Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.335
Πόντοι
3.786
...βασικα οπως το κοβω, πιο safe ειναι να σε πετυχει γνωστος στην εισοδο πολυκατοικιας ενος ραντομ AirBnB παρα στην εισοδο πολυκατοικιας οπου κανει incall κοπελα και σιγουρα θα εχουν κυκλοφορησει τα αναλογα "κουτσομπουλια" της γειτονιας!!!
Έχεις ένα δίκιο..Άραγε το ασφαλέστερο γενικά είναι να πας σε ένα μασατζίδικο;Μιλάμε για μασατζίδικο που είναι σταθερό και δεν αλλάζει χώρο λόγω κουτσομπολιών.Εγώ όσες φορές πήγα δεν ένιωσα άγχος.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
381
Πόντοι
20
Bασικά πολύ το ψειρίζετε και το μεγαλοποιείτε στο μυαλό σας.
Στη σύγχρονη καθημερινότητα που όλοι ζουν στον κόσμο τους, κυκλοφορούν κουμπωμένοι με zanax και κοιτούν όλη μερα την οθόνη του κινητού τους, σιγά μη δώσουν σημασία σε εσάς που θα μπείτε σε μια πολυκατοικία ή σε ένα ξενοδοχείο.
Σιγά μη σας παρατηρήσουν.
Αν τώρα φοβάστε τόσο πολύ μήπως πέσετε στην περίπτωση της περίπτωσης που θα σας δει κάποιο πολυ γνωστό μάτι και θα το σφυρίξει στον κύκλο σας, φορέστε μια μάσκα για covid πριν μπείτε και βγάλτε την μόλις μπείτε στο ασανσερ.
Δεν είμαστε ούτε celebrities ούτε τίποτα.
Ένα κομμάτι της μάζας είμαστε που περνάει απαρατήρητο στο ευρύ κοινό.

gofretas

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
225
Πόντοι
20
Πάνω στο Ωραιόκαστρο έχει ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης.εκει πολύ δύσκολα να πετύχεις γνωστό, είναι σε αραιοκατοικημένη περιοχή.εχει κ υπόγειο πάρκινγκ δεν φαίνεται ούτε το αυτοκίνητο

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.141
Πόντοι
1.056
Δεν είναι σε διακριτικά σημεία όμως,σε αντίθεση με Prive και Bill στην Αθήνα.Το Ρεξ ας πούμε που πήγα εγώ,τώρα με την αφετηρία του μετρό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει περισσότερο κόσμο & όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις.Επίσης ούτε το Andromeda ενδείκνυται,καθότι κεντρικότατο και στο οποίο πηγαίνουν και κανονικά ζευγάρια to spice up their sex lives όπως θα έλεγε και η δίγλωσση Άννα,σε θεματικά δωμάτια.

Κλείσε ένα airbnb

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Συνάντηση λοιπόν με τόν κοριτσαρο...
Είχαμε άμεση και γρήγορη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.
Ήρθε στην ώρα της και δεν βιάστηκε να φύγει...
Χτυπάει η πόρτα διακριτικά, ανοίγω και αντικρίζω ένα πετιτ κορμάκι με ένα πρόσωπο μέσ' την θετική ενέργεια, μπαίνοντας μέσα αρχίσαμε τίς αγκαλιές και και με έβγαλε από την δύσκολη θέση, έσπασε αμέσως ο πάγος που λένε, με έκανε να νιώσω πως ήταν η φίλη μου που ήρθε για αταξίες ..
Αμέσως πήγε για φρεσκαρισμα και όντας φρεσκαρισμενος πρό λίγου την περίμενα γυμνός στο κρεβάτι, αμέσως άρχισε να με πασαλειβει τά λάδια με το κορμί τής, έχει τόσο απαλή επιδερμίδα και το μουνακι τής είναι και αυτό petite . Είχαμε καλό παιχνίδι με χουφτοματα γλυψιματα και πίπα όσο έπαιρνε αυτό το στοματακι.
Μετά από πολύ τρίψιμο και αεροπλανικες κινήσεις κατέθεσα στην γλωσσιτσα τής, λίγα χάδια λίγη κουβέντα και αμέσως για μπάνιο και όι δύο όπου με έπλυνε πολύ επιμελώς πράγμα που μου άρεσε, ούτε η πρώην δεν ασχολήθηκε έτσι με το κορμί μου..
Βγήκαμε στο ρινγκ πάλι όπου το μασαζακι ήταν ποίο χαλαρωτικό, τουλάχιστον έτσι ένιωσα,αν αναλογιστω ότι έφυγε η πρώτη ένταση...
Σε στάση μπρούμυτα λοιπόν μετά από πολύ πάτημα και τρίψιμο άρχισε να γίνεται ποίο αισθησιακό, ένιωθα παντού αυτό το σφικτό μουνακι να με χαϊδεύει και αυτές όι ρογες, τί νά πω γιαυτες που από την γκαυλα τής ένιωθα νά μου γρατζουναν το δέρμα...
Εγυρισα λοιπόν για το δεύτερο ξεκαπνισμα τού μπουριου, ωραία η πίπα, υγρή και ρουφηχτη... Έγιναν και όλες οι ενέργειες τού slow edging και μόλις κατέθεσα στο γνωστό μέρος με έκανε να σπαρταρησω σάν τό ψάρι...
Επόμενη ενέργεια μπανάκι ξανά με ζήλο στήν καθαριότητα....

Σέ γενικές γραμμές η ίριδα είναι πολύ εντάξει τυπακι, άμα είσαι και εσύ λίγο θετικός απέναντι τής το μόνο σίγουρο είναι πως θά περάσεις πολύ καλά...
Σίγουρα δεν έκλαψα τά λεφτά μου γιατί ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα θα την θυμάμαι γιατί ξέρει πως να σού αποτυπωθεί....

Πήρα το sensual massage με πίπα μαζί και τά είχε όλα μέσα στο πρόγραμμα....
Θα προτιμηθεί πάλι εννοείται..

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.302
Πόντοι
441
Ας γράψω και εγώ 2 λόγια για την Ίριδα.
Συνεννόηση πολύ εύκολη. Ήρθε στην ώρα της στον χώρο μου. Κοντή μελαχρινή με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Πολύ πρόσχαρη, σπάει αμέσως τον πάγο. Αρνήθηκε στην αρχή καφέ ή τσάι που πρόσφερα, μετά από λίγη συζήτηση περάσαμε στο κρεβάτι. Μη έχοντας μεγάλη εμπειρία εγώ, σε θέματα μασάζ απλά αφέθηκα. Είναι καλή στο μασάζ και στο body to body το οποίο 1η φορά δοκίμασα. Η σειρά ήταν μπάνιο πίπα, μασάζ, μπάνιο, πίπα μπάνιο. Και στην πίπα ήταν καλή. Στη 2η πίπα να αναφέρω ότι μου έκανε και edging στο οποίο δεν καταλάβαινα αν τον είχε στα δάχτυλά της ή το στόμα της.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμπειρία. Τη συστήνω.
Σ ευχαριστώ πολύ!!
Δε πειράζει για τον καφε στην αρχή αφου ήπιαμε καφέ στο τέλος!! Που περίμενα το Freenow....εσύ δεν είσαι;; :grin:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε κι εγώ πέρασα υπέροχα!!

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.302
Πόντοι
441
Συνάντηση λοιπόν με τόν κοριτσαρο...
Είχαμε άμεση και γρήγορη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.
Ήρθε στην ώρα της και δεν βιάστηκε να φύγει...
Χτυπάει η πόρτα διακριτικά, ανοίγω και αντικρίζω ένα πετιτ κορμάκι με ένα πρόσωπο μέσ' την θετική ενέργεια, μπαίνοντας μέσα αρχίσαμε τίς αγκαλιές και και με έβγαλε από την δύσκολη θέση, έσπασε αμέσως ο πάγος που λένε, με έκανε να νιώσω πως ήταν η φίλη μου που ήρθε για αταξίες ..
Αμέσως πήγε για φρεσκαρισμα και όντας φρεσκαρισμενος πρό λίγου την περίμενα γυμνός στο κρεβάτι, αμέσως άρχισε να με πασαλειβει τά λάδια με το κορμί τής, έχει τόσο απαλή επιδερμίδα και το μουνακι τής είναι και αυτό petite . Είχαμε καλό παιχνίδι με χουφτοματα γλυψιματα και πίπα όσο έπαιρνε αυτό το στοματακι.
Μετά από πολύ τρίψιμο και αεροπλανικες κινήσεις κατέθεσα στην γλωσσιτσα τής, λίγα χάδια λίγη κουβέντα και αμέσως για μπάνιο και όι δύο όπου με έπλυνε πολύ επιμελώς πράγμα που μου άρεσε, ούτε η πρώην δεν ασχολήθηκε έτσι με το κορμί μου..
Βγήκαμε στο ρινγκ πάλι όπου το μασαζακι ήταν ποίο χαλαρωτικό, τουλάχιστον έτσι ένιωσα,αν αναλογιστω ότι έφυγε η πρώτη ένταση...
Σε στάση μπρούμυτα λοιπόν μετά από πολύ πάτημα και τρίψιμο άρχισε να γίνεται ποίο αισθησιακό, ένιωθα παντού αυτό το σφικτό μουνακι να με χαϊδεύει και αυτές όι ρογες, τί νά πω γιαυτες που από την γκαυλα τής ένιωθα νά μου γρατζουναν το δέρμα...
Εγυρισα λοιπόν για το δεύτερο ξεκαπνισμα τού μπουριου, ωραία η πίπα, υγρή και ρουφηχτη... Έγιναν και όλες οι ενέργειες τού slow edging και μόλις κατέθεσα στο γνωστό μέρος με έκανε να σπαρταρησω σάν τό ψάρι...
Επόμενη ενέργεια μπανάκι ξανά με ζήλο στήν καθαριότητα....

Σέ γενικές γραμμές η ίριδα είναι πολύ εντάξει τυπακι, άμα είσαι και εσύ λίγο θετικός απέναντι τής το μόνο σίγουρο είναι πως θά περάσεις πολύ καλά...
Σίγουρα δεν έκλαψα τά λεφτά μου γιατί ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα θα την θυμάμαι γιατί ξέρει πως να σού αποτυπωθεί....

Πήρα το sensual massage με πίπα μαζί και τά είχε όλα μέσα στο πρόγραμμα....
Θα προτιμηθεί πάλι εννοείται..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Την επόμενη φορά μόλις ανοίξεις την πόρτα δε θα προλάβεις ούτε να αναπνευσεις!!! :cheesy::cheesy::cheesy: Θα σε πεθανω στα φιλιά και την αγκαλιά!!!

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Την επόμενη φορά μόλις ανοίξεις την πόρτα δε θα προλάβεις ούτε να αναπνευσεις!!! :cheesy::cheesy::cheesy: Θα σε πεθανω στα φιλιά και την αγκαλιά!!!
Δεν μπορώ να αντισταθώ σε κάτι τέτοια να ξέρεις....
Είς τό επανιδείν κούκλα :kiss-mark:

gofretas

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
225
Πόντοι
20
Εεε ζηλεύω, θέλω κ εγω

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.226
Πόντοι
371
Σ ευχαριστώ πολύ!!
Δε πειράζει για τον καφε στην αρχή αφου ήπιαμε καφέ στο τέλος!! Που περίμενα το Freenow....εσύ δεν είσαι;; :grin:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε κι εγώ πέρασα υπέροχα!!
ναι εγώ :P:P:P

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.302
Πόντοι
441