Συνάντηση λοιπόν με τόν κοριτσαρο...
Είχαμε άμεση και γρήγορη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.
Ήρθε στην ώρα της και δεν βιάστηκε να φύγει...
Χτυπάει η πόρτα διακριτικά, ανοίγω και αντικρίζω ένα πετιτ κορμάκι με ένα πρόσωπο μέσ' την θετική ενέργεια, μπαίνοντας μέσα αρχίσαμε τίς αγκαλιές και και με έβγαλε από την δύσκολη θέση, έσπασε αμέσως ο πάγος που λένε, με έκανε να νιώσω πως ήταν η φίλη μου που ήρθε για αταξίες ..
Αμέσως πήγε για φρεσκαρισμα και όντας φρεσκαρισμενος πρό λίγου την περίμενα γυμνός στο κρεβάτι, αμέσως άρχισε να με πασαλειβει τά λάδια με το κορμί τής, έχει τόσο απαλή επιδερμίδα και το μουνακι τής είναι και αυτό petite . Είχαμε καλό παιχνίδι με χουφτοματα γλυψιματα και πίπα όσο έπαιρνε αυτό το στοματακι.
Μετά από πολύ τρίψιμο και αεροπλανικες κινήσεις κατέθεσα στην γλωσσιτσα τής, λίγα χάδια λίγη κουβέντα και αμέσως για μπάνιο και όι δύο όπου με έπλυνε πολύ επιμελώς πράγμα που μου άρεσε, ούτε η πρώην δεν ασχολήθηκε έτσι με το κορμί μου..
Βγήκαμε στο ρινγκ πάλι όπου το μασαζακι ήταν ποίο χαλαρωτικό, τουλάχιστον έτσι ένιωσα,αν αναλογιστω ότι έφυγε η πρώτη ένταση...
Σε στάση μπρούμυτα λοιπόν μετά από πολύ πάτημα και τρίψιμο άρχισε να γίνεται ποίο αισθησιακό, ένιωθα παντού αυτό το σφικτό μουνακι να με χαϊδεύει και αυτές όι ρογες, τί νά πω γιαυτες που από την γκαυλα τής ένιωθα νά μου γρατζουναν το δέρμα...
Εγυρισα λοιπόν για το δεύτερο ξεκαπνισμα τού μπουριου, ωραία η πίπα, υγρή και ρουφηχτη... Έγιναν και όλες οι ενέργειες τού slow edging και μόλις κατέθεσα στο γνωστό μέρος με έκανε να σπαρταρησω σάν τό ψάρι...
Επόμενη ενέργεια μπανάκι ξανά με ζήλο στήν καθαριότητα....
Σέ γενικές γραμμές η ίριδα είναι πολύ εντάξει τυπακι, άμα είσαι και εσύ λίγο θετικός απέναντι τής το μόνο σίγουρο είναι πως θά περάσεις πολύ καλά...
Σίγουρα δεν έκλαψα τά λεφτά μου γιατί ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα θα την θυμάμαι γιατί ξέρει πως να σού αποτυπωθεί....
Πήρα το sensual massage με πίπα μαζί και τά είχε όλα μέσα στο πρόγραμμα....
Θα προτιμηθεί πάλι εννοείται..