Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
ο παραλίμνιος δεν συγκρίνεται με τον Ξανθόπουλο, (ο παρα την γάμησε την αφροδίτη)
ούτε η γκόμενα του με την ελλεεινίδα του ξανθόπουλου,

απλώς πολλές ελλεεινίδες (και έλληνες)γουστάρουν ξένους, διότι έτσι αισθάνονται πιο σπουδαίες

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Θάνο ( ; ), καλά έκανες και γούσταρες και μαγείρεψες και ονειρεύθηκες ... και ας έσπασες τα μούτρα σου ... αυτό είναι η ζωή ... κύκλος : γνωριμία, κόλημμα, τρέλλα, ξεφούσκωμα, πάμε για άλλα ... μακρυά από την συναισθηματική αναπηρία, μακρυά από των απλών ''σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινήν ανοησία'' ....

Επισκέπτης
H Τατιάνα μπηκε φουριοζα στο σπιτι. Στο αδειο πλεον σπίτι. Μου ζητησε να της  φτιαξω ένα φραπέ και ρωτησε που είναι η Αφροδίτη.

-Με την Αφροδίτη χωρισαμε, εχει καμποσες μερες να κοιμηθει εδώ. Κι εγω δεν ειμαι και πολύ καλα.
-Ακου, δεν εχουμε χρόνο για πολλες κουβεντες. Πρεπει να μεινεις καπου μεχρι να βρεις σπιτι. Ουσιαστικά από αυριο δεν έχεις που να κοιμηθείς για αυτό….
-Θα γυρισω στο χωριό.
-Γιατι ? Επειδη δεν βρισκεις σπιτι ή επειδή τα χαλασες μ΄αυτή ? Αρε Θάνο πότε θα σοβαρευτεις ? Εχεις δουλειά βγαζεις λεφτα, έχεις τις παρεες σου, έχεις εμενα και τον Κλάους να σε βοηθαμε, πας να στρωσεις τη ζωή σου και τωρα θέλεις να τα χαλάσεις όλα. Τοτε γιατί ηρθες εδώ ?
-Η ζωη μου είναι στην Ελλάδα, στο χωριό, εδώ δεν εχω τιποτα, περαστικός ειμαι.
Πηρα μια μπύρα από το ψηγειο.

-Μην πινεις θα πας για δουλεια.
-Δεν πάω για δουλεια, αλλά και να πηγαινα δεν έχω προβλημα να δουλεύω και να πινω.
-Εχεις ρεπό ?
-Όχι σταματησα.
Γούρλωσε τα ματια της.

-Ε, λοιπόν δεν εισαι καλά. Ποτε σταμάτησες ?
-Τωρα.  Δεν έχω καμια διάθεση να την ξανα δω.
-Τους το είπες ?
-Όχι.
-Σαν πολύ ευαισθητος έγινες, εσυ δεν ήσουν ετσι. Παρτο αλλιώς γιατι έχουμε να ασχοληθουμε με πιο σοβαρά θεματα.
-Η αγάπη δεν είναι ?
-Η αγαπη είναι παντού. Εσυ το έλεγες. Το ξεχασες ? Αλλα σήμερα η αγαπη μπορεί να περιμενει. Αυτό που επείγει είναι να εχεις κάπου να κοιμηθεις από αυριο. Ακου λοιπόν προσεκτικα.

Μου ειπε ότι ειχε δυο φίλους οι οποιοι ειχαν ένα ελευθερο δωματιο για τον Φεβρουάριο. Μπορουσα να μεινω σε αυτους τζάμπα. Είναι πολύ καλα παιδια, μόνο που είναι λιγο διαφορετικοι.

-Δηλαδη τι εχουν ?
-Είναι gay.
-Πουστηδες ?
-Ε, ναι. Εχεις πρόβλημα.
-Όχι ιδιαιτερο, αλλα αν μου την πέσουν, τοτε θα εχουν προβλημα αυτοί.
-Ελα μωρέ μην εισαι απόλυτος. Που ξέρεις μπορει να σου αρέσει, ειπε γελωντας.
-Κοψε τις μαλακιες μωρη.

Το ριξαμε στο χαβαλε. Πηρε τηλεφωνο τις αδερφες και κανονισε ραντεβου για το βραδυ σε μια πιτσαρια. Να γνωριστουμε, να τα πουμε και να κανονισουμε τα της συγκατοικισης. Πήρα κι εγω στο μαγαζι και τους ειπα πως δεν θα παω για δουλεια γιατί ημουν άρρωστος.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πανω που λεω οτι φορας παντελόνια μου το γυρνας στα φουστάνια!Τι ειναι αυτα ρε;Σαν 18χρονη παρθενα κανεις!!!
Σοβαρεψου!!!Αν και μαλλον απο το χωριο σου γραφεις τωρα καπνιζοντας μπαφο!

Επισκέπτης
Συναντήσαμε τους τυπους σε μια πιτσαρια στο Alt Mariendorf. Ηταν ενας ψηλός αδυνατος γυρω στο 1.80 κάτι κι ενας πιο κοντός. Ο ψηλος ειχε ξυρισει τα μαλλιά στο πλαι σαν punkης. Δεν τον εκανες για αδερφη. Ο κοντος εκανε κρα ότι είναι πουστης. Μου φάνηκαν καλα ατομα. Μου ειπαν ότι το σπίτι τους ηταν μεγαλο. Θα ειχα δικο μου δωμάτιο και μπανιο τουαλέτα. Οι οροι που μου έθεσαν ησαν : Δεν καπνιζω μέσα στο σπιτι παρά μονο στο μπαλκόνι, δεν χρησιμοποιώ το δικό τους μπάνιο-τουαλέτα, δεν φερνω φίλους ή κοπελες σπίτι, δεν βαζω δυνατά μουσικη και θα διατηρώ καθαρο το δωμάτιο και το μπανιο μου. Λογικά μου ακουγονταν όλα. Φάγαμε ηπιαμε, δώσαμε τα χερια και την άλλη μέρα βρισκομουν στο καινούριο σπιτι. Το σπιτι ηταν οντως μεγάλο. Ειχε ένα τεραστιο σαλονι, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο που καιόντουσαν αυτοι, ένα μικρότερο που εδωσαν σε μένα, δυο μπανια τουαλέτες, κουζινα, ένα ακόμα δωματιο κάτι σαν καθηστικο ας πουμε, που είχαν 2 υπολογιστες  και το μπαλκόνι. Στο σαλόνι μεταξυ αλλων ειχαν κρεμασει μια μεγαλη σημαία με πολλα χρώματα που είναι το συμβολο των ομοφυλόφιλων. Αυτή τη σημαια τη βλεπει κανεις σε πολλα μέρη εδώ ειδικά στο Schoneberg που ζουν πολλοιες από δαύτους κι εχουν τα στεκια τους. Υπηρχε κι ένα playstation 2 οποτε αγόρασα και το Pro Evolution Soccer 2009 που το βρηκα 7 ευρώ για να περναω την ώρα μου. Βολευτηκα μια χαρά. Οι σχεσεις μου μαζι τους ηταν τυπικές. Δεν ειχαμε πολλα πολλα. Όταν ξυπνουσα το πρωι, αυτοί ειχαν φυγει για δουλειά και όταν γυρνουσα το βραδυ από τη δουλεια, αυτοί κοιμοντουσαν. Σπανια τους πετύχαινα ξυπνιους. Μονο όταν ειχα ρεπο συναντιομασταν. Όταν γυρνουσα από το εστιατόριο, εκανα μπανιο, επινα κανα δυο μπύρες, επαιζα playstation, καπνιζα κανα τσιγάρο στο μπαλκονι και την επεφτα για υπνο. Δεν τους φοβομουν, αλλα καλου κακού καθε βραδυ πριν κοιμηθω κλειδωνα την πορτα του δωματιου μου. Καμια φορά εσκαγα και κανα μπαφο στη ζούλα στο μπαλκονι.
Μετα από δυο μέρες απουσίας γυρισα στη δουλεια. Η Σαντρα η γκόμενα του αφεντικου μου είπε πως η Αφροδίτη της ειχε πει θα σταματούσε τις επομενες μέρες.
Η Αφροδίτη ηρθε στη δουλεία στην ωρα της. Μας χαιρετησε και εβαλε μπροστά την λαντζα. Για περιπου τρεις ωρες δεν ανταλλάξαμε κουβεντα. Μονο τα της δουλειάς. Καποια στιγμη που βγηκα να κάνω τσιγαρο, βγηκε κι αυτή.

-Τι εγινε με σένα γιατι δεν ηρθες 2 μέρες για δουλεια ?
-Ετρεχα να βρω σπίτι.
-Βρηκες ?
-Κάτι βρηκα, εσύ ?
-Όχι ακομα αλλα θα βρω. Ελπίζω να βρω. Εισαι ακόμα θυμωμενος ?
-Γιατί να ειμαι ?
-Ξέρω εγω, με όλα αυτά έγιναν, με εμας ?
-Δεν είμαι…….

Μετα από δυο μέρες σταματησε από τη δουλειά……………..

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πανω που λεω οτι φορας παντελόνια μου το γυρνας στα φουστάνια!Τι ειναι αυτα ρε;Σαν 18χρονη παρθενα κανεις!!!

:d-spam:
Aparadektos.

Συνέχισε να γράφεις Παραλήμνιε.

Επισκέπτης

Tωρά το στριβω κι ετοιμαζομε για εξοδο στο Spadau.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Tωρά το στριβω κι ετοιμαζομε για εξοδο στο Spadau.
Είσαι ακόμα Γερμανία;Μακάρι γιατί σε εχει φοβηθεί το μάτι μου!!
:d-spam:
Aparadektos.

Συνέχισε να γράφεις Παραλήμνιε.
αμα σου αρέσει,αν δεν σου αρεσει την βόλτα σου.  :grin:

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
πιο πλ περιμενω το mein kampf απο το νεο true detective  :grin: γραψε παραλιμνιε... μη μας αφηνεις ετσι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Παντως Παραλιμνιε την Τατιανα πρεπει να την κανεις εικονισμα,πολυ ξηγημενη η τυπισα  :rockon: :rockon: :rockon:

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παραλιμνιε συνεχισε τ στορι ,μας αφησες παλι στο καλυτερο σημειο

Επισκέπτης
Μετα από λιγες μερες ηρθε στο μαγαζί για να παρει καποια χαρτια. Ειχε και τον Αργεντινό  φιλο της μαζί. Τον Λουτσιάνο όπως μας τον συστησε. Ηταν ενας τύπος  γυρω στο 1,65 με 1.70. Στα ματια μου φαινοταν κοντος. Αλλα ειχε στυλ  και  εδειχνε σιγουρος για τον εαυτο του. Αλλωστε και μονο που συνοδευε την κοπελα του  σε ένα περιβαλον εχθρικο, του αξιζε ο σεβασμός. Ειχε τα μαλια του ριγμενα πισω και βαμμενα ασημί και φορουσε κατι σαν φουστα πάνω από το παντελονι του. Τον εκοψα για μαγκα. Σιγουρα θα ειχε μεγαλο καυλι και  θα μπορουσε να ηταν και νταβατζης αν δεν ηταν καλλιτέχνης όπως μου ειχε πει η Αφροδίτη.
Ο  μαγειρας ειπε, όταν τελειωσαν οι συστασεις και η Αφροδίτη και ο φιλος της έκατσαν στο bar με την Σαντρα :  Τι σουργελο είναι τούτος ωρε, που τον πετυχε η μαλακισμενη ?
Προτίμησα να μην απαντησω.  Η Ελενα η κοπελα που δουλευε στο bar τον κοιτουσε σαν ξερολουκουμο. 
Μετα από κάμποση ωρα η Αφροδίτη αφησε τον Λουτσιάνο και την Σαντρα και ηρθε προς το μέρος μου. Σταθηκε απεναντι μου, εξω από την κουζίνα και με κοιτουσε. Ετοιμαζα τα υλικά για την σαλτσα για τις πίτσες. Με κοιτουσε για κανα 2 λεπτά χωρις να πει κουβέντα. Ένοιωσα λιγο να τα χάνω. Τι διαολο ηθελε ? Μετα μπήκε στην κουζίνα και πηγε στην λάντζα. 
Οι δυο σας ειστε σημερα, ρώτησε τον μάγειρα.

-Ναι ρε Αφροδίτη, περιμενουμε από μερα σε μερα να φερει ατομα γιατί και η Κάτια σταματησε κι εγω με τον Θάνο τραβάμε κουπι κάθε μέρα. Ξερεις η Κάτια επιασε δουλειά σε κλινική, νοσηλεύτρια.
-Μπραβο της, της αξίζει το καλυτερο γιατί είναι πολύ καλη κοπέλα. Αν τη δειτε δώστε της χαιρετίσματα.
Αρχισε να βαζει πιάτα στο πλυντήριο.
Μετα ηρθε διπλα μου, με σκούντησε και μου ειπε :
-Να κόψω καμια πιπερια ?
-Δε χρειαζεται, τα προλαβαίνω.
-Ελα ρε άσε με να σε βοηθήσω.

Ο μαγειρας βγήκε εξω για τσιγάρο. Την κοιτουσα που εκοβε τις πιπεριες σκυμμένη πανω από το ξύλο κοπης και μου έρχονταν στο μυαλο εικόνες από τις μερες που δουλεύαμε μαζί. Δίπλα – δίπλα ο ένας στον άλλο.

-Αρε Αφροδίτη, μακαρι να σε αγαπαει όπως σε αγάπησα εγω. Πραγματικα στο εύχομαι μεσα από την καρδία μου. Φαινεται ωραιος τύπος, ελπιζω και να είναι.
-Κανεις δεν είναι σαν εσένα.
-Μαλακίες.
-Όχι τα πιστευω αυτά που σου λέω και θα ήθελα να σου πω.....
-Αν ηταν κανας χλιμιτζουρας μπορεί και να σε πλακωνα στις μπάτσες, όπως εκανα κάποτε σε καποια, αλλά βλεπω ότι  μαλλον είναι αυτό που ψαχνεις. Αυτός σου ταιριάζει περισσότερο από μενα.

Επισκέπτης
-Ξερεις Αφροδίτη και αυτά είναι τα τελευταία που θα σου πω, καποτε δουλευα σ΄ένα επιβατικό  καραβι Πάτρα – Ιταλία. Γνωρισα μια κοπέλα και τα φτιαξαμε. Ημασταν 3 μηνες και βαλε μαζί. Όταν βγηκα 10 μερες με αδεια με απατησε. Πηγε και γαμήθηκε με καποιον από το πληρωμα. Το εμαθα όταν γυρισα στο καράβι. Μου ζητησε συγνωμη, μου ειπε ότι ήταν ένα λαθος που μετάνιωσε για αυτό και ότι εμενα αγαπούσε. Χωρισαμε. Πριν τη διώξω τη φωναξα στην καμπίνα μου ένα βραδύ. Την εσπασα στο ξύλο αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Δε μ΄εννοιαζε αν θα πήγαινε στον καπετανιο, την αστυνομία ή το λιμεναρχειο. Ξερεις για το έκανα ?
-Γιατι σε απάτησε.
-Όχι ακριβως. Γιατι με απάτησε με τον συγκεκριμενο. Έναν βρωμιαρη, ένα τελειωμένο μαλακα. Αισθανομουν ότι χαραμίστηκε, αδικούσε τον εαυτο της. Τόσα ωραια παιδιά εχει στο καράβι μωρη, της είπα κι εσυ πας και γαμιεσε με αυτό τον χάλια. Παιζει να ήσουν και η μοναδικη γυναίκα που πηγε μαζί του εκτος από τις πουτανες που γαμαει στα μπουρδελα. Πως δεχτηκες να ξεπέσεις ετσι ? Αυτά της ελεγα και τις εχωνα χαστούκια ως που βαρεθηκα και την πέταξα με κλωτσιές  εξω από την καμπίνα μου.
-Αρα εγώ γλυτώνω το ξυλο, είπε και γελασε.
-Από εμένα, ναι, δεν ξερω αν θα το γλυτωσεις από τον φίλο σου. Τον εχεις αφησει αρκετη ώρα….
-Δεν θα παθει τίποτα.
-Πρέπει να στρωθω στη δουλεια, θα μεινω πισω και ο μάγειρας θα αρχισει να φωνάζει.
-Στάσου ένα λεπτο. Θάνο…..
-Ναι.
-Να…. Να θελω να ξέρεις ότι σε αγάπησα. Ρε γαμωτο είναι πολύ μπέρδεμα, δεν μπορω να στο εξηγήσω, αλλα να …… πώς να στο πω ρε μάγκα…..
-Πες, τι θελεις να πεις ?
-Δεν θέλω να χαθουμε. Ρε γαμωτο πως καταφέρνω και τα σκατωνω πάντα. Ξερω ότι σε στενοχώρησα, αλλα θέλω να μεινουμε φίλοι. Δεν θελω να με μισείς.
-Δεν σε μισω, αλλά να, εχω πολλη δουλεια.
-Υποσχέσου ότι θα τα ξανα πούμε.
-Ισως.
-Ασε τα ίσως. Σε παρακαλω. Καταλαβαίνω ότι εισαι θυμωμένος μαζι μου, αλλά να περασαμε καλά μαζι και  …..
-Αφροδίτη εχεις αφήσει αρκετη ώρα τον φιλο σου μόνο του. Δεν είναι σωστο κι εγώ εχω δουλειά. Νομιζω πως πρέπει να πηγαινεις κι εγω να γυρισω στις σαλάτες και τις σαλτσες μου.
-Κατάλαβα, ειπε. Χαιρετησε τον μάγειρα που ειχε επιστρεψει στην κουζίνα  και πηγε προς τον Λουτσιάνο.  Τον επιασε αγκαζέ, μιλησαν λιγο με τον Νίκο και την Σάντρα και τράβηξαν προς την εξοδο. Περνωντας μπροστά από το πασο της κουζίνας  ο Λουτσιάνο γυρισε προς το μέρος μου και ειπε : ciao. H Αφροδίτη με κοιταξε και δεν είπε τίποτα.
Όταν εφυγαν η Ελενα που  είχε ακουσει σχεδόν τα παντα, ήρθε διπλα μου και ειπε : Ωραίος αντρας, αλλά λιγακι φλώρος μου φανηκε. Δεν της απαντησα.

-Να σου βαλω μια μπύρα ? Θελεις ?
-Πάντα είναι ωρα για μια μπύρα.
Εφερε ένα μεγαλο ποτήρι μπυρα.

-Και δε μου λες η ιστορία με την κοπελα στο καράβι ηταν αληθινή ?
-Ποια ιστορια ?
-Αυτή που έλεγες στην Αφροδίτη, με την κοπελα που σε κεράτωσε.
-Δε με παρατας ρε Ελενα. Καλα ρε συ δεν ντρέπεσαι να στήνεις αυτι σε ότι λέμε ?
-Εγω φταίω ? εσεις  μιλουσατε διπλα μου.
-Αληθινή είναι.
-Κι εσυ την κοπελα βαρεσες, τον άλλο τίποτα ?
-Αυτή με κερατωσε, αυτός τη δουλεια του εκανε. Αλλωστε δεν την τιμώρησα για το κερατο, αλλά γιατι πηγε με τον συγκεκριμένο ενώ υπηρχαν πολλοί καλύτεροι αντρες στο βαπόρι.
-Παντα εμείς οι γυναικες πληρώνουμε τα σπασμενα. Κριμα δεν είναι ?
-Δε νομίζω αλλα να φροντίζεται να μην σπατε τότε. Αλλωστε αυτόν…..
-Ποιον ?
-Τον τύπο ντε στο καραβι, …. Τον τιμώρησε η μοιρα μετά από λιγο καιρό.
-Δηλαδη ?
-Η ιστορία αυτή εχει κι ένα άλλο σκέλος που θεωρω ότι δεν με αφορά βέβαια και που δεν υπηρχε και λόγος να το πω στην Αφροδίτη.
-Δηλαδη. Πες ρε Θάνο, αφού ξερεις ότι μου αρέσουν αυτά τα μυστήρια.
-Ισως σου πω μια άλλη φορα, τωρα πρέπει να κοψω όλα αυτά τα καρότα που βλεπεις .
-Ένταξη κι εγω έχω λιγη δουλεια στο bar, αλλα όπως το βλέπω θα σχολασουμε νωρίς. Θα κατσουμε στη γωνία μονοι μας και θα μου πεις. Θα σε κεράσω και μπυρα.

Οταν σχολάσαμε η Ελενα μου εφερε ακομα ενα μεγαλο ποτηρι μπυρα και κατσαμε στη γωνια του bar. Επεμενε να της πως την ιστορια και της την είπα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom