο το Φώσκολο στο καλημερα ζωη. δινε τουλαχιστον κανενα review για το επομενο επεισοδιο.Δυστυχως φίλε δεν πρόλαβα να το τελειωσω γιατί η μοιρα με εφερε μετανάστη στις φαμπρικες της Γερμανίας.