Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου σκεφτομαι να κανω συμβολαιο σε ασφαλιστικη εταιρια για συνταξιοδοτικο. Να ξεκινησω απο τωρα που ειμαι πιτσιρικας μπας και βγαλω ενα συμπληρωμα αμα φτασω τα 65+ .

Εχω μια απορια, αν υπαρχει κανας φοροτεχνικος εδω μεσα και γνωριζει, τα ασφαλιστηρια θα συνεχισουν να εκπιπτουν απο τη φορολογια με τα νεα μετρα? Τι ακουγεται?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.775
Πόντοι
496
Τυποι μου σκεφτομαι να κανω συμβολαιο σε ασφαλιστικη εταιρια για συνταξιοδοτικο. Να ξεκινησω απο τωρα που ειμαι πιτσιρικας μπας και βγαλω ενα συμπληρωμα αμα φτασω τα 65+ .

Εχω μια απορια, αν υπαρχει κανας φοροτεχνικος εδω μεσα και γνωριζει, τα ασφαλιστηρια θα συνεχισουν να εκπιπτουν απο τη φορολογια με τα νεα μετρα? Τι ακουγεται?

Tύπε, αν θες την άποψή μου, κανένας δε μπορεί να διαχειριστεί - διαφυλάξει τα λεφτά σου καλύτερα απο σένα.
Εγώ ήδη έχω πιστολιάσει το ταμείο μου εδώ και 2 χρόνια. Αν προκύψει θέμα υγείας, θα δω τότε τι θα κάνω. Το
θέμα στις μέρες μας είναι να χεις κασέρι στη τσέπη σου...τπτ άλλο.
Για την εκπτωση απο τη φορολογία των ασφαλίστρων, μάλλον πάει προς κατάργηση...Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tύπε, αν θες την άποψή μου, κανένας δε μπορεί να διαχειριστεί - διαφυλάξει τα λεφτά σου καλύτερα απο σένα.
Εγώ ήδη έχω πιστολιάσει το ταμείο μου εδώ και 2 χρόνια. Αν προκύψει θέμα υγείας, θα δω τότε τι θα κάνω. Το
θέμα στις μέρες μας είναι να χεις κασέρι στη τσέπη σου...τπτ άλλο.
Για την εκπτωση απο τη φορολογία των ασφαλίστρων, μάλλον πάει προς κατάργηση...Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν...

Πολύ σωστά τα λες

Αν έχεις κασσερι ολα γιάνουν

Οσό για την διαχειρηση των χρημάτων σου από ιδιοτικές ασφαλησυικές ειναι για γέλια, λαμογιες και δοξαση ο Θεός

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μηπως σε τραπεζα ειναι καλυτερα αυτα τα προγραμματα αντι για ασφαλιστικες εταιριες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Kρατα τα λεφτα σου σε μια τραπεζα με επιτοκια και ασε τις ασφαλιστικες εταιριες..θα στα φανε,ολες κλεινουν στις μερες μας!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες θελω να κανω 5 συμβολαια 3 υγειας και 2 αυτοκινητων.Πως να παιξω μπαλα τι με συμφερει για να παρω και καλες τιμες? Ποιες εταιριες ειναι αξιοπιστες ?? Της συνταξης γενικα αξιζει να ακνω κανενα προγραμμα σαν του σιριζαιου του υσουκαλα να κονομησουμε κανα μυρριο?? χαχα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαγκες θελω να κανω 5 συμβολαια 3 υγειας και 2 αυτοκινητων.Πως να παιξω μπαλα τι με συμφερει για να παρω και καλες τιμες? Ποιες εταιριες ειναι αξιοπιστες ?? Της συνταξης γενικα αξιζει να ακνω κανενα προγραμμα σαν του σιριζαιου του υσουκαλα να κονομησουμε κανα μυρριο?? χαχα!!!
3 υγειας τυπε? :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες πειτε τιποτα για αυτο που ρωταω και αφηστε τα ρατζα ελευθερα για κανενα πακιστανο.....Αιντε να δουμε προκοπη!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες πειτε τιποτα για αυτο που ρωταω και αφηστε τα ρατζα ελευθερα για κανενα πακιστανο.....Αιντε να δουμε προκοπη!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ενα ομαδικο υγειας για τους 3 και ενα συνταξιοδοτικο για σενα αν θες...αλλα μακρυα απο την Εθνικη..εγω μετα απο 20 χρονια ασφαλισης επεσα θυμα μεγαλης απατης απο μερους τους και την εκοψα μαχαιρι!!!!εχουν στησει παραγκα λεμε με γνωστα ''θεραπευτηρια'' σε χωνουν μεσα για ''νοσηλεια'' για ψυλλου πηδημα και τελικα τα πληρωνεις κι απ την τσεπη σου!!!! :idiot:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
ΑΧΑ τυπε , με 1,5 χιλιαρικο/χρονο  το ατομο καθαριζεις , πρωτη θεση παντου και καλες καλυψεις
Για αυτοκινητο ρωτα και εκει στην AXA , αν τα κανεις ολα πακετο μπορει να γλυτωσεις κανα 10% περιπου στο συνολο.
Να ξερεις οτι και να κανεις πρεπει ο ασφαλιστης να ειναι μαγκας , αυτος θα σε κατευθυνει αναλογα , και θα σε σωσει την καταλληλη στιγμη .
2-3 που μου ειχαν ερθει απο καποιες εταιριες γνωστες τους πλακωσα στα χαστουκια που δεν ηξεραν να απαντησουν στις ερωτησεις μου.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενα ομαδικο υγειας για τους 3 και ενα συνταξιοδοτικο για σενα αν θες...αλλα μακρυα απο την Εθνικη..εγω μετα απο 20 χρονια ασφαλισης επεσα θυμα μεγαλης απατης απο μερους τους και την εκοψα μαχαιρι!!!!εχουν στησει παραγκα λεμε με γνωστα ''θεραπευτηρια'' σε χωνουν μεσα για ''νοσηλεια'' για ψυλλου πηδημα και τελικα τα πληρωνεις κι απ την τσεπη σου!!!! :idiot:

εχω ακουσει οτι το ομαδικο υγειας δεν ειναι και οτι καλυτερο.καλυτερα μου ειπαν ατομικα.Εχει ακουσει κανεις κατι γιαυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom