Οκ, αλλά στην σύγκριση σου δεν έλαβες υπόψη το "time value of Money"
that's a good point ...
Οκ, αλλά στην σύγκριση σου δεν έλαβες υπόψη το "time value of Money"
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα
σε σοβαρα κρατη μια χαρα παιζει το κολπο τυπεθα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....
η πιστωτική κάρτα για άλλο λόγο φτιάχτηκε και αλλιώς κατέληξε... δεν φτιάχτηκε για να την ξεσκίζεις αλλά για να οργανώνεις το μηνιαίο σου εισόδημα και να φροντίζεις να εξοφλείς κάθε μήνα..
άλλο αν στο ελλάντα έγινε μέσον απόκτησης εφήμερης χλίδας...
Για συμβόλαια υγείας αξίζει το κόπο να πληρώνεις ένα σχετικά μικρό ποσό ετησίως που να σου καλύπτει με συνδιασμό μιας ελάχιστης συμμετοχής του ταμείου τα έξοδα νοσηλείας...αποφεύγεις ταλαιπωρεία αναμονές κ φακελάκια...αρκεί να έχεις συμφωνήσει ξεκάθαρα τι θα καλύψεις κ αν ψάξεις έξυπνα να βρεις ισόβιο συμβόλαιο κ επιστροφή ασφαλίστρων από την εταιρεία προκειμένου με τις αναπροσαρμογές που θα γίνουν να μπορείς να το πληρώνεις μελλοντικά
πάμε άλλη μια...
συμβόλαιο υγείας για να καλύψεις τα έξοδα αν χρειαστείς εισαγωγή...
αν υπάρχει κ μια μικρή συμμετοχή του ταμείου σου θα σου βγει κ πιο φθηνό το ασφάλιστρο
κ επίσης επειδή αυτά τα συμβόλαια έχουν αύξηση κάθε χρόνο μπορείς να βρεις συμβόλαιο που να σου δίνει πίσω κάθε χρόνο κάποια ασφάλιστρα έτσι ώστε να μπορείς μελλόντικά να το πληρώνεις
όχι πουθενά δεν υποχρεώνεται να σου πει η εταιρεία ΄΄σε τόσο διάστημα θα αποζημιώσει΄΄Άσε, φίλε, το έχω ψάξει.
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάνε οι εταιρείες.
"Συμβόλαιο" σημαίνει συμβόλαιο. Δηλαδή ένα χαρτί που προσδιορίζει τις σχέσεις των συμβαλλομένων.
Για μένα (τον ασφαλιζόμενο), η υποχρέωσή μου είναι σαφής: Πρέπει να πληρώνω το ασφάλιστρο.
Για την εταιρεία, μπορείς να μου πεις ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ το συμβόλαιο (το όποιο συμβόλαιο ασφάλισης) τις λέξεις: "Η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει εντός τόσου διαστήματος" ??
Πουθενά.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ πληρώνουν.
όχι πουθενά δεν υποχρεώνεται να σου πει η εταιρεία ΄΄σε τόσο διάστημα θα αποζημιώσει΄΄
εγώ ξέρω πιθανότατα πιο πολλές περιπτώσεις που έχουν αποζημιωθεί από τις δικές σου απίστευτες...Μπα? Γιατί?
Εμένα δε με υποχρεώνουν να δεχτώ ότι θα πληρώνω το ασφάλιστρο "μέχρι τότε"?
(Αλλιώς τον πούλο το συμβόλαιο)?
Το "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ" προκύπτει από το κείμενο των συμβολαίων.
Η εμπειρία μου είναι (κατά πάσα πιθανότητα) μεγαλύτερη από τη δικιά σου. Ξέρω απίστευτες περιπτώσεις.
Και δεν υπάρχουν συμβόλαιο "υγείας" (μόνο σοκολάτες).
Υπάρχει ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ, και κατ' επέκταση αυτού προκύπτουν τα νοσηλευτικά.
Εσύ ποιανής συμβόλαια πουλάς?
ποια πουλάω δεν νομίζω να σε απασχολεί
αν δεν σε απασχολεί γιατι συνεχίζεις γατάκι?για να πεις το ποιήμα σου?Βλέπω δε θες να πεις, γιατί έχεις καταλάβει ότι πουλάς φύκια στον κοσμάκη.
Προφανώς και δε με απασχολεί. Δε με απασχολούν τα φύκια.
για να πεις το ποιήμα σου?
το γάλα σου κ ύπνο...
Χωρις να ειμαι ειδικος,νομιζω συνταξιοδοτικο αυτη την εποχη δε αξιζει.Αν γινει κανα ντομινο πτωχευσεων χωρων οι ασφαλιστικες ειναι οι πρωτες που θα πτωχευσουνε και μαζι κ τα λεφτα σου.θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....
Οταν θα κατσω να διαβασω αναλυτικα τα συμβολαια και διαβασω ολα τα μικρα γραμματα θα σου πω περισσοτερα.
Οχι τι αντιρρρηση να χω.Η ΑΧΑ ειναι,ο μονος λογος που δε το ειπα απο την αρχη ειναι επειδη η συζητηση ειχε γινει προ καιρου και περιληπτικα.1) Αν δεν έχεις αντίρρηση, πες μας ποια είναι.