Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Αμνεζια τυπε μονο το Amnesia Haze ξερω. Που Haze ειναι και αυτο. Γενικα τα Haze εχουν μια πιπερατη-λεμονατη μυρωδια (οταν μυριζεις την φουντα). Σατιβα κυριως κατα 70%, τα haze ειναι πολυ καλα. Σε φτιαχνουν χωρις να σε νταλκαδιαζουν. Μπορεις να κινηθεις ανετα στον κοσμο, σε συζητησεις, σε δυνατη μουσικη κλπ. Τα σκανκ που λες, γιατι ολα σκανκ ειναι τωρα πια, ειναι οι γνωστες ποικιλιες που ξερουμε, δυνατες, νταλκαδιαρες και οτι πρεπει για να τελειωσεις τη μερα σου. Κυριως στο ιντικα στοιχειο φερνουν και εχουν σα βαση το αφγκανι. Αλλα amnesia που λες πουλανε κατι αλλο και το λενε ετσι. Τι μυρωδια εχει? εινια συμπαγες ή αραιο σα τα haze? Θανατος τα 30 ευρω που ζητανε με την Ολλανδια διπλα τους.  Σιγουρα θα υπαρχουν ακρες πιο φτηνες και οι μαυροι θα ειναι η τελευταια λυση του ασχετου ή του απελπισμενου-κρεμασμενου απο την ακρη που τον πουλησε.

Οπα αυτό τώρα το είδα......

Λοιπόν αυτό που ήπια εγώ με τα παιδιά ήταν συμπαγές. Το amnezia. Το haze που μου πούλησε ο αράπης ήταν αραιό. Όπως κaι να έχει φίλε, εγώ 30ρία σε αράπηδες δύκολα θα ξαναδώσω. Εδώ ήρθα για να καβατζώσω κανα ευρώ όχι για να κάνω τους αράπηδες με λεφτά.

ladyd

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παραλήμνιε,περιμένουμε συνέχεια...Άσε τα championsleague τωρα,και πιάσε την πένα... :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
πηδαει dirndl-ο-mädl τωρα και δεν μπορει

oktoberfest-pics-6.jpg

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θελουν φραγκα αυτα τα πάνζερ για να τα εχεις γκόμενες.
γενικώς αν δεν εισαι λεφτάς Ελληνας εκει απάνω δύσκολα τα πραμάτα στην ξενιτιά.
παραλίμνιε εισαι λεβέντης προχώρα, αν και δεν μας πήγε καλα το Τσαμπιονς αυτή την εβδομάδα.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Μέγιστε συγγραφέα άλλαξε ο μήνας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μας έχεις βιδωμένους και αναμένουμε την συνέχεια της ιστορίας σου. :rockon: :rockon: :rockon:

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο θα μας πεί ''..η συνέχεια στο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει..''  :2funny:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
μήπως να κάνουμε υπομονή να ζήσει μερικές μέρες ακόμη στη Γερμανία για να μας τις γράψει εδώ, αφού είναι σε απευθείας μετάδοση τα γραφόμενα

Επισκέπτης
Brothers and sisters κυρίες και κύριοι, πούστηδες και παλικάρια πέρασα ένα τριήμερο κραιπάλης. Το είχα ανάγκη γιατί ο Σεπτέμβρης ήταν μήνας αφραγίας. Φτιάχνω μπριάμ να φάμε. Μετά θα βγούμε με το ζευγος για μια μπύρα στη γειτονιά και θα επιστρέψω στην συγγραφή. Θα έχω την ευτυχία να είμαι μόνος, δεν θα ακολουθήσω τα παιδιά στο clibing.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κανε και ενα γελαστο πριν το γρσψιμο.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Brothers and sisters κυρίες και κύριοι, πούστηδες και παλικάρια πέρασα ένα τριήμερο κραιπάλης. Το είχα ανάγκη γιατί ο Σεπτέμβρης ήταν μήνας αφραγίας. Φτιάχνω μπριάμ να φάμε. Μετά θα βγούμε με το ζευγος για μια μπύρα στη γειτονιά και θα επιστρέψω στην συγγραφή. Θα έχω την ευτυχία να είμαι μόνος, δεν θα ακολουθήσω τα παιδιά στο clibing.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.180
Πόντοι
5.916
!!!!]

πίστεψέ με όλοι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει ιδιαιτερης ανάλυσης εδώ. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να τις αποδικοποιήσω. Αν και γνώρισα κάποιες, όχι αρκετές ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι παρόλη την κρίση στην Ελλάδα δεν θα δεις πουτάνες Ελληνίδες ούτε στο δρόμο ούτε σε μπουρδέλα. Όπως ας πούμε βλέπω Ρουμάνες, Τουρκάλες και Ρωσίδες.
Σε μια κουβέντα που είχα με έναν  πατριώτη χαρακτήρισε τις Ελληνίδες μεγάλες καριόλες.
Τα λόγια του ήσαν : Έλα ρε με τις ελλεινες (αυτό μου θυμίζει τον όρο ελλεηνιδες) που γαμιόνται με Τούρκους και αράπηδες και στις παρέες το παίζουν κυρίες.
Ένα βράδυ του Αυγούστου γυρνώντας αργά το βράδυ σπίτι μετά τη  δουλειά στην ταβέρνα, άκουσα ελληνικά, μέσα στο λεωφορείο. Είδα ότι 2 θέσεις μπροστά μου καθόντουσαν 2 κοπέλες. Ήσαν αυτές που μιλούσαν ελληνικά. Η μια έλεγε στην άλλη για κάποιον που τη γούσταρε και τη ρωτούσε γιατί δεν τον ήθελε. Το μήλον της έριδας, μια κοντοστουπα όπως αποδείχτηκε όταν σηκώθηκαν για να κατέβουν, απαξίωνε τον πατριώτη που είχε κάνει το λάθος να της δώσει σημασία, με χαρακτηρισμούς, ο άσχετος, ο ξενέρωτος, που θέλει και ....
Στην κούραση μου δεν έδωσα περισοτερη σημασία. Βλαχαδερά τα έβλεπα και ήσαν. Σαν αυτά που θα πληρώσουν 70 ευρώ εισιτήριο για να δουν την Πάολα σήμερα η αύριο.
Γνώρισα και ενδιαφέρουσες Ελληνίδες όμως. Κάποιες κοπέλες που δίνουν τον αγώνα τους για την επιβίωση και ταυτόχρονα τρέχουν στην κοινότητα, σε συλλόγους, επιτροπές για να βοηθούν τους νέους μετανάστες. Με την αλληλεγύη πάντως δεν το έχουμε σαν λαός. Αντί να βοηθάμε κοιτάμε να βγάλουμε το μάτι ο ένας του αλλού.
Δεν λείπουν βέβαια και άτομα που  βρίσκουν το χρόνο να παλέψουν και για το συλογικό πέρα από το ατομικό. Αυτοί/ες μπορεί να αποδειχτούν σανίδα στον ωκαιανό και  όποιος τους βρει είναι τυχερός.
Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες εργασίας, προσαρμογής στο νέο περιβάλον, εκμάθησης της γλώσσας κτλ.κτλ. Και δυστυχώς γνώρισα ανθρώπους εδώ που δεν γνώριζαν καλά τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους και βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.
Εδώ έρχονται οι εθελοντές να βάλουν το χεράκι τους να στηρίξουν κάποιους/ες όσο μπορούν. Δεν υπέρ του να τα περιμένεις όλα από τους άλλους, αλλά κάποιες φορές ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη μεταξύ τον μεταναστών είναι αν όχι μια σανίδα σωτηρίας ένας βράχος που θα πιαστείς για λίγο, θα σε ξεκουράσει ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια.
Καταστρώνοντας τα σχέδια για το μέλλον μπορούμε να βασιζόμαστε ακόμα και σε αστάθμητους παράγοντες. Χωρίς να χάνουμε χρόνο με της ατυχίες, τους φόβους και τα δυσταρέστα, προσήλωση στο στόχο και πίστη είναι κάποια από τα συστατικά της επιτυχίας του οικονομικού μετανάστη.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.180
Πόντοι
5.916
Οι Ελληνίδες είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει ιδιαιτερης ανάλυσης εδώ. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να τις αποδικοποιήσω. Αν και γνώρισα κάποιες, όχι αρκετές ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι παρόλη την κρίση στην Ελλάδα δεν θα δεις πουτάνες Ελληνίδες ούτε στο δρόμο ούτε σε μπουρδέλα. Όπως ας πούμε βλέπω Ρουμάνες, Τουρκάλες και Ρωσίδες.
Σε μια κουβέντα που είχα με έναν  πατριώτη χαρακτήρισε τις Ελληνίδες μεγάλες καριόλες.
Τα λόγια του ήσαν : Έλα ρε με τις ελλεινες (αυτό μου θυμίζει τον όρο ελλεηνιδες) που γαμιόνται με Τούρκους και αράπηδες και στις παρέες το παίζουν κυρίες.
Ένα βράδυ του Αυγούστου γυρνώντας αργά το βράδυ σπίτι μετά τη  δουλειά στην ταβέρνα, άκουσα ελληνικά, μέσα στο λεωφορείο. Είδα ότι 2 θέσεις μπροστά μου καθόντουσαν 2 κοπέλες. Ήσαν αυτές που μιλούσαν ελληνικά. Η μια έλεγε στην άλλη για κάποιον που τη γούσταρε και τη ρωτούσε γιατί δεν τον ήθελε. Το μήλον της έριδας, μια κοντοστουπα όπως αποδείχτηκε όταν σηκώθηκαν για να κατέβουν, απαξίωνε τον πατριώτη που είχε κάνει το λάθος να της δώσει σημασία, με χαρακτηρισμούς, ο άσχετος, ο ξενέρωτος, που θέλει και ....
Στην κούραση μου δεν έδωσα περισοτερη σημασία. Βλαχαδερά τα έβλεπα και ήσαν. Σαν αυτά που θα πληρώσουν 70 ευρώ εισιτήριο για να δουν την Πάολα σήμερα η αύριο.
Γνώρισα και ενδιαφέρουσες Ελληνίδες όμως. Κάποιες κοπέλες που δίνουν τον αγώνα τους για την επιβίωση και ταυτόχρονα τρέχουν στην κοινότητα, σε συλλόγους, επιτροπές για να βοηθούν τους νέους μετανάστες. Με την αλληλεγύη πάντως δεν το έχουμε σαν λαός. Αντί να βοηθάμε κοιτάμε να βγάλουμε το μάτι ο ένας του αλλού.
Δεν λείπουν βέβαια και άτομα που  βρίσκουν το χρόνο να παλέψουν και για το συλογικό πέρα από το ατομικό. Αυτοί/ες μπορεί να αποδειχτούν σανίδα στον ωκαιανό και  όποιος τους βρει είναι τυχερός.
Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες εργασίας, προσαρμογής στο νέο περιβάλον, εκμάθησης της γλώσσας κτλ.κτλ. Και δυστυχώς γνώρισα ανθρώπους εδώ που δεν γνώριζαν καλά τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους και βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.
Εδώ έρχονται οι εθελοντές να βάλουν το χεράκι τους να στηρίξουν κάποιους/ες όσο μπορούν. Δεν υπέρ του να τα περιμένεις όλα από τους άλλους, αλλά κάποιες φορές ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη μεταξύ τον μεταναστών είναι αν όχι μια σανίδα σωτηρίας ένας βράχος που θα πιαστείς για λίγο, θα σε ξεκουράσει ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια.
Καταστρώνοντας τα σχέδια για το μέλλον μπορούμε να βασιζόμαστε ακόμα και σε αστάθμητους παράγοντες. Χωρίς να χάνουμε χρόνο με της ατυχίες, τους φόβους και τα δυσταρέστα, προσήλωση στο στόχο και πίστη είναι κάποια από τα συστατικά της επιτυχίας του οικονομικού μετανάστη.

για συνέχισε...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Εισαι ωραίος ρε παραλιμνι

Επισκέπτης
Στη δουλεια ένιωθα ότι φτάνω στα όρια μου. Ίσως τα είχα ξεπεράσει. Κάθε μέρα έλεγα αυτή θα είναι η τελευταία, Πήγαινα για δουλειά με μισή καρδιά.  Η έκρηξη ήταν ζήτημα ημερών. Το μόνο που με κρατaγε ήταν το 60ρι που έβαζα στην τσέπη κάθε βράδυ. Εννοιωθα καλά με το να έχω λεφτά κι ας μην περνάω καλά η να μην περνάω όπως θα ήθελα η όπως θα έπρεπε να περνάω.
Αλλά έλεγα στον εαυτό μου : Για κάτσε ρε δεν είσαι και υπόδειγμα μετανάστη. Άλλοι τρώνε μια κονσέρβα  την ημέρα κι εγώ σχεδόν τα είχα όλα.
Όχι και όλα αλλά είχα τα πιώματα μου, έτρωγα καλά, πήγαινα στις πουτάνες, αγόραζα ρούχα. Δεν πήγαινα σε club, σε ένα live πήγα κι εκεί πλακώθηκα, δεν έκανα τη ζωή που κάνει ένας Γερμανός, αλλά στην τελική εδώ δεν ήρθα για να γίνω Γερμανός.
Στο μαγαζί άκουγα ότι θα ερχόταν ο Μάριος ο Αλβανός που ήταν σε άδεια. Και μια μέρα ήρθε. Ένα τύπος γύρω  στα 45 που πιθανών είχε ζήσει στην Ελλάδα γιατί μιλούσε τα ελληνικά καλά.
Ήταν από τους παλιούς στη δουλειά και φαινόταν να μετράει στην κουζίνα. Ίσως και να ήταν ένας ακόμα ρουφιάνος του αφεντικού. Το πιθανότερο.  Γιατί και οι άλλοι ακόμα και το μουναπάνο ο Χασάν έδειχνε αν όχι να τον φοβάται, να τον σέβεται. Ίσως πάλι αυτά τα καριόλια να έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες και αφού τους δινόταν η ευκαιρία να τακίμιαζαν ώσte να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.
Για μένα στην αρχή ήταν ένας αδιάφορος άνθρωπος όπως και οι περισοτεροι εκεί μέσα. Σε πολύ λίγες μέρες  έγινε η αιτία να χάσω τη δουλειά μου και ένα ακόμα δίποδο  που βρέθηκε στο δρόμο μου   και κατάφερε να με βγάλει από τον προσανατολισμό μου. Ένα τίποτα που με ώθησε στο να καταφύγω ακόμα μια φορά στη βία. Κάτι που με στεναχωρεί και δεν το θέλω αλλά μερικές φορές είναι αναπόφεκτο όταν βρίσκομε αντιμέτωπος με ζώα που δεν καταλαβενουν.
Πριν την έκρηξη, αν και άθεος, στράφηκα στο θεό και είπα : Θεέ μου αν υπάρχεις, αν με δοκιμάζεις δώσε μου τη δύναμη να περάσω κι αυτή τη δοκιμασία η δώσε μου την άδεια σου να τον λακτήσω. Δεν μου απάντησε ο Κύριος οπότε πήρα την αποφαση μόνος μου.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Παραλίμνιε κρεμόμαστε από τα χείλη σου.  . .  :coffee:

Stories