Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα

Η απάντηση προς όλους αυτούς που έρχονται με κουστούμι, γραβάτα, λαπτοπ, κινητό, "συμβόλαιο" κλπ και σου λένε:

"Δώσε μου εσύ ΤΩΡΑ τόσα λεφτά και εγώ [size=20pt]ΘΑ[/size] σου δώσω τότε ... " πρέπει να είναι μία και μόνη:

"Για πήγαινε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι!"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....
σε σοβαρα κρατη μια χαρα παιζει το κολπο τυπε
στην ελλαδα ολο και καποια βρωμια θα παιζει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
η πιστωτική κάρτα για άλλο λόγο φτιάχτηκε και αλλιώς κατέληξε... δεν φτιάχτηκε για να την ξεσκίζεις αλλά για να οργανώνεις το μηνιαίο σου εισόδημα και να φροντίζεις να εξοφλείς κάθε μήνα..

άλλο αν στο ελλάντα έγινε μέσον απόκτησης εφήμερης χλίδας...

όχι μόνο στο Ελλάντα!!!

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Για συμβόλαια υγείας αξίζει το κόπο να πληρώνεις ένα σχετικά μικρό ποσό ετησίως που να σου καλύπτει με συνδιασμό μιας ελάχιστης συμμετοχής του ταμείου τα έξοδα νοσηλείας...αποφεύγεις ταλαιπωρεία αναμονές κ φακελάκια...αρκεί να έχεις συμφωνήσει ξεκάθαρα τι θα καλύψεις κ αν ψάξεις έξυπνα να βρεις ισόβιο συμβόλαιο κ επιστροφή ασφαλίστρων από την εταιρεία προκειμένου με τις αναπροσαρμογές που θα γίνουν να μπορείς να το πληρώνεις μελλοντικά

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για συμβόλαια υγείας αξίζει το κόπο να πληρώνεις ένα σχετικά μικρό ποσό ετησίως που να σου καλύπτει με συνδιασμό μιας ελάχιστης συμμετοχής του ταμείου τα έξοδα νοσηλείας...αποφεύγεις ταλαιπωρεία αναμονές κ φακελάκια...αρκεί να έχεις συμφωνήσει ξεκάθαρα τι θα καλύψεις κ αν ψάξεις έξυπνα να βρεις ισόβιο συμβόλαιο κ επιστροφή ασφαλίστρων από την εταιρεία προκειμένου με τις αναπροσαρμογές που θα γίνουν να μπορείς να το πληρώνεις μελλοντικά

Άντε να βγάλει άκρη τώρα κάποιος από αυτό το κείμενο....

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
πάμε άλλη μια...
συμβόλαιο υγείας για να καλύψεις τα έξοδα αν χρειαστείς εισαγωγή...
αν υπάρχει κ μια μικρή συμμετοχή του ταμείου σου θα σου βγει κ πιο φθηνό το ασφάλιστρο
κ επίσης επειδή αυτά τα συμβόλαια έχουν αύξηση κάθε χρόνο μπορείς να βρεις συμβόλαιο που να σου δίνει πίσω κάθε χρόνο κάποια ασφάλιστρα έτσι ώστε να μπορείς μελλόντικά να το πληρώνεις

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πάμε άλλη μια...
συμβόλαιο υγείας για να καλύψεις τα έξοδα αν χρειαστείς εισαγωγή...
αν υπάρχει κ μια μικρή συμμετοχή του ταμείου σου θα σου βγει κ πιο φθηνό το ασφάλιστρο
κ επίσης επειδή αυτά τα συμβόλαια έχουν αύξηση κάθε χρόνο μπορείς να βρεις συμβόλαιο που να σου δίνει πίσω κάθε χρόνο κάποια ασφάλιστρα έτσι ώστε να μπορείς μελλόντικά να το πληρώνεις

Άσε, φίλε, το έχω ψάξει.

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάνε οι εταιρείες.
"Συμβόλαιο" σημαίνει συμβόλαιο. Δηλαδή ένα χαρτί που προσδιορίζει τις σχέσεις των συμβαλλομένων.
Για μένα (τον ασφαλιζόμενο), η υποχρέωσή μου είναι σαφής: Πρέπει να πληρώνω το ασφάλιστρο.
Για την εταιρεία, μπορείς να μου πεις ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ το συμβόλαιο (το όποιο συμβόλαιο ασφάλισης) τις λέξεις: "Η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει εντός τόσου διαστήματος"  ??
Πουθενά.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ πληρώνουν.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Άσε, φίλε, το έχω ψάξει.

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάνε οι εταιρείες.
"Συμβόλαιο" σημαίνει συμβόλαιο. Δηλαδή ένα χαρτί που προσδιορίζει τις σχέσεις των συμβαλλομένων.
Για μένα (τον ασφαλιζόμενο), η υποχρέωσή μου είναι σαφής: Πρέπει να πληρώνω το ασφάλιστρο.
Για την εταιρεία, μπορείς να μου πεις ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ το συμβόλαιο (το όποιο συμβόλαιο ασφάλισης) τις λέξεις: "Η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει εντός τόσου διαστήματος"  ??
Πουθενά.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ πληρώνουν.
όχι πουθενά δεν υποχρεώνεται να σου πει η εταιρεία ΄΄σε τόσο διάστημα θα αποζημιώσει΄΄
αναγράφει ρητά ότι υποχρεούται να καλύψει τα αναγνωρισμένα έξοδα νοσηλείας που θα προκύψουν
σου ξαναγράφω ότι αναφέρομαι μόνο σε συμβόλαια υγείας...αν έχεις εμπειρία που δεν πληρώθηκε νοσηλεία στη διάθεση σου να το συζητήσουμε
το ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ πληρώνουν το γράφεις πολύ άνετα αν δεν το έχεις ζήσει

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
όχι πουθενά δεν υποχρεώνεται να σου πει η εταιρεία ΄΄σε τόσο διάστημα θα αποζημιώσει΄΄

Μπα?  Γιατί?
Εμένα δε με υποχρεώνουν να δεχτώ ότι θα πληρώνω το ασφάλιστρο "μέχρι τότε"?
(Αλλιώς τον πούλο το συμβόλαιο)?

Το "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ" προκύπτει από το κείμενο των συμβολαίων.

Η εμπειρία μου είναι (κατά πάσα πιθανότητα) μεγαλύτερη από τη δικιά σου. Ξέρω απίστευτες περιπτώσεις.

Και δεν υπάρχουν συμβόλαιο "υγείας" (μόνο σοκολάτες).
Υπάρχει ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ, και κατ' επέκταση αυτού προκύπτουν τα νοσηλευτικά.

Εσύ ποιανής συμβόλαια πουλάς?

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Μπα?  Γιατί?
Εμένα δε με υποχρεώνουν να δεχτώ ότι θα πληρώνω το ασφάλιστρο "μέχρι τότε"?
(Αλλιώς τον πούλο το συμβόλαιο)?

Το "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ" προκύπτει από το κείμενο των συμβολαίων.

Η εμπειρία μου είναι (κατά πάσα πιθανότητα) μεγαλύτερη από τη δικιά σου. Ξέρω απίστευτες περιπτώσεις.

Και δεν υπάρχουν συμβόλαιο "υγείας" (μόνο σοκολάτες).
Υπάρχει ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ, και κατ' επέκταση αυτού προκύπτουν τα νοσηλευτικά.

Εσύ ποιανής συμβόλαια πουλάς?
εγώ ξέρω πιθανότατα πιο πολλές περιπτώσεις που έχουν αποζημιωθεί από τις δικές σου απίστευτες...

το συμβόλαιο υγείας το έγραψα για να γίνει κατανοητό για ποιο πράγμα αναφέρομαι συγκεκριμένα...ποια πουλάω δεν νομίζω να σε απασχολεί εσένα ειδικά αλλά κ γενικότερα

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Βλέπω δε θες να πεις, γιατί έχεις καταλάβει ότι πουλάς φύκια στον κοσμάκη.

Προφανώς και δε με απασχολεί. Δε με απασχολούν τα φύκια.
αν δεν σε απασχολεί γιατι συνεχίζεις  γατάκι?για να πεις το ποιήμα σου?

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για να πεις το ποιήμα σου?

Ποιό ποίημα βρε φιδέμπορα?
Εγώ δεν πουλάω τίποτα,  ΕΣΥ πουλάς!

Οπότε ποιος απ' τους δυο μας λέει ποιήματα?

Απατεώνες ασφαλιστές!

ywmiadhs-6-thumb-large.jpg

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
το γάλα σου κ ύπνο...

32siho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτο το θεμα και τι εχει να προτεινει ο καθενας ποσα ειναι τα κοστη και αν εχει τυχει να παει καποιος σε νοσοκομειο και να εχουν λειτουργησει ολα ρολοι.....ας ακουστει γενικα το θεμα αυτο γιατι απο ελληνικη συνταξη δεν μας βλεπω καλα.....
Χωρις να ειμαι ειδικος,νομιζω συνταξιοδοτικο αυτη την εποχη δε αξιζει.Αν γινει κανα ντομινο πτωχευσεων χωρων οι ασφαλιστικες ειναι οι πρωτες που θα πτωχευσουνε και μαζι κ τα λεφτα σου.
Συν οτι και αν λαβεις και υποψη τον κρυφο η φανερο πληθωρισμο που παντα εχει η Ελλαδα,τα λεφτα σου ουσιαστικα παιρνεις πισω με ελαχιστο κερδος.

Νοσοκομειακο ομως αν δε εχεις αλλη ασφαλιση δε ειναι κακη ιδεα.Απο κατσει μια στραβη μπορει να ξεπουλησεις οτι εχεις και δε εχεις για λιγες μερες στη εντατικη η για μια διαμετακομιδη με ασθενοφωρο.

Σκεφτομαι να κανω για μελος της οικογενειας μια ασφαλιση μερικης νοσοκομειακης καλυψης που βρηκα σε μια απο τις μεγαλες.Ειναι πολυ πιο οικονομικη απο τη πληρη και σου καλυπτει ολα τα εξοδα σε νοσηλεια απο ενα ποσο και πανω.Δηλαδη εχει μια απαλλαγη(1000 ευρω νομιζω)τη οποια τη πληρωνεις εσυ και απο εκει και πανω οσο και να παει το δινουνε αυτοι.Ειναι μονο για τη στραβη.
Απο οτι εχω ακουσει με τη συγκεκριμενη δε υπαρχει ποτε προβλημα με τις πληρωμες μεχρι τωρα.
Οταν θα κατσω να διαβασω αναλυτικα τα συμβολαια και διαβασω ολα τα μικρα γραμματα θα σου πω περισσοτερα.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οταν θα κατσω να διαβασω αναλυτικα τα συμβολαια και διαβασω ολα τα μικρα γραμματα θα σου πω περισσοτερα.

1) Αν δεν έχεις αντίρρηση, πες μας ποια είναι.

2) Αν πάρεις "blank" συμβόλαιο στο χέρι σου να το μελετήσεις, σκάναρέ το και βάλ' το εδώ. Όλο και κάποιο καλό σχόλιο θα διαβάσεις. (Εγώ θα το διαβάσω).

3) Πάντως απ' όσο ξέρω, οι εταιρείες "αποφεύγουν" να δίνουν "κενά" συμβόλαια για μελέτη στα χέρια των υποψήφιων ασφαλισμένων τους (έστω και σε αντίγραφο). Ακριβώς για να μην έχουν την ευκαιρία να τα μελετήσουν. Διαφωνείς Norton13?

32siho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1) Αν δεν έχεις αντίρρηση, πες μας ποια είναι.
Οχι τι αντιρρρηση να χω.Η ΑΧΑ ειναι,ο μονος λογος που δε το ειπα απο την αρχη ειναι επειδη η συζητηση ειχε γινει προ καιρου και περιληπτικα.
Δε θυμαμαι ακριβως τα στοιχεια(ποσο μηνιαιας εισφορας κ απαλλαγης).Μεσα στο μηνα λογικα θα παω και θα παρω προσφορες αναλυτικα για ολα τα συμβολαια και απο ΑΧΑ και απο αλλες ασφαλιστικες.

Δε διαφωνω παντως με τη καχυποψια σου και την αρνητικη σταση απεναντι στις ιδιωτικες ασφαλιστικες.Ξερω οτι οι πιο πολλες παντα προσπαθουν να βρουνε ενα πατημα η ενα παραθυρακι καπου για να μη πληρωσουν η να καθυστερησουν τη πληρωμη.Ειδικα στα αυτοκινητα αλλα κ στην υγιεια.Βεβαια σε αυτο βοηθαει λιγο κ η λαμογια του Ελληνα με τις υπερκοστολογησεις.

Υπαρχει ενα ενδιαφερον ντοκυμαντερ του Michael Moore,Sicko που δειχνει το τομεα υγιειας στην Αμερικη και τις ιδιωτικες ασφαλιστικες στο κλαδο υγιειας.Αν θυμαμαι καλα δειχνει μια περιπτωση γυναικας που ενω ειναι ασφαλισμενη παθαινει καρκινο,και η ασφαλιστικη της δε τη καλυπτει επειδη ηταν πολυ νεα για να παθει καρκινο στο σημειο που τον εβγαλε.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η AXA είναι από τις σοβαρότερες του χώρου, αν όχι η σοβαρότερη.
Εφ' όσον έχεις αποφασίσει να πληρώσεις ασφάλιστρο για τέτοια πράματα, μη δώσεις τόση σημασία στο κόστος του ασφαλίστρου, όσο στο τι λέει το συμβόλαιο που θα σου δώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom